Home > > Blossom Goodchild - 31 Ianuarie, 2016

Blossom Goodchild - 31 Ianuarie, 2016

Blossom: Buna ziua, dumneavoastra acolo Sus! Prietenii sunt interesati ca dvs. sa continuati sa dati asistenta în "calatoria mentala", "calatoria în timp", despre care am vorbit. Dvs. sunteti de acord cu acest lucru?

Federatia de Lumina: Draga Blossom, te-ar putea surprinde sa stii ... ca este întotdeauna un instrument util, pentru a putea înalta fiinta afara din corp.

Blossom: Nu ma surprinde de loc! Am încercat (sa o fac) de cîteva ori în aceasta saptamîna ... asa cum cred ca dvs. stiti ... si, cu toate acestea, nu pot sa spun, ca am fost stralucita în abilitate, pentru orice motiv.

Federatia de Lumina: Oare nu ne-ai sugerat ca ar putea fi util pentru noi, sa va ducem printr-o meditatie usoara, sa va conducem prin proces?

Blossom: Bine, nu sunt sigura daca eu am sugerit acest lucru, sau mi-ati dat ideia?

Federatia de Lumina: Am spune ca, am lucrat bine împreuna în aceste zile. De fapt, aveam sa gasim platforma de meditatie de valoare, pentru a interpreta ... "înaltarea / iesirea din" ... corpul fizic, si suntem constienti ca dta. contezi cu aspectele tehnice necesare.

Blossom: Eu sunt, de fapt ... si m-am gîndit ca as putea sa ofer muzica adecvata, pentru a o îmbunatati în continuare dupa aceea?

Federatia de Lumina: Acest lucru, de asemenea este binevenit.

Blossom: Sa o facem ... Ma SIMT foarte emotionata.

Transcrierea Meditatiei Federatiei de Lumina

Atunci va cerem sa va asezati într-o pozitie comoda, fie ca va întindeti pe pat, sau va asezati în pozitie verticala, pe un fotoliu confortabil. Închideti lent ochii vostrii si ascultati doar sunetul respiratiei voastre: inspirînd, expirînd, inspirînd, expirînd, inspirînd si expirînd.

Este aproape ca si cum s-ar simti sunetul unui ceas de la distanta, pe masura ce continuati cu respiratia, inspirînd si expirînd, inspirînd si expirînd, inspirînd si expirînd, pe masura ce continuati facînd acest lucru, acum sunteti constienti doar de sunetul respiratiei dvs., si tic-tacul unui ceas.

Tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac

Simtiti ritmul în ton cu inima voastra.

Tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac- tic tac .. .. tic ... tac ...

Deci, pe masura ce respirati mai profund, simtiti ca energia voastra începe sa se reduca foarte lin, tic…..tac..... tic…..tac…...

Respiratia voastra, devine mai lenta si mai profunda.

Tic... tac ... tic ... tac ... tic ... tac ... tic ... tac ... tic ... tac ...

Puteti simti greutatea sau fiinta voastra fizica, ca si cum ar fi umpluta cu nisip, ancorata în jos, ancorata la patul tau, sau la fotoliul tau, pentru ca corpul tau fizic, acum, sa se simta foarte, foarte greoi.

Tic…. tac ... tic ... ... Tac.... Respirati.

Simtind aceasta greutate, va cerem acum, sa va concentrati, în spatiul capului vostru,

Tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac

Tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac

Simtiti cît de leger este în interiorul capului

Tic tac tic tac

Ca si cum ar fi o lumina jucausa

Tic tac tic tac

Sarind în interiorul capului vostru

Se simte ca si cum ar avea nevoie sa scape din interiorul acestui spatiu.

Tic tac tic tac

Este atît de plin de energie, plin de bucurie, atît de plin de lumina

Tic tac tic tac

Dta. poti simti ca si cum aceasta mica mingie de lumina, începe sa sara în interiorul capului tau.

Tap tap tap tap tap tap tap

Se simte ca si cum ar începe sa împinga, sa împinga prin acelasi punct, care este centrul fruntii tale

sare sare sare sare sare sare

Aceasta mica lumina sare sare sare sare sare.

Aceasta mica lumina sare sare sare sare sare.

Deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea,deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea, deschizîndu-si calea.

SI A IESIT.

Este în afara, deasupra ta. Este acolo, chiar deasupra ta, lumina care sunteti.

Si totusi, dvs. sunteti capabili sa vedeti, un fir mai fin decît o pînza de paianjen, care anexat la aceasta lumina, care apoi trece prin punctul fruntii, în interiorul tau, asa ca sunteti uniti fin, cu fiinta fizica.

Începeti sa respirati cu aceasta lumina, afara din aspectul vostru fizic,

Respirati...respirati....respirati....

Va simtiti asa de usori ca o pana. Cu toate acestea, cu energia care împuterniceste fiinta voastra, ca sa va poarte oriunde doriti.

Gînditi-va pentru un moment, un loc, sau la un suflet, pe care va intereseaza sa-l vizitati, respirati ...

Concentrati-va profund în acest loc, sau aceasta persoana, imaginti-va ca dvs. va gasiti în acest loc, sau în picioare lînga aceasta persoana

Simtiti electricitatea care alearga prin dvs., lumina dvs. radiind cu o mai mare intensitate, o data ce va umpleti cu si mai multa energie, mai multa exuberanta, chiar mai mult entuziasm,

Începeti sa simtiti, energia, forta vibrationala, a locului în care dvs. doriti sa va aflati, a persoanei cu care doriti sa fiti.

Concentrati-va pe deplin stînd acolo, mai adînc, mai adînc, si mai adînc, dvs. simtiti vibratia de unde doriti sa va gasiti.

Mai si mai adînc- tic tac tic tac tic tac tic tac tic tac

Si foarte, însa foarte lent, simtiti lumina care sunteti, ca si cum v-ati întinde, largi, mai si mai mult, întinzîndu-se, largindu-se, tragînd usor, catre vidul blînd, purtînd lumina voastra catre locul unde doriti sa fiti.

Ati ajuns la un punct, în care v-ati extins la acest loc, la punctul de ancorare exact deasupra voastra însisi, iar acum trebuie sa stiti, ca firul se mentine deasupra dvs., filtrîndu-se din nou în interiorul tau, si lumina ta completa se gaseste acum, în alt loc, cu toate ca firul sa desfasurat cu dvs., dvs. l-ati adus cu dvs., motiv pentru care, înca se gaseste atasat cu dvs.

Va lasam pentru on perioada scurta de timp, sa va bucurati,

Respirati, respirati, respirati, respirati, ... ... ... ... ... ...

Si acum, va sugeram cu amabilitate, ca este timpul, sa va luati energia, înapoi la corpul vostru fizic, si astfel procesul se inverseaza, în el în care se vede o data mai mult lumina voastra spirituala, înlargindu-se de la locul în care va aflati, din nou, drept deasupra fiintei voastre fizice. Dvs. puteti alege sa vizualizati, ca si cum firul v-ar trage usor, din cealalta parte ...

Ramîneti acolo, chiar deasupra fiintei voastre, în lumina slavei dvs. însiva, dvs. puteti vedea lumina dvs. proprii, în diferite culori, o data ce energia dvs. proprie a devenit ceva atît de vie, atît de libera, atîta DUMNEAVOASTRA, în adevarul dvs.

Si acum, încet, simtiti puterea firului, o data ce va poarta usor înapoi, prin spatiul fruntii voastre, si în interiorul vostru, din nou în capul vostru, si cu toate acestea, acum, este un loc de liniste plutind în vîrtejuri de culori, simtiti calmul, simtiti pacea voastra mentala.

Sa aveti aceasta senzatie , de DUMNEAVOASTRA, în spatiul inimii voastre,

Respirati, respirati,

Fiti constienti de batatile inimii voastre.

Tic, tac, tic, tac, tic, tac,

Si faceti cîteva respiratii ... .. [respirati] ,,, [respirati]

Pe masura ce dvs. va simtiti din ce în ce mai treji, în fiinta dvs. fizica, mai mult si mai mult vii, un zîmbet soseste pe fata voastra, amintindu-va de experienta voastra, si simtiti iubirea, care se gaseste în interiorul dvs. iubirea care sunteti, mereu iubirea, iubirea, iubirea ...

Si asa este.

În iubire si recunostinta, ne luam la revedere.

Blossom: !!! Foarte bine facut colegi !!! Multumesc. Sper ca dvs. sa ma conduceti "rapid" la muzica încîntatoare ceruta. În iubire si multumiri.

* Pentru cei care nu primesc buletinul meu de stiri ...

Desigur, dupa ce am canalizat-o si i-m adaugat muzica, a trebuit sa o ascult eu propria pentru a o revizui. Mi sa parut ca este foarte profunda ! Cu toate ca, trebuie sa admit, ca a gasi sectiunea cînd Spiritul Nostru se gaseste în interiorul capului, si se pregateste sa se "miste prin cel de-al treilea ochi" ... am spune ... ! este putin cam straniu! Putin cam, ca si cînd sosesti deasupra, cînd se împinge prin canalul de nastere!

Cu toate acestea, au fost "Ei" cine au adus asta ... si inclusiv, cînd era canalizat, eu a trebuit numai SA AM ÎNCREDERE , si sa merg cu fluxul lui "tic tac", etc., pentru a nu rupe legatura!

SPER sa va placa, si ca eu sa pot sa fiu suficient de curajoasa, ca pentru a spune ... !calatoriti pretutindeni!

Va rog, sa re-vizitati „The Invocation 'We are the Game Changers” = Invocatia “Suntem acei care schimba Jocul’' ori de cîte ori cînd va simtiti motivati ... cu scopul de a mentine energia cît mai înalta pe cît putem.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Link-ul pentru a accesa la toate You Tubes ale mele este:

http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |