Home > > Blossom Goodchild - 21 APRILIE, 2017

Blossom Goodchild - 21 APRILIE, 2017

Blossom : Buna ziua, prieteni ! As dori sa continuam de unde am ramas ultima data, o data ce am primit atîtea carti referitoare la acest sentiment de ''a observa'' viata cuiva, etc. Atîtia par a simti acelasi lucru. Cît despre mine, devine mai puternic. Era ciudat, eu conversam cu sotul meu despre vechiul film 'Cocoon' … despre un grup de Batrîni care erau dusi pe o alta planeta, pentru a începe din nou. Am o senzatie ciudat de puternica asupra acestui fapt ! Eu stiu ca nu voi fi dusa … este mai mult simbolismul acesteia, pe care îl simt, cred. Vreo ideie ?

Federatia Luminii : Salutari mai generoase si pline de o gratie naturala pe care le oferim unuia si tuturor, dragi prieteni. Da, suntem constienti ca Energia pe Planeta dvs, face ca multi sa se simta ''afara din specie'', asa cum am mentionat mai înainte. Faptul real este ca, exista Energii transformînd multe în acest moment, si ca este imposibil pentru dta sa nu fi amestecata în ele.

Atîtea pe planeta voastra ofera stiri de melancolie si durere, si, totusi, noi oferim stiri de o varietate diferita … de o Energie diferita.

Pentru ca vedeti, Dragi Prieteni … acum este momentul în care Energiile si transformarea … aceasta schimbare … sunt foarte puternice, asa de proeminente, ca dvs experimentati într-adevar acest lucru, într-o perspectiva fizica/emotionala … mai mult decît în alte timpuri de schimbari. Cu cît mai înalt este fluxul Vibrational care curge catre Planeta dvs, cu atît mai adînc dta te conectezi cu el … Pentru ca dta ti-ai'' lucrat'' calea dtale pîna la acest punct … si mult mai multe sunt acum posibile.

Senzatia de a ''fi gata pentru a merge catre un alt loc'', ca în''Cocoon'' … este de fapt ''o miscare spre'' simbolica, un loc NOU. O perspectiva noua asupra propriei vieti. Si aceste schimbari care se petrec, si cele iminente care vor veni … într-o scara majora … te poarta pe dta spre tara promisa.

TOT CEEA CE AM PROMIS, SE AFLA ACOLO PENTRU TINE.

Blossom : Eu stiu acest lucru, prietenii mei. Totusi, în Adevarul complect, eu nu pot sa ramîn prea mult însufletita, datorita faptului ca scala de timp este asa de diferita între noi. Dvs, nu aveti nici o … noi traim pentru fiecare secunda. Totusi, trebuie sa spun, eu nu cred ca am simtit deja o asemenea schimbare, personal! Si, deci, sunt cu mult mai nerabdatoare, ca ea sa se stabileasca, si atunci sa privesc înafara catre aceasta noua perspectiva. În viitorul imediat al acestei schimbari în particular, cum se vor prezenta lucrurile aparent diferite, pentru noi ?

Federatia Luminii : Asta este o întrebare buna. Folosirea cuvîntului''aparent'' .. deoarece are aceeasi natura ca si ''atît cît se poate spune''. Asa precum cu toate lucrurile, nu putem sa garantam 100% ce va fi/va avea loc, deoarece va fi de acord cu fiecare individ, si modul în care ei se comporta/reactioneaza … ceea ce în realitate trebuie sa se întîmple, si cît de ''în curînd''.

Cu toate acestea, noi îti spunem acest lucru … în timp ce vibratia ta începe sa se stabileasca în aceasta schema mai înalta a lucrurilor … dta vei nota definitiv o diferenta în interiorul dtale însuti. Pentru ca, cu toate ca ''imaginea exterioara'' prezentata fata de toti, poate nu parea a fi asa de stralucitoare … va exista stralucire în interiorul Fiintelor care STIU MAI BINE. Care STIU DIFERIT.

Acest sentiment pe multi dintre voi îl au, de a fi gata sa continuati mai departe … este pur si simplu o stare a Fiintei, în timp ce voi va înaltati catre o frecventa mai înalta … si cu toate ca aveti înca suirile si coborîrile voastre … o frecventa mai înalta si o frecventa mai joasa … deci, Lucruri în toate nivelele … tindeti sa fiti mai buni … în totul.

Blossom : Multumesc. Eu înteleg ceea ce spuneti. Cred ca simt lipsa de entuziasm ! Astfel, multi dintre noi voim sa facem ''mai mult pentru a ajuta la aceasta schimbare'', dar, înca nu suntem siguri în ce fel. Deci, simtim un pic de lipsa în departamentul de contributie. Stiu ca ni sa spus sa zîmbim numai, si sa împrastiem Lumina … înteleg ca … înca, au existat multe comentarii, ca totul pare fi asa de inutil !

Federatia Luminii : Si totusi … cum poate acest lucru sa fie astfel ? Este inutil sa ridici vibratia ta proprie … a tuturor … a Planetei ? Numai pentru ca sa oferi un timp bun ? Pentru noi, de fapt, asa cum dta ai spus o data, Blossom … pare a fi un plan perfect !

Blossom : Da … planul este de fapt Divin. Cu toate acestea, nu întotdeauna este usor de pus în practica. Asta este punctul. Eu simt ca trebuie sa trecem la un alt nivel de întelegere, decît ''un timp bun'', nu-i asa ? Nu este vorba de concedii sau de sarbatori, sau de a bea si fuma. Într-un anumit fel, voim ''sa scapam'' de aceste metode, sau de a asista la un film sau la o moderna TV … numai pentru a iesi din realitate. Eu nu spun''noi toti'' … însa în general, pare a fi astfel.

Federatia Luminii : Si cu toate acestea … aceste iesiri chiar, se vor împrastia pe masura ce o persoana se înalta mai Sus. O persoana va fi atrasa catre potentialurile sale mai înalte, si va FACE MAI MULT DECÎT UN EFORT pentru a medita, si a sta în mijlocul naturii. Pentru a petrece timpul cu jocuri si diversiune cu familia, în loc de a sta împreuna într-un grup familiar, unde nici un cuvînt este pronuntat … pentru ca fiecare esta asa de scufundat într-o lume particulara, în dispozitivele sale.

De ce vrei sa încerci sa scapi, mai exact ?

Blossom : Mmm. Trebuie sa ma gîndesc la asta. Într-adevar ? Modernitatea a toate acestea ?

Federatia Luminii : Si, cu toate acestea, am spune … atîtia dintre voi au cazut în capcana. Capcana pusa de acele fiinte ale elitei, care nu vor sa aveti succes. Acele Fiinte de Lumina Minorã, care doresc ca dvs sa traiti într-o existenta moderna. Unde dta ''vegetezi'', pentru ca nimic te excita. Ei te-au programat pentru ca sa te simti astfel. Adevarul tau interior, cunoaste aceste Adevaruri.

Blossom : Da. Eu stiu … si nu lupt împotriva acestor lucruri … eu cad în majoritatea cazurilor … ei bine, în momentul în care ma simt astfel.

Federatia Luminii : Pentru ca dorinta lor de a amorti si a împrastia Bucuria, creste. Ei trebuie sa suie colina, pentru ca ei sunt asa de constienti ca LUMINA ADEVARULUI SI A IUBIRII, STRALUCESTE, si exista prea putin ceea ce ei pot sa faca asupra acestui lucru.

Atunci, dragi prieteni … veti lua loc, si îi veti lasa sa cîstige ?

Blossom : Eu nu. Ce sugerezi dta ?

Federatia Luminii : Sa iesiti din proverbiala voastra culisa, si sa începeti sa luati controlul ! Aceste metode pentru a va mentine prinsi într-un tip de falsa siguranta … aceste trucuri care va fac sa credeti, ca ceva este asa de deosebit, de ceea ce este în realitate … sunt doar sisteme pentru ca sa va tina prinsi în stablu. Pentru ca Literalmente SA TE ÎMPIEDICE sa fi, adevarata dtale Lumina.

DTA, VEI CONTINUA SA STAI OPRIT DIN ACEASTA CAUZA ?

Dta, nu vei ramîne în interiorul Luminii tale, si vei spune ''NICIODATA IARASI ! Am venit sa îndeplinim o misiune, si VOM VEDEA asta !

ÎNCETEAZA de a mai cadea în aceste pînze de paianjen care te tin prins într-un loc numai ''asteptîndu-ti destinul''.

Iesi din aceste falsitati … din aceste deghizari de neadevaruri, si ÎNCEPE SA SIMTI/SA FII, CINE ESTI DTA CU ADEVARAT.

CINE CU ADEVARAT DTA ESTI, ESTE … ESTE MULT MAI MULT DECÎT CEEA CE, DTA CREZI CA DTA ESTI !

Dta, DTA trebuie sa pui mîna pe situatie.

Da, dta, treci prin mari transformari … si da, acest lucru te poate lasa sa te simti putin cam pierdut … si înca, sa nu cazi în genunchi, si sa te predai … sa faci ceva pentru asta.

Începe-ti meditatiile dtale zilnice … fã exercitii … manînca în mod sanatos … joaca-te … împartaseste momente de bucurie … ia-ti timp pentru a trimite Iubirea dtale spre planetã … pentru tot ceea ce exista.

Fi recunoscator ÎN TOT MOMENTUL.

FÃ, CEEA CE DTA STII SA FACI … totusi, dvs, scapati pe la tangentã.

Multi dintre dvs pot spune'' Oh, dar nu avem timp pentru toate acestea'', ''trebuie sa muncim, trebuie sa facem asta si aia''.

Si noi îti spunem … CREEAZA-TI TIMP PENTRU TOATE ACESTEA.

Acestea sunt principalele metode ale dvs, de supravietuire. Facînd acest lucru … dta, întaresti TOATA PARTEA VITALA A FIINTEI DTALE

Dta, te pregatesti pentru tot ceea ce va veni … Acest lucru este necesar. Pentru a întari mintea, corpul si spiritul.

Daca dta, stii ca ai o maratona care vine, dta te pregatesti pentru asta. Dta, nu te hotarasti dintr-o data sa alergi toti acesti kilometrii, fara pregatire. Nu vei reusi.

Acelasi lucru este, de a calatori catre Noua Lume. Multa pregatire se gaseste în curs, în atîtea nivele … si partea dtale, este aceea de a ramîne tare … în toate nivelele Fiintei.

Noi îti spunem, cu toata Iubirea si respectul … ACUM ESTE MOMENTUL SA FII ''PREGATIT'' … pentru ca sa ''CONTINUATI ÎMPREUNA'' si ...

Blossom : Dumnezeul meu, eu trebuie sa rîd … caci stiu care va fi teza urmatoare …

Federatia Luminii : ÎNCETEAZA CU PLÎNGEREA SI JELUIRILE.

Blossom : Asa, cu deosebire de dta !!! Înca … Eu într-adevar înteleg de unde vi dta. Pentru ca eu nu simt rautate … si da, poate ca, noi toti avem nevoie de cîteva picioare în spate ! Bine spus !

Federatia Luminii : Bineînteles noi zîmbim, si venim din umor si Iubire. Cu toate acestea, a se plînge, si a se lamenta, nu te vor duce pîna unde dta vrei sa mergi. Înceteaza sa te mai plîngi asupra starii lucrurilor, si fã ceea ceea ce ai venit aici sa faci.

Straluceste LUMINA CARE ESTI DTA, SI MEREU … înafara spre planeta. Straluceste aceasta Lumina a ta în fiecare situatie … în fiecare circumstanta … si în fiecare gînd pe care dta ti-l oferi dtale însuti, si tuturor.

Doar, straluceste aceasta Lumina … tot timpul.

ACEASTA TREBUIE SA FIE STAREA DTALE NATURALA DE A FI.

ACEASTA POATE FI STAREA DTALE NATURALA DE A FI.

Cu toate acestea, ea a fost uitata.

Aceste Energii Mai Înalte care sosesc, se gasesc aici, pentru ca sa va ajute. Amestecati-va cu ele … primiti-le … ele sunt aici pentru ca sa va ajute sa recunoasteti mai mult din dvs însiva, si sa permita ca recunoasterea minunilor sa iasa la Lumina.

Voi vedeti Dragi Suflete ? Va rugam, respirati acum cu ele … si simtiti ce se întîmpla.

Intram în faza urmatoare … o transformare foarte importanta pentru o POZITIONARE MAI ÎNALTATA A FIINTEI-SUFLETULUI TAU. SPIRITUL TAU se misca spre un loc care poate fi recunoscut ca fiind mai aproape de casa. Unde persoana se poate simti mai în voie … mult mai confortabila de a sta în/cu sine proprie.

Si de acolo, Dragi Suflete … este de a zbura cu avionul, acceptîndu-ti noul tau loc … stabilindu-te în interiorul lui. Dta îti vei aminti cît de grele erau timpurile odinioara … si vei fi recunoscator ca aceste zile sau terminat. Vã veti felicita pe voi proprii si pe toti, pentru ca ati ajuns asa de departe în Planul Divin, si dvs vã veti bucura sa STITI ca IUBIREA … numai Iubirea … este aceea care v-a facut sa treceti.

Dragi suflete. Nu renuntati … nu renuntati niciodata.

Ne aflam acum, mai aproape ca niciodata de voi, o data ce aceste Energii ne permit sa stam astfel.

BINE ATI VENIT LA ACEASTA SCHIMBARE.

FII PREGATIT …

Blossom : Multumesc. Atunci cînd dta spuneai despre a continua ''împreuna'' … dta ai avut atîta dreptate. Este mult mai usor sa cazi prada energiilor negative si sa te gîndesti numai ''asa este''. Si înca … Cu adevarat, cît acest lucru nu este bun suficient ? Deci, multumesc pentru curs. Eu o sa fac un efort pentru a introduce aceasta schimbare, si ma voi pregati într-un mod mai puternic. Urmati trupele !

Federatia Luminii : Suntem un portal de Lumina. Cu cît mai mult ne recunoastem ca atare … cu atît mai Stralucitoare, Lumina noastra va putea sa straluceasca. În iubire si multumiri fiecaruia dintre voi.

Blossom : Idem, prietenii mei.Idem.


Faceti din fiecare zi o ZI FERICITA A UMANILOR !: http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Revizitati Invocarea « Suntem Schimbatorii Jocului » ori de cîte ori, starea sufleteasca va cere … este necesar pentru a mentine energia pe cît de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Legatura pentru a accesa la toate YouTubes ale mele este : http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |