Home > > Blossom Goodchild - 6 Mai, 2017

Blossom Goodchild - 6 Mai, 2017

Fiti bine veniti!

Trei vizitatori au venit sa-l vada pe White Cloud pentru o sesiune particulara, si el a adus prin aceasta meditatie, vindecarea cea mai frumoasa. Permiteti ca el sa va transporte catre un loc plin de Pace, unde veti fi învaluiti în Iubire si unde Sursa Divina va vorbeste sufletului vostru. Dupa aceea, el cu amabilitate va aduce vindecarea corpului vostru fizic. Mîngîiati-va timp de 40 de minute … Va veti simti atît de recuperati.

Https://youtu.be/8UUZP-xDsGo

Eu am încercat înca o canalizare, însa dupa cîteva fraze m-am întrerupt si am iesit din meditatie, pentru ca energia nu era aceea pe care ei o faceau sa creada ca este.Cu toate acestea, eu eram emotionata sa am aceasta meditatie, si din aceasta cauza, eu pot cel putin sa va ofer ceva în aceasta saptamîna. Multumirile mele lui Kerry Jesse si Emma pentru vizita!Aici aveti adresa canalului meu din You Tube, daca doriti sa auziti alte videoclipuri si auditii ale lui White Cloud si ale Federatiei Luminii: https://www.youtube.com/user/isjaabmo

Va doresc sa aveti un sfîrsit de saptamîna minunat, iubiti-va pe voi proprii, si în concluzie, iubiti TOTUL. (Este cu toate acestea destul de greu, cu toate ca eu încerc, însa nu pot sa fac sa se schimbe aceasta culoare a chiuvetei de botez!!)

Multumesc foarte mult.

Blossom.


Faceti din fiecare zi o ZI FERICITA A UMANILOR !: http://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Revizitati Invocarea « Suntem Schimbatorii Jocului » ori de cîte ori, starea sufleteasca va cere … este necesar pentru a mentine energia pe cît de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Legatura pentru a accesa la toate YouTubes ale mele este : http://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child

< previous message | next message >