Home > > Blossom Goodchild - November 17, 2013

Blossom Goodchild - November 17, 2013

 

Federatia de Luminã prin Blossom Goodchild

 

Noiembrie 27, 2013

Blossom: Salut prieteni. Iar începem ... sãptãmînile zboarã atît de repede. Vom vedea cum va merge azi, nu ? Despre ce ?

Federatia de Luminã: Da desigur, si considerãm o mare plãcere sã fim din nou cu tine, în acest fel ... STIIND cã aceste mesaje ajung la inimile multora.

Blossom: Da, e uimitor felul în care cuvintele voastre au început o cãlãtorie de la sine însãsi ... Nu mi-am imaginat nici o datã sã fiu în aceastã pozitie. Tot ceea ce doream, era sã fiu pe scenã !

Federatia de Luminã: Însã ti-a fost dat (rolul) cu mult timp înainte de a putea sã-ti reamintesti ... si de a decide dacã încã continua sã fie dorinta ta. Forta de care persoana avea nevoie, a fost foarte mult subestimatã.  

Blossom: Probabil subestimatã de cãtre mine ... si poate, dacã as fi stiut tot ceea ce era implicat în întregime, as fi refuzat oferta. Dar, în TOT ADEVÃRUL, este o onoare de a servi în acest fel, si viata AR FI foarte stranie fãrã voi!

Federatia de Luminã: Viata însãsi, dragã Blossom este de a avansa într-un mod respectabil pe care nimeni ... nici chiar acei care gîndesc cã STIU ... nici mãcar acei care STIU cã STIU ... îsi imagineazã în visele lor cele mai înalte. Vorbim tuturor STIIND cã NOI avem ... pentru cã suntem deja constienti de ceea ce este pe cale de a sosi cãtre voi, si care va schimba vietile voastre, si lumea voastrã pentru întotdeauna.

Din nou, ne concentrãm asupra EVENIMENTULUI. Pentru cã nu ar fi oportun sã lãsãm subiectul sã cadã, brusc, si sã vorbim despre alte lucruri, cînd ne dãm seama cã cei care sunt pe Pãmînt, au nevoie de atîta informatie, cît de multã putem sã fim pregãtiti, pentru a le oferi.

Blossom: Sigur ... Unii se simt confuzi, referitor la acei care au fost lãsati în urmã, si cei care pleacã ... (nu stiu dacã pun subiectul în mod corect). Sunt îngrijorati cu cei dragi lor.

Federatia de Luminã: Însã nu este nevoie sã vã facet griji, în orice cãlãtorie a vietii. Cît de mult am dori ca acest lucru sã fie înteles! Chiar dacã vã faceti griji cu faptul de unde va veni ultima voastrã masã (mîncare) ... transformati acest subiect în ceea ce nu este. Pentru cã a fi îngrijorati, nu este de nici un ajutor. Energia îngrijorãrii, împovãreazã numai sufletul. Însã, STIIND, în locul cel mai adînc al FIINTEI voastre, cã orice se va întîmpla ... în fatã ... în spate ... sau alãturi ... este pozitiv, doar un moment de timp ... o experientã ... o imagine cu o emotie inclusã. A STI cã Eu-l este „mai presus de toate” care „ pare” a fi real ... oferã mult mai multã întelegere de tot ceea ce se întîmplã în jurul vostru. Este de mare folos sã stiti sã vã abstrageti de ceea ce credeti cã este real.   

Blossom: Cu toate acestea, nu este ceva usor de fãcut! Poate, voi nu aveti aceastã cunoastere, acolo unde vã gãsiti. Totusi, credeti-mã ... de aici de jos, în „controlul de la pãmînt”, inima poate deveni atît de profund implicatã, în cãutarea sa de a întelege, de ce si pentru ce, a existentei noastre, si a existentei acelor care cãlãtoresc alãturi de noi ... pur si simplu, aceastã problemã, nu este asa de usor de a „ o lãsa sã alerge”.

Federatia de Luminã: Cu toate acestea, noi observãm dintr-un alt unghi de vedere. Pentru cã, nu este cã nu trebuie sã IUBITI si ÎNGRIJITI. Trebuie sã fie fãcut în numele a TOT CEEA CE ESTE ... însã detasarea, se gãseste în interiorul lui A STI, si a accepta CEEA CE ESTE ... si de a ajunge la recunoastrea de A FI, doar asta ... CEEA CE ESTE.

Blossom: Ne-am putea învîrti în cercuri, în acest sens. Pentru cã emotia SIMTE cã este cea mai mare parte din cãlãtoria noastrã. Cel mai mare instrument al nostru de învãtare ... asa cã, dacã ne-am elibera de emotia noastrã ... SIMT cã FIINTA noastrã, s-ar SIMTI complect goalã.  

Federatia de Luminã: Si am rãspunde, cã în aceastã chestiune, emotiile sunt IUBIREA, în toate aspectele sale.

Blossom: Si eu as rãspunde ... atunci, de ce va trebui sã ne despãrtim de Iubire? Nu urmãrim, probabil, aceeasi linie de gîndire!

Federatia de Luminã: Vã oferim aceste cuvinte. Voi nu puteti sã vã separati de IUBIRE. Cu toate acestea, puteti sã vã separati de atractia la emotie.

Blossom: Si are sens ?

Federatia de Luminã: Iubitã Blossom. Pentru noi ... clar cã are.

Se poate SIMTI o emotie, si se acceptã ca atare ... fie ea de fericire, tristete, mînie, rãnire sufleteascã, durere ... indiferent de ceea ce se poate SIMTI. Noi nu spunem cã nu trebuie sã SIMTITI ... departe de asta ... pentru cã este instrumentul vostru, cel mai important. Spunem cã, se poate recunoaste SENTIMENTUL, si „SE FOLOSESTE”, chiar dacã nu sunteti atasati la el. Pentru cã, fiind atasat, este cã se neagã pe sine însusi, experienta complectã”.

Blossom: Stiu, din experienta anterioarã, cã este mai bine sã o las pe aici ... si sã las sã digerez acest „pãtrãtel de ciocolatã” ... în loc de a îngiti o barã întreagã, si a nu fi dorit sã o fi fãcut.

Federatia de Luminã: Foarte sensibil.

Blossom: O metaforã a lui White Cloud, la care am aderat ... pentru cã ESTE atît de sensibil. Si unde vom merge, plecînd de aici ?

Federatia de Luminã: Am dori sã linistim inimile si mintile celor care nu înteleg pe deplin ceea ce este pe cale sã se întîmple.

Blossom: Va fi cineva ? Cred cã nu! Pentru cã multi dintre noi acceptã cã, ceea ce este pe cale de a veni, va rezulta foarte bine ... la sfîrsit ... desi nu avem nici o modalitate de a STI complect, ceea ce de fapt se va întîmpla. Voi stiti ?

Federatia de Luminã: Într-adevãr ne dãm seama de ce este pe cale de a se întîmpla ... Totusi ... nu avem CUNOASTEREA, de cum asta va afecta TOTALITATEA.

Nu poate fi prevãzut, însã cercetãm bãtãile inimii, a anumitor întîmplãri, si acest lucru ne lasã „ în nori”, cu privire la efectele posibile a acestei tîsniri, a celei mai pure Iubiri. Pentru cã nimeni nu poate prezice astfel de lucruri, datoritã deciziei fiecãrui individ, în momentul precis a aparitiei, cum va alege sã o îmbrãtiseze.

Însã vom stipula cã, atunci cînd se va întîmpla ... acei care vor sti în interiorul lor, cã „ocazia este Acum” ... vor sti, instinctiv ce sã facã si care sunt îndatoririle lor ... în IUBIRE si prin ea.

VOI SUNTETI MAI PUTERNICI DECÎT PUTERNICII ... VÃ VETI AMINTI. SI VETI ACTIONA ÎN CONSECINTÃ.

Blossom: Prieteni, adevãrul este cã ... este atît de greu de imaginat cum va fi exact ... si cînd ... ( însã nu o vom merge pe acolo). Unii întreabã dacã va fi „Extaz-ul” care este mentionat în Biblie. Altii întreabã, dacã va fi a doua venire a lui Hristos. Sunt atîtea lucruri lãsate la „imaginatia” noastrã, si acum cã cunoasteti bine pe cei de pe Pãmînt ... imaginatiile noastre, cînd lãsate în voie ... pot lucra cu multã repeziciune!

Federatia de Luminã: Dar este imaginatia voastrã, care ajutã sã aducã ceea ce este pe cale de a sosi.

Blossom: Cum asa ? Pentru cã, cu sigurantã , existã deja „în cãrti”! Orice ar fi Evenimentul, acum trebuie cã este deja foarte bine stabilit în piatrã. Atunci, cum este cã „imaginatia” noastrã poate ajuta ?

Federatia de Luminã: Pentru cã este prin imaginatia voastrã, cã energia a ceea ce este pe cale de a se întîmpla, va fi capabilã sã fie adusã la luminã.

Blossom: Continuati sã o afirmati ... atunci putem sã o clarificãm ... sau va trebui sã merg la partea din spate a sãlii ? Înseamnã cã nu existã o datã certã ? STIU cã nu sunteti in mãsurã sã dati data ... desi ... aveti vreuna în minte ? Vreau sã spun ... în „ tabloul de viziune” al vostru, existã o fotografie a EVENIMENTULUI, cu o datã pe el, si toate sãgetile orientate cãtre ziua E ?

Federatia de Luminã: Cum zîmbim la analogia ta, Blossom. Si apreciem perseveranta ta pentru a obtine clarificarea maximã pe care o putem da.

FII CONSTIENTÃ DE ASTA ... Nu poate exista o „datã prevãzutã” ... Cu toate acestea, POATE FI un „spatiu de timp”. Si totul este dirijat spre el. Energia a crescut mult în ultimele decenii, si se presupune cã EVENIMENTUL trebuie sã aibã loc în timpul planificat.

Blossom: Asteptati ... stati  un minut ... sunt sigurã cã acum „ cîtva timp în urmã” ... ati spus cã Evenimentul va trebui sã se întîmple, chiar dacã ... Atunci cum puteti folosi cuvîntul „presupune” ?

Federatia de Luminã: Pentru cã este ceea ce presupunem! Cerem ca sã ai în minte, cã niciodatã înainte o asemenea „exhibitie” sa întîmplat ... Din acest motiv, totul este „ sub supozitia”, cã totul va decurge asa cum a fost plãnuit.

Blossom: OK ... Accept asta. Unii sunt îngrijorati cu haosul pe care l-ar putea origina.

Federatia de Luminã: „EL” nu va ADUCE haos ... „EL” ESTE IUBIREA ÎN FORMA CEA MAI ÎNALTÃ ... Nu va exista haos, în ceea ce va veni.

Cu toate acestea, va putea „cauza” haos datoritã acelora care au ales sã rãmînã perplecsi, si complect afarã din ei, datoritã acestui fenomen. Si atunci este cînd, cei care STIU, vor presupune ... în a schimba viteza, ca sã spunem asa ... si sã urmeze înainte, pînã vor avea subiectul, în mîini.

SÃ STITI CÃ ... PACEA VA DOMNI.

Blossom: Vãd cã evitati sã vorbiti despre „Extaz-ul”, sau de a doua venire. Respect hotãrîrea voastrã. Pentru cã, asa cum am rãspuns la multi ... existã unele lucruri pe care voi pur si simplu nu ati fi dispusi sã le revelati, si eu „presupun” cã, dacã acesta ar fi cazul ... ar trebui sã mentineti gura închisã ca un cãtelus.

Federatia de Luminã: „Presupui” corect. Vom explica asta, în acest fel ...

CEEA CE ESTE PE CALE DE A VENI ... VA FACE SÃ VÃ SARÃ CAPACUL ... CUM VOI, UMANII, ATI SPUNE.

CEEA CE ESTE PE CALE DE A VENI ... NU EXISTÃ CUVINTE DISPONIBILE PENTRU A-L DESCRIE ÎN MOD CORESPUNZÃTOR.

CEEA CE ESTE PE CALE DE A VENI ... ESTE CEVA CARE VA FI COMPLECT PREZENT.

CEEA CE ESTE PE CALE DE A VENI ... SOSESTE!

Blossom: Ceea ce este pe cale de a veni ... este pe drum ?

Federatia de Luminã: Si el a fost mereu ... însã acum , este la sfîrsitul cãlãtoriei sale.

Blossom: ATUNCI poate însemna sã se întîmple mîine ... desi în „ istoria/ întelegerea timpului” vostru, ar putea însemna în 2020. Astfel, „presupun” cã va trebui sã asteptãm si sã vedem.  

Federatia de Luminã: Iubiti prieteni ... asa cum am mentionat ... ESTE PE CALE SÃ SE ÎNTÎMPLE.

Atunci, care ar fi scopul conversatiilor noastre ? ... sau ar fi o glumã proastã, dacã nu ar fi asa.

Blossom: Dacã nu ar fi asa, atunci eu as fi o nebunã complectã, care are multi adepti! Însã teoria mea despre asta ... este cã multe mii de persoane în toatã lumea, au aceeasi SENZATIE ... aceeasi CUNOASTERE înãuntru-l lor, cã suntem de undeva. Cã suntem din stele, si cã ne gãsim aici, pentru a îndeplini o Misiune Divinã. Pentru acei care simt în acest fel ... stim cã nu suntem nebuni ... Avem un lat care ne „leagã” unii la altii, si care ne dã puterea ca sã continuãm. Unii într-adevãr nu înteleg asta ... ÎNCÃ. Suntem în crestere în numãr, din ce în ce mai mult, pe mãsura în care de fiecare datã, echipajul nostru se trezeste ... si VOM VEDEA acest lucru întîmplîndu-se ... si VOM lua o ceascã de ceai împreunã ... si VOI face o prãjiturã ... care este, probabil, ceea ce este cu adevãrat EVENIMENTUL ... pentru cã într-adevãr de asemenea, nici o datã nu sa întîmplat înainte pe planeta noastrã! VÃ IUBESC, BÃIETI!

Federatia de Luminã: SI NOI VÃ IUBIM PE FIECARE DINTRE VOI. O cafetierã pãzitã, nu mai fierbe nici o datã.

Blossom: Nu pãzesc ... fac un tort ! In IUBIRE si RECUNOSTINTÃ PENTRU TOATE ASTEA.

Translator Florika


Website: Blossom GoodchildShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Blossom Goodchild's mailing list and receive her channelings directly, you can do this here (right upper corner).