Home > > Blossom Goodchild - July 9, 2013

July 9, 2013

Blossom: Bine ... aici ne găsim, pentru încercarea numărul 4 ! Stiu că sunteti întotdeauna prin apropiere ... dar sunteti aproape pentru a avea o conversatie cu mine ?
Federatia de Lumină: Am zice că, da.
Blossom: Oh, perfect. Cît despre ocazie ... Ce aveti de spus ?
Federatia de Lumină: Întelegem umorul în energia ta, si suntem foarte recunoscători, pentru perseverenta ta. În mai multe ocazii, am crezut că eram în plus, si trebuie să spunem că, chiar fără termenele”conversatiile noastre”, te-ai descurcat destul de bine. Întelepciunea pe care o alegem, ca să o aducem ... cum te simti, Blossom ... ai un anumit „aer”, si cîte o dată se pare că te întrebi, care este scopul la toate astea si, într-adevăr, unde ne duce acest lucru ...

Blossom:
Nu mi-o luati în nume de rău ... întelepciunea voastră are o asa de mare diferentă în viata mea ... împreună cu prietenul meu, White Cloud (Norul Alb) ... este că, uneori mă simt ca si cum m-as găsi pe un limb, si mă întreb, dacă va exista sau nu, ceva concret care se va întîmpla, înainte de a părăsi planul Pămîntului (terestru).
Federatia de Lumină: Î-ti ascultăm gîndurile.
Blossom: Oh, Doamne !
Federatia de Lumină: Acceptăm pe deplin, că nu ne găsim, acolo unde voi vă găsiti ...sau că trebuie să experimentăm frecventa atît de joasă, zilnic. Ascultăm, multe „plîngeri”, care ne vin de la voi, însă, încă nu putem „ schimba Istoria”, înainte ca ea să fie schimbată.
Blossom: Înteleg ... si stiu că, probabil, sunt foarte infantil si egoistă ... însă multi scriu, dînd sugestii ... aspra acestui lucru ... ceva mic ... sau mare despre voi. Voi ne-ati ajuta, si i-ati ajuta, pentru a avea „ entusiasmul” de a continua.
Federatia de Lumină: Vrei să spui că nu sunt suficiente cuvintele noastre?
Blossom: Într-o anumită măsură ! IUBESC ceea ce aveti să ne spuneti, si IUBESC faptul de a comunica cu voi ...Făcem tot ceea ce putem, pentru a ne ridica vibratiile ... dar ... chiar asa ... uitîndu-ne seara la cer ... inimile noastre vor mai mult decît asta.
Federatia de Lumină: Dar nu ati spus că CUNOASTEREA în interiorul inimilor voastre, cînd vedeti sclipinrea stelelor vă permit să aveti „mai mult”, decît ceea ce căutati ?
Blossom: Într-adevăr mă ajută să STIU, ADEVĂRUL meu, ... sentimentul pe care îl am cînd mă uit la minunătia noptii, nu poate fi negat. Dar, de multe ori, spun : „ Haide ... arătati-vă mie !”
Federatia de Lumină: Si crezi poate, că restul zilelor tale le vei petrece SIMTIND acelasi lucru ?
Blossom: Da ... uneori ... Asteptarea asta a fost foarte lungă. ÎNCREDEREA noastră VĂ CUNOASTE. Cu toate acestea, cît de minunat ar fi pentru noi, ca în curînd, să avem acea „ mică sărbătoare” ... pentru a avea un impuls ... Pentru a ne convinge că într-adevăr, suntem pe drumul cel bun.
Federatia de Lumină: Zîmbim, Blossom, pentru că TU STII asta în inima ta, nu-i asa ?
Blossom: Da, stiu. Dar se pare că voi evitati acest lucru. Desigur, cu inteligenta voastră ... puteti veni cu orice problemă care să ne încînte. Ceva tangibil !
Federatia de Lumină: De fapt, putem. Dar trebuie să întelegi, de ce ... încă ... nu ne-am făcut „Marea aparitie”, pe care toti o cer.
Multi dintre voi NE CUNOSC. Multi sau trezit, si  STIU, fără umbră de îndoială, că noi suntem cu voi. Chiar dacă puteti avea zilele voastre de îndoieli umane.
Însă multi, încă nu sau trezit, si pur si simplu, am crea teamă si panică, între multi, si nu este în acest fel că dorim să fim primiti.
Blossom: Dar este asta ceea ce vreau să spun. STIIND ceea ce STITI ... trebuie să existe o manieră care să vă permită să „intrati”, care permite ca toti să stie că voi veniti în pace !
Federatia de Lumină: Deci, ce propui ?
Blossom: Oh, Doamne ... Nu stiu. Să vă urcati pe navele voastre, si ne oferiti un număr de step-dance? Trebuie să existe un mod în care IUBIREA care voi sunteti, să ne poată „ atinge „. IUBIREA care sunteti VOI, poate cu sigurantă, să emaneze din nava voastră, pentru ca persoanele să stie, că sunteti aici pentru a fi prieteni.
Federatia de Lumină: Iubită Blossom ... chiar dacă crezi că ar functiona ... nu ar rezulta.
Blossom: De ce ?
Federatia de Lumină: Pentru că acei cărora încă le este teamă ... ÎNCĂ ne consideră o amenintare.
Blossom: Dar atunci ... dacă asa este ... cîti ani încă, vor fi necesari pentru ca toti să se elibereze de frică ?

Federatia de Lumină: La asta lucrăm, cu toată inima.

Blossom:
Ei bine, în cărtile mele ... uitîndu-mă la starea persoanelor, în general ... am zice, să fie doar o zi. Sunt atîtia, care sunt profund adormiti. Da, multi sau trezit, ... dar, într-un mod general ... nu arată bine. Nu mă înterpretati gresit, astăzi mă găsesc perfect de bine, rozîndu-mi coatele, spunînd astfel. Multi SIMT, că voi ar trebui să avansati. Cîtiva vor avansa, si cîtiva vor fugi ... dar, clar că asta se va întîmpla la un moment dat ... dacă stăm să asteptăm, ca frica să iasă de pe această planetă ... bine ... dacă as fi în locul vostru, mi-as lua concediu prelungit.

Federatia de Lumină: Iubită Blossom ... ceea ce vom spune vine doar din IUBIRE, care este ceea ce suntem. De cîte ori am spus, că într-o zi veti întelege Imaginea de Ansamblu ?

Blossom:
De prea multe ori !

Federatia de Lumină: Dar ... acesta este ADEVĂRUL nostru. Nu trebuie, nici nu putem să-l schimbăm, pentru a vă da sperante false.

Blossom:
Deci, spuneti serios, că pînă cînd toată frica na va dispărea ... voi nu vă veti arăta ?

Federatia de Lumină: Nu. Nu spunem acest lucru în nici un fel. Ceea ce am prefera să spunem, este că, ATUNCI, cînd va fi timpul ca lumea voastră SĂ STIE ADEVĂRUL, si DOVADA existentei noastre ... puteti fi siguri, că toate scenariile vor fi luate în considerare.

Blossom:
Stiu că luati în considerare, interesele noastre, cele mai bune. Este curios ... spun că voi vă repetati ... însă eu fac precis acelasi lucru. De asemenea, am spus asta mai înainte. Dar, nu m-ar deranja să am vizita unuia dintre voi. Multi SIMT la fel. Nu ar fi un eveniment la nivel mondial .. nu ati putea spune „salut” în forma fizică ... însă individual multora dintre noi, care ar putea fi perfect de acord cu asta ? Voi trebuie SĂ STITI cine suntem, prin energiile noastre ! Faptul este că ... Nu vreau să spun „ în interiorul mintilor noastre „ ... vreau să spun cu asta, să vă arătati într-adevăr ... în formă fizică, la o formă fizică. Este foarte dificil ? Care ar fi rezultatul ?

Federatia de Lumină: Acest lucru ar implica, mult mai mult decît majoritatea poate să creadă. Noi nu spunem că este dificil, si nu spunem că nu se poate face...

Blossom:
Atunci, care este motivul, pentru care nu o faceti ?

Federatia de Lumină: Integritate / Fidelitate.

Blossom:
Cum ? În numele cui ?

Federatia de Lumină: Totului.

Blossom:
Cu ce obiectiv ? As spune că multi au fost fideli ... dar SIMT că nu este fidel nimănui, decît vouă proprii ... Am dreptate ?

Federatia de Lumină: Natural.

CEEA CE EXISTĂ ÎN INTERIORUL VOSTRU, ESTE CUNOASTEREA A TOT CEEA CE A EXISTAT ... CARE EXISTĂ ... SI CARE VA FI / VA EXISTA.

Fiind fideli vouă proprii, voi initiati actiunea adevăratului motiv, al existentei voastre. Din acest motiv ... avînd încredere în interiorul vostru, cu scopul de a aduce totalitatea SCHIMBĂRII despre care vorbim.

AVEATI CONSTIINTA DESPRE ASTA ÎNAINTE DE A VENI !

Este din acest motiv, că profund, în intimul vostru, stiti că „ toate astea „ nu este vorba de aparitia „ speciilor din exteriorul lumii”. Stiti, în intimul esentei voastre, că VOI ... IUBIREA CARE ESTI ... CARE SUNTETI ... SE GĂSESTE AICI, PENTRU A FACE SĂ APARĂ ACEASTĂ LUME NOUĂ.

Blossom:
Însă ... cu ajutorul vostru ... nu-i asa ?

Federatia de Lumină: Clar că da. Si în această fază a experientei, vă ajutăm atît de mult cît suntem capabili. Va sosi ora, iubit suflet ... familia noastră ... că ceea ce căutati ACUM, va sosi cu toată siguranta.

Nu ne jucăm cu voi, în sensul de a vă conduce mereu. Clar, că nu este stilul nostru, nici intentia noastră. Am sosit, pentru a vă pregăti, pentru ceea ce va cădea peste voi.

Blossom:
Ok ... stiu ceea ce „cădea” vrea să însemne ... dar trebuie să caut din nou, căci cred că este un cuvînt care nu este „ potrivit” ... Adevărata definitie este „a se întîmpla, a se petrece”.

Federatia de Lumină: Acceptăm investigatia ta. Nu vrem ca nici unul dintre voi, să ne urmeze orbeste ...

Lăsati-ne să vă spunem următoarele:

CÎND VOM SOSI ... VOI VĂ VETI GĂSI ÎNTR-O POZITIE MULT MAI BUNĂ, PENTRU  A ASIMILA, TOT CEEA CE OFERIM.

CREDETI,  CĂ ACUM SUNTETI  PREGĂTITI  DEJA, CÎTIVA SUNT. MULTI NU SUNT.

DORIM O TRANZITIE MAI LINĂ, DEOARECE NE ÎNFĂSURĂM ÎN IUBIRE.

Blossom:
Iertati-mă că vă întrerup ... dar dacă nu suntem pregătiti ... de ce voiati să vă arătati în Octombrie 2008 ?

Federatia de Lumină: Pentru că era planul lui acum, în acel acum. Însă ACUM, vedem cîti sau trezit, de la ocazia aceea. Si am spune ... că fiecare nor, are o căptuseală de argint.

Blossom:
Voi ati ajutat, pe mine si pe multi altii, să întelegem lucrul acesta cu IUBIREA ! STIU fără umbră de îndoială, că în TOATE LUCRURILE ... IUBIREA ESTE RĂSPUNSUL. Este ceea ce ati continuat să vorbiti cu noi ... Mă întreb pe mine însumi, cît mai este de spus despre ea, pentru a continua să progresăm. Suntem putin cam „supărati” ... STIU CĂ, ÎNTR-ADEVĂR, ESTE CUVÎNTUL GRESIT ... dar încerc să vă ajut să întelegeti, unde ne găsim. Poate „familiar” ar fi fost cuvîntul mai adecvat. Vă rog, să nu credeti că sunt ingrată ... nu este asta ...

Federatia de Lumină: Dar ai nevoie de emotii, în toate acestea, nu-i asa ?

Blossom:
Poate ...

Federatia de Lumină: Atunci sugerăm fiecăruia ... să facă cum am sugerat.

FITI CEEA CE SUNTETI.

NU EXISTĂ NIMIC MAI EMOTIONANT, DECÎT SĂ-L „ OBTINETI”.

NIMIC, NU POATE DEPĂSI SENTIMENTUL DE IUBIRE INCONDITIONALĂ, ABSOLUT NIMIC.

Vrei emotie ? Pleacă în căutarea de Tine !

AL ADEVĂRATULUI TĂU EU.

ESENTA TA ... SPUNEM ÎNTR-ADEVĂR ... NU O POTI FACE ÎN AFARA TA.

Nu vrem să vă lăsăm „în groapă”, deoarece nu v-ati descoperit încă, pe voi proprii. Întelegem că ne-ai interpretat gresit, Blossom. Nu există în noi, să mergem la voi – pentru a ne împăca, cum ai spune.

NOI SPUNEM, PUR SI SIMPLU ADEVĂRUL.

Voi toti simtiti, că prin sosirea noastră initială ... emotia acestui „ fapt” vă va mentine înăltati, pentru restul zilelor voastre.

Am spune că ... sosirea initială a ADEVĂTULUI VOSTRU EU ... este cu mult mai departe de orice înăltare, pe care ar putea să o aducă aparitia unei nave.

VREM SÂ ÎNSEMNE CHIAR ASTA !

STIM CHIAR ASTA !

VOI SUNTETI EMOTIA PE CARE O ASTEPTATI. EMOTIA PE CARE O CĂUTATI.

VOI ... Voi, „ micii Pămînteni” asa cum în mod drăgăstos, vă numiti pe voi proprii ... CÎND VETI ÎNTÎLNI ADEVĂRUL VOSTRU, SI VETI ACCEPTA MĂRETIA SA ... POSIBIL, NU VETI GĂSI NIMIC ÎNĂUNTRU, SAU ÎN AFARĂ CARE SĂ TRĂIASCĂ ÎN CONFORMITATE CU ASTA.

Blossom:
Ok ... acceptînd-ul ...atunci ce facem ? Continuu să spun că avem doar ... de continuat ... ce alegere avem ? Cuvintele întelepciunii voastre, pot inspira si înălta ... dar CUM ... CUM, CUM, CUM găsim acest ADEVĂR ? Stiu că am întrebat asta mai înainte ... Căci STIU că ceea ce spuneti ESTE ADEVĂRUL ... Se pare, că mă găsesc prea departe de a găsi ceea ce vorbiti ... în mine. Atît de departe ... însă nu spun că nu este acolo. CUM Î-L GĂSIM ? Ne este dor la toti, de asta.

Federatia de Lumină: Mergeti către asta, cu fiecare respiratie pe care o inspirati. Cînd vă SIMTITI bine ... într-adevăr bine ... vii si Iubitori ... puteti întelege, parte din toate astea, si STITI că mergeti în directia corectă. Cînd nu vă simtiti atît de bine ... nici o dată nu mergeti înapoi ... doar hoinăriti pe lîngă drumul principal. Cu cît mai mult veti urma, ceea ce inima voastră SIMTE, în IUBIRE ... cu atît mai aproape ... mai aproape, sunteti de a găsi, ceea ce căutati.

A fost cu sigurantă, o foarte lungă călătorie de întoarcere, acasă. Cu toate virajele gresite, si obstacolele de pe drum.

Dar ... de fiecare dată, mai aproape, la fiecare pas al drumului ... voi SIMTITI căldura „ focului căminului, arzînd „.

NU SUNTETI SINGURI, NICIODATĂ !

De multe ori se întîmplă, că acei „ care nu sunt văzuti”, să vă ridice, cînd ati căzut. De multe ori vă soptesc la ureche, cuvinte de încurajare. De multe ori au trimis oferte de Iubire, DIVINULUI CREATOR A TOT CEEA CE EXISTĂ, si a cerut ajutor în NUMELE VOSTRU.

Fiind CONSTIENTI, sau nu FIIND, de aceste lucruri ca fiind ADEVĂRUL. Este complect, pe socoteala voastră de cum vă SIMTITI, referitor la ele.

NU VOM FACE CA SĂ CREZI, BLOSSOM. NIMIC ÎN AFARA DE CEEA CE POTI CUNOASTE ÎN INIMA TA, POATE FI ADEVĂRUL ! UNICA dovadă că ai despre noi este SENTIMENTUL TĂU ! ... Pentru acum.

Blossom:
Deci, în ADEVĂRUL MEU ... cu mîna mea pe inimă ... EU STIU CĂ VĂ IUBESC ! Am primit semnalul ... este ora de plecare. Este bine de a se întoarce la bază. Cu iubire ... cu mult din ea ... si recunostintă ... A mea si a noastră a tuturor !

Translator Florika


Website: Blossom GoodchildShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Blossom Goodchild's mailing list and receive her channelings directly, you can do this here (right upper corner).