Home > > Blossom Goodchild - December 4, 2013

Blossom Goodchild - December 4, 2013

 

Federatia de Luminã prin Blossom Goodchild

Decembrie 4, 2013

 

Blossom: Bunã ziua vouã. Dacã este totul ok, mergem direct la subiect, pentru cã existã unele lucruri pe care as dori sã le clarific, se poate ? Însã înainte de toate, sã nu uitãm manierele ... sunteti bine ?

 

Federatia de Luminã: În adevãr, NE SIMTIM în cele  mai bune energii ale existentei noastre. Suntem constienti cã un lucru pe care doresti sã-l clarifici este acest „ bîzîit în interiorul capului tãu”. Asa este, nu-i asa ?

 

Blossom: Cu adevãrat. Este ca si cum as fi bãut 5 cafele tari, si eu nu beau cafea. Am încercat sã meditez pentru a calma asta, însã se pare cã exagereazã aceastã SENZATIE.

 

Federatia de Luminã: Gãsesti cã este o senzatie DEZAGRADABILÃ ?

 

Blossom: Nu este dureroasã ... însã este greu de calmat. Sunt corectã gîndindu-mã cã sunt în curs de a primi transferenta MARII EPOCI ?

 

Federatia de Luminã: Este o chestie de prioritãti, si în ce ordine vom explica ceea ce se petrece? Esti corectã cînd spui cã primesti o transferentã ... însã de asemenea existã schimbãri reale care se întîmplã în creierul tãu. Existã pãrti ale creierului vostru care au stat adormite, si care acum sunt activate, pentru ca noile începuturi sã poatã sã aibã loc. Aceste schimbãri înaltã simturile voastre, si cu toate cã sunt putin desconfortabile, în momentul „deschiderii” ... vor, cu sigurantã, vã vor servi foarte bine.

 

Blossom: Pot sã întreb, ce este ceea ce ele vor dezvãlui, în mod mai precis?

 

Federatia de Luminã: Vã vor permite sã vã treziti complect, pentru voi însisi. Vor redeschide puteri care odatã fuseserã de un mare avantaj pentru voi, însã care fuseserã cancelate timp de sute, în realitate timp de mii de ani. Aceste activãri sunt în curs de a vã pregãti pentru NOUL EU al vostru. Toate piesele se vor potrivi la locul lor, imediat ce EVENIMENTUL se întîmplã, si voi veti recunoaste cu mare întelegere. Pentru cã energiile care vor însoti acest Eveniment, vor „apãrea” în locul unde aceste activãri se petrec, înãuntru-l creierului vostru. Vã va permite sã vã amintiti de multe suveniruri. Foarte asemãnãtoare unei reactii chimice ... cînd douã substante chimice se amestecã într-una singurã ... cauzeazã o reactie de efervescentã si are loc un lant de evenimente. Si spunem, din nou ... cã este greu de descris ... însã este mai usor de spus cã, cu toate cã, sunteti în curs de a experimenta o varietate de simptome ... „realitatea” aceloras, nu va „apãrea” decît, atunci cînd ingredientul final va fi adãugat, pentru a le activa din plin.

 

Vouã, vã este greu sã întelegeti tot ce se întîmplã în interiorul vostru, „ în acest moment” ... si într-adevãr este necesar, sã aibã loc anticipat pentru a pregãti mintea, corpul si sufletul.

 

Asta, nu vã dã senzatia apropierii „SALE” ?

 

Blossom: Asa sper ! Si ce se întîmplã cu acest somn profund ... însã, în timpul stãrii de somn, sunt constientã cã „ceva se petrece” si pe care nu pot sã-l pricep? Este acest uploading, downloading, si side loading ... ce se petrece în acest timp ? Pentru cã, cu toatã siguranta, mã dãrîmã ... mai ales la mijlocul dupã amiezii, si douã ore si jumãtate dupã, lupt pentru ca „sã fiu din nou” în activ ?

 

Federatia de Luminã: Multe lucruri au loc. Însã nu este numai „informatie” care este primitã ... faptul cã de asemenea a ta „Blossom Superioarã” ... lucreazã pe undeva ... fãcînd ajustãri, pentru a fi sigurã cã totul va decurge bine, cînd va sosi momentul. Multi dintre voi lucreazã, pe cînd dorm. Multi dintre voi îsi echilibreazã energiile ... mai bine zis ... împrãstiindu-le pe planeta voastrã ... pentru ca EVENIMENTUL sã poatã sã se întîmple, în modul cel mai suav posibil, si pentru ca lumea voastrã sã nu cadã.

 

Blossom: Deci existã o posibilitate ?

 

Federatia de Luminã: Asta a fost înainte ... însã a fost recuperat mult echilibru si acum energiile sunt mult mai aliniate ... deci, doar un mic percentaj sugerã cã asta s-ar putea întîmpla ... dacã ar fi fost altfel, nu am fi continuat.

 

Blossom: Voi mentionati „noi” ... VOI aveti partea voastrã de realizat în toate acestea ?

 

Federatia de Luminã: Oh, clar cã da. Din cauza asta, suntem atît de entuziasmati ... pentru cã acum este vizibil foarte aproape.

 

Blossom: Asta „sunã” si este SIMTIT într-un fel foarte emotionant, de cãtre mine de asemenea ... dar oare pot încã sã îndrãznesc, sã cer cîteva lãmuriri ? Multi sunt foarte preocupati în „ a fi lãsati în urmã”, cînd va sosi momentul. Pentru cã simt cã încã nu au înteles suficient. Stiu cã sãptãmîna trecutã voi ati vorbit despre cîteva persoane care vor rãmîne, si cu toate acestea, nu SIMT cã mergem undeva, si cã ne gãsim pe planetã pentru a o aduce la sãnãtatea (starea) ei întreagã. SIMT cã suntem acei care fac schimbarea, si deci, nu ar fi de mare folos dacã am fi într-un alt loc. Sunt atîtea gînduri pe care persoanele le au asupra acestui subiect si credeti-mã, nu sunt Socrate ... însã, chiar asa, cîteodatã mã întreb. Puteti sã ne ajutati, fãcînd, într-adevãr, acest subiect, mai clar ?

 

Federatia de Luminã: În primul rînd ... voi nu mergeti nicãieri ...

 

Blossom: Însã voi ati spus ... Într-adevãr, nu doream sã vã întrerup ...

 

Federatia de Luminã: Cînd am mentionat cã o fiintã poate fi lãsatã în urmã ... ne refeream doar la nivel de energie. Într-adevãr gînditi cã este realizabil ca, brusc, majoritatea populatiei voastre sã se înalte si sã disparã ? Nu pentru asta ne gãsim aici.

 

Cînd spunem cã vã miscati cãtre o lume nouã ... voi sunteti pe drum (spre ea) ... Chiar în interiorul spatiului din capul vostru, Blossom ... SIMTI diferenta dintre energii. De mult timp vorbim despre a se muta din casã, ca o analogie ... dar pe aceeasi planetã ... însã într-un loc diferit ... poate mai aproapre de cei care se gãsesc pe aceeasi lungime de undã!

 

„Cuvintele, cuvintele, cuvintele sunt atît de inadecvate” si ASTA, prea iubitã Blossom, trebuie sã fie citatia noastrã din secol.

 

Multi dintre voi SIMT schimbarea în interiorul lor ... si dacã nu sunt ... încã ... o vor simti.

 

VÃ MISCATI ÎN SUS ... NU ÎN AFARÃ ! Este o diferentã enormã! Cu „alte cuvinte” ... vã „mutati” de la un spatiu la altul.

 

Acest „spatiu” este deja stabilit ... de cãtre VOI ... fiecare dintre voi sã-l vedeti. Vã gãsiti, pur si simplu, deschizînd drumul cãtre acolo.

 

Si ... EVENIMENTUL este ca si cum ati aruncat un dublu sase, si dupã aceea, analizati o altã aruncare, si înscrieti încã un alt dublu sase ... care spune, sã dati trei ture în jurul mesei ... El o SÃ VÃ MISTE ... FIINTELE VOASTRE ... cãtre o expansiune de voi proprii, care întelege „ASTA”.

 

Blossom: „ASTA” referitor la fiintã ?

 

Federatia de Luminã: VOI. VIATA. MOTIVUL VIETII ... ÎNSÃ, MAI PRESUS DE TOATE ...

 

IUBIRE! IUBIRE! IUBIRE! IUBIRE! IUBIRE!

 

Veti „întelege” IUBIREA inconditionalã, într-o clipã ... însã informãm cã nu este pentru tot timpul ... în acea clipã ... pentru cã asa cum am afirmat ... acest lucru ar putea face ca sã explodati.

 

Blossom: Trebuie sã întreb precis acum ... cineva a scris recent întrebînd, de ce un suflet ar alege sã plece de pe planetã prin combustie umanã ... atît de devastatoare pentru familia lãsatã în urmã, etc. Si într-adevãr ... vreau sã spun ... cu sigurantã cã nu a fost pentru cã voiserã sã plece brusc ! ( Iertati-mã, nu resusesc sã mã exprim mai bine.)

 

Federatia de Luminã: Clar cã asta, este ceea ce voi numiti un fenomen neobisnuit ... accelerar încãlzirea pînã la acest punct ... însã, asa cum ai rãspuns corect, Blossom ... sufletul plecase cîteva secunde mai înainte ... asa cum sufletul face, în multe ocazii, pentru cã ar fi prea mult pentru ca el sã se ocupe cu asta, cînd partea „fizicã” îsi joacã rolul. Am spune cã a existat un esec la rebobinare ... si poate fi, cã sufletul alesese sã plece, în acest moment esential al cãlãtoriei sale, si chiar asa, nu avusese loc un acord despre cum trebuia sã fie, pentru cã nu era important.

 

Blossom: Spuneti „a rebobina” ... nu „ a telegrafa” sau lega cu fire metalice.

 

Federatia de Luminã: Este corect ... pentru cã în a „re” bobina, ar avea loc un esec al circuitului ... foarte asemãnãtor cu firele voastre electrice, si prizele care fac sã explodeze o sigurantã si sã se incendieze. Cu tot respectul, desigur.

 

Blossom: Multumesc. Scuzati-mã cã m-am îndepãrtat ... Numai cã nu voiam sã pierd ocazia ...

 

Federatia de Luminã: Deci ne întoarcem la experienta „Iubirii Inconditionale” ... calculele noastre „ presupun” cã majoritatea, cînd VOR SIMTI energiile uimitoare, vor „ continua înainte”, stiind unde acest lucru va conduce ... Cu toate acestea, vor exista unii ... care pur si simplu vor alege contrariul.

 

Este util DE STIUT cã, în acest subiect, existã alegere. Si cerem sã vã amintiti faptul cã nimeni nu se va îndepãrta brusc de la actiunile care, intentionat, nu servesc.

 

Cu toate acestea ... în LUMINÃ veselã si rãsunãtoare ... spunem fiecãruia dintre voi ... ÎNTREBATI-VÃ CU ADEVÃRAT ... V-ATI TRÃIT BINE VIETILE VOASTRE ? DIN INIMÃ ?

 

Nu ne asteptãm sã rãspundeti cã sunteti sfinti. Pentru cã ati suportat multe, în experienta voastrã pe Pãmînt ... cu obiectivul de a putea face, exact ... aceastã experientã!

 

Însã vã cerem sã vã întrebati asupra intentiei voastre ... intentia voastrã despre voi proprii, si despre altul(a) pentru care simtiti Iubire ?

 

Nu existã perfectiune în sufletele voastre pãmîntesti ... pentru cã densitatea în care locuiti, a blocat mult din capacitatea voastrã de a fi astfel ... deci vã cerem din nou, sã vã întrebati ... intentia voastrã, este de a fi a, (apartine) IUBIRII ? ... Chiar în zilele în care ATI SIMTIT cã nu ati efectuat aceastã intentie?

 

Am spune la bilioane dintre voi cã rãspunsul este da ... BILIOANE ... deci, sperãm cã asta rãspunde la preocuparea voastrã în A FI LÃSAT ÎN URMÃ.

 

Blossom: Însã restul dintre noi nu merge nicãieri ?

Federatia de Luminã: Repetãm ... VOI VÃ MISCATI (cãtre) ÎN SUS ... SI NU SPRE ÎN AFARÃ.

 

Din cauza asta, am spune cã PUNTEA despre care vorbim este PRIN vãluri ... nu între ele ... cu toate cã vorbisem în acesti termeni.

 

NU EXISTÃ NIMIC DE CARE SÃ VÃ FIE FRICÃ, DECÎT PROPRIA TEAMÃ.

 

CEEA CE ESTE PE CALE DE A VENI ESTE DE NECREZUT ... UIMITOR ... GRATIFICANT SI GLORIOS.

 

FIECARE FACE PARTE DIN ACEST EVENIMENT ...

 

FIECARE ARE UN ROL DE JUCAT ...

 

CARE ESTE ROLUL VOSTRU ?

 

Am spune ... PREGÃTITI-VÃ ... pentru cã vietile voastre vor fi atît de îmbunãtãtite ...

 

În nici o zi veti rãmîne stînd jos, rotindu-si degetele si întrebîndu-se, de ce vã gãsiti aici, ce ati venit sã faceti, si încotro veti merge ...

 

FIECARE ZI va fi minunatã în avansul vostru PENTRU A DEVENI DIN PLIN ... POPORUL NOII LUMI.

 

Vã cerem sã nu vã preocupati cu acei „cum” si acei „ si dacã”, pentru cã ei nu existã. Ceea ce ACUM aveti nevoie SÃ STITI, pentru cã înãuntrul fiecãrei inspiratii de viatã, ACUM-ul acestui moment, este tot ceea ce este ... si în interiorul acestui moment ...

 

SÃ STITI CÃ TOTUL ESTE BINE.

 

PENTRU CÃ ESTE!

 

SUNTEM UNU ÎN IUBIRE.

 

SUNTEM O IUBIRE.

 

SUNTEM IUBIRE.

 

SUNTEM UNU.

 

SUNTEM.

 

Blossom: ÎNTR-ADEVÃR. SUNTEM ... gata si alerta ... si cu multã recunostintã. Pînã pe data viitoare ... Vã iubesc.

Translator Florika


Website: Blossom GoodchildShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Blossom Goodchild's mailing list and receive her channelings directly, you can do this here (right upper corner).