Home > > Blossom Goodchild - April 17, 2013

April 17, 2013

Blossom: Bună ziua! Bine, în ultimul timp nu prea m-am simtit bine ...însă azi MĂ SIMT mult mai bine, si din cauza asta m-am gîndit că ar fi bine să îcercăm să conversăm, pe cît timp o reusesc. Cîteva persoane m-au întrebat, dacă ne vom integra cu voi în timpul acestei vieti ...(nu stiu dacă au 75 de ani sau 15... cred că nu asta ar face deosebirea), însă cu sigurantă întelegeti care-i punctul fulcral al întrebării ?   
                           
Federatia de Lumină: Fi bine-venită, asa ca si felul tău vesel de a fi. Am răspunde la întrebarea ta cu un clar “ da”. În anii viitori, schimbările pe care le veti găsi, vor fi fenomenale, si peste tot. Cu cît mai mult sufletul se învălmăseste cu vibratiile mai înalte, cu atît mai repede “ planurile “ , vor sosi.

Blossom: Dar …nu va trebui să asteptăm ca un anumit percentaj de “oameni “ să se trezească? Multi cred că rămîn în urmă din această cauză.

Federatia de Lumină: Însă cum energiile se înaltă si rămîn ...deasemenea, multi altii SE VOR trezi. Multi, au ales acum, să se trezească. În special din luna Decembrie. EI SIMT nevoia de a se exprima într-un mod deosebit, si lucrurile care înainte erau “ înafară de radarul lor “ încep să-i intereseze, si fiecare la timpul său, va întelege.

Ceea ce fiecare individ trebuie să accepte este răsucirea dualitătii. În această fază este într-o pozitie înaltă si asa, multi se simt “ rupti “...si asa de deprimati. Sugestia noastră este să continuati cu “ fluxul “. Nu luptati, nici negati acest fapt ...acceptati-l pur si simplu. Păstrati-l în cunoastrea sufletului vostru, pentru că el (sufletul) face parte din plan. Deasemenea vă sugerim, că există  subiecte care sunt de interesul tuturor, de exemplu – cum să vă cimentati (uniti) diferitele feluri în FIINTA voastră.

Blossom: Despre ce feluri vorbiti ?

Federatia de Lumină: Modurile de control si întelegere. Modurile de zel si aplicare. Felurile de  a recupera controlul. Cu cît mai mult vă esfortati să stabiliti în felul vostru de a fi, felurile LUMINII ... felurile ADEVĂRULUI ...felurile care VĂ AJUTĂ CA SĂ VĂ SIMTITI BINE ...felurile CARE VĂ FAC SĂ SIMTITI CĂ SÎNTETI PE CALEA ADEVĂRATĂ ...deci, cu cît mai puternic va deveni EU-l vostru, si în aceste TIMPURI NOI ...aceste ENERGII NOI ...veti vedea că făcînd-o ...veti ajunge la stelele care simteati că erau asa de departe de voi.

Cînd veti învăta să acceptati, integrarea energiilor voastre mai înalte “ miscîndu-se “ ...cu sigurantă că veti rămîne surprinsi văzînd “CE ATI DEVENIT “.

Blossom: Înteleg despre ce vorbiti. În acest moment sunt constientă de că “ aceea în ce mă esfortez să devin “ are un motiv de a fi, totul are un motiv de a fi, si cînd ajung dincolo...voi deveni sufletul pe care îl creez, trecînd prin aceste experiente. Există CUNOASTEREA care ne ajută să ne înăltăm…cu toate că semnalele indica o altă directie... suprafata.

Federatia de Lumină: Chiar asta este, Blossom. Tot ceea ce experimentezi ...tot ceea ce multi sunt în curs de a experimenta...este cu CU ADEVĂRAT doar matéria la suprafată.

Blossom: Într-adevăr ? … Spuneti-mi-o pe fată ! Pentru că ceea ce am experimentat în ultimul timp, mi se părea cu adevărat profund ...un tip de “ noapte întunecată a sufletului " ...nu PARE A FI, deloc, suprafata.

Federatia de Lumină: Ti-am sugeri că “ a sosit “ dinăuntru, si că esti pe cale de a avea o demonstratie finală de cum  “ esti capabilă să te mentii “. 

Blossom: Însă agătîndu-mă cu toată forta ! 

Federatia de Lumină: Nici atîta. Căci de unde vine...mintea voastră SIMTE ca si cum ati fi venit de pe o retea, sau dintr-o origine mai profundă.

Blossom: Retea? Nu sunt sigură că reusesc să înteleg sensul acestui cuvînt.

Federatia de Lumină: Pentru că, suflet iubit.....

ESTE OCAZIA CÎND VĂ ELIBERATI DE TOT CEEA CE NU VĂ MAI ESTE DE FOLOS. Nu-i adevărat că multe lucruri s-au adunat de-alungul timpului, referitor la subiecte, senzatii si insulte, care v-au marcat profund ?

Blossom: Cred că da. Dar cred ca si altii ...că am depăsit multe dintre aceste “ traume “...zicînd asa, în lipsa altui cuvînt.

Federatia de Lumină: Si ati reusit ! Hai să o luăm din alt punct de vedere. Voi ati lucrat (cu problemele) la un nível profund-interior, si ele s-au îndepărtat mai adînc în voi...sau la marginea exterioară, dacă preferati. “Apar“ din cînd în cînd...si vă pot lua prin surprindere...pentru ca voi credeati că le lăsaseră-ti să plece.

Si asta vrem să demonstrăm cînd spunem cuvîntul retea (networking). Căci este ca si cum  fiecare dintre “ mustrări “ ... fiecare “ rest “ sau experientă care a lăsat o cicatrice cu care aveti de furcă...să stea acum la suprafată si spînzurate de pretioasa voastră viată. Este ca si cum ar fi  “ interconectate “, cu scopul de  a  “ cîstiga fortă “, căci ele stiu că sunt pe punct de plecare....pentru întotdeauna.

 Si din cauza asta, multi se simt cum se simt. Înaltele energii care pătrund în atmosfera voastră, si cu adevărat, în FIINTELE voastre, sunt STRICTE, si le arată (lor) foarte clar că si-au “ servit scopul “ si ca acum a sosit ora să plece. Depinde de fiecare individ în parte, de cît timp doreste să prelungească “ plecarea “.

Blossom: Ce sugerati pentru a accelera procesul ? 

Federatia de Lumină: Asa cum spusesem anterior:
SPRIJINITI-VĂ PE FIINTELE VOASTRE CARE STITI CĂ SERVESC. 

Nu au venit pe această planetă, numai pentru a servi planeta...însă Da ! pentru a vă servi pe voi proprii.

A SERVI PE SINE ÎNSUSI, ÎNSEAMNĂ A SERVI TOTALITATEA (întreaga planetă).

Puteti SIMTI înăuntrul vostru SCHIMBAREA...si ca în ORICE SCHIMBARE, există un punct intermediar. Este plin de vîrtejuri de aer si individul nu stie...cînd este apucat (de către vîrtej)...si cînd va fi lăsat ( la pămînt).

Tot ceea ce vă cerem, este ca să vă agătati de STIINTA care există în interiorul vostru. Această CUNOSTINTĂ...care cu toate că, cîteodată, confundă “ materia de la suprafată “....pe de altă parte....vă serveste ca o mănusă !

Cu trecerea timpului...veti vedea schimbările “ voi singuri “. Ele vor deveni vizibile si transparente. Nu va fi, asa cum este acum.

VA FI MULT MAI USOR......de înteles. 

Blossom: Înteles ...ce ?

Federatia de Lumină: Unde vă aflati. Unde mergeti. De unde ati venit.

Iubite suflete, care veniti de atît de departe. Cel putin dacă ati avea ca humani, mijloacele să “ vedeti în urmă “, si să vedeti de cît de departe veniti.

Blossom: Dar, mă întreb pe mine însă-mi, dacă noi am putea...în calitate de o constiintă...nu ne vom simti complect rusinati ?

Federatia de Lumină: Nu. Pentru că AVEATI SĂ ÎNTELEGETI din ce cauză.

Blossom: Din ce cauză războiul, foametea si ura ? Astăzi chiar a explodat o bombă în América...îndividul putea să gîndească  - “Înăltare ?...da, păi sigur ! “

Federatia de Lumină: Da ! … aveati să întelegeti  ‘de ce-ul’ acestor lucruri. Aveati să vedeti parcursul pe care l-ati făcut ( si pe care încă îl aveti de făcut)...ca un tablou mai extins. Nimic nu există, care să nu aibă un motiv.

 Blossom: Este un pic cam greu de înteles.

Federatia de Lumină: Însă asa urmează ...un sezon  după alt sezon. Fiecare actiune are o consecintă, care conduce la altă actiune. Asta unde vă duce…căci fiecare actiune se adaugă la fiecare consecintă...si este astfel că voi învătati să DEVENITI CINE SUNTETI.

Repetăm, din nou...că “ TOTUL ESTE ASA CUM TREBUIE SĂ FIE “...si că  “ NU TOTUL ESTE CEEA CE SE PARE “.

Blossom: Accept ...dar, puteti ...pentru a ajuta ...să ne dati un exemplu motivant ?

Federatia de Lumină: Ti-am arătat un pion (de învîrtit). Cînd este oprit ...ti se pare că este“ un lucru “. Însă pune-l în miscare, si “ se pare “ că este altceva. Este acelasi lucru, dar pare a fi două lucruri complect diferite, în functie de actiunea la care este supus.

Blossom:  Cum STIE fiecare, care este ADEVĂRUL acestui lucru ? Care este  “ aparenta “ care nu este ?

Federatia de Lumină: Niciuna.

Blossom: Batem pasul pe loc !  Unde-i Valium-ul ?? 

Federatia de Lumină: Vezi !...par a fi ambele ...pentru că ambii sunt pioni ...problema este că ...este actiunea care ia precedent. E STIUT că un pion este de învîrtit ... este functiunea lui ...dar cînd este pe loc (oprit), deasemenea este CUNOSCUT ca fiind un pion.

Blossom: Iartă-mă ... dar nu am nici ce-a mai mică ideie despre ce vorbesti. Întradevăr, nu este un “ bun exemplu “ pentru întrebarea pe care ti-am pus-o.

Federatia de Lumină: Oh !, da !, clar că face.

Blossom: Atunci, te rog explică-mi ...căci nu reusesc să văd.

Federatia de Lumină: Exact. Nu reusesti să vezi ... Nu totul este asa cum “pare “.

Blossom: Fiind onestă ...trebuie să o las asa cum a căzut ! ...

Poate alte persoane cînd vor citi, vor întelege analogia ..., însă cu cît mai mult încerc, mai putin reusesc (să înteleg) ...pentru că confuzia meă î-mi acoperă liniile. Am învătat să fac asta timp de ani (întregi) ...în alt mod, dar nu vine nimic si râmîn frustrată.

Federatia de Lumină: Atunci lăsăm acest “ articol “ aici , asa cum sugerezi ...cu toate că stim că are sens.

Blossom: Bine. Poate îl voi întelege mai tîrziu.

Federatia de Lumină: Iubite suflete ...nu vă pierdeti din vedere obiectivele. Pluteste o dezamăgire în aer ...dar sunteti voi, acei, care o puteti destrăma. Voi, (numai), vă puteti elibera de asta.

NU RĂMÎNETI SCLAVII EI !

PRELUATI CONDUCEREA !

FITI LA COMANDĂ.

RE-LUATI CONTROLUL.

 Căci cînd veti face ... asa cum o faceti ...forta voastră, cunoasterea si întelegerea revin.

CONTINUATI SĂ ÎNAINTATI. 

Vă oferim încurajări si motivări ...

Vorbiti cu noi, în toate orele stărilor voastre de spirit (momente bune si rele). Conectati-vă cu noi. Cu multi ani în urmă, pe planeta voastră ...nimeni nu ar fi putut concepe comunicatia prin telefon ...vedeti cum ati avansat, căci acum puteti vorbi, fată în fată, prin intermediul unui vizor. Pentru asta ... SĂ STITI că nu va lipsi mult timp, ca să putem să ne conectăm, în felul cel mai dorit pentru a începe ...si am spune-o, că este prin telepatie ... pe moment.

Multi sunt asa de iscusiti în a vorbi cu noi si a primi informatii ...nu vă descurajati ...Spunem , din nou, TOTUL ESTE ASA CUM TREBUIE SĂ FIE ...si NU TOTUL ESTE ASA CUM SE PARE. 

Blossom: Este mai bine să lasi soarecele ăsta astăzi !

Federatia de Lumină: SUNTETI IUBIRE.

DACĂ ATI FI TOTUL CÎT STIATI SI NIMIC MAI MULT …STIATI TOTUL

Blossom: Simt că este sfîrsitul sesiunii. Multumesc, prieteni. Este bine să fi conectat, în ocaziile acestea ...cu toate că tulburate !

Federatia de Lumină: SIMTITI IUBIREA NOASTRĂ PENTRU FIECARE DINTRE VOI ...ÎNTR-ADEVÂR NE GĂSIM LA DISTANTĂ DE O RESPIRATIE.

Translator Florika


Website: Blossom GoodchildShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Blossom Goodchild's mailing list and receive her channelings directly, you can do this here (right upper corner).