Home > > Blossom Goodchild - April 7, 2013

April 7, 2013

Blossom: Bună ziua prieteni ! Sincer spunînd, nu stiu cum o să fie. Însă casa va fi linistită timp de cîteva ore, si ar fi excelent dacă v-asi putea contacta. Este cineva acasă ?

Federatia de Lumină: Dragă Blossom...în primul rînd, dorim să mentionăm faptul, că responsabilitatea fiecăruia se află în centrul Eu-lui cu Eu-l. Noi, care nu suntem ai Pămîntului (planeta)...înregistrăm energiile emanate de către suflete, individual, si ca un tot. Descoperim, că de data aceasta, există um amestec de energie înaltă si joasă. Însă ...tinînd cont...că aceste energii sînt UNELE. Din această cauză...cele mai joase se amestecă cu cele mai Înalte, pentru a crea probabil...o energie  intermediară! Multi vor crede că în acest moment, le experimentează pe toate trei. Uneori simultan, si în acelasi minut din timpul vostru.

Blossom: Desigur ! Deranjează mult. Cu exceptia cazului în care energia înaltă este dominantă...Aceste momente sunt glorioase ! Dar....cît de straniu este, să ne găsim în adîncimi acum, si după aceea ... însă STIIND că nu va fi permanent. Acest lucru de Ascensiune (Înăltare) este foarte diferit de ceea ce ne gîndeam sau asteptam.

Federatia de Lumină: Si cu toate acestea … Lucrul acesta de Ascensiune, este exact ceea ce voi a-ti ales să creati.

Blossom: Cum? Chiar energiile noastre mai joase ? Credeam că avea mai multă legătură cu energiile mai Înalte, care vin si provoacă deranjuri, pe cînd cele joase pleacă.

Federatia de Lumină: Amintitivă MEREU aceasta. VOI ati creat această Lume Nouă (New World). Am vorbit mereu despre aceasta. Energia este o formă care poate fi mutată si re-mutată. Însă este nevoie să ai o minte si un carácter puternic, pentru a putea “continua în top “. A fost pentru A FI aceasta, că războinicii Luminii fuseseră alesi. Voi...fiecare dintre voi care o aveti în voi...această fortă. Această putere care învinge vibratiile mai joase, si care luptă pentru “ vietile voastre “!
Multi sunt desamăgiti... pentru că “ unde se află “, nu este unde asteptau să se găsească.

Blossom: Bine, cred că este deoarece nu asteptam nici-o anuntare referitor la ceea ce puteam să ne asteptăm. Tot ceea ce fusese mentionat, era această Lume Nouă, către care călătoream. Să nu mă întelegeti gresit. STIU că ne găsim pe drumul sigur. Acum, detin o STIINTĂ mai profunda....cu toate că mă gîndesc, că sunt un pic ne-înteleasă ! Dar... să trăiesti în aceste vremuri pe Pămînt, este ca si cum ai sta pe o sanie ! De multe ori mă uit la stele si vă zic : ‘Veniti voi aici jos, si experimentati !’

Federatia de Lumină : Si noi te ascultăm. Dar nu putem. No este pozitia nostră. Dar putem să făcem cît de bine stim, ca să vă ajutăm.

STIM ÎNCOTRO VĂ ÎNDRUMATI !

Stim că totul este bine.

STIM CĂ TOATE MERG PE ROATE !...si vă cerem ca în interiorul FIINTEI VOASTRE...în esenta de ceea ce cu adevărat SUNTETI...SĂ ACCEPTATI ACEASTA...si că din acest motiv deasemenea O STITI.

Blossom: Si în orice loc din mine....accept aceasta. Numai că există putine dovezi...în exterior.

Federatia de Lumină: Însă este în interiorul vostru că suntem interesati. Deoarece datorită începutului din interior, că exteriorul ia fiintă. Dragi prieteni, lăsati să plece ceea ce pare că este. Aduceti (doar) ....ceea ce STITI că este ADEVĂRUL.

 Cînd fiecare individ î-si recunoaste ‘ ADEVĂRATUL Eu ‘ …care este această STIINTĂ profundă, în interior…atunci vă cerem să mentineti acest lucru…chiar dacă restul alunecă cu toată viteza pe drumul scufundării…agătati-vă de STIINTA care…în lumea dualitătii voastre…cu cît mai profund vă veti scufunda…cu atît mai sus vă veti înălta.


Blossom: Ceea ce devine atunci, cam preocupant. Căci de cîte ori mă Înăltesc, …înseamnă că viitoarea coborîre a mea, o să fie si mai profundă, ca să se opună înăltimii înfricosetoare pe care deabea o experimentasem ?

Federatia de Lumină: NU. Nu înseamnă aceasta. Căci este unde se forjează forta caracterului tău. Da ! exista opusul în TOATE lucrurile. Este legea planetei voastre. Însă voi... fiind Fiinte de Lumină, care acoperă un corp omenesc, ati venit aici ca să schimbati această situatie. Căci este ‘ timpul ‘ ca dualitatea să fie lăsată în urmă. Si-a servit scopul. Cu cît mai mult vă incorporati Eu-l vostru mai “ Usor “...în aceste zile... mai putin veti cădea pradă ‘ umbrelor ‘. Însă controlul acestei situatii...vă apartine.

Blossom: Si este din această cauză că eu vă spun...’ veniti aici jos si experimentati ‘. Cu tot ceea ce este ‘ aruncat ‘ peste noi, sub forma de produse chimice negative si periculoase, ca  să fim controlati...cîte o dată ne simtim slăbiti (fără putere) de toate acestea. Nu întotdeauna sunt sigură că STIU CINE este adevăratul meu Eu, si cum ar fi viata....hai să o punem în aplicare !.

Federatia de Lumină: Am spune-o invers. În fiecare dintre voi exista FIINTA VOASTRÂ DIVINĂ. O scînteie din ADEVĂRATUL EU DIVIN al vostru. Nu există nici un produs chimic, sau venin, sau chiar descărcături de vibratii mai joase, Pe care Eu-l Superior al vostru , să nu poată să-l atace. Cum poate ?

EU-L DIVIN AL VOSTRU ESTE LUMINA.

Fără forma omenească a voastră...cînd vă libertati de ea...SUNTETI LUMINĂ. ASTA SUNTETI. Nu vă permiteti gînduri ca: ‘ asta este foarte greu ‘ ...contra-balansati cu gînduri ca: ‘ Asta este asa de usor ‘ !

Blossom, avem stiintă de un nou proiect, care este pe cale de a fi construit cu prietenul cu care rîzi mult...si care se cheamă ?

Blossom: SCHIMBĂ-TI ATITUDINEA , IUBIRE !

Federatia de Lumină: Precis ! Si crezi că este doar un capriciu ? Clar că nu. Căci despre aceasta este vorba. Drumul suav catre Lumea Nouă este tot în acest fel.

A-TI SCHIMBA ATITUDINEA pentru/ si în TOATE lucrurile....Să găsesti fericire în TOATE lucrurile...A DESCOPERI LUMINĂ în TOATE lucrurile. ESTE ACEASTA PE CARE O DORITI CU TOTII, NU-I ASA ?

Blossom: Desigur ! Însă noi humanii “ luptăm “ cu aceasta în multe privinte.

Federatia de Lumină: SCHIMBĂ-TI ATITUDINEA, IUBIRE !

Blossom: Nu întotdeauna esti dispus să găsesti forta pentru a o face.

Federatia de Lumină: Dar nu înseamnă că nu o poti face. Iubite suflete...nu vă descurajati. Există atîta fericire care vă asteaptă, si energii MAI SUAVE si LUMINOASE.

Vorbisem anterior, referitor la faptul că, atunci cînd v-ati făcut voluntari...STIATI că asa se va întîmpla. STIATI unde aveati să vă introduceti. STIATI la ce veneati, de ce erati voluntari, si pentru ce a-ti fost de acord să veniti. Pentru că STIATI că aveati forta necesară , ca să îndepliniti misiunea voastră.

NIMIC NU S-A SCHIMBAT.

Veti termina misiunea voastră - SUNTETI în curs de a o complecta !

Tot ceea ce experimentati face parte din ea. Cînd veti STII...cînd veti accepta...vă va fi mai usor de spus…Bine…am înteles !. CÎND VETI STI CĂ CUNOASTETI ! Căci ...acceptarea permite fluxul evenimentelor.

Blossom...chiar cînd esti “ în groapă “ tu nu găsesti motive de cîteva surîsuri , sau rîsete în tine , datorită felului cum te simti...pentru că ‘ nu esti tu ‘ ?

Blossom: Ba da, găsesc.

Federatia de Lumină: Aceasta dorim să vă demonstram. Voi vă recunoasteti “ excursia”. Această sectiune de drum este destinată să lase să plece “ vechile obisnuinte “... vechiul “ Eu “ al vostru...si Eu-l vechi nu va renunta făra să lupte.

Blossom: De ce nu ? Dacă stie că este pentru propriul bine al meu ?

Federatia de Lumină: Pentru că “ vechiul Eu “ al vostru a fost prins într-o lume care vă controla ! Acum, în această sectiune de la mijloc...în acest plan intermediar…este în curs de dezvoltare noul Eu.

Analogia cea mai simplă este aceea a sopîrlei. Ea se simtea “ acasă “ fiind ce era. Doar atîta stia. Făcuse totul în acea fază a vietii/ existentei sale. După aceea....LUCRURILE SE SCHIMBARĂ ! Pe neasteptate, s-a aflat într-o ’ fază diferită ‘. Poate că nu stie exact ceea ce se petrece...însă...aici se află…în această fază de sine-proprie. Tot ceea ce poate facă este ‘ să stea acolo ‘...Nestiind în mod exact ce se va întîmpla ca urmare...sau, într-adevăr cum. sau în ce se va transforma. Însă cu ACCEPTARE si RĂBDARE, STIIND că TOTUL ESTE ASA CUM TREBUIE SĂ FIE...cu mult înainte de...cînd totul este în aliniere corectă cu totul...cînd vre-o miscare si efort este necesar... Ea apare ca fiind FIINTA cea mai frumoasă  înaripată...Care poate să zboare !!!!!!

O TRANSFORMARE TOTALĂ

DIN VECHI ÎN NOU.

Însă....trebuie să o spunem...fiind mereu acelasi Suflet...căci întotdeauna a fost (acelasi)...si mereu va fi.

Blossom: Multumesc pentru explicatie. Aceste cuvinte care însufletesc, mă vor ajuta si pe multi.

Asi dori să-mi ‘ schimb ‘ energia acum (chiar), dacă se poate. Ultima dată cînd a-ti vorbit despre voi, a-ti folosit termenul ‘ NOI SUNTEM ‘. Cineva a întrebat dacă asta înseamnă, că din acest motiv, voi sunteti prezenta sau energia ‘ I AM ‘ ( Eu Sunt).

Federatia de Lumină: Însă stii că vom răspunde că voi toti sunteti energia ’ I AM ‘. Este vorba de Eu-l vostru Superior. Vorbim de nivele diferite de vibratii. Căci totul este compus dintr-un...anumit nível de vibratie. Astfel am spune că ‘nivelul nostru de vibratie ‘ face parte dintr-o ILUMINARE, care este...cum să zicem ?...de calibru Înalt. Noi nu am avut experienta ‘ densitătii ‘ Pămîntului (planetei). Aceasta poate să producă deranjuri cu ‘ nivelul ‘ fiecăruia...pe planetă, si în afară de ea.

Blossom: Puteti să explicati mai amănuntit ?

Federatia de Lumină: Densitatea Pămîntului, care afost stabilită, poate să ‘ păteze ‘ fiinta cuiva, si să-si lase marca. Cînd un suflet părăseste spirala Pămîntului, pentru eliberarea propriului suflet...poate lua putină vindecare, pentru a fi purificat de aceste ‘ mărci ‘. ‘ Mărcile’ nu îi fuseseră destinate initial...însă, prin alegerile constiente ale omului...în asta s-a transformat.

Cu toate acestea...TOTUL ESTE ÎN SCHIMBARE.

ACEASTĂ LUME NOUĂ PE PĂMÎNT....ÎN VIBRATIA SA CEA MAI ÎNALTĂ, NU VA PUTEA FI ASTFEL.
CĂCI CĂLĂTORITI CU TOTII SPRE O LUME NOUĂ.

O lume care nu va putea să-si lase pata, sau marca, pe fiintă...pentru că nu va exista nimic în acestă lume cu această vibratie (joasă). Nu va exista  nimeni si nimic care să aibă dorinta de a face aceasta.

ÎNĂLTATI-VĂ FIINTELE  VOASTRE.

ÎNĂLTATI-VĂ GÎNDURILE  VOASTRE.

ÎNĂLTATI-VĂ  VIBRATIA  VOASTRĂ !

Să nu vă simtiti derotati pentru că una din Navele Mame ale noastre, nu a planat peste clădirea cea mai importantă a voastră !!

ACEASTA SE APROPIE.

SĂ O STITI.

CONTINUATI, IUBITI FRATI SI SURORI AI LUMINII.

Înaintati cu curaj STIIND că totul se apropie, si că asa va fi.

CĂ TOTUL SE APROPIE , SI CĂ ASA VA FI.

Si între timp….ÎNTĂRITI-VĂ….ILUMINATI-VĂ…PE VOI SI PE TOTI .

NOI SUNTEM CU VOI.
.....

Blossom: Cred că au plecat !
.....

Blossom: Foarte recunoscătoare (vă sunt), si pe curînd. (deci)Înainte si în sus si cîteodată, lateral !!!!!!!!!!!!
 
Ah ha … 11.11de dimineata. Ce oră splendidă.!

Translator Florika


Website: Blossom GoodchildShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Blossom Goodchild's mailing list and receive her channelings directly, you can do this here (right upper corner).