Home > > Blossom Goodchild - Iunie 13, 2015

Blossom Goodchild - Iunie 13, 2015

Blossom: Buna ziua, voua tuturor. Exista o problema pe care as dori sa o abordez astazi, cu privire la sfîrsitul lunii Septembrie, a acestui an 2015. Multe chestiuni sunt vorbite despre datele de la 22 la 28 Septembrie, si ca ceva maret se va întîmpla. Ceva din aceasta este lamuritor si cu speranta, desigur ca, cu acea ocazie ... se poate întîmpla contrariul. Ma întreb daca mi-ati putea da ideea voastra despre aceasta perioada de timp ?

Federatia de Lumina: Va salutam pe voi toti, acei cu inima si mintea deschisa.

Blossom: Imediat am simtit energia schimbînduse enorm ... am închis ochii si m-am pregatit pentru ca ei sa vorbeasca.

Urmatorul este link-ul despre care ’’Ei’’ au spus, si dupa aceea, este transcrierea. Va recomand FOARTE MULT ... chiar daca preferati sa cititi ... sa auziti audio-ul, din cauza Energiei pe care vibratiile sonore le contin.

Federatia de Lumina: Salutari tuturor acelora care au timp si urechi de auzit, ceea ce am ales sa va aducem în aceasta zi, a timpului vostru. Suntem foarte constienti de întrebarea adresata, despre luna Septembrie a acestui an 2015. Noi spunem ... în Adevar ... asa cum mereu facem si mereu o vom face ... ca, multa speculatie a fost ridicata în ceea ce priveste acest moment din timpul lumii voastre, si despre posibilitatile a ceea ce s-ar putea, sau nu s-ar putea întîmpla.

Exista unii care vorbesc despre ’’Extaz’’ ... exista altii înca, care vorbesc ... si o spunem zîmbind ... despre ’’Abduziri Alienigene-extraterestre’’ ... Surîdem înca!

Dragilor ... Am sosit în acest mod ... în ziua de astazi ... pentru a va spune ca, în adevar, vor exista MARI SCHIMBARI care vor avea loc în aceasta perioada a timpului vostru.

Care vor fi ? .. Va întrebati. Vor avea chiar loc ? Chestionati. Ve cerem sa simtiti prin intermediul inimilor voastre ... Energia pe care acest mesaj o contine.

VA IUBIM PE VOI TOTI.

Am vorbit cu voi timp de peste un an, si am stat în spatiul Sufletului vostru, de mult mai mult timp. Perioada de timp ... desi nu exista timp unde ne aflam ... este acum asupra voastra ... unde, înainte de sfîrsitul anului 2015, sau fiind ...

VETI STI ...

VETI SIMTI ...

VETI EXPERIMENTA ...

O SCHIMBARE ENORMA ÎN ENERGIA PLANETEI VOASTRE

Aceasta energie care vine ... tîsneste peste voi ... fiind absorbita de FIECARE dintre Voi ... de Fiecare Fiinta Vie ... va schimba perspectiva voastra asupra modului cum vedeti lucrurile si lumea în care traiti.

Fiecarei Fiinte ... Fiecarui lucru care exista ... îi va fi data posibilitatea sa-si ia zborul.

Aceasta experienta va ridica impulsul vostru vibratoriu catre un loc care pîna acum este necunoscut pentru voi. Va veti trezi începînd din acel moment, cu un mod diferit de a SIMTI referitor la ADEVARATA ESENTA A CINE SUNTETI.

IUBIRE.

Blossom ne întreaba ... Va fi o schimbare graduala ? Sau, va fi într-adevar ’’EVENIMENTUL’’ ... despre care am vorbit de diferite ori în trecut ?

Transmitim în cuvinte, cu cea mai mare Bucurie ... în Cunoasterea ca ’’DA’’ ... Va fi un Eveniment ... Caci va fi SIMTIT. Pentru cei care vor fi în imposibilitatea de a experimenta maretia lui ... datorita pozitiei Eu-lui sau ... Si cu asta nu vrem sa ne referim la pozitia geografica ... Dar da, la spatiul de rezonanta în care locuiesc.

Blossom ne întreaba, din nou, ce este ca se va întîmpla mai precis ?

STROPIREA CU ROUA ENERGIEI CELEI MAI ÎNALTE SI MAI PURE ... CARE VA SCHIMBA LUMEA VOASTRA ÎNCEPÎND DE ATUNCI.

Scei care or asculta acest mesaj ... Avem încrederea ca vor SIMTI în interiorul fiintei sale ... nucleul a ceea ce sunt ... Adevarul pe care îl aducem.

Suntem prudenti în acest punct, deoarece vorbim despre o anumita perioada de timp. Caci poate fi modificata din cauza circumstantelor, si din acest motiv, nu dorim sa aducem sperante false; daca ati putea vedea surîsul pe fata vehicolului (corpului) pe care îl folosim ... surîsul care este al nostru ... aveati sa STITI prin a simti ... cum aceste cuvinte sunt date energetic ... ca ’’ceva, în curînd ... spunem din nou ’’în curînd’’ ... pentru ca stim confuzia care exista relativ la acest cuvînt ... ca toate lucrurile asa cum le cunoasteti ... TOATE lucrurile ... TOATE stilurile de viata asa cum le cunoasteti ... vor fi înaltate catre o Energie mai Înalta ... a Iubirii.

Blossom întreaba înca ... Va fi simtit ? Doar simtit ? Sau va exista o ocazie marcata care va trebui sa intre în Istoria Omenirii ?

Dragilor ... Lasati inimile voastre sa se umple cu speranta ...

Lasati ca Adevarul de Voi însisi sa CUNOASCA acest raspuns.

Si neobosita noastra interogatoare întreaba înca ... Daca Da sau nu ... va avea loc o ’’Întîmplare’’ ... un adevarat ’’Eveniment’’ ?

Ne bucuram de persistenta ei si atunci ... alegem sa spunem ... ’’Da. Va avea’’ ... si atunci în cursul aparitiei ... alegem sa ramînem tacuti despre modul în care va fi adusa.

Nu mai pot exista dezamagiri ... în zilele care vor veni. Spunem, din nou, ’’înainte ca anul sa termine’’ ... veti experimenta o MARE SCHIMBARE.

Cum aceasta Energie se integreaza cu Planeta voastra si cu voi...

AMINTITI-VA CINE SUNTETI.

AMINTITI-VA RESPIRATIA.

AMINTITI-VA SA STATI ÎN INIMA VOASTRA.

AICI ESTE ADEVARUL VOSTRU.

AICI VETI STI CA CEEA CE SE VA ÎNTÎMPLA ESTE ADEVARUL SUPREM ... Înca o data spunem ca ... vechile tipare au aparut. Subiectele care credeati ca au plecat si eliberat ... au atins din nou inima si mintea.

Se întîmpla cu multi ca au multa perturbare în Suflet.

Este eliberarea voastra finala. A lasa sa plece ceea ce nu mai serveste. Pentru ca trebuie sa fie asa. ... Pentru a curata Energia fiecaruia de orice negativitate, de a voastra si de a altora ... pentru a fi un vehicul gol, care este deschis pentru a primi Noua Energie.

Energia amestecînduse ... cu fiecare în parte ... cu TOTUL ... Va VETI SIMTI, ca si cum ati merge prin aer.

Credeti în voi. Si în mai nimeni altcineva.

Aveti încredere în IUBIREA pe care O SIMTITI.

Cu trecerea zilelor ... începînd din ziua de azi ... Fiecare va începe sa SIMTA Energia formînduse. Speranta de ceva care se apropie. Dar, asta nu provine din cap, însa da, numai de la inima.

Prea iubite Suflete ale Pamîntului ... voi ati ramas firme ... ati luptat cu curaj. Uneori, v-ati îndoit de tot ceea ce stiati ca este Adevarul vostru. Alte ori ... plini cu o unda de Energie, care va permis SA STITI ca sunteti pe calea dreapta pentru a se întoarce acasa.

Pentru ziua de azi ... plecam ... însa vom vorbi din nou despre acest subiect.

Doamna întreaba ... Blossom, întreaba, de ce nu am vorbit despre aceasta perioada, înainte ? Am vorbit diferite ori de o aparitie. Nu am spune, neaparat, ca EVENIMENTUL despre care vorbim ... este ceea ce se va întîmpla imediat. Pentru ca trebuie sa întelegeti ... ca trebuie sa va aflati întro anumita Vibratie ... asa ca Energia mai multora ... pentru ca EVENIMENTUL ... MARELE EVENIMENT ... sa sa întîmple.

Dar ceea ce este pe cale sa se întîmple înainte de încheierea acestui an ... va va aduce atîta Fericire ... atîta Bucurie ... atîta Pace ... atîta Întelegere ... atîta Iubire ... la un nivel mai profund ... ca, continuînd în acest fel, viata fiecaruia ... va conduce la MARELE EVENIMENT despre care vorbim.

Umpleti-va inimile cu voi. IUBITI fiecare bucatica dín momentul vostru de trezire si de adormire.

Sunteti atît de aproape acum, Familia noastra de Lumina ... voi care atît de curajos v-ati voluntariat pentru a sta pe Pamînt trecînd prin toate încercarile si necazurile ... pentru a face parte din transformarea care este închisa în Planul Divin.

VA IUBIM PE VOI TOTI ... si astfel termina aceasta transmisie.

Multumesc foarte mult.

Sfîrsit de sesiune.

Va rugam sa re-vizitati Invocarea ’’Suntem acei care Schimba Jocul’’, întotdeauna cînd sunteti în sintonie ... pentru ca sa mentinem Energia atît de Înalta pe cît putem.


Website: Blossom Goodchild
Traducere: Florica


Share |