Home > > Blossom Goodchild - December 10, 2013

Blossom Goodchild - December 10, 2013

 

Federatia de Luminã prin Blossom Goodchild

Decembrie 10, 2013

Blossom: Bunã ziua! Ce mai faceti ? Existã multe lucruri în capul meu, asa cã voi trece direct la subiecte. Se poate ?

 

Federatia de Luminã:Totul se gãseste în perfectã ordine, si suntem bucurosi sã te obligãm a rãspunde la subiecte care pot fi intrigante si care se gãsesc în avantgardã în mintea ta.

 

Blossom: Perfect. A ajuns pînã la mine (zvonul), cã existã multe persoane care sunt sintonizate cu subiecte diferite,  si trebuie sã spun, cu Adevãruri diferite  referitoare la Ascensiune, si despre Eveniment. Dar sunt sigurã cã fiecare este bine intentionat ... si cã, din aceastã cauzã, vine de la „Adevãrul lor”. Însã, cu sigurantã, unele persoane/canale pot fi în eroare ? Vreau sã spun cu asta, oare voi puteti fi în eroare ? De exemplu, dacã cometa Ison este sau nu o navã spatialã ... unii spun cã este ... si cã Evenimentul, va avea sau nu loc ? ... Vã rog, putem avea lãmurirea voastrã asupra acestor puncte ?

 

Federatia de Luminã: Întelegem perfect întrebãrile pe care le pui. Si totusi, ar putea fi faptul cã fiecare au un Adevãr pentru cei care cunosc asta fiind ca ADEVÃR ?

 

Blossom: Nu, cu tot respectul ... nu cred în asta ... pentru cã cometa este, sau nu este o cometã ... sau este, sau nu este o navã spatialã.

 

Federatia de Luminã: Cometa/navã, cuprinde ambele versiuni.

 

Blossom: De ce n-ati explicat asta, cînd v-am întrebat aproape acum o lunã ?

 

Federatia de Luminã: Pentru cã am ales sã divulgãm informatia conform vedem cã se potriveste, si cînd vedem cã se potriveste. O sã fim destul de clari cu tine, Blossom ... nu alegem sã avem secrete. Nu stã în natura noastrã ... însã alegem sã discernem, si din acest motiv, permitem ca informatia sã ajungã la un ritm si într-un spatiu care permite ca imaginatia mintilor, sã nu fugã de ea însãsi. Cînd transmitem informatie într-um mod care credem cã este „ pe drumul sigur/la tintã” ... atunci SIMTIM cã suntem de ajutor, fãrã a face ca mintile sã intre într-un vîrtej virtual.

 

Blossom: Este corect ... Deci putem continua sã vorbim despre cometa/navã ?

 

Federatia de Luminã: Existã informatie despre acest subiect, pe care preferãm são mentinem sub tãcere, de data aceasta.

 

 

Blossom: Ok. Respect decizia voastrã, si nu mai presionez subiectul, însã voi sunteti pregãtiti sã spuneti dacã este mai mult decît o cometã ?

 

Federatia de Luminã: Într-adevãr este.

 

Blossom: Ok ... pe moment o sã las subiectul în acest punct, respectînd dorinta voastrã ... Si Evenimentul ... de ce multi spun cã nu este un adevãrat „eveniment”, si cã suntem pe cale de a experimenta un eveniment, fiecare dintre noi, prin constiinta noastrã individualã, înãtîndu-se la ritmul sãu propriu?

 

Federatia de Luminã: Cu tot respectul pe care îl avem pentru tine, Blossom ... si pentru cei care citesc aceste cuvinte ... Nu suntem capabili, nici dorim sã comentãm informatia care este adusã de altii. Ceea ce NOI alegem pentru a ajuta Umanitatea, este ADEVÃRUL NOSTRU ... Ceea ce altii vorbesc ... care nu se „sintonizeazã” direct cu ce spunem ... nu ne priveste în mod direct.

 

SI ceea ce NOI SPUNEM ... CÃ VA AVEA LOC UN EVENIMENT ... în termenii de a fi un eveniment, care va avea loc pentru ca ochii sã vadã ... pentru ca auzurile sã audã ... si pentru ca inima sã SIMTÃ.

 

Este ... Si dupã capodoperele voastre monumentale de pe Pãmînt ... va fi ENERGIA CEA MAI ÎNALTÃ, si evenimentul cel mai inspirat care sa întîmplat vreodatã.

 

In adevãr, este un Eveniment, si suntem fericiti si bucurosi sã-l „orientãm” ...

 

Blossom: Ei bine, în definitiv voi spuneti cã sunteti „ Inspectorii inspectorilor!”

 

Federatia de Luminã: Însã nu numai vom orienta acest eveniment, vom face parte din el. Pentru cã nu vedem logica de a fi parcurs tot acest drum cu voi, si sã nu ne bucurãm, de asemenea, de adevãratul EVENIMENT. Pentru cã, în realitate, va fi o mare bucurie.

 

Blossom: Este foarte ciudat, sã vãd cã sunt singura în contact cu voi, care sunt în douã minti despre asta ... bine, poate cã nu este în douã minti ceea ce într-adevãr are loc, pentru cã SIMT cã într-o zi va fi  ... si mai mult, de mod ca sã se petreacã în aceastã epocã ... asa cum unii speculeazã. Se pare cã continuu cu viata mea de toate zilele, si din cînd în cînd mã gîndesc la Eveniment, si mã gîndesc „Uau! Cît de bine ar fi!” Cu toate astea, nu este ceva în care sã mã concentrez frecvent. Oare ar trebui ?

 

Federatia de Luminã: Ceea ce ar trebui sau nu ar trebui sã faci, Blossom, trebuie sã fie decis în întregime de cãtre SENTIMENTELE care existã în interiorul tãu ... si dacã ele sunt sau nu confortabile. NOI nu am sosit aici, pentru a spune sã nu faci nimic! Ne multumim sã facem sugestiile pe care le SIMTIM, care ar beneficia bunãstarea ta ... însã dacã persoana aderã sau nu, la asemenea notiuni ... nu avem nicio legãturã cu asta. Pentru cã esti TU ... si fiecare dintre VOI care se gãseste în controlul propriului vostru destin.

 

Asta este legat de faptul cã, ATUNCI CÎND EVENIMENTUL VA AVEA LOC ... fiecare si voi toti vã veti comporta de acord cu pozitia sufletului vostru, în acest moment. Cînd spunem „pozitie”, vorbim de un loc unde locuieste inima ... referitor la IUBIRE ... a IUBIRII inconditionale care v-ati permis sã primiti de la voi proprii ... si fãcînd-o ... la rîndul sãu ... IUBIREA care este, din acest motiv, de EI TOTI.  Pentru cã acest „loc interior”, este acel care determinã întelegerea si nivelul de ajustãri care vor avea loc cînd „ACEA LUMINÂ VA STRÃLUCI”.

 

Blossom: Supun cã vã referiti la „EVENIMENT”?

 

Federatia de Luminã: Da, într-adevãr. Pentru cã va exista o schimbare în schema Luminii atmosferice ... datoritã ENERGIEI DE LUMINÃ care va curge.

 

Timp de mii de mii de ani, a timpului vostru ... au fost povestite povesti de atîta mãretie asupra acestui subiect ...

 

Blossom: Au fost ? Vã referiti la Biblie ?

 

Federatia de Luminã: Nu în mod necesar, pentru cã punctul de focalizare indicã ... însã sa fãcut aluzie ... pînã la un anumit punct ... amintind cã, nu tot ce se citeste „ în povestile multor religii”, este întregul adevãr, sau minciuni complecte. Au fost doar „schimbate”, de manierã complexã sau simplã, de acord cu puterile stabilite , a epocii în care au fost reescrise. Si în multe cazuri, primele scripturi ... sunt puternic influentate de astfel de probleme de credintã, si sunt în contradictie cu ADEVÃRURILE.

 

Blossom: Stati, am nevoie sã recitesc acest pasaj ... eh ... puteti sã-l dezvoltati?

 

Federatia de Luminã: Nu în mod particular ... pentru cã inima STIE si poate sã vadã ... foarte clar ... ceeea ce este influentat de cãtre guverne si ghicitori, si ceea ce, CU ADEVÃRAT, PARE FAMILIAR.

 

Cînd individul domina a arte de a „SIMTI ADEVÃRUL”cu un asemenea grad de claritate ... este capabil sã discearnã, instantaneu, între cele douã origini. Asta este tot ceea ce încercãm sã arãtãm.

 

Blossom: Ok ... deci unde rãmãsesem?

 

Federatia de Luminã: Vorbeam despre EVENIMENTUL avînd loc. Ti-am spus cã, cãutãm continuu sã aducem ADEVÃRUL, de mod a putea sã parã familiar. Pentru cã este UNICUL MOD în care puteti SÃ-L STITI prin voi însisi. Deci ... indiferent de ceea ce ati gãsit în diferite mesaje trimise de alte regate ... voi puteti determina originea lor.

 

Blossom: Însã ne înãltãm toti la ritmul nostru, nu-i asa ?

 

Federatia de Luminã: Desigur. Si fiecare dintre voi este constient de asta .. de schimbãrile care au avut loc în interiorul vostru ... si care continuã. Însã este scala voastrã individualã ... CÎND EVENIMENTUL VA AVEA LOC ... scala individualã va continua sã functioneze la un nivel mult mai înalt. Este putin asemãnãtor cu jocul vostru de vipere si scãri ... în care ... cînd se aruncã zarul ... sau miscat cãtre un pãtrat care avea o scarã si se gãsesc mai în fatã decît o secundã înainte.

 

Amintind cã, în orice mod, fiecare se gãseste într-o pozitie diferitã a jocului. Din cauza asta, ei se vor gãsi în pozitii diferite ale jocului DUPÃ Eveniment, pentru cã nu pot sta într-un loc, unde sã nu poatã sta confortabil în sintonie. Nu puteti merge pe o pozitie mai înaltã ca aceea cu care fiinta voastrã sã poatã sã stea în sintonie. VÃ VETI SIMTI afarã din profunditatea ei. Veti urca în mod voluntar, cãtre o stare a Fiintei/de Existentã care sã fie în conformitate cu noua voastrã hainã!

 

Blossom: Atunci, cum se face cã asta ne leagã pe multi dintre noi, sã mergem înainte si înapoi, pe Punte si prin ea, sã ajutãm pe altii sã o traverseze ?

 

Federatia de Luminã: Pentru cã acei care sunt destinati sã îndeplineascã aceastã sarcinã, vor ajuta pe altii sã înteleagã si sã se ridice suficient pentru a fi gata sã traverseze cãtre NOUL TERITORIU.

 

Este pregãtirea sufletului ... si nu a picioarelor!

 

Pentru asta, cînd vorbim despre acei care ajutã pe altii sã treverseze ... trebuie considerat faptul cã, „ instantaneu”... multi dintre acei care credeau cã au putin de oferit si nimeni cu care sã poatã interactiona ... se vor gãsi în partea de sus a tabelului de profesori. Pentru cã toatã cunoasterea pe care au adunat-o constient, se va amesteca cu Cunoasterea CUNOSCUTÃ cu mult timp în urmã ... si se vor gãsi jucînd un rol de ajutor, din cunoasterea pe care o au si pe care o dau. Permitînd altora sã-l „Prindã” ... pentru a întelege ceea ce rãmîne înãuntrul lor ... pentru a descoperi ce rãmîne în spatele vãlurilor.

 

Multi dintre voi SIMT cã lumea voastrã nu este pregãtitã pentru un asemenea eveniment ... cã multe suflete nu sunt încã gata.

 

Vã spunem ... cã, în primul rînd ... .

 

MAMA PÃMÎNT ESTE MAI MULT DECÎT GATA.

 

STÃ, RÃBDÃTOARE, SI ÎN LINISTE, ASTEPTÎND CA INIMA SA SÃ FIE REVITALIZATÃ, SI CA ÎNCÃ O DATÃ, SÃ BATÃ CU RITMUL ÎNTREGII VIETI ... ÎN ARMONIE CU TOT CEEA CE ESTE.

 

În al Doilea rînd ... multe suflete par cã nu sunt gata ... încã dorm ... însã asta nu înseamnã cã multe dintre ele nu se vor trezi cînd ceasul desteptãtor al Atotputernicului, va suna! Vor exista multi care vor sãri din pat, pentru un început ...  trezindu-se dintr-un somn foarte adînc ... avînd un cosmar foarte ciudat !!!

 

E TIMPUL!

 

E TIMPUL SÃ SE ÎMPRÃSTIE TRISTETEA DIN LUMEA VOASTRÃ, SI SÃ FIE ÎNLOCUITÃ CU BUCURIA LUMII VOASTRE.

 

Si chiar pentru cei care pot auzi ceasul sunînd ... si încã pot sã refuze sã se trezeascã ... si sã continue sã încerce sã adoarmã ... lumea înãuntrul lor va fi de o dispozitie mai veselã.

 

NIMIC NU VA SCÃPA DE ACEASTÃ TREZIRE ... Însã trebuie sã fie la multe nivele.

 

Stim despre acei care sunt preocupati cu altii, si acest subiect de a fi lãsat în urmã.

 

Din cauza anumitor cuvinte alese cu grijã ... pentru a ajuta ... am spune cã într-un anumit sens ... nimeni nu POATE fi lãsat în urmã ... pentru cã asta ar face judecata sã intre în actiune, nu-i adevãrat ? Însã am explicat cã fiecare se va înãlta ... însã de acord cu pozitia sa pe tãblitã.

 

Blossom: Jocul tãblitei se va termina ?

 

Federatia de Luminã: Doar cînd toti vor fi ajuns acasã. Da, unii vor sosi mai devreme decît altii ... însã au fost date oportunitãti egale ... chiar dacã circumstantele par a fi foarte diferite.

 

SÃ STITI CÃ VOI SUNTETI PRIETENII NOSTRII ... FAMILIA NOASTRÃ ...

 

AM SOSIT ÎN IUBIRE.

 

SUNTEM IUBIRE.

 

CEEA CE VA FI LANSAT PESTE VOI, VA FI IUBIRE.

 

CEEA CE SUNTETI, ESTE IUBIRE.

 

VOI CARE INTERVENITI CU ENERGIILE PE CARE LE AVETI ACUM ... VETI ADUCE SISTEMELOR VOASTRE ... O CUNOASTERE MAI AMPLÃ A ACESTEI IUBIRI.

 

PENTRU CÃ ESTE IUBIREA, ESTE IUBIREA, ESTE IUBIREA, ESTE IUBIREA ... A FI EXPERIMENTATÃ LA NIVELE DIFERITE DE SINE ... DE CÃTRE SINE ... SI PRIN SINE ÎNSUSI.

 

EXPERIENETELE PE CARE LE-ATI EXPERIMENTAT, SUNT EXPERIENTE PENTRU A FI EXPERIMENTATE!!

 

Blossom: Voi rîdeti! Ce înseamnã asta ?

 

Federatia de Luminã: Insemnãtatea, prea iubitã Blossom ... tu ... fiecare dintre voi, care a venit sã aibã o experientã ... de mod a fi o experientã a propriei experiente ... prin care IUBIREA poate experimenta experiente diferite a PROPRIEI IUBIRI ... într-adevãr este atît de simplu!

 

Blossom: Într-adevãr. Asteptînd cu nerãbdare sã experimentez mai mult din acelasi lucru, în regatele mai înalte! In Iubire si multe multumiri.

 

Ps. As dori sã împãrtãsesc o situatie amuzantã. Cînd canalizez, scriu într-adevãr foarte repede, si mai tîrziu, fac o revizie pentru a corecta toate greselile, etc. A trebuit sã rîd cînd am ajuns la linia – Vor exista multi care vor sãri din pat cu un început ... pentru cã în graba mea, pe cînd canalizam, ceea ce am scris a fost: Vor exista multi care vor sãri din pat cu un tort!!!!

Translator Florika


Website: Blossom GoodchildShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to subscribe to Blossom Goodchild's mailing list and receive her channelings directly, you can do this here (right upper corner).