Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Blossom Goodchild - 6 Martie, 2016


Blossom Goodchild - 6 Martie, 2016

Blossom: Buna ziua, si fiti bine veniti pe Planeta Pamînt, cu medium-ul vostru întotdeauna gata pentru a fi "!intermediara!" dvs. Sunteti dvs. de asemenea gata?

Federatia de Lumina: Stim ca, stii deja, ca nu este nevoie sa pui o astfel de întrebare, o data ce ... nu putem sa stam rau.

Blossom: Cît de binecuvîntati sunteti! Într-o zi, fiintele omenesti "vor întelege" aceasta conceptie ... puteti fi siguri de acest lucru! Bun. O pereche de întrebari asupra subiectului nostru actual, daca î-mi permiteti? Cineva a întrebat - ce are atît de special Planeta Pamînt, ca ne concentram atît de mult în ea / asupra ei ... avînd în vedere celelalte universuri paralele, pamînturi, etc ... ?

Federatia de Lumina: Am spune, este cea ce faci?

Blossom: Fac ce? Sa îi dau atîta atentie?

Federatia de Lumina: Într-adevar. Dta. SIMTI ca i se da atîta atentie, deoarece este aici unde dta. TE concentrezi în prezent. cu toate acestea, poate aspectul dtale. care traieste o experienta de viata diferita ... pe un Pamînt diferit, SIMTE ca este "acolo" unde se afla toata atentia.

Blossom: Cu toate ca, se vorbeste mult despre ACEST PAMÎNT ca fiind CENTRUL atentiei ... si ca multe alte planete si "aliatii care traiesc pe ele", sunt foarte interesati sa vada modul în care fiintele omenesti ... "JOACA JOCUL".

Federatia de Lumina: Acest lucru este adevarat. Si cu toate ca concentrarea se gaseste "unde este" în fiecare gînd dat ... planeta voastra si toti cei care navigheaza pe ea ... este, de fapt, un "act special" maxim, care înca nici o data !nu a fost efectuat!

Blossom: Aceasta este o declaratie destul de mare. Prin urmare, este apreciata o elaborare asupra acestui lucru. Pot SIMTI energia în mine, referitoare la aceasta, si ma întrebam ! cum am putea "sa-l rotunjim" în cuvinte!

Federatia de Lumina: Dta. nu esti singura în aceasta întrebare, Blossom. Nu suntem siguri la ce "punct" trebuie sa începem cu o asemenea elaborare!

În primul rînd, vom încerca sa simplificam ... !daca este posibil!. Gîndirea cea mai valabila pentru o asemenea "atentie", este "actul" Ascensiunii-Înaltarii, care ARE LOC (în prezent). nu este vorba de "sa mergi la" ... ESTE ca SE ÎNTÎMPLA (acum).

Acest lucru, în sine însasi, este o înfaptuire, nici o data mai înainte obtinuta ca un Eveniment, care cuprinde totul ... " care implica o comuniune si un scenariu atît de ENORME! Daca îl vom descrie în termeni pentru a fi de înteles ... ca o productie de un milion de ori mai mare decît (productia filmului)Ben Hur ... ? dta. poate vei avea o anumita perceptie de magnitudinea ei?

Apoi, sa tii seama de faptul ca, desi exista multe Comuniuni (împartasiri), si Personal, si gestiune al "asa-zisului eveniment", care sunt pe deplin angajati, si pe minge ... exista multi, care nu sunt. De asemenea exista multe "extra", care pur si simplu se afla acolo, pentru plimbare si mîncare gratis!

Blossom: Trebuie sa spun ... ca astazi cu adevarat ma faceti sa rîd ... cu forma dvs. de a vorbi. Eu STIU ca sunteti dvs. ... cu toate acestea, ati adoptat un aspect oarecum "genial" al dvs. însiva.

Federatia de Lumina: Si ne dam seama ca acest lucru Ilumineaza lucrurile ... o data ce, în realitate este un FILM de o mai mare complexitate si intensitate!

Blossom: Deci, practic, daca pot fi indiferenta cu privire la aceasta ... Aceasta Ascensiune (film), este "doar" un proiect mare, care a fost decis si în prezent se gaseste în curs de desfasurare.

Federatia de Lumina: Adevarat.

Blossom: Si cu toate acestea, este evident ca multe se petrec în culisele lui ?PENTRU CE acest proiect TREBUIE sa se întîmple?

Federatia de Lumina: Draga Blossom ... NIMIC TREBUIE sa fie dus la capat ... si cu toate acestea, TOTUL. Întotdeauna si pentru întotdeauna ... din nou, si din nou ... Un film minunat, joc, poveste, poem, unul dupa altul.

Cu toate acestea, ACEST ... ACEST FILM "ASCENSIUNEA" protagonizata de ... Lume si resedinta sa, este probabil înca, ideea cea mai nebuneasca!

Deci, referitor la realizarea lui ... "?ce se poate obtine?" ... exista multe care înca vor veni, si totusi, ACUM suntem mai mult decît siguri ca "listele" finale sunt în curs de desfasurare.

Dta. vezi, Blossom ... decizia de a ÎNALTA CONSTIINTA TUTUROR, era necesara, si a provocat un entuziasm ca nici o data mai înainte. "Caderea omului" ... daca ni se permite sa spunem astfel, pentru întelegerea dtale., ... a luat o întorsarura neasteptata ... pe cai care nu puteau fi prevazute. O data ce, omenirea niciodata nu s-a exprimat cu o asemenea profunzime, în formele de lacomie, violenta, si o anumita nebunie ... îndepartîndu-se de "Adevarul ei propriu", într-un asemenea grad, ca "Ierarhia", a simtit ca era mai bine sa "intervina".

?Te întrebi despre Ierarhie?

Blossom: Da. Numai ca ... cu totii suntem Unu ... nu este mai bun unul decît altul. Adevarat?

Federatia de Lumina: Bine spus ... si cu toate acestea, în functie de unde "concentrarea" unuia se gaseste, poate ... este comun pentru cei care au o concentrare de densitate pe Pamînt ... poate, ca nu întotdeauna poarta cu ei sacul plin cu marmurã ... este corect?

Blossom: Dvs. ati angajat astazi un actor de comedie, sau ce?

Federatia de Lumina: Dta. draga Blossom, ne permiti aceasta onoare!

Blossom: Va rog sa continuati ... sunt numai urechi.

Federatia de Lumina: Deci, Comun. Au existat / exista unii, bineînteles, care nu sunt dispusi sa renunte la "experienta celei mai joase energii" a lor, ... ! ÎNCA!

Pentru a "accelera" o asemenea cale ... acum ca cea mai mare parte din plan, a avut loc, si ACUM CA, CU TOTII sosim la "FINALUL MUZICAL-ULUI" ... Ne-ar place sa-l punem astfel ...

! EXISTA UN FINAL !

ACEST FINAL ... ESTE REZULTATUL ... NU POATE FI MANIPULAT.

PERMITETI-NE SA-L AFIRMAM ÎNCA O DATA.

ACEST REZULTAT NU POATE FI MODIFICAT.

Blossom: Într-adevar pot simti Puternica Energie cu care acesta a fost livrat!

Federatia de Lumina: Si totusi, este ca unul din acele filme, care pot avea multe finaluri diferite ... cu privire la forma în care O PERSOANA alege sa ajunga la acest Rezultat Final.

Din nou, Blossom, ... LIBERA ALEGERE nu poate fi, si nu vã va fi luata ... si totusi, trebuie sa întelegi ca în cadrul acestei LIBERTATI DE ALEGERE ... vor fi realizate alegeri pentru a se ajunge la acest Rezultat Final, în multe si variate scenarii ... vor exista multe "video-uri" în joc ... pentru ca toata lumea care participa la film, a fost de acord sa o faca ... si la CEL MAI ÎNALT NIVEL al lor însisi ... au fost de acord si în mare masura au votat pentru Rezultatul Final care va avea loc.

! PENTRU BINELE SUPREM AL TUTUROR !

Deci, atunci cînd am vorbit ca navele noastre se prezinta pe cerurile voastre ... atunci cînd am vorbit despre tehnologiile care curata TOATE veninurile de pe planeta dvs. ... cînd v-am vorbit despre o existenta în care TOTI TRAIESC ÎN PACE SI ARMONIE ... nu eram mierosi. Nu va "încîlceam mintile dvs. ", asa cum unii dintre dvs. se situeaza în aceasta forma de a gîndi ...

Stim ca toate acestea vor fi "FERICIREA PENTRU ÎNTOTDEAUNA". STIM ACEST LUCRU. PENTRU ASTA A FOST FACUT.

Si cu toate acestea ... va fi prin / pentru / de la constiinta ca toate acestea vor fi duse la capat.

Trebuie sa fie provocata de TOTI.

Blossom: Cu toate acestea, unii ar spune ca sunt mai mult decît saturati de a astepta ca altii "Sa soseasca la programul" în care ei proprii au stat în acesta, timp de zeci de ani. Nu pare a fi o parte prea bine gîndita a calatoriei ... de a trebui sa treaca din nou prin cei care au hotarît sa ia autobuzul melcilor.

Federatia de Lumina: Permite-ne sa-ti punem o întrebare. DIVINITATEA(DUMNEZEIREA) ... ESTE TOT CEEA CE ESTE DIVIN. Crezi dta. ca divinitatea ea însasi ... AR PUTEA sa treaca cu vederea ceva, de acest gen?Stii deja, Blossom ... noi vorbim despre "Divin" ... ! Cel Mai Înalt care exista ! Ar putea ... ar vrea ?

Blossom: Pus în acest mod, nu! Asa ca, atunci ... cum se face ca multi simt, în acest fel?

Federatia de Lumina: Datorita faptului ca PLANUL DIVIN ... cu toate ca este scris în DNA-ul vostru ... înca nu i se permite sa iasa la suprafata. Sub-zace TOTULUI ... CA TOTUL ... si putin cîte putin, dar cu siguranta ... î-si croieste drumul ... astfel încît sa poata sa fie amintit si îndeplinit.

Blossom: Fara intentia de a-l jigni pe Divin ... cu toate acestea, poate fi explicat de ce planul era sa ne aduca aici, pe Planeta Pamînt, cu scopul de a o transforma într-o Vibratie Mult mai Înalta, si inclusiv ... punînd o clauza ... ca atunci cînd vom sosi, sa uitam, de ce am venit? Adica ... stiti ... s-ar putea spune ca Divinul, a luat prea multe paharele de Jerez (o calitate de vin spaniol) împreuna cu vicarul ! (Si înainte ca cineva sa se simta jignit ... EU STIU CA DIVINUL este acel care îmi permite sa pun aceste glume de Lumina ... cu scopul de a obtine punctul / mesajul).

Federatia de Lumina: Daca o persoana a ajuns la plenitudinea proprie a EU-lui ... plenitudine de IUBIRE PENTRU EL ÎNSUSI , si pur si simplu a trebuit sa lucreze în acest Plan divin ... I-A IUBIT PE TOTI ... A FOST O IUBIRE ÎN TOATA MISCAREA ... ÎN TOT CEEA CE ESTE ... caile mintii constiente, ca avea cred, ceea ce nu se considera " iubire întreaga (si cu toate acestea, este ... pur si simplu alt aspect / experienta / nivel / vibratie / a iubirii), nu va lucra prin "gradele" întelegerii "sensurilor" de " DE CE " a iesit din aceasta cale , în primul rînd?

CÎND planul a fost pus în mers ... Fiinte de Lumina au intrat pe Planeta Pamînt ... prin diferite cai, Nu numai printr-o nastere omeneasca ... si totusi, cu ajutorul navelor, în mare, în munti, si bineînteles, prin alte sisteme stelare planetare si similare.

Blossom: "Cum-ul", este vag folosit!

Federatia de Lumina: Pe masura ce aceste Fiinte de Lumina majora au început sa ancoreze IUBIREA / LUMINA SUPERIOARA DIMENSIONAL, pe Pamînt, în "sistem" ... s-a dezlantuit o recunoastere ... cunoasterea în aceste fiinte omenesti care se gasesc deja aici ... facînd ceea ce au venit sa faca ... (Adica, sa mearga pe lungul si întortocheatul drum, în directia gresita, poate).

Trebuie de asemenea, daca se doreste se fie înteles totul ceea ce spunem ... SA FIE ACCEPTAT ca TOTUL are un motiv ...

ACEASTA recunoastere a fost / este coloana vertebrala a Planului ... "cheia" ... "ceasul care trezeste" ...

Blossom: Eu stiu ca, cautati cuvîntul corect ... tot ceea ce pot gîndi este ? SEMNALUL ?

Federatia de Lumina: "SEMNALUL", este perfect ... Semnalul ca schimbarea se gasea pe punctul de a începe ... schimbul de tendinta începea.

Blossom: Înteleg ca nu puteti sa dati un raspuns, totusi, voi întreba în orice mod. Cînd a fost pus planul, în mers? De-abea am primit raspunsul vostru ! Doamne Dumnezeule ... înapoi la carusel ... si ma simt tare ametita deja!

Federatia de Lumina: Raspunsul este, desigur ... DE LA BUN ÎNCEPUT.

Blossom: Cu toate acestea, dvs. ati spus "cînd planul a fost pus în mers ...

Federatia de Lumina: Am facut-o ... si oare, nu am spus în ultima noastra comunicare ca "totul se întîmpla pe rînd?

Blossom: Si oare, eu nu am spus ca ... este timpul pentru o ceasca de ceai?

Federatia de Lumina: Nu am înteles acest lucru!

Blossom: Ma iertati ... va voi spune mai clar ... TIMPUL PENTRU O CEASCA DE CEAI! Uf! Creierul meu, cu siguranta nu mai poate continua sa gîndeasca! Va multumesc, Oh, halucinãtori! Spuneam, ah! Poate ar trebui sa schimbam numele dvs. Federatia Luminii, în Halucinãtori! Foarte usor de retinut ... Ce credeti?

Federatia de Lumina: Credem ca ne încînta umorul dtale. Cu toate acestea, SUNTEM, Federatia Luminii ...

Blossom: Si ... Întotdeauna o veti fi! În Iubire, si multumiri, prietenii mei.

Revizitati Invocarea "Suntem Cei care schimba Jocul" ori de cîte ori aveti starea de spirit necesara ... pentru a mentine energia pe cit de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Link-ul pentru a putea accesa la toate You Tubes ale mele este : https://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge