Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Română > Blossom Goodchild - 17 Martie, 2016


Blossom Goodchild - 17 Martie, 2016

Blossom: Buna ziua! Am fost putin cam ocupata, si din aceasta cauza am lipsit la conversatia noastra saptamîna trecuta. Dvs. sunteti bine?

Federatia de Lumina: Suntem extrem de fericiti pentru comunicarea noastra continua cu tine, draga Blossom.

Identificam problema referitoare la progresul superabil, deci, am hotarît ca drumul de urmat sa fie negocierea unei combinatii mai delicate de modele de gîndire, permitînd astfel, sa nu existe o supraîncarcare a simturilor.

Blossom: Doamne Dumnezeule! Aceasta a fost o fraza complicata ... aparînd cuvînt cu cuvînt ... si nu am o idee daca aceeasi are vreun sens. Lasati-ma sa o citesc din nou. Mmm ... Sa încercam sa o spunem în Swahili? ce vrea sa spuna mai exact?

Federatia de Lumina: Înseamna ca circumferinta generala si globala a stelelor, se gaseste în prezent în aliniere, pentru a ajuta ca sa devina ceea ce este abundant, si mai mult înca.

Înseamna ... ca asteptarea s-a tîrît timp de mult timp, si înca acum ... exista multe lucruri, care sunt gata pentru a conecta "întarirea", si sa permita ca lucrurile care au fost "lasate" în asteptare ... sa devina "actuale".

Blossom: Optim! Asa precum?

Federatia de Lumina: Asa precum "negativitatea" mereu prezenta pe Planeta voastra, care este gata sa ia o directie care o va face sa se îndeparteze ... si deci, sa permita ca "pozitivitatea" mereu prezenta pe Planeta voastra, sa preia controlul.

Blossom: Spun din nou "minunat"! Cu toate aceste, în ce fel? La ce trebuie sa ne asteptam, si într-adevar ... CÎND?

Federatia de Lumina: Voi trebuie sa asteptati ACUM, sa experimentati ÎNTR-ADEVAR o SCHIMBARE în voi. Ati parcurs multi kilometri, si ati "ameliorat" simturile voastre. Ati înaltat "Eu-l" la o pozitie mai favorabila, si acum sunteti pe deplin de acord cu TOT CEEA CE ESTE ... ACUM ESTE MOMENTUL pentru ... cum sa spumen ... SA IMPULSIONATI ... SA PROIECTATI ... ÎNTELEPCIUNEA fiecaruia mai departe, ÎNTR-O SARITURA GIGANTA.

Blossom: Excelent! Minunat! Lasati-ma sa continui sa încerc ... fara jignire pentru dvs. ... este excelent ca afirmati asemenea lucruri ... cu toate acestea, de asemenea, este foarte încurajator SA STII, care sunt "aceste lucruri" mentionate de dvs!

Federatia de Lumina: Drag, Drag suflet ... care ne-ai întrebat întotdeauna în numele adevarului ... îti spunem ... juram ... ca sunt lucruri care va vor fi prezentate, care va vor surprinde.

Blossom: Asteptati ... asteptati! CE ESTE ce va fi prezentat? DIN CE MOTIV nu puteti fi mai specifici?

Federatia de Lumina: Pentru ca nu exista cuvinte pentru a lauda pe deplin la ce ne referim.

Blossom: Vorbiti despre "EVENIMENTUL" mentionat de multe ori în trecut? Daca asa va fi ... acest lucru este complet neasteptat.

Federatia de Lumina: Nu vorbim despre acest lucru. Cu toate acestea, vorbim despre ... am spune ... de "banda de Încalzire". În sensul de a fi un "Spectacol de Marime", care va retribui si "înspaimînta".

A trebuit sa caut în Google cuvîntul "Stupefy" ... care mi s-a parut gresit si ma preocupat putin. Cu toate acestea, din nou, voi sunteti perfecti în folosirea limbii engleze. Stupefy: A înspaimînta; a surprinde ... a fi incapabil sa gîndeasca clar, sau sa fie sensibil la mediul înconjurator; a amorti.

Blossom: Ce fel de "Spectacol"? Va rog, daca puteti, încercati sa fiti mai specifici. Este pentru ca persoanele sunt saturate sa auda aceste lucruri, si apoi nimic se petrece. Unii sugereaza ca voi vorbiti prin enigme.

Federatia de Lumina: Asa gîndesti, Blossom?

Blossom: Nu, vorbesc numai în numele unora care nu au aceasta oportunitate, asa cum se petrece cu mine. În cazul meu, de fapt nu am nevoie sa stiu. Poate voi strica surpriza. Cu toate acestea, preocuparea mea, sunteti dvs ... înca o data ... aducînd aceasta problema delicata ... si persoanele ramînînd super animate ... doar pentru a fi frustrate, ca sa nu mentionez acest subiect din nou, cîtva timp. Sau, si mai rau înca ... ca acest lucru sa nu aiba loc în vietile noastre! Întelegeti ca nu sunt fara de respect, nu-i asa? Ma limitez sa fac doar punctul situatiei.

Federatia de Lumina: Îti suntem recunoscatori pentru onestitatea ta. Nu ar fi de asteptat orice alt lucru de la tine. Suntem constienti ca previziunile actuale, nu s-au manifestat la datele prevazute. Acest lucru a fost ... nu-i asa, calcîiul lui Achile, în comunicarile noastre?

Blossom: ... si toti acei care au ales "sa calatoreasca lînga noi" ... am spus-o de multe ori ...

Federatia de Lumina: Nu am venit ca sa ne distram.

Nu vorbim cu voi ca sa va facem sa pierdeti un timp pretios.

Am sosit la voi în acest mod, pentru CA SA OFERIM cuvinte si cunoastere.

Am venit sa va ajutam.

Sosim pentru ca sa transmitem mesajele referiotare la calatoria pe care dvs. o faceti.

Nu am spune ca, din cînd în cînd, am facut greseli, sau am interpretat rau ... pentru ca nu am facut-o.

Cu toate acestea, va încurajam sa fiti receptivi la întelegerea TABLOULUI ÎNLARGIT ... vazut de acord cu pozitia noastra ... si nu cu a voastra.

Nu.

Blossom: Va fi oare un SENTIMENT/O SENZATIE în noi? O ampliere a simturilor? O schimbare în vibratie?

Federatia de Lumina: Da.

Blossom: Datorita "Unui Eveniment"?

Federatia de Lumina: Da.

Blossom: Datorita alinierii stelelor, sau al alinierii planetare ... deschiderii Portalelor ... Si spun cu sufletul usor ... "Cel Obisnuit"?

Federatia de Lumina: Toate aceste lucruri se gasesc în carti (de joc). Cu toate acestea, am dori sa spunem ca acum este momentul ca cei patru ASI sa fie serviti pe tava.

Blossom: Atunci ... este mai mult decît "Cel Obisnuit"? Mai mult decît acea senzatie de a fi aruncata într-un ciclu de spalare în masina (masina de spalat rufe) ... a fi extrasa si apoi, atîrnata pentru a se usca ... întrebînd ce este ce ... ? Ah da! Are loc schimbarea!

Federatia de Lumina: Asta este si MULT mai mult!

Blossom: CE ????????????????? Doamne! Va iubesc, baieti ... însa, uneori este ca si cum ai extrage sînge din piatra! Si ... trebuie sa zîmbesc, caci simt ca am calatorit de multe ori, mai înainte, pe drumul acesta lung si sinuos.

Federatia de Lumina: Atunci, Blossom, ai spune ... ca nu mai crezi în noi?

Blossom: Hei, colegi ... haide! Ce întrebare nedreapta!

Federatia de Lumina: De ce?

Blossom: Este ca ... daca nu as fi crezut în ADEVARUL VOSTRU, as fi terminat aceste conversatii de mai multe luni (ca planeta Luna).

Federatia de Lumina: Atunci ... putem sa întrebam ... Care este ezitarea ta?

Blossom: As putea sa arunc asta înapoi si sa spun ... ce este ca VOI gînditi? Pentru ca, clar ca trebuie sa stiti!

Federatia de Lumina: STIM ca cei care se gasesc pe Planeta voastra, asteapta SCHIMBAREA.

STIM ca sunteti TOTI obositi de a astepta pentru a avea dovezile acestei schimbari ... pentru ca tot ceea ce este prezentat, este opusul a ceea ce voi doriti.

STIM, ca fiecare dintre voi are puterea pentru a CONTINUA sa merga înainte, deorece pentru acest motiv, ati fost alesi.

Ceea ce NU STIM este ... din ce motiv va îndoiti? Cînd STITI înauntru-l VOSTRU ... ADEVARUL.

NOI STIM ADEVARUL ... pentru ca vedem Tabloul Înlargit ... asa ca si cum un puzzle ar fi complet.

Blossom: Adevarat! ... Stai! Ce pare ca este un puzzle terminat?

Federatia de Lumina: Nu este NUMAI o chestiune de a parea, Blossom ... este mai degraba ceea ce se SIMTE.

Blossom: Dati-mi-le pe amîndoua!

Federatia de Lumina: Se aseamana cu o gradina de trandafiri ... atunci cînd soarele straluceste pe picaturile de roua, depozitate pe petalele de catifea.

Se aseamana cu un apus de soare, si un rasarit de soare combinînd în tonuri de culori invizibile înca.

Se aseamana cu un munte de iarba de un verde mai profund ... cu cerul albastru mai stralucitor, întinzîndu-se pe spatiul necunoscut ... care a fost în sfîrsit revelat.

Se aseamana cu tot ceea ce Bucuria cea mai profunda a inimii voastre, ar putea sa-si "imagineze" si deci, SA CREEZE. Deoarece voi ... artistii ... CREATI ceea ce fiecare ESTE ... si îl aduceti la viata!

Blossom: Si se ASEAMANA cu ce?

Federatia de Lumina: Cu IUBIREA asa cum voi doriti ca ea sa fie.

IUBIREA în forma sa cea mai PURA.

IUBIREA în ADEVARUL de ea însasi.

IUBIREA, care este fiecare dintre VOI.

IUBIREA, care este TOTUL.

Blossom: Am simtit aceasta Iubire mai înainte? Într-un alt loc în noi?

Federatia de Lumina: Desigur. Caci ea este ... VOI!

Voi va SIMTITI întunecati de ceturile care v-au acoperit.

VA SIMTITI ca si cum nu ATI STI ca sunteti ADEVARUL IUBIRII ÎN SINE ÎNSASI.

Blossom: Bine, uneori, ma simt atît de Iubitoare si Iubita, cu toate acestea, în aceasta fizicalitate/întruchipare, stiu ca sentimentul merge mult mai departe de experienta mea cu el.

Federatia de Lumina: Si fiecare trebuie sa vina sa-l recunoasca ... înca o data. Cînd straturile vor fi îndepartate, dragilor ... veti spune, bine ati venit, la ceea ce va este atît de familiar.

Necunoscutul, care a devenit familiar ... va fi îndepartat, si voi veti rîde din strafundurile sufletului, atunci cînd va veti întîlni. Voi ... Sinele vostru Superior.

Blossom: În carne?

Federatia de Lumina: Da. Pentru ca va înaltati în carne ... în regatele fizice. Pentru ca spunînd ... atunci cînd veti atinge Eu-rile voastre Superioare ... ele se gasesc deja în interiorul vostru ... asteptînd sa va salute.

Blossom: Dar, într-adevar nu sunt constienta de tabloul pe care voi îl vedeti. Va fi oare, poate, pentru ca nu ma gasesc în vibratia adecvata ca sa pot sa îl vad?

Federatia de Lumina: Dar chiar si asa, spunem ... ca este "pe drum". Este, pentru ca sa fie prezentat la o data/în momentul în care este cel mai putin asteptat.

Blossom: Bine, atunci este ÎN CURÎND! Pentru ca noi toti am renuntat la acest vis! Cu toate acestea, atunci cînd am calatorit deja, si continuam sa o facem ... Renuntînd sa vedem rezultatul ... si asta ... a devenit frumusetea plimbarii.

Federatia de Lumina: Blossom Goodchild ...

Blossom: Gulp! Eh ... Da?

Federatia de Lumina:

FA SA SE STIE ... ADU LA CUNOSTINTA ... SA FIE VOINTA TUTUROR ÎNTOARCEREA ACASA. PRIN CALEA CEA MAI RAPIDA SI MAI USOARA.

CU SCOPUL CA MINTILE FIECARUIA ... SA FIE PREGATITE.

Blossom: Eu o sa astept semnalul de plecare ... "START" ... fara nici o expectativa ... în asa fel încît sa nu existe nici o dceptie ... si poate ca vom avea aceeasi conversatie la începutul anului viitor ... atunci, asa sa fie. Însa, daca se va întîmpla în vre-un moment, de-a lungul acestui an, cad în genunchi în reverenta fata de minune, atunci cînd "Banda de Încalzire", va sosi ... ma voi felicita scotîndu-mi palaria fata de voi ... eu ... si noi toti. O sa le aruncam în aer, si poate ca niciodata nu vor mai veni aici jos! Multumesc foarte mult. Nu am ideie de cît timp am stat de vorba astazi ... cred ca am terminat.

Federatia de Lumina: Da, am terminat ... pentru astazi.

Blossom: Ati terminat prin a-mi arata o imagine de baloane ... O sa o mentionez. În Iubire si Recunostinta, prietenii mei.

Revizitati Invocarea "Suntem Cei care schimba Jocul" ori de cîte ori aveti starea de spirit necesara ... pentru a mentine energia pe cit de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Link-ul pentru a putea accesa la toate You Tubes ale mele este : https://www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge