Home > > Blossom Goodchild - 05 Mai, 2016

Blossom Goodchild - 05 Mai, 2016

Blossom: Buna ziua din nou ... este tot gata?

Federatia de Lumina: Suntem bine dispusi si acceptam întotdeauna comunicari Fericite care permit înaltarea si placerea sufletului.

Blossom: Foarte fericiti de a prinde Creatura Fericirii si de a o întinde cît mai mult. De fapt voi face un videoclip pentru Ziua Umanului Fericit (20 Iulie)care mi se pare ca, conecteaza foarte bine cu tot ceea ce ati vorbit în aceste ultime timpuri. Cer persoanelor sa-mi trimita videoclipuri ale lor ca finnd fiinte umane fericite ... Ce credeti?

Federatia de Lumina: Draga Doamna ... ceea ce o persoana va face ... în tot sensul ... pentru a provoca Bucuria pentru ea însasi, si a TOTULUI, este întotdeauna acceptat în împaratiile noastre de existenta. Pentru ca se întelege prin prezent ... Avem încrederea ca tot ceea ce are intentia IUBIRII si BUCURIEI curgînd prin vinele voastre, serveste totalitatii.

Inclusiv un gînd Bine Intentionat, cu toate ca nu poate fi manifestat prin actiune, serveste pentru a ajuta la înaltarea TOTULUI. Mai mult, pentru a-l manifesta prin actiune, îsi multiplica energia si produce SCHIMBARI în Vibratie.

Care se întelege de asemenea, ca fiind schimbarile de Vibratie în interiorul a / în timpul fiecarui moment ... al fiecarui gînd. Uneori, poate fi simtita o anumita frecventa purtatoare de FERICIRE statica, si alteori se poate simti ca o abatere. Cu toate acestea ... "jalonul" vibrational este controlat de DUMNEAVOASTRA.

DUMNEAVOASTRA SUNTETI ÎNSARCINATI CU VIBRATIA DVS. ... ÎN TOT MOMENTUL.

DVs., puteti intra într-o situatie în care energia locuintei sau a persoanei nu este "la înaltimea circumstantelor", ca DUMNEAVOASTRA va "rotiti în interiorul dvs.". Se poate usor întîmpla ca o persoana sa-si permita ei însasi sa-si scada frecventa ... sau pur si simplu sa fie "tîrîta" ... catre acest "grup" inferior, fara a fi constienta. Înainte ca unul sa-si dea seama, ei de asemenea, se gîndesc negativ ... decazînd în a simti deplîngere de ei proprii, si proferind termene ca "De ce eu? Pentru ce eu?"

Cu toate acestea, Dragi Suflete ... fiti tari în propriul vostru CERC DE ENERGIE. Fiti atenti pentru ca sa va mentineti tari!

Gînditi-va în a înalta situatia sau sufletul catre FRECVENTA VOASTRA CEA MAI ÎNALTA, imaginînd ca CORPUL VOSTRU DE LUMINA emaneaza o asemenea cantitate de IUBIRE ... ca o persoana nu poate înceta de a SIMTI cum magnetismul sau va înalta.

În toate lucrurile ... în tot momentul ... imaginati-va ca Lumina voastra straluceste spre înafara, din interiorul vostru. Efectul pe care acest lucru îl are în TOTUL, este cu mult mai departe de imaginatia voastra.

Mergeti un pas mai departe daca dvs. doriti ... si oricine care se afla unde dvs. sunteti ... Imaginati-va vazînd / simtind Lumina lui/ei mai Stralucitoare si mai Profunda, facînd sa straluceasca TOTUL DE ASEMENEA.

Oriunde unde mergeti ... vedeti Lumina tuturor stralucind în mod asa de radiant ... ca ilumineaza totul împrejur ... în asa fel ca o Splendoare Alba / Aurie infiltreaza TOTUL ... la un nivel constient.

Vedeti copacii, iarba, plantele, insectele, animalele, mesele, scaunele, masinile, motocicletele, cerul, norii, ... orice ar fi ... vedeti-le ... ca o ENERGIE DE LUMINA VIBRANTA STRALUCITOARE ... si facînd-o, dvs., bazic vizualizati / simtiti aceasta Energie de orice ar fi ... prezentîndu-se în ADEVARATELE sale culori.

Întretineti-va gîndurile voastre lucrînd în acest mod cu TOATE lucrurile. Nu se va întîmpla în timpul noptii. Ar fi nevoie de multa perseveranta pentru a face acest lucru ... pentru a începe.

Cu toate acestea, daca decideti sa perseverati; dvs., va veti gasi ca ati intrat într-o Noua Lume Întreaga. Dvs. veti fi mers prin valurile care va orbesc, si ca va gasiti într-un loc în care credeti ca poate "aparea" numi în fata dvs. atunci cînd dezencarnati.

Cu toate acestea, va povestim într-un mod diferit. Noi va spunem ca prin intermediul practicii exercitiului, acestei "EMISIUNI DE LUMINA" întotdeauna cînd este posibil ... puteti descoperi o putere în interiorul dvs., care poarta Fiinta dvs., la un nivel care se gaseste mult mai departe de ceea ce credeati ca este posibil.

Tot ceea ce vedeti cu ajutorul acestor "ochi noi", va iradia înapoi cu o asemenea intensitate, ca tot ceea ce veti obtine va fi facut cu atîta usurinta.

Lumea voastra a fost suprimata si patata cu o mentalitate care nu este ADEVARUL. Ati fost conditionati sa credeti ca sunteti "simpli mortali" ... ca trebuie "sa avansati lucrînd din greu" ca niste buni umani micuti ... mentinînd coerenta si adaptîndu-se la o forma de viata care nu a fost niciodata gîndita pentru a fi asa de "greoaie".

Este din acest motiv, ca întotdeauna va sugerim sa ! STRALUCITI!

SA VEDETI PRIN lumea care se prezinta în fata dvs. ... pentru ca CU ADEVARAT nu este ceea ce pare a fi.

Ati fost pusi într-un loc din care acum PUTETI IESI ... TRANVERSA, si sa rascumparati identitatea dvs. Adevarata.

Puteti sa reclamati Puterea dvs, si sa administrati ADEVARUL propiului dvs. suflet ... pur si simplu Zîmbind toata ziua!

Ce GLORIOS.

CE MINUNAT.

CE ILUMINATOR.

ILUMINATI PLANETA DVS., CU ZÎMBETELE DVS.

Puteti sa Zîmbiti în timp ce cititi aceasta. Luati-va un moment pentru a SIMTI ce Bine se SIMTE(unul)Zîmbind ... si atunci cînd va gînditi la aceasta ... veti lua automat o respiratie profunda. Aceasta respiratie este LUMINA ... Este a se aminti cine sunteti.

Deci, oare nu este corect ca dvs. sa mergeti catre afacerea dvs. Zîmbind ... activînd tot ceea ce întîlniti, aceasta conexiune CA SUNTETI TOTI DUMNEAVOASTRA? ... IUBIRE.

În interiorul acestui Zîmbet ... emanati IUBIRE. Atinge ... literalmente, atinge un loc în interiorul unuia care încalzeste, care alina, care va elibereaza de greutatea voastra.

Suflete ale Planetei Pamînt ... faceti din acest lucru misiunea voastra. Pentru ca dvs., ati anuntat înainte de a veni ca !! Aceasta va fi vocatia dvs., în timp ce sunteti în vacantã!!

PENTRU A ZÎMBI ... PENTRU A SOSI LA ACESTE SCHIMBARI ALE LUMII PLANETARE CU UN ZÎMBET.

Au fost cei care au simtit nevoia de a stapîni lumea în diferite moduri ... cîtiva inclusiv în prezent ... si în evenimentele istorice ... au crezut ca era mai bine sa schimbe lumea cu ajutorul dominarii si mortii a mii de oameni.

De fapt erau pe calea buna ... ca au schimbat lumea lor ... fara îndoiala, într-un loc înca si mai întunecat de existenta ... si Energiile acelora, edifica si construiesc în interiorul / în / în jurul fiecarui succes ... lasînd un "spatiu" întunecat în care va locui ... asa ca, inclusiv atunci cînd se obtine Fericirea ... care era / este nimic în comparatie cum ESTE în realitate Fericirea. Pentru asta sa murdarit în timpul / spatiul sau, pentru a fi reprezentata la fel într-un nivel mult mai scazut de CEEA CE ESTE.

Si ce este acest lucru? Ce este acest lucru al fericirii ... aceasta bucurie ... despre care vorbim?

Esti DUMNEATA ... care locuiesti în interiorul spatiului inimii. Sufletul tau ... a fi într-un nivel unde meriti sa fie ... ÎN ADEVAR.

Cu toate acestea, multi justifica dreptul lor adevarat de a fi Fericiti. Au fost înselati cu darîmari si credinte negative, la un punct în care nu-si mai amintesc deja LUMINA de la care provin. LUMINA în care se afla ... fara îndoiala, CU ADEVARAT au uitat-o.

ACUM DRAGI SUFLETE ... ACUM, ACUM, ACUM ... ESTE MOMENTUL DE A REAMINTI MOMENTUL ÎN CARE MEMORIA VOASTRA ÎSI AMINTESTE ONOAREA ÎN CARE ATI PRIMIT DENUMIREA VOASTRA PENTRU A COBORÎ PE PLANETA PAMÎNT, SI SA STRALUCITI CA UN FAR DE LUMINA.

Întelegeti dvs., pe deplin ceea ce înseamna acest lucru? Cuvintele, cuvintele, cuvintele ... asa cum spunem ades, sunt foarte insuficiente. Cu toate acestea, trebuie sa le folosim.

Cu toate acestea, în interiorul acestor cuvinte, va cerem sa mergeti mai adînc si sa SIMTITI aceste cuvinte. Pentru ca atunci cînd SIMTITI aceste cuvinte ... Vã veti reaminti adevarul în spatele lor.

Dvs., ati auzit termenul "Sunt un Far de Lumina". "Faceti sa straluceasca Lumina voastra", etc., de atîtea ori ... "Ah, da", spuneti dvs. "Suntem constienti ... Stim sa facem acest lucru".

Cu toate acestea, în ce nivel esti dta. constient? Ce nivel iei cînd "faci asta"?

! AMINTITI-VA MOTIVUL PENTRU CARE ATI VENIT SA FACETI ACEST LUCRU !

! Nu a fost numai ca sa fiti un iepuras rostogolindu-se Fericit în propria sa lume ... sarind printre cîmpuri, mîncînd morcovii !

PENTRU CA ... MOTIVUL ÎN SPATELE FAPTULUI DE A VENI AICI JOS SA FACETI ACEST LUCRU, A FOST ÎN CUNOASTEREA CA PERMITÎND ACESTE ATRIBUTE CHIAR ... ÎN SPECIAL ÎN ÎNTUNERICUL ZILELOR ... SCHIMBATI VIBRATIA.

Dvs., ati desfragmentat toate Energiile mai întunecate care S-AU DUS SI AU PLECAT ÎNAINTE DE, si facînd-o ... marcînd ritmul ... cu Bucuria voastra ... prin Zîmbetul vostru ... într-o frecventa pe deasupra Energiilor care SE AFLAU; Cei care erau asa de convinsi ca dominau si ca întotdeauna aveau sa o faca. DUMNEAVOASTRA veti duce aceste Energii mai Înalte care coboara de la alte împaratii, alte dimensiuni ... în serviciu cu dvs., însisi. DUMNEAVOASTRA veti integra NOUA FORMA de a Zîmbi si A FI Bucurie. Aceasta este forma în care puteti intra.

Aceste Noi Energii Înalte, nu pot intra în joc, atunci cînd energiile sunt scazute. Pentru ca sunt prea Înalte pentru a fi capabile sa se combine. Energiile mai scazute le "resping", pentru ca ele sunt "lumi aparte".

Deci, facînd "partea voastra" ... Rîzind, înlargind stilurile de viata de o calitate Majora, oriunde unde mergeti ... aceste Energii Mai Înalte, pot se se filtreze si sa se "amestece". Pe masura ce se amesteca cu ALE VOASTRE Energii Mai Înalte ... va poarta catre un nivel de romanta electrica prin sistemul vostru planetar , si al IUBIRII Mai Înalte.

De la Sursa ... Energia Cea Mai Înalta care exista ... vine acum un duet de asemenea minunate SENTIMENTE catre DUMNEAVOASTRA ÎNSISI ... ca dvs. însisi ... actualizati nivelul dvs. de întelegere a CEEA CE ESTE ... la un asemenea grad ca nu va exista / poate fi, sa existe loc de îndoiala ... nu exista spatiu pentru a fi abatuti ... nu exista nici macar o camera pentru ca sa fiti doar / daca ar fi.

Dvs. ati intrat în acest loc Mai Înalt pe care dvs. l-ati ales ... ales cu mult înainte de a veni ... ales pentru a avea o forma umana ... mult îninte de a manifesta forma umana ... cu scopul de a aduce Cerul si Pamîntul pe acelasi drum.

DUMNEAVOASTRA ... Toti cei care cititi aceste cuvinte acum chiar ... ATI ALES SA VENITI AICI ACUM PENTRU A FACE CA ACEST LUCRU SA SE ÎNTÎMPLE ...

CERUL PE PAMÎNT.

Puteti simti atunci cînd priviti în jurul dvs. ca va facem o gluma enorma ... pentru ca exista o absenta de Iubire în buzunarele Planetei voastre.

Cu toate acestea, Iubite suflete ... nu poate sa existe niciodata o absenta de Iubire ... pentru ca nu exista nimic altceva decît Iubire.

Putem sa va sugeram ceva care poate ca nu va cadea bine la prima vedere? Cu toate acestea, dupa ce reflectati asupra fortei voastre ... este posibil sa fie "solutia perfecta".

De fiecare data, atunci cînd vi se prezinta stiri de razboi sau foamete, ura, lacomie ... De fiecare data atunci cînd sunteti alimentati cu roiuri de stiri asupra celor mai rele scenarii posibile ... În loc sa permiteti ca inima voastra sa fie încarcata cu o greutate trista ... în loc de mînie si disperare ...

FACETI CEEA CE DUMNEAVOASTRA ATI VENIT SA FACETI ... si imediat Zîmbiti cu Zîmbetul cel mai mare pe care gura dvs. îl poate desena ... si pe care inima voastra îl poate plezni de Bucurie.

FACETI ACEST LUCRU de fiecare data cînd auziti vorbind despre ORICE LUCRU negativ.

Trebuie sa fiti tari. Trebuie sa aveti valoarea pentru a o face. Cu toate acestea, facînd acest lucru chiar ... facîndu-si drum cu un Surîs ... de la locul cel mai adînc al inimilor voastre ... poate ca nu vedeti ceea ce veti face?

Veti schimba Vibratia chiar a tuturor celor ce sunt involucrati în aceasta circumstanta în special. Dvs., veti înalta Energia acolo si mai departe ...

Si imaginati-va numai ... ca în timp ce cu cît mai mult faceti acest lucru ... cu atît mai mult se înalta Vibratia si rezolva situatia pentru toti cei involucrati.

NIMIC Iubite suflete .... NIMIC poate depasi IUBIREA.

PUTEREA CEA MAI MARE A IUBIRII SI A BUCURIEI, ESTE ENERGIA CEA MAI PUTERNICA CARE PE MOMENT POATE SCHIMBA LUCRURILE.

ACEASTA ESTE CEEA CE ATI VENIT SA FACETI, SI ASA ESTE CUM ATI VENIT SA O FACETI.

ZÎMBITI ! ZÎMBITI ! ZÎMBITI !

ZÎMBITI din inima voastra, si vedeti cum se topesc inimile celor pierduti, si mintile cele mai împietrite.

Cînd întelegeti ... cînd STITI ceea ce trece PRIN Zîmbetul vostru ... atunci efectul este însa si mai mare. Pentru ca atunci cînd O PERSOANA STIE ADEVARUL, si apoi îl pune în practica ... este si mai benefic.

Asa ca convertiti-l în legatura voastra ... pentru ca dvs., ati facut-o "afara din planeta" ... si acum Zîmbiti mereu si trimiteti bucurie sincera, catre cea mai grava dintre situatii.

De fapt, poate parea contradictoriu ascultînd despre o imensa tragedie ... Sa luam de exemplu un cutremur care a distrus vietile si caminele multora ...

Puteti dvs., sa va imaginati pe dvs., însiva vazînd pe ecranele dvs., o asemenea devastare, si sa optati pentru Surîsul cel mai mare ... PENTRU ACEASTA SITUATIE? SUNTETI DUMNEAVOASTRA UNUL DINTRE CEI MAI PUTERNICI DINTRE CEI PUTERNICI care poate sa ajunga sa faca acest lucru, în loc sa cadeti în adîncimile depresiunii si a disperarii?

Alegerea dvs.! Alegerea dvs. pentru a ajuta ... sau pentru a coborî Energia situatiei, înca si mai mult.

Suflete cele mai Iubite, va cerem sa începeti ... în acest moment de acum ... sa recuperati tot ceea ce sa pierdut ... cu un surîs al inimii voastre.

Permiteti ca ochii vostrii sa straluceasca Lumina Diamant, care este esenta voastra însiva ... pe aceasta Planeta Divina a dvs. ... si sa o aduceti din nou la vechea sa Glorie ... cu scopul ca ziua sa actuala, sa fie un viitor de viata DIVINA pentru întotdeauna.

Blossom: Agradabil Baieti! Îtr-adevar agradabil ! Multumesc mult cu adevarat.


ZIUA UMANLUI FERICIT, 20 Iulie. Vrei sa fii în videoclipul meu în ?


Revizitati Invocarea "Suntem Cei care schimba Jocul" ori de cîte ori aveti starea de spirit necesara ... pentru a mentine energia pe cit de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Link-ul pentru a putea accesa la toate You Tubes ale mele este :

http: //www.youtube.com/user/isjaabmo


Website: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |