Home > > Blossom Goodchild - 15 Mai, 2016

Blossom Goodchild - 15 Mai, 2016

Blossom: Buna ziua din nou ... este tot gata?

Blossom: Asa de repede cum m-am sintonizat azi, stiam ca Federatia de Lumina, dorea sa vorbeasca. Aici sunt.

https://youtu.be/3Vm6EplzMsU

TRANSCRIEREA

Si astfel Dragi Prieteni, suntem gata sa începem aceasta comunicare prin dama Blossom ... cu scopul ca SENTIMENTELE noastre, traduse în forma de gînduri, sa fie oferite dvs. în aceasta zi.

În primul rînd, permiteti-ne sa va cerem, sa faceti cîteva respiratii profunde ... cu scopul de a fi mai aproape Vibratia care locuieste în interiorul dvs. ... ceea ce permite nodurilor receptive sa culeaga mai usor energia si frecventa Vibratiei prin care alegem sa venim.

Acest lucru, deci, vã va permite sa va desconectati de ceea ce dvs. cunoasteti ca fiind "normalitatea" dvs., si sa aprindeti ceea ce este necunoscut de dvs., ca fiind "normalitatea" dvs., ... care ar trebui sa fie, de fapt, "Norma".

Sintonizati-va cu Frecventa Cea mai Înalta, pe masura ce ascultati cuvintele noastre. Poate, daca închideti ochii si va concentrati în spatiul Inimii voastre, si va imaginati ca va rotiti ca un vîrtej. Deschizîndu-se ... ducîndu-se ... prin timp catre un spatiu profund în interiorul dvs. însiva.

SIMTITI caldura. SIMTITI iubirea acolo. Experienta sigurantei. Un loc pentru a scapa, care nu este lumea în care locuiti? Asa de plina de comerturi. Permitînd ca în nici un moment ... doar daca unul îl alege ... care este momentul ... ca sa vina la acest loc sfînt în interiorul Fiintei sale.

DUMNEATA AI SOSIT LA DUMNEATA.

Deseneaza acest lucru un zîmbet pe fata dtale ? Va face sa va iluminati de la ureche la ureche? Pe masura ce simtiti aceasta caldura ... experimentati Lumina. Lumina cea mai alba care umple spatiul în spatele ochilor. Umplînd întregul vostru aspect fizic ... cu cea mai calduta si cea mai stralucitoare lumina alba ... si din interiorul acestui spatiu, dorim sa-ti punem o întrebare.

Ce ati venit sa faceti aici? Nu va asteptati sa auziti sau sa vedeti un raspuns imediat. Ascultati doar întrebarea noastra. De ce ati ales sa experimentati pe Planeta Pamînt în acest moment minunat, special al evolutiei voastre? De ce ati ales sa veniti?

A asculta, nu este un raspuns. Cu toate acestea, SIMTITI Lumina Alba iluminînd si mai mult ... extinzîndu-se si mai mult, în modul de a-si deschide pasul prin Fiinta voastra fizica ... cu toate acestea, ramîneti ancorati în interiorul vostru, si va extindeti ca lumina soarelui ... în timp ce norul se retrage singur ... permitînd ca soarele sa apara si sa straluceasca PRIN TOATE PARTILE.

Experimentati aceasta în momentul lui ACUM. Permiteti ca norul sa se înalte din Fiinta voastra, si permiteti ca Lumina care sunteti, sa straluceasca PRIN TOATE PARTILE ... PENTRU TOATA LUMEA ... TOTULUI ... si în timp ce o faceti ... Zîmbiti, Zîmbiti, Zîmbiti !

PENTRU CA ZÎMBETUL TAU, ESTE SIMBOLUL DE IUBIRE CEL MAI MARE CARE POATE SA FIE OFERIT.

Asa de simplu. Asa de eficient.

Pentru asta ai venit. Asta trebuie sa faci.

Aceasta este forma de a îndeplini cu scopul tau.

Aceasta este forma de a îndeplini cu misiunea ta.

Nu este functia tuturor persoanelor, sa se afle în antagonism ... sa fie cunoscute de opinia publica. Însa este rolul fiecaruia sa zîmbeasca si sa faca sa straluceasca lumina sa în tot momentul. În asa fel, încît sa nu se transforme într-un efort constient, însa în ceva natural.

SE TRANSFORMA ÎN DUMNEAVOASTRA. PENTRU CA SUNTETI DUMNEAVOASTRA. FIINTA DVS., ... ESTE LUMINA.

Si atunci cînd dvs., va aflati în spatele norilor ... recunoasteti acest lucru ... si suflati departe norii. Pentru ca DUMNEAVOASTRA detineti controlul. DUMNEAVOASTRA aveti mai multa Putere asupra oricarui lucru. DUMNEAVOASTRA ... DUMNEAVOASTRA detineti controlul. Dta., ai cea mai Mare Putere în interiorul tau, pentru a duce la capat orice lucru pe care dvs., îl voiti.

Referitor la aceasta, am spune ... ca a gîndi în alt mod, nu este decît o scuza.

MENTINETI-VA TARI. PENTRU CA DUMNEAVOASTRA SUNTETI.

Nu exsita nimic, Iubite suflete, care sa nu poata sa fie îndeplinit de catre dvs., atunci cînd asa o decideti.

Cît de binecuvîntati. Cît de privilegiati. Cît de onorati. Cît de iubiti sunteti. Oare nu sunteti ?

Si ca o mica linie la margine, vom afirma ... ca proiectînd aceasta iubire catre afara ... aceasta lumina care sunteti ... din locul cel mai profund al Fiintei voastre ... recunoasteti ... dvs., prezentati dvs., însiva Iubirea Cea mai Mare PRIN dvs. însiva.

NU EXISTA O MAI MARE EXPERIENTA DECÎT ACEEA DE A SIMTI ACEASTA IUBIRE - LUMINA, CA IZVOR.

CA DIVIN.

CA UNU-L.

Nimic nu îl depaseste.

Nici macar de a cîstiga la loterie. Nimic poate depasi acest SENTIMENT de conexiune cea mai Profunda, cea mai Puternica, mai Pura, mai Înalta cu SURSA VOASTRA ... care este cea mai Înalta, mai Pura, mai Puternica, si mai Stralucitoare experienta de Iubire.

SI DVS., SUNTETI ACEASTA.

Nu se poate scapa de ea, în cazul în care o doriti. Cu toate acestea, de ce ati face-o?

SIMTITI-O.

FITI.

IUBITI-O.

ÎN TOATE FORMELE SALE.

TOT TIMPUL ...

si observati Iubite suflete ... experimentati, atunci, facînd aceasta ... luînd aceasta parte din TOT ceea ce sunteti ... din tot ceea ce faceti ... observati ... observati cum lumea voastra devine în ceea ce dvs., cereti sa fie. Pentru a se topi cu Lumina care sunteti. Astfel, tot ceea ce experimentati, va fi de aceasta Vibratie Mai Înalta însasi, pe care ati ales-o sa fiti ... sa existati.

Tot ceea ce atingeti. Tot ceea ce simtiti. Toti pe cei care îi cunoasteti. Tot ceea ce vedeti. Tot ceea ce auziti ... va fi de aceasta Vibratie mai Înalta ... prin alegerea voastra ... Vedeti ?

Nu învinovatiti pe altii despre care dvs., gînditi ca detin poate, controlul ... Si ca nu se poate face nimic referitor la acest lucru. Dvs., va SIMTITI neputinciosi. Dvs., SIMTITI ca vi sa impus. Dvs., SIMTITI ca si cum controlul ar fi în mîinile lor ... nu în ale voastre. Va înselati gîndindu-se în acest mod. Dvs., va înselati. Dvs., va înselati ... am spune-o, poate.

Pentru ca tot ceea ce aveti nevoie sa faceti, este ca Lumina voastra sa straluceasca în modul cel mai puternic de care sunteti capabili ... cu scopul de a duce lumea VOASTRA catre locul unde dvs., doriti sa se gaseasca.

Simplu. Simplu. Simplu. Cu toate acestea, alegeti sa fie asa de complex, uneori, nu-i asa ?

Imaginati-va ... imaginati-va Iubitilor ... Fiecare Suflet dîndu-si seama de aceasta idee, si punînd-o în actiune. Cînd va treziti în Noile Zori de Zi, daca asta ar fi astfel, Noua voastra Lume s-ar afla acolo.

ÎN TOATE PARTILE.

NUMAI LUMINA.

NUMAI IUBIRE.

NUMAI BUCURIE.

NUMAI PACE.

Si cea mai Mare Fericire, dincolo de tot ceea ce ati simti ...

Alegerea voastra, Iubitilor. Alegerea voastra.

A fi, sau a nu fi ? Aceasta-i întrebarea ?

Iubirea noastra, este întotdeauna o parte din tine. Pentru ca suntem Unu.

Sfîrsit de sesiune.

ZIUA UMANULUI FERICIT. 20 iulie, 2016. Vrei sa apari în videoclipul meu ? http://www.youtube.com/watch?

v=pKE1yA5Nr-EHYPERLINK "http://v%3dpke1ya5nr-e%26feature%3dyoutu.be/"&HYPERLINK "http://v%3dpke1ya5nr-e%26feature%3dyoutu.be/"feature=youtu.be


Revizitati Invocarea "Suntem Cei care schimba Jocul" ori de cîte ori aveti starea de spirit necesara ... pentru a mentine energia pe cit de înalta posibil.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Link-ul pentru a putea accesa la toate You Tubes ale mele este :

http://www.youtube.com/user/isjaabmoWebsite: Blossom Goodchild
Traducerea Romîna: Star Child


Share |