Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Sheldan Nidle - 15. august, 2017


Sheldan Nidle - 15. august, 2017

8 Ik, 0 Uo, 1 Ik

Dratzo! Alt fortsetter å skride raskt frem. De som har tilstrekkelig informasjon forventer at et betydelig energiskifte vil skje i forbindelse med denne månedens solformørkelse. Det har blitt spådd at denne galaktiske begivenheten ville skje etter en omfattende global utløsning av pengemidler. Denne solare hendelsen vill så være startskuddet for NESARA Republikken og en verdensomspennende avspark for GESARA. Det er denne serien av globale begivenheter som i sannhet vil kunne gjøre at denne måneden blir noe helt spesielt.

På grunn av disse forventede begivenhetene, burde verden kunne feire både den gamle, illegale republikkens død og begynnelsen på nye, fredfulle utsikter for Gaia. Denne realiteten gjør oss begeistret og glade. Dette kan med letthet bli det plausible springbrett for “avsløringen” og for starten på et neste steg mot høyere bevissthet for alle. Vi ønsker denne eventualiteten velkommen med åpne armer. Dette forklarer hvorfor alle de som virkelig forstår deres virkelighet, vet at denne første dominobrikken er forventet å falle om meget kort tid. Dette vil, selvfølgelig, raskt føre til mange andre nødvendige begivenheter.

Tiden nærmer seg for at vi alle omsider kan feire. De forskjellige globale pengeenhetene blir gjort klare til å handles med på børsen og deres iboende enorme rikdommer blir da gjort til virkelighet. Benytt denne tiden til å vite inni dere at ventetiden nå virkelig snart er over. Det som ligger foran dere er en gylden anledning til å være vitne til de forandringene vi har ventet så lenge på. Bruk denne spesielle tiden til å vite at de vidunderlige forvandlingene i livet deres er i ferd med å skje. Takk Himmelen og alle som har vært involvert, for den velstand og fremgang som vil bli en integrert del av deres liv!

Det er virkelig grunn til å være i glede og takke alle for den store lykke som venter dere. Det er mye som har skjedd som vil bli en virkelig belønning for dere! Det har tatt lang tid å modne disse belønningene – årevis, ja sågar tiår, før man nå endelig ser at alt er klart til å skje for dere og deres kolleger på Jorden. Følelsen av at det hele er en drøm vil langsomt svinne hen og bli erstattet av en del virkelig forbløffende begivenheter. Så vær rede til omsider å høste det som i stor nåde ble sådd for så lenge siden! Halleluja! Halleluja!

Vær velsignet! Vi er deres Oppstegne Mestere! Vi kommer for å takke Himmelen og videre å uttrykke våre lovord om hvordan små gyldne fallskjermer har gitt dere noe mer høyst tiltrengt pusterom. Det er ofte vanskelig å ignorere de uopphørlige sabotasjepåfunnene av den typen de stadig mer svekkede mørke sjelene og lakeiene deres gir oss. Det er slike merkverdigheter som fortsatt synes å sprette opp som troll av eske på uventede steder. Visjonene deres fortsetter å lede dere mot løsningen som fortsatt kan støtte deres velstand for alle, som stadig rykker nærmere, og nye regjeringer og styresett med alt som vil følge med dette.

Visjonene deres blir heiet frem. Selve disse visjonenes natur hjelper til å gjøre en ny virkelighet mulig. La disse nye og vellykkede innsatsene bli basisen for fremveksten av denne nye nasjonen. Det vil bli et land fylt av suksess og implementering av mange ulike former for velstand og fremgang. I dette nye riket, la deres visjoner være en del av den innsatsen som skal fylle dette stedet med nye friheter, rettigheter, glede og godt arbeid.

I dette nye riket skal dere omsider få høste fruktene av deres innsats. Dere vil også være i stand til å hjelpe hverandre og omforme samfunnet slik at alle hjelper hverandre for å oppnå suksess. Foran dere ligger visjonen dere lenge har ønsket å manifestere. Tillat dere å ta et skritt tilbake nå og simpelthen fryde dere over det som er i ferd med å skje! Dette nye riket vil være forløperen til den globale avsløringen og at deres fjerne forfedres tilbakekomst. Det er enda mye mer som skal komme!

I dag snakket vi om de førbløffende aksjoner i denne særdeles uvanlige tid. Vær rede i deres hjerte til å vite at det øyeblikket dere har lengtet så lenge etter nærmer seg. Vit at nye regjeringer og styresett vil komme, og med det, grunn til å avsløre sannheten om vår fredelige eksistens og alt som da er skjebnebestemt til å følge. Fryd dere derfor, gjør deres hellige arbeid og vær klare til å ta imot denne nye virkeligheten med åpne armer! Vit Kjære Sjeler, at Himmelens utømmelige forråd og uendelige velstand sannelig er deres! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriansk for Vært Ett! Vær i Glede!)

Website: Planetary Activation Organization

Oversetter: Leif

For de av våre lesere som ønsker å vite mer om Sheldan Nidle kan dere gå til http://galacticchannelings.com/english/channelers.html . Her finner dere også stoff om Mike Quinsey som kanaliserer SaLuSa og Susanne Ward som kanaliserer Matthew Ward. Sidene er på engelsk, men jeg håper likevel dere kan ha glede av dem.
Share |


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge