Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa - 23. November 2016


SaLuSa - 23. November 2016

Budskap nr. 10

Forandringer som skjer må først aksepteres av dere selv og deretter kan de bli transformert og dukke opp i din levende virkelighet, fordi de har sitt utspring i deres vilje og ønske om å forandre dere selv. De globale forandringene er ikke løsrevet fra dere, de er ikke avhengige av noen andre eller noe annet, de er nøye knyttet til hvordan dere aksepterer de indre forandringene.

Dere har vært vant å handle raskt i alle deres livserfaringer i det siste og vært presset av tiden, så dere har ikke hatt et øyeblikk til å akseptere og tenke gjennom alle de forandringene dere gikk gjennom. Nå kan det føles temmelig merkelig at det blir krevet av dere at dere faktisk må ta inn over dere og godta alt som skjer med dere. Dette er en måte å bremse ned det rush’et som foregår i deres sinn og tanker, for å gi dere nok tid og rom for nye mektige tanker som dukker opp, nok en gang skapt av hjertets vei. Det må være samsvar mellom dere selv og forandringen, fordi dette vil da påvirke strømmen av skaper-energi inn i hjernen deres. Dersom dere ikke føler dere sikre på forandringen, så vil dette også dukke opp i hjernen deres som forvirring eller bekymring. Hva kan dere da gjøre hvis dere er i tvil om dere er klare for forandringen eller kjenner reservasjoner med hensyn til den? Spør simpelthen dere selv om hva det er som føles ukomfortabelt ved forandringen og så vil også svaret være enkelt, for dersom dere ikke hadde vært klare for forandringen, så ville den ikke en gang ligge foran dere for ast dere skulle kunne tenke gjennom det. Det er i virkeligheten ikke noe vanskelig å finne svaret, dere må bare akseptere den enkle sannhet.

Ja, sannheten er alltid enkel, ingen omveier eller krumspring med hensyn til å finne veien til forståelsen, den er bare skjult bak gamle lag av ubearbeidete ting dere har opplevd, som dere ennå ikke har fått ryddet opp i og renset ut. Så snart dere begynner å rydde opp i dem og rense dem ut, vil sannheten komme til syne, men da må dere være forberedt på å se den akkurat som den er. For noen kan det være sjokkerende, noen vil kjenne seg merkelig inni seg, for andre igjen kan det bety at de begynner å stille spørsmål ved hensikten med eksistensen, og derfor blir dere forberedt steg for steg til å avdekke alle de skjulte hemmelighetene i deres personlige eksistens og deres eksistens som samfunn på Moder Jord.

SaLuSa

Kanal: Danica

Kilde: http://salusanewmessages.blogspot.no/2016/11/message-10.html
Oversetter: Leif
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge