Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa - 15. januar, 2017


SaLuSa - 15. januar, 2017

Budskap nr. 20

For noen av dere betyr det å «løfte dere høyere» å gi opp alle ting, venner og alt dere setter pris på. Men likevel, hvis dere bare innser at alle ting eksisterer utelukkende fordi dere har skapt dem for å hjelpe dere å forstå og «overleve» denne svært fysiske virkeligheten, så er det plutselig ingen fysisk ting dere knytter dere til, ingen fysisk ting som gjør dere virkelig lykkelig. Og hvis dere tenker over alle venner som dere ikke lenger er sammen med eller som dere ikke forstår, så finner dere rett og slett ut at alle andre mennesker er deres venner og at dere deler deres uforbeholdne kjærlighet med dem alle, ikke bare de få som dere betraktet som deres venner. Dere har ikke behov for noen som anerkjenner dere for hva deres hjerte vet, dere trenger ikke noen til å fortelle dere hva dere skal tenke eller mene. Det er dette de fleste gamle vennskap dreide seg om - å knytte seg til noen bare fordi de forteller dere det dere ønsker å høre. Det har vært, og finnes fortsatt, vennskap basert på deres karmiske anliggender, som føltes som om dere ikke ønsker å være sammen med dem i det hele tatt, men likevel er det en eller annen usynlig energi som drar dere til å være sammen med dem.

En annen ting er å gi opp alt det dere liker å gjøre – faktum er at det kun er deres tanker som får dere til å tenke slik, tanker om at dere så visst ikke liker å gjøre visse ting lenger. Men likevel ser dere mange andre glede seg over dem og dette gir dere en følelse av å gi opp, fordi dere har vært vant til å føle tilhørighet til de gamle relasjonene som eksisterte, basert på det som er nevnt ovenfor.

Så, mine kjære venner, kan dere forstå at dere i virkeligheten ikke trenger å gi avkall på noe som helst? Forstår dere at alt blir dere givet – alt som gjør dere fullkomment lykkelige og mektige? Og kombinert med de nye innsikter og forståelse som har kommet frem etter deres pågående opprydding i alt dere trengte å erfare – så gjør dette dere til vidunderlige vesener av Kjærlighet og får dere til å skinne gjennom hele Universet.

SaLuSa

Kanal: Danica

Kilde: http://salusanewmessages.blogspot.no/2017/01/message-20.html
Oversetter: Leif
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge