Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa - 8. januar, 2017


SaLuSa - 8. januar, 2017

Budskap nr. 19

Det kalde været og snøstormene vi opplever for tiden, er en del av energirenselsen og forberedelsene til enda høyere vibrasjoner som vil begynne å flomme inn så snart renselsen er fullført. Alt er arrangert i en perfekt orden og ingen trinn blir forbigått eller glemt. Deres mektige vilje, befridd fra alle eksterne påvirkninger, har åpnet døren for vår En-het, at vi alle igjen kan være Ett. Det er helt sikkert at dere nå er klare til å oppleve og erfare det dere ønsker aller høyest og som deres hjerte lengter etter. Deres hjerter er fylt av mektig glede over at dere har latt dere selv bli løftet så høyt av Lyset, at dere nå kan se Sannheten. Dette er det øyeblikket i Moder Jords historie som vil bli husket som En-hetens begynnelse – enhet, som vil føre oss alle inn i et uendelig felt av velsignet og hellig Kjærlighet. Det er faktisk ikke mulig å beskrive denne gleden med ord, så jeg sender den simpelthen til dere gjennom dette budskapet.

La dere flyte med i deres sjels energistrøm så mye dere er i stand til, så vil dere føle denne lykken. Den vil hjelpe dere å gi slipp på og kaste av dere alt dere ikke ønsker å ha med dere lenger, og den vil simpelthen få dere til å føle vidunderlig glede, og også føle fred og ro slik at dere kan observere det hele skje. Gi tydelig og kraftfullt uttrykk for det dere ønsker skal skje for dere og føl den konstante energien som strømmer og forandrer alt for dere. Tenk ikke at dere er egoistiske på noe som helst vis, for deres ønske om lykke for dere selv er den største gaven dere kan gi alle andre. Forestill dere denne energien som vil stråle ut fra deres hjerter og ut i denne virkeligheten og som vil løfte så mange andre fra deres begrensete livsopplevelser, og dette vil fungere perfekt for alle og enhver.

Jeg avslutter dette budskapet med mitt ønske om å dele den mektige gleden jeg føler i mitt hjerte nå og vil fortsette å føle inntil enda større glede vil fylle mitt hjerte når vi alle igjen er Ett.

SaLuSa

Kanal: Danica

Kilde: http://salusanewmessages.blogspot.no/2017/01/message-19.html
Oversetter: Leif
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge