Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, November 30, 2012

SaLuSa, November 30, 2012

Dere er på vei inn i den siste strekningen av reisen og svært snart vil dere oppleve et kraftig oppsving i deres bevissthetsnivåer. De fleste ville nok si seg enig i at det siste året har gått raskere enn noe tidligere år har gjort, og etter Oppstigningen vil det gå enda raskere. Vi vil også bekrefte for dere at fremskrittene også skjer i stadig raskere takt når det gjelder de mange nødvendige forandringene. Og dere vil ikke gå glipp av noe av det dere har ventet på. Det har aldri vært mer kritisk å finne det rette tidspunktet, og av åpenbare grunner ser vi nå på tiden umiddelbart etter Oppstigningen. Det er en tid der arbeidet vårt, og alle våre alliertes innsats, ikke lenger vil være hemmet av eksterne påvirkninger og vi kan være mye mer åpne om det.

Etter Oppstigningen vil dere fort glemme fortidens vanskeligheter og forsinkelser, for det vil være så mye annet som vekker deres interesse. Å lære om livet i de høyere vibrasjoner vil være både spennende og oppløftende, samtidig som glede og frihet vil bringe mennesker sammen som sanne Brødre og Søstre. Det er det naturligste av alt for dere er å dele deres kjærlighet med andre, men dere har blitt opplært til å se på mange andre land og deres folk som fiender. Faktum er at majoriteten ville levd fredelig sammen dersom det bare ikke var etablert slike barrierer mellom dem. Når tilliten gjenopprettes, vil dere raskt se en endring i folks holdning til hverandre. Deling og kjærlighet til hva den enkelte representerer vil bli det nye nivået hvor andre kulturer vil bli akseptert.

Det er viktig at dere forstår at de forandringene vi snakker om bare er de første av mange som vil forvandle deres ulike samfunn. De er første steg mot ytterlige fremskritt mot, ikke bare å bli Galaktiske Vesener, men å bli del av en Galaktisk Sivilisasjon. Så selv de forandringene som står umiddelbart for døren vil være kortlivede, fordi dere er skjebnebestemt til å legge de siste gjenværende aspekter av 3D sivilisasjonen bak dere. Men for å unngå at dere blir forvirret og usikre ved å la ting skje for raskt, går vi frem på en måte som gjør det mulig for dere å være fullt forberedt. Selv vi er ikke sikre på hvilke forandringer som vil komme først, men vi vet at når de først begynner, da vil de komme raskt, som perler på en snor.

For øyeblikket er det ikke så mye de mørke Sjelene som er et problem, men omfanget av de prosjektene som er satt i gang krever enormt med koordinasjon. Mange av planene ligger nå på plass, men å måtte gjøre så mye av det i hemmelighet for å beskytte dem som er involvert, har vært krevende. Heldigvis er det nå så mange Lysarbeidere som kontinuerlig arbeider for å løfte energiene, at de hindrer de mørke Sjelene fra å kunne ha noen reell innvirkning. Deres tid er i de fleste sammenhenger ute, men selv enkeltindivider kan stelle i stand problemer. Vi vil ganske enkelt minne dere på viktigheten av å fokusere på Oppstigningen og sende deres Lys til alle steder verden der det ikke er fred. Selvfølgelig kan dere også sende Lyset deres til enkeltindivider, for eksempel en som argumenterer mot Oppstigningsprosessen, for å distrahere dem.

Hold dere positive, for dere er nesten fremme ved portalen som gjør at dere kan tre inn i 5te dimensjon. Dere vil føle endringen i vibrasjonene, og det vil være en virkelig oppløftende opplevelse. Bare forestill dere å aldri behøve å kjenne disse tunge livløse energiene mer, som er kalde og kjærlighetsløse. Dere vil bli forbauset over hvor enorm forskjellen er, og dette er grunnen til at folk som allerede har opplevd det aldri mer ønsker å forlate de høyere nivåene. Det er den helt naturlige væremåte for dere, men dere har vært trukket ned av de lavere vibrasjonene, og det har vært en tøff utfordring å finne veien tilbake igjen. Med pågangsmot og utholdenhet har dere imidlertid funnet veien inn i Lyset igjen, og det vil fortsette å øke og løfte dere opp gjennom mange dimensjoner.

Som dere vel vet nå, er kjærlighet det eneste som eksisterer og det er hva alt er skapt av. Den kan ta ulike former, men den kan aldri ødelegges. Det er den aller mektigste energien i Universet og det er den dere må lære å mestre og bruke den med visdom. Gud ER den kraften og har vist dere at den kan brukes på de mildeste og mest fordelaktige måter, og det er hva dere også erfarer og lærer å gjøre. Forstå at når vi sier at dere er Guder, så har dere det fulle potensialet til å bli det, hvilket forteller dere at dere har ubegrenset kraft. Når dere først stiger opp, vil deres skaperkraft begynne å vende tilbake og dere vil bli med-skapere sammen med Gud. Så undervurder ikke dere evner, og fortsett fremover med full tillit, for dere bygger selv fundamentet for deres liv i de høyere dimensjoner.

Allerede nå har enkelte av dere utviklet kraftfulle evner til healing, og det er troen på dere selv som gjør dette mulig. De fleste av dere gjør det underbevisst og skjønner ikke engang selv hva dere har gjort. Når dere begynner å forstå dette, så vær klar over at det er ikke alltid dere kan lykkes, for noen sjeler ønsker ikke å bli helet, men ønsker å gå gjennom sykdom som et virkemiddel til å erfare og lære. Så gjør som best dere kan med den positive intensjon i enhver healing dere sender ut, at den vil gi de resultater som er det beste for den dere sender til. Spontan healing har funnet sted mange, mange ganger, som det har blitt bevitnet og beskrevet. Det er imidlertid ikke alltid at det varer, med mindre mottakeren er innstilt på å eliminere årsaken til at tilstanden i utgangspunktet utviklet seg. De alle fleste sykdommer er ”selv-påførte”, til og med så mye så at det kan få kroppens immunsystem til å svekkes, og således gjøre dem sårbare for sykdom. En frisk og vital kropp henger som regel sammen med et sunt sinn og sunne vaner.

Den Galaktiske Føderasjon arbeider hardt for å få ferdig en rekke prosjekter som nå er i sin siste fase. Det er mange faktorer som avgjørende for om dere vil se resultatene av dem før Oppstigningen, men om det skulle bli etter Oppstigningen, vil veien ligge klar for at de kan skje raskt og smidig. Dere kan være trygge på at begivenhetene skaper sin egen vei fremover, og er som en rullende snøball som øker i størrelse og fart. Det er helt klart at nå er det ingen ting som kan stoppe fremskrittet, og vi står klare til å sette i gang. Vi ser at Lyset på Jorden når nye høyder etter hvert som Jordens kraftfelt stabiliseres og er klart for den siste energibølgen før Oppstigningen.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og sender dere våre velsignelser for å oppmuntre dere, for vi ønsker ikke å se noen tilbakefall i denne siste fase av forberedelsene deres. Vi elsker hver eneste sjel og arbeider for at hver eneste sjel skal bli frigjort fra de mørke energiene.

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge