Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, December 3, 2012

SaLuSa, December 3, 2012

Trodde dere noen gang at 21. Desember 2012 virkelig skulle komme – og nå ligger den her rett foran dere. Det vil fortsatt skje mye som vil bygge dere opp før den spesielle dagen kommer og hver og en av dere som planlegger å stige opp vil være helt klare. Har dere ennå forstått hvilken viktig rolle dere har i Oppstigningen og hvilken enestående opplevelse det vil bli? Kan dere overhodet fatte hva som skjer gjennom hele Universet og de enorme forandringene som er av enorme proporsjoner? Kjære Sjeler, det er ingen ringere enn Gud som befalte at Oppstigningen skulle finne sted på dette tidspunktet. Eksperimentet med dualiteten har fått gå sin gang og dere har fått oppleve det – og kommet ut av det med heder og verdighet. Dere har enda ikke forstått hvilken kjempebragd dere har utført, men det har alltid vært kjent at dere til slutt ville lykkes.

Dere har all grunn til å være fornøyde med dere selv og det er ingen overdrivelse å si at dere har vært til helvete og tilbake igjen. Da dere gikk inn i det hadde dere ingen idé om hva dere ville møte, men likevel kastet dere dere ut i det med tillit og tro på dere selv. Når dere ser tilbake, ser dere at det ikke finnes noen grunn til å dømme dem som hittil ikke har greid å løfte seg opp i Lyset. Det var kjent at de fleste sjeler ville bli dratt inn i de negative energiene til tider, men det vil aldri brukes til å kritisere dere. Tross alt har dere i de aller fleste tilfeller overvunnet deres svakheter og lært gjennom karmiske erfaringer hvilke problemer dere har måtte overvinne. Frihet er en fantastisk gave, men som dere har funnet ut, så har den også sin pris ettersom dere er ansvarlige for alle deres handlinger, til og med ordene dere har brukt. Deres Lys-Sverd har blitt kvesset i det dypeste mørke og nå skinner det klarere enn noensinne.

Dere var allerede høyt utviklete og opplyste sjeler da dere tok på dere utfordringene i dualiteten, men nå har dere blitt enda mektigere som et resultat av deres erfaringer. Dere er klare for enda større oppgaver i Lysets tjeneste og vil bli Mestere, slik dere var skjebnebestemt til. Det er ikke til å undres over at dere høster applaus og ros, for dere har enda ikke forstått til fulle hvor mektige dere er. Vesener fra hele Universet har samlet seg rundt Jorden for å bevitne deres Oppstigning, og det er i seg selv en enestående begivenhet. Og deres Oppstigning er unik fordi dere skal stige opp i deres fysiske kropper. Det er grunnen til at det i det senere har blitt sendt så konsentrert Lys til Jorden, for å sikre at dere er vel forberedt og klare. Vi må selvfølgelig ikke glemme å nevne Moder Jord, som i seg selv er en underskjønn og vidunderlig sjel. Hun også er så godt som klar til å bære dere med seg inn i de høyere dimensjoner hvor dere med rette vil kunne føle dere hjemme.

På dette stadiet er det overhodet ingen ting som kan hindre at Oppstigningen finner sted, hvilket gir oss enda større grunn til overraskelse over at de mørke ikke innser at de er slått og trekker seg tilbake. Mentaliteten deres er å slåss til den bitre slutt uten tanke for sin egen evolusjon eller tap av liv. Men likevel, akkurat som dere, uansett hvor dypt de har falt, så har de fortsatt i seg den uslukkelige Gudsgnist som fortsatt kan få tent sin kjærlighetens flamme. De vil trenge mye hjelp for å greie å vende tilbake til Lyset, og det vil de få av de mektige Angeliske Sjeler som tjener Guds Vilje. Dere kan også gjøre en innsats for dem ved å sende dem deres ubetingede Kjærlighet for å hjelpe dem å våkne igjen. Ingen sjel blir noen sinne overlatt til fortapelsen, selv om det måtte innebære at de returnerer til Guds innerste vesen, for så å bli sendt ut pånytt for å fortsette å erfare og lære.

Meget snart vil mange ting i deres liv forandre seg for alltid, og det vil bare være de første i en hel rekke med forandringer. Dere vil med sikkerhet legge merke til endringen og oppleve at energiene omkring dere er så vidunderlig oppløftende, og det vil være en permanent endring. Dere er i ferd med å vende tilbake til vibrasjonsnivåer som er mer på linje med deres Sanne Selv. Det er ikke lett å finne ord som kan beskrive den eufori og lykke dere vil kjenne, men når dere først har opplevd den vil dere aldri ønske å gå ned i de lavere energiene igjen. Det er et paradoks at når dere har alt dere kan forestille dere, så vil deres behov være enkle og være eksakt det dere trenger, heller enn å skaffe seg ting bare for å eie dem. Menneskene har en tendens til å samle seg rikdommer og søke eiendom for personlig vinning, men i fremtiden vil dere ikke lenger ha noen slike tendenser.

Som vi tidligere har slått fast vil kanskje den mest dyptgripende erkjennelsen dere vil gjøre, være hvor lite, om i det hele tatt noe, slitsomt arbeid dere må gjøre. De fleste av deres behov vil bli dekket av det dere skaper med tankens kraft og mange andre funksjoner vil bli utført av Super-computere, en teknologi dere vi få av oss. De overgår langt det dere kan forestille dere og har enorm kraft og kapasitet. Det er faktisk slik at deres bevissthetsnivå langt overgår det bevissthetsnivå menneskene har for øyeblikket. Men kanskje det å ha total frihet vil være deres største glede, fordi som et ansvarsbevisst Galaktisk Vesen vil dere kunne reise hvor dere enn måtte ønske uten restriksjoner. Det å møte andre Vesener og gleden ved å lære om andre sivilisasjoner vil fryde dere, ettersom dere har en naturlig drivkraft i dere til å få mer kunnskap om dem.

Inntil dere venner dere til det at alt er i Nuet, kan nok mange av dere bli forvirret, men også oppglødd ved muligheten til å reise inn i hvilken som helst periode av deres tidligere liv og Jordens historie. Lineær tid, slik dere er vant med, er faktisk meget begrensende, fordi dere ser fortid og fremtid som atskilt. Derfor vil dere ha så mye å lære og utvide deres forståelse inntil dere oppnår Super-Bevissthet. Når den tid kommer vil dere har enda større skaperkraft og det vil bokstavelig talt ikke være noe dere ikke kan gjøre. Dere vil være Guder og ha tilsvarende evner, som dere også vil ha visdom nok til å benytte på klokt vis, til beste for alle. Men nå har vi imidlertid hoppet et stykke inn i fremtiden, for deres utvikling vil være på langt nære så rask som den er nå.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og gleder meg over at vi kan snakke om fremtiden som er i rask anmarsj. Det er ingen grunn til å føle noen sorg, Kjære Sjeler, over å legge den gamle sivilisasjonen bak dere, som dere har tilbrakt hundreder, kanskje tusener av liv i. Det er ikke stort mer den kan lære der, og fordi dere er en kollektiv bevissthet, vil dere alle ha fordelen av all deres kollektive læring og erfaring. Foran dere ligger nye utfordringer, men selv om dualiteten fortsatt finnes, er det lite sannsynlig at dere vil trekke den til dere. Så dere har så mye å se frem til og det ligger nesten rett for nesen på dere. Vi sender dere vår Kjærlighet, som vi alltid gjør, for dere trenger fortsatt all mulig hjelp for å sikre at dere kommer trygt gjennom Oppstigningen. Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge