Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, November 25, 2011

SaLuSa, November 25, 2011For de av dere som følger med i det som skjer i verden, er det ikke mulig å unngå å legge merke til at våre utsagn mht resultatet er i ferd med å bli virkelighet for dere. De massive problemene i bank- og finanssektoren viser tydelig at de er på vei mot et fullt sammenbrudd, og det er ingen måte å unngå det på. Dere lever i en verden som er i en kaotisk tilstand og jevnt og trutt på vei mot en implosjon. Folk ser nå hva som har vært galt med de gamle systemene, men inntil nå har de ikke hatt noen virkelige svar på hvordan man kan finne noe som er en varig løsning. Et antall regjeringer har kollektivt blitt enige om å støtte en ny tilnærmelsesmåte mht til bankvirksomhet, men det gjenstår ennå å se hvem som kan gi støtet som setter det hele i gang. Denne situasjonen gjør det mulig for oss å skyve vår medarbeidere fremover, for med vår hjelp kan de vise hva som er nødvendig for å finne veien mot en fullstendig løsning av problemene deres. Det må også tas med i betraktningen det ”overflodsprogram” som vil følge etter disse endringene, så vi arbeider hardt for å få til noe som likner orden i kaoset. Mye av det som venter på å ”komme på scenen” er avhengig av at ”Avsløringen” kunngjøres, og den er klar og venter simpelthen på at man blir enige om en dato.

For hver uke som går blir det mer og mer presserende å få kommet i gang, men vi ønsker ikke å kaste oss overilt ut i det etter å ha ventet tålmodig så lenge. Det ville rett og slett ikke være noe å vinne ved å sette i gang for tidlig, for våre oppgaver må være koordinert med dere for å sikre en smidig gjennomføring frem til suksess. Den Galaktiske Føderasjon fortsetter å overvåke de mørke kreftenes aktiviteter, for selv om deres organisasjon er falt fra hverandre, kan de fortsatt være en trussel. Imidlertid har vi tatt fra dem evnen til å skape store katastrofer og hindret dem i å blande seg inn i Midt-Østen. Landene der må rydde opp i sine egne problemer og så langt som mulig reagere på folkets krav. I fortiden har Vesten med overlegg satt fokus på oljefeltene i disse landene og ofte satt i gang konflikter og krig for å svekke dem og ta over makten. Kolonialismen stjal land og landenes rikdommer fra de naturlige innbyggerne, og det vil bli satt rett igjen når freden hersker påny.

Det er så mye som har vært gjort som over tid har satt dere i en tilstand av ufrihet, men likevel under skinn av at dere fortsatt var frie, hvilket er langt fra sannheten. Sann Frihet vil bli innført igjen så snart de mørke kreftene er fjernet fra alle maktposisjoner og de nye regjeringene holder seg redelig til Grunnloven. Mange illegale lover som har vært innført i den senere tid, vil bli gjort ugyldige og kompensasjon og tilbakebetaling gjort i tilfeller hvor mennesker har blitt straffet økonomisk eller satt i fengsel. Disse endringene vil skje med vår hjelp for å se til at dere får igjen deres fulle frihet og suverenitet. Alle disse handlingene vil bane veien for større ting som vil komme med Oppstigningen og tiden etterpå. Så dere kan se at det ligger en travel tid foran dere, en tid som vil være meget tilfredsstillende.

På det nåværende tidspunkt skulle de fleste av dere som følger med på de ulike pålitelige informasjonskilder ha fått med seg hvilke vidunderlige tider som nærmer seg. Det skulle gjøre det lettere for dere å holde ut gjennom forandringene, som med vår teknologi vil bli gjennomført smidig og ganske raskt. Planene våre blir korrigert umiddelbart om det blir behov og vi er klare til å sette i gang bare det nødvendige forarbeidet er på plass. Alt er så nær fullførelse at vi vet det skal svært lite tid til før vi kan sette i gang for alvor.

Vær tapre og stå støtt om noen angriper det dere tror på, for det er slik at når noen mennesker innser at verden vil endre seg permanent, så vil de være motvillige til å gi opp det de eier. De vil vite i hjertet at de kan ikke stanse utviklingen, men vil forsøke å argumentere imot den på grunn av den frykten de føler. Om dere blir invitert til å hjelpe dem å forstå, så gjør det uten å overkjøre dem med deres kunnskap. Gi bare så mye som er nødvendig for at det skal hjelpe dem å overvinne de hindringer som ligger i veien for deres forståelse. Noen sjeler er her for å betrakte Oppstigningen på avstand og har i virkeligheten ikke noe ønske om å bli involvert. Alle erfaringer er like fullt med på å fremme deres evolusjon og i mange tilfeller såes det frø som senere vil spire til en anledning til å få stor innsikt.

Loven om Fri Vilje gjelder uansett hvilke valg en sjel gjør, fordi det er kjent at hvis det er en negativ situasjon involvert, så vil den alltid slå tilbake. Tross alt så er livet deres uten ende og dere er udødelige og Skaperen legger ingen krav på dere, fordi dere er akseptert som en sjel som ønsker å erfare utenfor Kilden. Enhver sjel vokser gjennom de kollektive erfaringer og bevissthetsnivåene øker raskt. Som i himmelen, så også på Jorden og på Jorden blir dere løftet opp av hverandres økende bevissthetsnivå. Dere er som En Stor Sjel og med deres nåværende oppvåkning er dere i stand til å “føle” den Enhet som dere eksisterer i. Det er sant at det du gjør mot én, gjør du mot alle andre. Når dere når dette forståelsesnivå, så aksepterer dere større ansvar for deres tanker og handlinger, fordi dere forstår at dere genererer energier som påvirker andre.

Nå som mange av dere forbereder dere på feiringene og festivitasen ved slutten av året, så er det en velkommen adspredelse fra den daglige dysterhet som media fokuserer på. Grip anledningen til å glede dere over samvær, hvor familier kommer sammen og forsterker den kjærlighet som er mellom dem. Giverglede er godt for sjelen når den gjennomføres uten tanke på å få noe tilbake. Det er en stor glede, særlig når det gjelder barn og dere får se dem stråle av glede og lykke. Normalt sett tenker de overhodet ikke på hva gaven koster og ofte blir de vel så lykkelige over gaver som er av enklere natur. Voksne tar av og til et annet perspektiv, men som alltid er det tanken som teller og den bør verdsettes.

Litt avhengig av deres forståelsesnivå, har dere mer å feire enn vanlig, ettersom 2012 nesten er over dere og vil være noe utenom det vanlige. Det vil være ulikt ethvert annet år, av alle de riktige grunnene, og vi gir vår takk til de av dere som er kommet til Jorden for å spre Lyset. Det vil være et år som vil bli husket i lang, lang tid og som det vil snakkes om i hele Universet. Det faktum at dere har overvunnet de mørke energiene, at Oppstigningen er sikret, er den oppløftelse som sikrer at hele Universet er trygt og at Oppstigningen kan gjennomføres over alt.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og føler meg svært privilegert over å få arbeide med så vakre sjeler. Jeg gir dere alle min velsignelse og sender min Kjærlighet ut til hver enkelt av dere.  

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge