Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, August 22, 2012

SaLuSa, August 22, 2012

Dere kan være trygge på at det overhodet ikke er noe å bekymre seg om når det gjelder de mørke Sjelene, fordi vi har avbrutt og stanset mange av deres forsøk på å lage trøbbel. Vi har sørget for at de ikke kan få gjennomført sine aktiviteter i en tid nå og har til hensikt å fortsette med det. De stirrer for øyeblikket rett ned i avgrunnen som forteller at deres tid er ute og det er ingen mulighet for dem å slippe unna. Vi overvåker imidlertid nøye enkelte av dem, som på sitt eget initiativ fortsatt utøver sin makt overfor sine lakeier. Våre samarbeidspartnere på Jorden gjør gode fremskritt på alle fronter og det er ikke umulig at mange store oppgaver kan være gjennomført allerede ved slutten av måneden. Og i mellomtiden går deres oppvåkning stadig raskere og det at dere ser og forstår mer av det som foregår i verden er enda en grunn til at Lysets kraft øker kontinuerlig.

Ved at dere nå forstår mer om hva som foregår bak scenen, er vi glade for å se at dere bekymrer dere mindre om forsinkelsene med hensyn til å gjøre våre aktiviteter allment kjent for folket. Dere vet at deres fremmarsj på veien mot Oppstigningen går som planlagt og sammenliknet med det er alt annet mindre viktig. Dere vil i god tid få lære om de mørkes agenda, men det dere vil like enda bedre er mere detaljer om det vidunderlige liv som ligger foran dere. Mange av dere har allerede mye kunnskap om dette, men det er likevel mye mer som kan legges til for at dere skal få et komplett bilde. Vi vil imidlertid ikke dvele med negative ting, for det er temaer som vil få sin plass i historiebøkene til deres sivilisasjon. Og om dere skulle ønske å fordype dere mer i studiet av dem, så vil dere finne alt dere trenger i det Akashiske Bibliotek. Alt som noensinne har skjedd er der ”tatt opp” i sin opprinnelige detalj og hvilken som helst del av historien kan bli gjenopplevd om dere så skulle ønske.

Vi forstår at det å vente på betydningsfulle hendelser hver eneste dag kan være slitsomt, men den dagen vil komme da dere vil få deres tilfredsstillelse og få kjenne opprømtheten og gleden. Overalt omkring dere kan dere se bevis for at forandringene er i gang og det er mye mer som foregår som ikke er så åpenbart. Arrestasjonene av korrupte tjenestemenn brer seg og noen av dem har flyktet allerede for å prøve å komme unna konsekvensene av det de har gjort. Men det spiller ingen rolle hvilke krumspring de gjør for å unngå å måtte stå til rette, for i virkeligheten er det intet sted de kan gjemme seg. Vi ber dere derfor om å ikke kaste bort energien deres på å bli sinte på dem dette dreier seg om. Deres egen fremtid er mye viktigere enn hva som vil skje med dem, og det er det dere vil være tjent med å fokusere på. Det er ikke det at dere ikke umiddelbart vil passe inn i det som skal komme, men hele opplevelsen av det vil bli så mye mer spennende og forståelig.

Når dere etter hvert går inn i de avsluttende ukene vil vi gi dere mere detaljer om hvordan dere kan forberede dere på de forandringene som Oppstigningen vil bringe med seg. Det er imidlertid ikke noe som vil gi dere problemer eller vanskeligheter. Det vil være som å tre ut av den Mørke Tidsalder og inn i et drømmeland hvor alt er tilrettelagt for at dere skal være lykkelige og nyte livet. Alt vil ikke være komplett med en gang og en del forandringer vil fortsatt være påkrevd, men alt av dagens slit og strev vil være eliminert, slik at der kan glede dere mye mer over livet. Det er så kort tid igjen og den går stadig fortere, så forsøk å rette oppmerksomheten deres mot den strålende fremtid som venter dere. Det vil overgå alt dere greier å forestille dere og kanskje dere vil betrakte deres personlige forandring som det dere verdsetter mest.

Det å bevege seg fra deres nåværende fysiske kropp til en som er av mye høyere vibrasjon vil dere oppleve som en vidunderlig følelse. Å være kvitt alle de plager og smerter som deres nåværende kropp ofte er utsatt for, vil være enormt oppløftende. Den dimensjon dere er på vei inn i har en så høy vibrasjon at kroppen deres ikke vil kunne ta med seg videre annet enn det som ligger i dens opprinnelige perfekte design. Bevisstheten deres vil være på et helt annet nivå og deres persepsjon av ting vil være mye skapere. Kroppen deres vil ikke lenger bli trett eller oppleve utmattelse sånn som nå og således vil dere ikke ha behov for lange søvnperioder. Dere kan hvile eller ta dere inn igjen dersom dere har behov for det, men dere vil også kontinuerlig re-energetiseres av omgivelsene dere befinner dere i.

Deres nåværende vibrasjon og vibrasjonene omkring dere er i virkeligheten meget tunge og dere trenger søvn for at kroppen deres skal komme seg igjen. Men etter hvert som cellene i kroppen deres endrer seg til det krystallbaserte, vil den imidlertid komme mer og mer i takt med sin nye rytme. Resultatet vil bli at dere trenger kortere søvn for å komme til hektene igjen og mange av dere merker det allerede nå. Faktisk vil dere etter hvert gå helt bort fra regelmessige søvnmønstre og dere vil kjenne at dere klarer dere med mye mindre. En tilsvarende forandring er også i ferd med å utvikle seg når det gjelder deres spisevaner. Dere vil trenge mindre og deres valg av mat vil bevege seg mer og mer i retning av det som er ferskt og ikke forurenset av kjemikalier og tilsetningsstoffer.

Kroppen deres er et tempel som vil tjene dere godt dersom dere steller godt med den, og den vil sjelden eller aldri oppleve å bi syk. Dersom der spiser” junk-food”, vil dere etter hvert få en ”junk-kropp”, selv om det kan ta tid før dere oppdager det. Dere kan være unge og ha god helse nå, men kontinuerlig mislighold av kroppen vil nødvendigvis ha sin pris. Etter hvert som dere blir eldre kan dere risikere at organene dere svikter og det vil være en lang vei tilbake for å få dem til å fungere ordentlig igjen. De gode nyhetene er at etter hvert som dere øker deres vibrasjoner, så vil dere ha en stadig minkende tilbøyelighet til å bli tiltrukket av ”tung” mat, som for eksempel rødt kjøtt. Følg med på hvilke signaler kroppen deres gir på det dere spiser, så vil dere snart lære hvordan dere skal ta fornuftig vare på den, slik at den tjener dere best mulig.

Tenk gjennom hva dere ønsker dere ut av livet og vit at dere vil finne mere glede og tilfredshet når dere tar vare på dere selv på riktig vis. Det innebefatter også hva dere lar tankene deres være opptatt av, ettersom mange av dere følger usunne veier i den sammenheng, som bare trekker vibrasjonene deres ytterligere ned. Det vil igjen tiltrekke seg tilsvarende vibrasjoner og vil mest sannsynlig dra dere enda lenger ned og således ødelegge enhver sjanse dere hadde til å løfte dere opp før Oppstigningen. Vi vet at noen sjeler ikke synes å bry seg om hva som skjer med dem og det er klart at de har behov for hjelp. Som vi så ofte har minnet dere på, så er alltid hjelpen nær, uansett hvilke omstendigheter dere måtte befinne dere i. Så vi oppfordrer dere sterk til å be om hjelp, så vil den komme på en eller annen måte, men ikke forvent at den nødvendigvis kommer med en gang.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og vet at dere alle har hatt mange, mange liv her på Jorden og at dere nå skulle kunne dra nytte av all den erfaring dere har. Gå inn i dere selv og lytt til deres Høyere Jeg, så vil dere få gode råd, men da må dere også ta dem på alvor, hvis dere skal kunne løfte dere opp. På den ene siden er det kort tid igjen, men dere har fortsatt tilstrekkelig tid til å ta en beslutning om å endre dere og bli den dere virkelig er, en vakker sjel med kjærlighet uten grenser. Vi ønsker dere alle det beste.

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge