Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, April 22, 2011

SaLuSa, April 22, 2011

Nå som det faktum har gått opp for dere, at dere har en enorm kraft til deres rådighet, ser vi begynnelsen til mange bevegelser som vil sette dere på veien til forandringer i måten landene deres blir styrt på. Myndighetene har i lang tid fryktet for deres kollektive ønske og krav om å få ting gjort slik dere selv ønsker det. Dette har vært tydelig i mange, mange år gjennom at selv fredelige demonstrasjoner har blitt stoppet. I dag har dere omsider kommet til den konklusjon at med mindre dere selv griper til handling, så får dere neppe se deres krav oppfylt. Fred har stått så høyt på ønskelisten deres i så lang tid, men det har blitt ignorert av de mørke kreftene, som bruker krig for å holde dere nede. Nå som tålmodigheten deres er slutt, er også bevissthetsnivået slik at energien rører seg i folk som er i ferd med å nå bristepunktet. Noe må skje temmelig raskt og vi vil stå bak dere med vår støtte, fordi all krig og fiendtlighet må ta slutt. Det er ingen plass i fremtiden for slike lave energier, og absolutt ikke i de høyere dimensjoner, for sannheten er at de ikke kan eksistere der. Med alle de pengene og den energi som er kastet bort på kriging, kunne dere i stedet ha hatt en lykkelig og fornøyd verden full av mennesker som levde i trygghet og delte dens rikdommer. Dere vil snart få oppleve en slik virkelighet, ettersom rensingen av Jorden fjerner de lavere energiene som har gitt næring til krigsmonsteret.

Menneskene har lett for å få emosjonelle utbrudd, mens deres naturlige væremåte er fredelig sameksistens. Det er de mørke kreftene som har fremelsket en tilstand av ulikhet, splittet folk og satt dem opp mot hverandre. Nå begynner det å demre for dere at dere har blitt ført bak lyset i uminnelige tider og ser nå at fiender har ”oppstått” der det ikke var noen tidligere. På deres nivå har dere nå tatt initiativ og begraver nå gamle stridsøkser og legger vekk gammel splid, for deres reiser rundt om i verden har åpnet øynene deres for hvor lett det er å trives med hverandre. Toleranse for deres ulikheter har overvunnet de barrierer som er skapt av kulturelle forskjeller og religiøs tro. For mange av dere betyr det at dere har lagt vekk tendensen til å være dømmende og særlig når dere innser at dere gjennom en rekke inkarnasjoner har erfart livet i mange ulike kulturer. For, Kjære Sjeler, hva annet er det enn muligheter livet byr på, som gjør det mulig for alle mennesker å komme sammen i erkjennelsen av Enheten, at Alle Ting Er Ett. Som individer kan dere ikke ta noe kvantesprang inn i de høyere dimensjoner med mindre dere har lagt fordommer og dømmende atferd bak dere og kan favne andre Kjærlighet og Lys.

Oppstigningen er ikke noe man får utdelt, men noe man gjør seg fortjent til gjennom måten dere lever i forhold til Universets Lover. Gjennom dette skjer en foredling av deres energier og til slutt er dere klare til å forlate de vibrasjonsnivåene som ikke lenger gir dere det dere trenger. Det er en naturlig utvikling for dem som søker oppløftelse og som har en følelse av at Jorden ikke er deres egentlige hjem. Man kan jo spørre hvem sitt hjem det egentlig er, siden hver og en av dere kom fra høyere dimensjoner. I 3dje densitet er Moder Jord deres midlertidige hjem gjennom hele den inneværende syklusen, som dere vet er i ferd med å avsluttes. Mange vil fortsette å være her sammen med Moder Jord etter Oppstigningen, mens andre vil møte sin virkelige familie igjen. De kommer fra mange sivilisasjoner spredt gjennom hele Universet. Dere vil finne dem som medlemmer i den Galaktiske Føderasjon og ofte er det akkurat de samme som har hatt en hånd med i deres evolusjon. Så da skjønner dere at de er langt fra fremmede for dere.

Vet dere at dere blir påvirket av deres tilknytning til Rommet og at dere underbevisst for eksempel kopierer hårfarger som rød og grønn, som ikke er naturlig forekommende på Jorden? Det samme gjelder hudfarge, mote og sågar musikk. Dere er en real blanding av ulike Rom-Vesener, som helt tydelig har påvirket deres smak. Når dere har nådd det nivå at dere kan akseptere ulike Vesener, vil dere bli ganske fascinert av deres utseende. Husk likevel at ulike former og størrelser noen ganger er et resultat av faktorer som for eksempel gravitasjon. Når det kommer til stykket er dere svært like mange Romvesener, selv om de ofte tenderer til å være noe høyere enn dere. Noen kan defineres til å være hann eller hunn, men ikke i den rene fysiske mening slik som dere er vant til å tenke på det. I virkeligheten er det ikke uvanlig for Høyere Vesener å være androgyne. Det vil være vidunderlig når dere kan møte deres Venner fra Rommet og det som nok vil begeistre dere mest er følelsen av den kjærlighet de utstråler. Den er svært virkelig og de er mest sannsynlig de som har oppnådd Kristus-bevisstheten.

Uansett hvilke ofre dere føler at dere gjør nå, så kan dere være sikre på at det er mer enn verdt det. Dere er så nær å stige opp, og nærmest på et øyeblikk vil den være over dere. Vi vil si at det vil bli mye bedre enn dere kan forestille dere og hastigheten på forandringene vil være bemerkelsesverdig. Vårt ønske er å få lagt rensingen av Jorden bak oss, slik at vi kan konsentrere oss om hjelpe dere å bli klare til Oppstigningen. Vi vet at det tærer på tålmodigheten deres å vente, men de fleste av dere er her spesielt for denne unike tidsperioden og har gjort avtale om å ta del i Lysarbeidet for å hjelpe andre å stige opp. Mange er healere, men det er behov for dere på alle nivåer slik at dere er på rett sted til rett tid for å tilby deres hjelp. Hvorfor ville dere ellers komme til Jorden i denne minneverdige tid, om ikke det var for å ta del i de spennende forandringene som ligger foran dere? Dere har så mye erfaring og så mange talenter å tilby andre, og vær sikker på at dere er kjent og at dere vil få brukt evnene deres. Om dere ennå ikke er kallet, så vent tålmodig, for dere vil ikke gå glipp av anledningen når den kommer. Det er faktisk slik at vi står rett foran en situasjon som krever ”alle mann på dekk”. Hvert bidrag er verdifullt og husk at hver og en av dere er unik og ingen andre kan gjøre akkurat det du gjør.

Hold frem som dere stevner, men vær på vakt hele tiden. De mørke maktene har riktignok tapt kampen, men evnen deres til å påvirke fortsatt tilstede og vil hekte seg på enhver sjel som er åpen, men ennå ikke helt av Lyset. Sinne er en svært skadelig energi og det vil være svært tjenlig for dere å ikke ødelegge deres auriske energifelt ved å la den eskalere ut av kontroll. Følelsesmessig kontroll er ikke menneskets sterke side og dere trenger å få orden på det. Tenk dere om to ganger før dere eksploderer og vit at det skader dere selv like mye som andre. Skulle det komme til en konfrontasjon, så gå vekk fra den og vit at dere ikke er feige, men at dere reduserer sjansen for at den blir alvorlig. Enda bedre er det å la deres Kjærlighet strømme ut og la den gjennomsyre enhver anledning hvor negative energier kan skape ubehagelige konsekvenser. Det fantastiske ved å ha evnen til å se en slik mulighet er at ditt arbeid kan utføres uten at du tiltrekker deg oppmerksomhet.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg er svært glad for å kunne tale til dere på en slik uformell og vennlig måte. Jeg Velsigner Dere Alle med Kjærlighetens Lys.

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge