Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, September 21, 2012

SaLuSa, September 21, 2012

Fordi alt skjer i nuet for oss, så ser ikke vi ting på samme måte som dere, for vi ser det store helhetsbildet som viser at avslutningen av denne syklusen vil utfolde seg slik det er ment. Når dere først har steget opp, vil dere gå inn i en ny æra og høste fordelene av at energiene deres er løftet opp og deres høyere bevissthetsnivå. Alt det dere er blitt lovt med tanke på forandringer vil raskt bli til virkelighet og endelig vil dere være fri fra de mørke Sjelenes overvåkning. Det finnes ingen plass i de høyere dimensjoner for noe som er av lavere vibrasjon, og dere vil bli i stand til å føle de høynede vibrasjonene. Det vil være en ganske ny opplevelse for dere å vite at enhver person som er der sammen med dere er av samme vibrasjon og at dere kan stole fullt på dem og at de er ærlige i ett og alt.

Den Gyldne Tidsalder vil ta dere langt, og hvis dere noen sinne har lurt på hvordan det er i Himmelen, så er dette det nærmeste dere vil komme. Den pure harmoni som finnes i alt levende vil være helt tydelig og det vil være en glede å leve og å få oppleve den. Siden alle deres behov er dekket, vil dere nyte et nivå av glede og tilfredshet som dere sjelden har følt hittil. Det ligger i selve dualitetens natur at det skulle være en krevende test på deres evne til å holde fast ved sannheten. Og likevel, til tross for det enorme presset, har dere løftet dere ut av den og gått inn i Lyset. Hold deres plass i Lyset trygg og intakt, og tillat ikke tvilen å snike seg inn, men fokuser på alt som er av en høyere vibrasjon.

Selv sett med deres øyne er det så kort tid igjen før denne syklusen ender, og etter hvert som andre begynner å våkne, så gi dem hjelp og del av deres kunnskap. Vi må imidlertid be dere være så snille å la dem få gjøre seg opp sin egen mening, for sannheten kan i mange tilfeller være overveldende. Det er fortsatt tid til å revurdere gammelt tankegods i lys av det nye som kommer frem. Det gjelder naturligvis alle, for i virkeligheten vil dere aldri slutte å lete etter sannhet eller å lære. Evolusjon er en langsom prosess, men deres Veiledere vil nennsomt lede dere mot større forståelse når dere er rede for det. Det er på denne bakgrunn at det er akseptert at ikke alle vil være klare til å stige opp og at det da vil være et valg de selv gjør. Man blir ikke betraktet som å være mindre vellykket enn noen annen sjel, og dere vil med tiden nå det samme nivå som enhver annen.

Mange sjeler har identifisert seg med de jordiske vibrasjoner og har på den måten blitt atskilt fra sitt fra sitt virkelige Selv. Dette var forventet, og det blir sett på som en essensiell del av deres erfaringer og det representerer den virkelige utfordringen som dere valgte å stå overfor. Ved å skaffe dere sterk beskyttelse har dere overlevd i kampen mot de mørke Sjelene og deres forsøk på å dra dere ned på sitt nivå. De har i realiteten sunket så dypt at de på det nærmeste har avskåret seg fra Lyset. Men Gud ser bare Lys, uansett hvor dimmet det måtte ha blitt. Håpet om at de skal finne veien tilbake til Lyset henger sammen med at de vil bli gitt enhver tenkelig hjelp for at de skal finne veien tilbake.

Som vi har gitt uttrykk for så mange ganger, så ber vi dere, som Lys-Vesener, at dere føler medfølelse for dem som har kommet på vidvanke. Det vil være andre som ikke forstår at den største tjeneste du kan gjøre en annen sjel, er å sende dem Lys og Kjærlighet. Se deres Lys, uansett hvor svakt det måtte være, for Gudsgnisten er ikke mulig å ødelegge og vil alltid være der i en eller annen form. Vis at du har vokst og lagt dømmende tanker og atferd bak deg. La den Høyere Lovs naturlige forløp få ta seg av dem som ennå har til gode å stå til rette for sine forbrytelser mot Menneskeheten. Dere har mer enn nok å beskjeftige tankene med nå som deres vidunderlige fremtid folder seg ut.

Hvis dere leter litt, så vil dere finne bevis for at bank-situasjonen går fremover og mange nå blir tatt tak i for sine kriminelle arbeidsmetoder. Det som dere, Folket, har gjort er å sette fingeren på der de har sviktet og ved å uopphørlig ”plage” myndighetene til å gjøre noe med dem. Det får publisitet og netto resultat er at enda flere våkner opp og dette fører til alvorlig bekymring i de store korporasjonene. De vet at folket har den kraft som skal til for å lykkes. Så selv om ikke alle disse forandringene er lette å se, så er dere i ferd med å få en delvis suksess nå. I mange land blir demonstrasjonene mer intense og myndighetene bruker makt for å slå dem tilbake. Det vil imidlertid ikke gjøre at demonstrasjonene avtar og dere har allerede vist deres vederheftighet når det kommer til å kreve deres rett. Vi kan ikke støtte dere åpent, men så lenge deres aktiviteter er fredelige, så vil vi oppmuntre dere.

I dette nu er det god fremgang i en del aktiviteter som er skjebnebestemt til å sette i gang forandringene, og det er sannsynlig at noen av dem helt plutselig vil bli kunngjort gjennom media. På den mørkere siden holder krigshisserne fortsatt på og prøver å få startet en ny verdenskrig. Men bli ikke forskrekket, for de vil ikke få lov til det. Vi kan bruke den makt og teknologi vi har til å forhindre det og en del av vår avanserte teknologi er ganske forbausende og passer perfekt til slike oppgaver. Sannheten er at vi ofte har brukt dem for å opprettholde en relativt fredelig situasjon på Jorden, når visse elementer brukte alle knep for å få i gang en full krig mot et annet land.

Dere er trygge når vi er her og vi vil fortsette å overvåke Jorden nøye. Om det skulle bli behov for det, kan vi zoome inn på hvilken som helst person, uansett hvor de er, så det er ingen steder mørkets representanter kan gjemme seg. Når tiden er inne for å bringe dem inn, vil vi ikke kaste bort noe tid før plasserer dem på et sted der de ikke lenger kan stikke kjepper i hjulene for Oppstignings-prosessen. For øyeblikket overlater vi til dere å gjøre det som er nødvendig for å skaffe dere den autoritet som skal til for å ta dem ut av sirkulasjon. Vi vet at dere har opplevd problemer når dere tidligere har prøvd å gjøre det, men situasjonen forandrer seg og tiden har kommet for at dere må gå til aksjon. Vi vil beskytte dere, så dere kan gå fremover med i full tillit.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg ser hvor nær dere er å avslutte denne syklusen. Jeg ser også at dere har gjort en eksellent jobb med å forankre Lyset og det skinner fra Jorden kraftigere enn det har gjort på mange tusen år. Det vil øke eksponentielt og sørge for at dere kommer trygt gjennom Oppstigningen. Vi glemmer heller ikke dem som ikke er rede eller som velger å ikke bli med, for de også skal få vår beskyttelse inntil de forlater Jorden. Vi elsker dere alle og ser Lyset som stråler ut av dere, selv om ikke alle har utviklet det fullt. For oss er dere alle Ett og vi gjør overhodet ingen unntak.

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge