Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, June 20, 2012

SaLuSa, June 20, 2012

Du er nå kommet så langt til å få se en handling som ikke vil la deg være i noen tvil om at du er i ferd med bevitne begynnelsen på slutten av de mørke. Det er alt ordnet og kan ikke holdes oppe mye lenger. Likevel vil du bli overrasket over hva som er i ferd med å skje og forundret over at en operasjon av en slik størrelse er montert. Planleggingen har vært grundig for å sikre at arrestasjonene så langt som mulig gjennomføres til minst mulig tid. Vær trygg på at bevis for kriminelle handlinger ved den enkelte er nøye dokumentert, og er tilstrekkelig til å opprettholde de kostnader som vil bli gjort.

Illuminati er sjokkert over hvor raskt deres skjebne har forandret seg og trodde aldri at de ville måtte svare for sine forbrytelser mot menneskeheten. De er nå så fra seg at de ikke vet hva de skal gjøre i forsøket på å unngå den ultimate rettferdiheten, men finner ut at vi har kuttet deres rømningsveier. Vi har sporet hver eneste av dem slik at våre allierte raskt kan samle dem opp, og vi overvåker hele operasjonen. For de mørke er dette den tiden av ansvarlighet som er uunngåelig, men i deres sak i stedet for å gjennomgå deres liv og handlinger etter døden møter de deg og de menneskene som ønsker at rettferdigheten er sett til å gjøres. Det er også viktig at du forstår hvordan du har blitt holdt tilbake for århundrer med tid og deres roller bak nesten hver hendelse med enorme tap av liv. Kriger har blitt "arrangert" for å fylle lommene og redusere befolkningen som alltid har vært deres mål.

Men, vi ønsker at du konsentrere deg om fremtiden og søker først å opprettholde lyset over jorden uten å kaste bort din energi ved å rette ditt sinne på Illuminati og deres undersåtter. Dette vil være harde tider for alle som har nylig mistet sine kjære eller venner som en følge av deres handlinger. Det vil imidlertid være en test av dine evner til å holde deg innenfor lyset og vise styrke ved å tilgi de ansvarlige. Hvis du ikke gjør det og søker noen form for hevn, synker du bare ned på deres nivå hvor du der danner deg en kobling av energi med dem. De fortjener kanskje ikke mye sympati, men se dem som sjeler som har gått fryktelig på villspor og som nesten har mistet gnisten sin av lyset. Det vil ta mye lys for å heve dem opp igjen, men det kan gjøres. Vi føler at du vil se at det er langt bedre å løfte den falne opp igjen, enn å sette dem sammen ved å koble dem til mer negativ energi.

Alle dere har opplevd scener der du har gått mot lyset. Men med få unntak har du forstått årsakene om hva det handler om og står i dag som eksempler på de som har overvunnet utfordringene. Du er alt sterkere for det og det er faktisk grunnen til at du valgte å tilbringe mange liv i de lavere dimensjoner. Vi ser nå de vakreste sjelene blant dere som har oppnådd et nivå av mestring og lys, at uansett hvor de går er de flotte lys som guider og hjelpe andre å våkne. Slik vi ser det har massebevissthetens vokst raskt og det er en annen garanti for at du har en klar bane til å gå høyere opp som sjel.

Uansett hva som skjer rundt deg eller direkte med deg hold deg sterk og eventuelle problemer bør raskt bli avklart, som du nå klart er på vei opp og forlater de lavere energier bak deg. Faktisk så mange av dere tegner en klar linje mellom dere og de gamle energier som ikke lenger tilfredsstiller ditt ønske for de rene tingene i livet. Det kan føre til vanskeligheter mellom familie og venner, men du må følge dine egne behov. Du er i en tid med selvrealisering og oppdager hvem du egentlig er og er ikke lenger i takknemlighetsgjeld til andres meninger. Om nødvendig lag din egen vei til oppstandelsen og tillat andre å gjøre det samme. Kjære kan også være involvert, men også de må følge sin intuisjon og vi gjentar at kjærlighets linken vil alltid være der.

I nær fremtid vil du om ønskelig reise med dine tanker og det vil skje momentant. Så dine kjære vil aldri være helt ute av rekkevidde. Med hvert liv du har brukt på jorden har dine nære forhold vært svært begrenset, særlig når du har en tendens til å inkarnere med den samme gruppen av sjeler. Men du har faktisk hatt mange gode forhold dannet over svært lang tid og når du har blitt deg selv igjen vil huske dem. Mange venter din *vei opp* slik at vennskap kan fornyes og ikke minst av alt din virkelige familie som du vil umiddelbart kjenne. Du kan forstå at det vil være mye å feire i stor stil.

Du kan begynne å føle bedre om livet på grunn av hva den lover å være og føle at det er fra hjertet når du har *blitt deg selv* at det er en glede å være i live. Det vil være i litt kontrast til det du opplever nå fordi på noen måter har du ikke virkelig levd ennå slik du var ment å gjøre. Glede og lykke skal bli din for å nyte hele tiden og ikke bare for flyktige øyeblikk. Å være i energien til de høyere dimensjoner er salig og du vil føle kjærlighet av alle rundt deg. Det er spennende og fredelig på en slik måte at du ikke vil ønske å forlate den men bli i det for alltid.

Selv om bord i skipene er energier "justert" for å løfte deg inn i kjærliheten og lyset og du vil kunne føle freden og harmonien som finnes overalt. Den ligner på erfaringer noen av dere har når du har hatt ut av kroppen opplevelser og går inn i den astrale verdenen av lys. Sammenlignet med jordens vibrasjon er de merkbart høyere og det er ingen overraskelse at mange sjeler prøver å forbli i stedet for å gå tilbake til kroppen sine. Du har nå lært å elske Moder Jord på din egen måte men hun kunne fortjent mer anerkjennelse og kjærlighet for den måten hun har taklet ditt nærvær på. Alt hun nå ber deg er at du gjør din del for å rydde opp i rotet du har forlatt på jorden og hun vil gjøre resten. Som du vet kjære, skal vi av den Galaktiske Føderasjonen av Lys bruke vår teknologi for å gjøre kort prosess med rydding av forurensning, inkludert områder forurenset med radioaktivt avfall og nedfall. Du kan hjelpe ved å gjenopprette balansen mellom deg og naturen og alle andre livsformer. De har lidd enormt på grunn av etterfølgende generasjoner som har brukt dem for deres egen profitt og grådighet for å tjene penger.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og stoler på at vi har løftet deres hjerter og sinn. Som alltid sende vi deg vår kjærlighet og lykkeønskninger.Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: Lisa


We are looking for Norwegian translators to translate the wonderful channeled messages featured on our website. If you are motivated please send an email to info@galacticchannelings.comShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge