Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, June 15, 2012

SaLuSa, June 15, 2012Vi fortsetter å jobbe hardt med våre allierte for å overvinne de siste hindringene som står i veien for oss. Når de er fjernet, kan kunngjøringer gjøres for å klargjøre deg for en rekke tiltak for å ta ut de som har styrt deres liv gjennom kriminell hensikt. Mange involverte navn kjent for deg, ja i mange tilfeller svært godt kjent blant andre helt ukjent. Når nøkkel personene blir fjernet, vil det være grønt lys for våre allierte for å montere en stor skala arrestasjon av dem som vi har tilstrekkelig bevis for å bevise sin skyld. De vil bli behandlet rettferdig og bli gitt skikkelige rettsaker hvor de kan være representert. Dommerne vil bli valgt for sin ærlighet og integritet og erfaring i å anvende loven riktig og som var tiltenkt.

Noen av deres eksisterende lover er strenge, særlig de introdusert av den siste administrasjonen. En av våre første skritt vil være å løslate noen feilaktig fengslet eller tiden holdt uten rettssak eller en rett til å klage. Rettferdighet må ses som skal gjøres, og en forståelse og større forståelse av de forhold som ofte fører til kriminelle handlinger. Mye har blitt forårsaket av feil behandling som har vært basert på raseforskjeller. Alt det vil forandre seg og ikke fordi det vil bli påtvunget folk, men gjennom den forståelse at dere er alle én. Dere ser noen ganger på dem som er analfabeter eller berøvet som om de er dårligere, men de er i fysisk inkarnasjon for de samme grunnene som deg - og det er for erfaringen. Det er sjelen som forblir den samme i hver nye levetid.

Holdninger er allerede under forvandling med hva de forskjellige rasene er opptatt av, og viktigst det er evnen til å se dem som dine brødre og søstre. Alle dere er i utvikling sammen, og er i stand til å hjelpe hverandre å komme videre mot en større forståelse av hensikten med livet og din del i den. Vær stolt av dine prestasjoner, men ikke la dem komme i veien for å akseptere at alle sjeler har de samme rettigheter som alle andre. Noen mennesker synes å være begavet med alt som gjør livet behagelig, men husk at det fortsatt bare en opplevelse. Hva du gjør med livet ditt og hvordan du behandler andre er en viktig faktor i å bestemme din forståelse av livet, og hvordan du velger din neste inkarnasjon som det kunne ganske enkelt være en komplett kontrast. Stakkars mann, rik mann, hvilken rolle spiller det, bortsett fra at du lærer om deg selv og andre til å løfte opp din bevissthet.

Alle dere drar nytte på en eller annen måte fra en hel serie av liv, og det reflekteres tilbake ut i samfunnet ditt. Når dere ser på deres siste 100 års enorme industriell fremgang som har blitt gjort, men ikke ser ut som om lyset har vokst fram veldig mye. Dere har hatt to verdenskriger og en rekke andre som har skapt så mye negativ energi, at Lyset har hatt problemer å skinne gjennom. Vi er glade for å fortelle dere at i de siste 30 årene har Lysarbeidere endret balansen, og lyset er nå å finne rundt hele jorden. Det har tatt mye krefter for å oppnå det, og mye hjelp har dere fått fra de åndelige riker. Derfor er Oppstigningen nå en visshet når det engang så veldig tvilsomt ut.

Som endetiden nærmer seg er alt på plass for en fantastisk finale, så ikke bekymre deg for mye om den tilsynelatende mangel på aktivitet, som du er sikker å trygg på at bak kulissene er det mye lysarbeid som skjer. Å for å si det mildt blir det noen overraskelser underveis, og det blir en spennende periode i livet. Det vil ta lite eller ingen tid å innse at vi vil være tro mot våre løfter, og det vil være et enormt engasjement med deg. Hvis folk bare lærer om oss i de siste fasene vil det virke for godt til å være sant, men det vil fort være nok bevis til å bevise i hvilken retning det hele går.

Vi kan si at folk som med god hensikt vil være like klar for oppstigning, som de som har vært kunnskapsrik om det i mange år. Du trenger ikke å tilhøre en gruppe eller praktisere noen spesielle trossystemer, og det er i hvilken grad du har vært i stand til å behandle andre som deg selv. Hvis du har en kjærlighet for dine medmennesker, og setter det ut i praksis så vet du at du for sikkert at du er et Lysvesen. Når du har våknet til ditt sanne selv og ditt formål i livet, vil fremgangen i utviklingen din gå fremover i store sprang. De fleste av dere vil ha vært gjenstand for en viss periode religiøse læresetninger, og i mange tilfeller resultert i en tro på Gud. Det er et godt utgangspunkt til en større forståelse som gir deg mulighet for et annet syn på Gud til å stå frem. Personer med faste tankesett vil trolig bli sittende fast med hva de har fått, og er tydelig ikke klar til å utvide sin forståelse. Det vil forhindre dem fra å stige opp, og de vil fortsette å bevege seg i samme vibrasjon.

Evolusjonen er om din sjel og dens fremgang mot høyere dimensjoner som du kom fra. Hver sjel er bundet til å nå et punkt om realisasjon når sannheten blir tydelig, og det innledes ofte med en god del av hva sjelen søker. På slike etapper er du ledsaget av en rekke guider som gjør alt de kan for å løfte deg. Ofte har de vært med deg over flere liv og har en personlig interesse i din fremgang. Det er også sannsynlig at i anledninger møter du dem som ut av kroppen-opplevelser når du sover, men normalt er de vanskelige å huske. Slike møter kan gi deg så mye hjelp og tillit til at du våkner uthvilt og glad, uten å vite grunnen. Noen ganger kan de virke som drømmer, og du kan ane at det er mer med drømmene enn du kan huske.

Reisene dine i Astral regionene kan virke uvirkelig, siden det er ulike lover som virker og du klarer å gjøre ting som er umulig på Jorden. Du begynner å forstå at dine erfaringer er langt mer omfattende enn du tror. Når du stiger opp vil de vokse enda mer og du vil oppleve de ganske ulikt det du er vant med til nå. Bare de teknologiske endringene alene vil resultere i så mange endringer, men det er din høyde i de høyere vibrasjoner som vil fungere på deg personlig. Vi i den Galaktiske Føderasjonen er et eksempel på hva du vil være i nær fremtid, og det vil ikke være lenge før du går med oss som likeverdige og respekterte partnere.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og er glad vi kan ha disse foredragene og dele vår kunnskap med deg. Velsignelser til dere alle.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: Kenneth


We are looking for Norwegian translators to translate the wonderful channeled messages featured on our website. If you are motivated please send an email to info@galacticchannelings.comShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge