Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, November 19, 2012

SaLuSa, November 19, 2012

Tenke seg til at etter alle disse årene med forberedelser for å bli klare til Oppstigningen, så er den nå bokstavelig talt over dere. Plutselig har det dere har drømt om så lenge kommet så nær at dere kan begynne å føle hvordan det er å oppleve de høyere energiene. Når dere først har opplevd dem, glemmer dere det aldri, for det er en ekstatisk følelse av den ypperste glede, lykke, fred og fornøydhet. Bare forestill dere å oppleve denne tilstanden som normal hver eneste dag, og å være fullstendig fri for alle lavere emosjoner. Dette er den levemåte som egentlig er naturlige for dere og også grunnen til at de av dere som er klare vil bevege seg ut av dualiteten. Noen av dere har alltid følt at noe vesentlig har manglet i livet deres, og nå vet dere hva det er.

Vi innser at disse endringene “sniker seg innpå” mennesker som ennå ikke har noen anelse om hva som foregår. De kan fortsatt komme til å våkne brått når energiene rører ting inni dem og skaper en ny bevissthet. Spørsmålet er om de vil greie å kaste av seg de lavere energiene, som eller vil hemme deres fremgang. For noen mennesker vil denne forvandlingen være mer enn de kan greie, fordi de har gjort seg avhengige av de lavere energiene i sitt daglige liv. Det er ikke så enkelt å formidle de fordelene dere vil ha av å løfte dere selv opp, men likevel vil dere underbevisst alltid huske det vi har formidlet. Ord er ofte utilstrekkelige for å beskrive hvordan livet vil være når det er basert på den harmoni og balanse som de høyere vibrasjonene gir dere. Alt er knyttet sammen av det dere kaller ”kjærlighet”, som gjennomsyrer hele Universet og i bunn og grunn er det eneste som finnes.

Litt etter litt har vi formidlet til dere hvordan det vil bli når dere tar deres plass i de høyere dimensjoner. Det er en livskvalitet som er totalt forskjellig fra det dere opplever nå, og mye, mye bedre. Så mye så at dere vil komme til å undre dere over hvordan dere i det hele tatt overlevde i en så lav vibrasjon. Og at dere kan få oppleve de høyere riker er takket være deres utholdenhet og besluttsomhet på å overvinne alle de hindringene som har vært lagt i veien for dere. Problemet har vært at dere har blitt forledet til å tro at det er et fullstendig normalt liv å ha det slik dere har hatt det, og at dere har blitt nektet nesten enhver mulighet til å forbedre det. Den mørke kabalen har holdt dere i en situasjon hvor dere neste alltid mangler noe eller lever i nød, og på den måten har de kunnet gjøre dere avhengige av dem for alt dere trenger. Imidlertid har dere, som følge av at bevissthetsnivået deres har vokst, våknet opp og sett at dere har blitt utnyttet, og kjempet for deres frihet.

På relativt kort tid, i forhold til hvor lenge dere har vært i dualiteten, har dere funnet deres stemme og viljen til å kreve deres suverenitet og frihet tilbake. Naturligvis har dere hatt enormt med støtte fra den andre siden av sløret, men det er dere selv som har tiltrukket den gjennom deres positive tilnærmingsmåte til de oppgaven dere sto overfor. Og i tillegg har planen for deres oppløftelse allerede vært på plass. På ulike tider gjennom historien deres har de mange sivilisasjonene i den Galaktiske Føderasjon kommet til deres hjelp, spesielt i de siste hundre årene. Selv om dere er skjebnebestemt til å lykkes, har det vært helt og holdent opp til dere selv hvordan dere skulle greie det. Dere har faktisk gjort det så bra at det har redusert virkningene av det som eller ville ha vært et traumatisk år. Mange spådommer har blitt gjort til skamme, fordi dere har løftet deres vibrasjoner til et nivå der de har blitt unødvendige. I et år som det kunne ha vært så mye seismisk aktivitet, har det slett ikke vært noe mer enn vanlig.

Dere er i ferd med å utvikle dere til Galaktiske vesener og vil snart leve slik vi gjør, med alle de bekvemmeligheter dere måtte ha behov for. For øyeblikket tilbringer dere så mye tid på reise og transport at det er et under at dere i det hele tatt får gjort noe. Dette er et viktig område som vi er utrustet til å gjøre noe med. Forandringene kan ikke skje over natten, men å få dere effektivt mobile er en prioritet som vil gjøre livet mye lettere for dere. Det finnes transportmetoder som vil dekke alle deres behov, fra personlige reiser i det daglige og til skip som kan forlate Jorden og reise til andre planeter. Med tiden vil dere ha et computerstyrt system for all landtransport som opererer helautomatisk og førerløst. Og det er vel unødvendig å si at de er fullstendig forurensningsfrie og drives av Fri Energi.

Mange Fri Energi oppfinnelser eksisterer allerede på Jorden, men utviklingen av dem har blitt lagt på is eller forhindret for å støtte og opprettholde de store korporasjonene som ellers ville miste sin makt hvis de ble tatt i bruk. Fremskrittet kan imidlertid ikke holdes tilbake i det uendelige og dere vil raskt ta igjen det forsømte og bevege dere inn i den Nye Tidsalder. Dere vil finne at dere gradvis får mer og mer tid til dere selv, til fritidssysler og andre interesser. Jobb slik dere nå tenker på det vil være mye mindre krevende og takket være avansert teknologi vil det kreves mye mindre menneskelig arbeidskraft. Underholdning vil være svært forskjellig fra nå og ikke lenger fokusere på spill og filmer som glorifiserer krig og negative handlinger. I de høyere dimensjoner er det ingen plass for noe som er av lave vibrasjoner.

Dere vil ha mer enn nok av spennende og tilfredsstillende opplevelser ved å utforske Solsystemet deres og å lære mer om deres egen Jord. Å reise bakover eller fremover i tiden vil gi dere mye interessant, særlig for de av dere som er interessert i historie og arkeologi. Hver eneste tur ut i Universet vil være som et eventyr og dere vil ikke mangle muligheter til å utvide deres kunnskaper. Deres åndelige utvikling vil heller ikke bli forsømt, men den vil være mye langsommere enn den er nå mens dere fortsatt er i dualiteten. Slik vi betrakter det er dere Krigere av Lyset som har vunnet en formidabel seier over de mørke Sjelene etter å ha hatt så mange grusomme opplevelser i forbindelse med Lemuria’s og Atlantis’ undergang. Dere har lært svært mye viktig gjennom alle disse prøvelsene og situasjoner som har vært vanskelige å bære. Alt dette er på det nærmeste over nå og Moder Jord forbereder seg på å stige opp sammen med dere, slik at dere skal få oppleve den vidunderlige nye Jorden som hun skal bli.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og er bare en av mange som nøye har fulgt med på deres utvikling gjennom mange, mange år. Nå er vi så nær Oppstigningen at vi også begynner å bli ganske opprømte. Deres tålmodighet har vært beundringsverdig, til tross for forsinkelsene, og nå er ventetiden nesten over. Vi elsker dere for det dere er, som guddommelige Vesener som uttrykker dere selv gjennom deres Lys og Kjærlighet.

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge