Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, October 19, 2012

SaLuSa, October 19, 2012

Her star vi altså, på terskelen til en av de viktigste episodene på deres reise gjennom dualiteten, som vil avsluttes med at de som er klare til å stige opp forlater deres nåværende dimensjon. Det betyr ikke at alt vil forandre seg på et øyeblikk, men det vil resultere i at dere blir løftet til en høyere dimensjon hvor dere er sammen med sjeler av tilsvarende vibrasjon som dere selv. I det ligger en sikkerhet for at dere vil oppleve harmoni og gledesfylte forhold til alle sjeler. De ubehagelige konflikter og konfrontasjoner dere opplever nå, vil være borte for godt, fordi disse sjelene som skaper slike problemer er ikke rede til å stige opp. Oppstigningen er for dem som har våknet opp til sitt sanne Selv og virkelig har til hensikt å løfte seg selv opp. Når du kan akseptere alle som Ett med deg selv og leve på en måte hvor du øser av din Ubetingete Kjærlighet, så er du et perfekt eksempel på en som er rede.

Dersom du ikke betrakter deg selv som klar, men like fullt ønsker å stige opp, så fokuser på å løfte deg selv opp ved å gjøre ditt beste for å greie det. Det vil du nesten med sikkerhet greie i denne tid, fordi det sendes massivt med energi til deres verden og du vil trekke den til deg. Du vil vite at det skjer, for få sjeler kan ta imot og ta inn energien uten å føle virkningene av den. Den kan føles som en lett svimmelhet eller en generell følelse av letthet i kroppen. Det er også andre virkninger som kan få deg til å tro at du er i ferd med å bli syk, men det vil snart bli borte uten at det skjer noe mer. Du vil med sikkerhet finne at du er i stand til å ha kontroll overfølelsene dine når du står overfor konfliktskapende energier, for det er det at du ”temmer” dine følelser som vil gjøre at du kan nå opp til et slikt nivå. På samme tid vil du også være en modell, et eksempel, for andre, som vil påvirkes positivt av ditt nærvær.

Lyset fortsetter å øke eksponentielt, som det har gjort lenge, og løfter dere frem og opp raskere enn noensinne. Det vil være på sitt sterkeste på 21. desember 2012 og vil utløse Oppstigningen for Moder Jord og alle de sjeler som er klare til å stige opp sammen med henne. Når den tid kommer, vil dere ha blitt beroliget med hensyn til tryggheten og fremtiden til dem som velger å gå en annen vei, for alt skjer i henhold til Universets Lov. For å si det helt enkelt: ingen sjel kan stige opp før de har nådd en tilsvarende vibrasjon som den dimensjon de skal inn i. Alle blir tatt vare på og når Oppstigningen står for døren, vil hver enste sjel vite hva det er som skjer. Når syklusen ender vil det skje naturlige forandringer som åpner for den neste fase av deres reise og som legger til rette for at dere kan komme enda høyere. Mulighetene er der til enhver tid, for enhver sjel.

Til en viss grad vil livet fortsette som før, men dere vil allerede se klare tegn på de forandringene som er uunngåelige. Hvor mye lidelse som skjer avhenger av regjeringene deres og hvor raskt de tar til seg de nye samarbeidsmåtene som blir tilbudt dem. Militær makt vil ikke forsinke forandringene, selv om Illuminati hadde til hensikt å bruke den mot oss hvis vi forsøkte å Avsløre sannheten eller lande på Jorden. Vi kan med letthet takle slike trusler, men vi ønsker ikke å skape en situasjon som kan slå tilbake på dere. Vi er klart tilhengere av å få til en Avsløring så raskt som overhodet mulig, men det må skje på en fredfylt bakgrunn. Den kan imidlertid komme når dere minst venter det og det er mer enn ett land som vil støtte en slik kunngjøring.

Dere har vært tålmodige i svært lang tid og det blir verdsatt, men vit at begivenhetene må komme i gang veldig, veldig snart. Vi er klare, men vi er avhengige av at våre allierte på bakken reder grunnen, slik at vi kan komme etter. Inntil det skjer, ber vi dere fortsette å leve som normalt og ta ting som de kommer, én dag av gangen. Med tiden vil alle deres behov bli dekket, selv om noen av dere vil oppleve ting mer ubekvemt enn andre. Vi er fullt klar over hvordan ting sannsynligvis vil arte seg og vil ikke tillate at ting kommer ut av kontroll. Vi har passet på dere og veiledet dere på deres vei i lang, lang tid og nå har vi et større nærvær enn noen gang før. Det er fortsatt ikke mulig for oss å gjøre skipene våre fullt synlige før vi har eliminert truslene mot oss. Men så snart det er gjort, vil vi stelle i stand en strålende oppvisning for å hilse dere alle.

På den tiden da man begynte å gjøre UFO observasjoner kontaktet vi regelmessig ”vanlige mennesker”, som dere ville si, men selv da ble det de hadde opplevd med overlegg holdt unna dere. Vi tok dem til og med på turer rundt Solsystemet deres slik at de fikk bevis for at andre planeter hadde intelligent liv, og fortsatt ble det gjort store anstrengelser for at dere ikke skulle få vite om det. Med Avsløringen vil bevisene for dette ikke lenger være til å benekte, når dere vil bli introdusert for humanoider, ikke bare fra deres eget Solsystem, men fra andre stjernesystemer. Vi har vært atskilt så altfor lenge og vi deler deres begeistring for tanken på at vi snart skal få møte hverandre igjen.

Den Galaktiske Føderasjon av Lyset er ingen militær organisasjon, men det finnes krefter i Universet som vi må beskytte oss mot. De er for det meste mørke Sjeler av den Reptilianske gruppen, men da må vi også skynde oss å si at de fleste av dem har fullkomment fredelige hensikter. I Galaksens historie har det vært mange store kriger mellom ulike sivilisasjoner. Imidlertid er denne æraen slutt og freden er sluttet mellom de stridende parter. En del av våre oppgaver er å se til at fredsavtalene blir overholdt. På Jorden finnes det fortsatt bevis på deres besøk, men de blir ikke alltid forstått for hva de er og oftest ignorert fordi de ikke passer inn i den aksepterte versjonen av historien. Faktum er at mye av det dere lærer om historien er oppdiktet og har lite til felles med sannheten. Dette er av de ting vi vil ta opp med dere, for det er svært viktig at dere kjenner fakta og vet hva som er sant.

Fortsett å se fremover, for begivenhetene er på nippet til å “ta av” og dere vil ikke bli skuffet. Det er på det nærmeste kroken på døra for de mørke Sjelene når det gjelder å utøve sin makt over dere. De er som en tannløs tiger, men man bør fortsatt holde seg unna dem inntil de blir fjernet. Mange av dere vet like godt som oss hvem som er deres ledere og vi vil ikke tillate at de reiser seg igjen. De kan fortsatt kjøpe seg tid ved hjelp av penger, men de vil aldri kunne kjøpe seg fri slik at de kan unngå å stå til rette for sine forbrytelser mot dere. Det er aldri for sent for dem å forandre seg, og det ville gjøre seg godt på rullebladet deres, hvis de gav opp sine innette forsøk på å fortsette som før.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og ser at midnattsklokken er i ferd med å slå, at nedtellingen har begynt. Så vi ber dere om å forholde dere rolig en liten stund til. Alt kommer til den som venter. Gud velsigne dere alle.

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge