Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, January 19, 2011

SaLuSa, January 19, 2011

Alt kommer til den som venter og sannelig har dere fått prøvd tålmodigheten i de senere årene. Men til tross for all frustrasjon og venting, så har prosessen fram mot Oppstigning fortsatt uavbrutt. Til tider har det virket som om framdriften har stoppet opp, men til tross for forsinkelser er det opprinnelige målet fortsatt i sikte. Enda viktigere er at de som er av Lyset har holdt fast fokus på Oppstigningen og på den måten bidratt til å løfte bevissthetsnivået på Jorden. De viktige forandringene dere har sett fram til må nå gjennomføres innenfor en kortere tidsperiode, men vil være like effektive for det. De vil oppfylle deres forventninger og har allerede vekket opp mange mennesker til handling. Dere begynner allerede å se at resultatene manifesterer rundt dere ettersom verden responderer på de energiene som skaper forandring. Det skaper uro, demonstrasjoner og sågar voldelige handlinger, hvilket er svært beklagelig, men det er like fullt et tegn på at folk er rastløse og krever forandringer. Vårt ønske er alle fikk tilstrekkelig informasjon om Oppstigningen fordi det ville motvirke enhver vold. Med åpen informasjon ville energiene ha forblitt positive og brukt på en god måte.  

Vi i den Galaktiske Føderasjon er mer aktive enn noensinne uten at vi nødvendigvis forventer at dere er oppmerksom på hva vi gjør. I det som er å se på som den siste og avgjørende kamp mellom de mørke krefter og Lyset, støtter vi våre allierte slik at ting ikke kommer ut av kontroll. Skulle det oppstå et aldri så lite hint om bruk av kjernevåpen, kan vi enkelt forhindre at det skjer. Likegyldig hva dere måtte lese eller høre om dette i media, så kan vi forsikre dere at atomkrig ikke vil skje. Det er allerede lenge siden at vi ble instruert av Gud om det, fordi det allerede var gjort så mye skade og skapt så mye forurensning ved testing og bruk av atomvåpen. Menneskene synes å ha lært svært lite siden de første atombombene ble sluppet i Japan og til og med den handlingen var fullstendig unødvendig for å oppnå en fredelig overgivelse.  

Hvilken forskjell dere vil finne når dere ankommer de høyere dimensjonene hvor alt er harmoni og fred og en slik god energi som vil omslutte dere helt og holdent. Hver sjel dere møter der vil omfavne dere med sin kjærlighet og dere kan nok knapt forestille dere en slik vakker og fredfull følelse. Det vil føles nesten som å flyte på en myk sky. Der finnes ikke så mye som en antydning av disharmoni eller negativitet og gleden ved å være der er en ekstatisk opplevelse. Så mye som Jorden er blitt et rent helvete, så vil de høyere dimensjonene være Himmelen for dere. Dere kan være sikre på at enhver sjel dere møter er der fordi de har løftet sin bevissthet til det høye nivået. Dere vil derfor ikke kunne møte vesener med lavere energier, for de har funnet sitt eget nivå annensteds.  

Jorden har vært et storartet møtested for sjeler fra alle nivåer og fra mange ulike sivilisasjoner hvor erfaringer sorteres og veivalg gjøres. Av den grunn blir noen av dere trukket til visse andre, som mest sannsynlig viser seg å være deres egen familie fra Stjernene. Mange av dere har frivillig valgt å ta en inkarnasjon på Jorden for å hjelpe menneskeheten gjennom denne perioden. Det innebærer at dere har ”falt” ned i lavere vibrasjoner for å kunne gjøre det og at dere ikke husker deres bakgrunn og hvor dere kommer fra. Men dere har uten unntak brakt med dere viktig kunnskap og evner som er svært viktige for å hjelpe de som våkner opp og velger Oppstigningen. For noen av dere ligger deres største bragder foran dere og dere vil tre fram i front når Sannheten kommer fram og vi kan møte dere i åpenhet. Fra da av vil framgangen skyte virkelig fart.  

Fortvil ikke hvis du virkelig brenner etter å være med å hjelpe i denne tida og føler at du ennå ikke har blitt kallet. Dersom det ligger i din livsplan, så vil du garantert bli involvert, for vi kjenner evnene og erfaringene til hver og en av dere. Det er ikke det at vi selv ikke har nok av kvalifisert personell, men vi ønsker jo at Menneskeheten skal være en integrert del i alle de prosjektene som starter i nær framtid. Vi vil minne dere på at det er deres planet, dere en dens voktere og ansvarlige for dens nåværende tilstand. Av karmiske grunner er det derfor forventet av dere at dere bidrar med alt deres kraft for å hjelpe Moder Jord å bli frisk igjen. Den jobben vil gjøres med stor glede fordi dere har så mye å takke henne for og hun har så å si også vært Menneskehetens Mor. Hun har ikke alltid blitt respektert av dere og behandlet som hun skulle ha vært, men hun har aldri bedt om at dere ble fjernet. Men nå forbereder dere dere begge, både Moder Jord og menneskene, til Oppstigningen. Og det blir en vidunderlig hendelse som hele Universet ser fram til. Ja Kjære Sjeler, som vi har nevnt tidligere, så har dere vært nokså isolert på Jorden og til tider følt at dere er alene. Men faktum er at deres formidable tjenesteinnsats gjennom å kjenne dualiteten på kroppen er viden kjent.  

La deg fylles av glede ved å anerkjenne din egen plass i den Store Planen, fordi hver eneste en av dere er like høyt elsket. Den Uforbeholdne Kjærligheten har ingen favoritter eller plukker ut den en og ikke den andre; dere er alle Gud’s barn. Vi ser deres sanne Jeg bakenfor deres fysiske utseende og vet at dere er alle Gudegnister akkurat som oss. Når dere endelig kan komme sammen med oss, vil dere finne at våre energier er svært lite forskjellig fra deres. Forskjellen er at vi har fullt utviklet alle våre chakraer og de stråler mye videre enn deres. Til slutt vil dere se klart at alt er energi dvs. lys i ulike former og at alt har bevissthet på ulike nivåer. Den forståelsen er kanskje det som har manglet på Jorden og resultert i en så manglende omtanke for andre livsformer. Det er for eksempel ikke så lett for dere å forstå at enkelte dyr faktisk er høyere åndelig utviklet enn dere selv.  

Med økende forståelse blir dere også klar over hensikten med Livet, og ettersom dere utvikler dere, vil deres oppgave være å hjelpe andre som går veien mot Lyset. Dere gjør dette fordi dere er alle Ett og dere kan ikke komme videre før den siste tar dere igjen. Dere vil gå over til gruppebevissthet, altså felles bevissthet og det forklarer kanskje hvorfor enkelte kanaler snakker med én stemme for gruppen. Vi skynder oss å tilføye at dere selvfølgelig beholder deres individualitet og at ingen er ikke nødt til å bli i én gruppe for alltid. Utvikling handler om å gjøre valg og å velge din egen vei tilbake til Kilden. Det er faktisk slik at alt du gjør handler om ditt valg og ingen ting blir noensinne pålagt deg uten at du har avtalt det på forhånd.  

Jeg er SaLuSa fra Sirius og ønsker dere alle suksess i oppgavene deres etter hvert som dere fullfører deres personlige plan for å avslutte tiden i dualiteten.  

Tusen takk, SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: Leif


Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge