Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, May 18, 2012

SaLuSa, May 18, 2012Vi vet at mange av dere undrer dere over at det synes å ta så lang tid å få satt i gang de ventede begivenhetene. Først må vi fortelle dere at de aktivitetene vi er involvert i er i full gang og vi har arbeidet på spreng selv om dere ikke er oppmerksom på hva vi har utført. Å forberede denne endetiden er ingen liten oppgave og selvfølgelig endrer omstendighetene seg stadig vekk, så vi må tilpasse planene til det. I tillegg har de mørke maktpersonene vært mye vanskeligere å få ut av veien enn vi forventet. Nå som vi imidlertid har fått full autorisasjon til å gripe direkte inn mot dem, føler de vårt nærvær og resultatene er gledelige.

Vi har på det nærmeste satt en stopper for all aktivitet blant de mørke Sjelene og vi vil ikke tillate dem noen slakk så de kan fortsette med sine gamle tricks. Og vi må jo også få rose dere for å ha håndtert deres del av aktivitetene på en positiv måte, så mye så at dere har gjennomført kampen mot de mørke Sjelene med stor suksess. Det har gjort det mulig for oss å gi dere mer ansvar, for vi oppfordrer dere alltid til å ta mest mulig i deres egne hender. Dette er fordi dere må ta ansvar for den situasjonen som dere har tillatt å skje. Det betyr ikke at dere må gjøre alt, så langt derifra, for vi i den Galaktiske Føderasjon har en viktig rolle. Vi er her for å sikre at dere kommer trygt frem til Oppstigningen og å introdusere dere til deres Familie fra Stjernene, samt de mange fordelaktige teknologiene som har vært holdt skjult for dere.

Dere vet at det nærmer seg et klimaks og at gjennombrudd på noen arenaer vil skjer ganske snart og dere vil få ganske detaljert informasjon om det. Dere har jo forstått nå at av mange ulike grunner har vi ikke kunne gi dere løfte om noen fastsatte datoer. Noen ganger er ikke vi heller helt sikre på når det er riktig tid å handle, fordi omstendighetene må være helt riktige for at vi skal ha full suksess. Og ikke minst krever det masse arbeid å koordinere innsatsen med våre allierte og vi må alltid huske på den risikoen de er utsatt for. For eksempel har dere nå en rekke varslere som er beredt til å stå frem og avsløre sannheten for dere. Vi beskytter dem, naturligvis, men de og deres familier er utsatt for trusler og det er en meget ubehagelig følelse.

Kjære Sjeler, opprenskningen er godt i gang og den vil fortsette helt til alle trøbbel-skaperne er fjernet. Alt for mye står på spill til at vi kan ta noen risk, men vi må helt klart holde presset opp og jobbe kontinuerlig for å få jobben raskt unnagjort. For å berolige folk vil det bli gjort enkelte kunngjøringer slik at de skal bli kjent med hva som foregår, for vi ønsker ikke at våre aktiviteter skal tolkes på feil måte. Det vil være starten på et oppLysnings-program som vil foregå helt frem til Oppstigningen. Mange ulike funksjoner vil oppleve avbrudd og forstyrrelser etter hvert som den gamle virkeligheten faller og kaster av seg alt som ikke har noen plass i fremtiden. Det vil bli en vanskelig tid, men vi er med og hjelper til og selve forandringene vil ikke ta så lang tid som dere kunne forestille dere. Så vær tålmodig og stol på at resultatet vil være svært fordelaktig for dere.

Oppstigningen er en prosess som til slutt kommer til alle sjeler, mange ganger om nødvendig. Sannheten er at dere vil ikke ønske å forbli i de lavere dimensjonene for alltid. Det er attraktive sider ved dem, men så snart dere har overvunnet utfordringene og kommet dere fri fra de lavere vibrasjonene, vil dere ønske å komme dere videre. Uansett om dere føler det nå eller ikke, har dere alltid en indre drivkraft som inspirerer dere til å gå videre. De mørke makthaverne ville foretrekke at dere ikke var oppmerksom på den og har gjort sitt ytterste for å holde dere i uvitenhetens mørke. Imidlertid er det mange av dere som fyller dere med Lys og takket være dem våkner også andre og slik fortsetter det med stadig raskere takt. Dere hjelper hverandre og så snart det går opp for dere at dere Alle Er Ett, og dere fjerner religiøse forskjeller og trossetninger som ikke stemmer overens med sannheten, så vil dere blomstre opp og finne deres sanne vei.

Ting endrer seg hele tiden og det samme gjelder dere, og det er mange ulike energier omkring dere som påvirker dere. De fleste er naturlige, men andre er menneskeskapte og ikke nødvendigvis gunstige for dere. Faktum er at enkelte av dem er direkte farlige for helsen deres, og likevel fortsetter dere å tillate dere å være eksponert for dem. Det er ikke alltid deres feil, men dere har en tendens til å ignorere advarslene, for eksempel når det gjelder stråling fra mobiltelefoner. Den største trusselen er som dere vet radioaktiv stråling, men i fremtiden vil slike energikilder være rene og trygge. Fri Energi finnes overalt rundt dere og vil bli tatt i bruk for å dekke alle deres behov. Mange ulike eksempler på slik teknologi eksisterer allerede, men de har blitt holdt skjult for dere. De har ikke blitt gjort tilgjengelige for dere, men har blitt gjemt unna med vilje.

Drømmer er i ferd med å bli til virkelighet og dere vil bli løftet ut av hverdagens slit og strev for å overleve og inn i en himmelsk tilværelse. Det er en gave fra Gud, men en dere har gjort dere fortjent til gjennom deres besluttsomhet til å overvinne dualiteten. Dere valgte hva dere ville oppleve og erfare og resultatet er at dere har vokst og utviklet dere og vil med full rett komme sammen med oss i de høyere dimensjoner. Vi venter ivrig på deres komme, men først skal vi møte dere på Jorden og opplyse deres vei videre mot deres neste fase av opplevelser. Derfra og videre vil det være en glede å leve og spennende å planlegge sine neste eventyr, som vil ta dere rundt om i Galaksen for å observere og ta del i de mange undre som der finnes.

Ta hver dag som den kommer og vær ikke redd for noen ting. Som vi så ofte forteller dere, så går alt helt etter planen og vi og deres brødre fra Inner-Jorden er så nær å kunne møte dere åpent. Det må imidlertid være trygt for oss å møtes, som dere uten tvil forstår. Vi har kommet en lang vei for å gjøre denne finalen til en vidunderlig opplevelse for dere og dere vil fryde dere over de dager som snart kommer. Straks dere er frigjort fra de mørke’s makt, vil lettelsen løfte dere opp umiddelbart. Den følelsen som vil spre seg overalt rundt dere vil bringe frem mye lykke og glede, sammen med store forventninger til fremtiden som vil bli fullt ut forklart for dere før dere stiger opp.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg kan fortelle dere at den naturlige eksistens ikke er å leve i sorg og slit og uten det dere trenger for et tilfredsstillende liv. Til og med i deres nåværende dimensjon kunne det ha vært så annerledes, hadde det ikke vært for grådigheten og griskheten til dem som søkte vinning for seg selv på bekostning av andre. Dere er skjønne Vesener med så mye kjærlighetsfull godhet hvis dere bare får være deres sanne selv. Tiden for å flagge med alle sine farger er rett rundt hjørnet, så gjør dere klar til å feire deres største bragd på tusener av år.

Tusen takk, SaLuSa!

Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: Leif


We are looking for Norwegian translators to translate the wonderful channeled messages featured on our website. If you are motivated please send an email to info@galacticchannelings.comShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge