Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, January 18, 2012

SaLuSa, January 18, 2012Ha tillit til oss og til Gud om at begivenhetene vil skride frem slik som lovet og bekymre dere ikke om tidsplanen, for ting vil skje på en måte som er nøyaktig riktig for å få de ønskede resultatene. Dere kan også være helt sikre på at Oppstigningen vil forløpe slik som planlagt. Det ansvaret hviler på oss og vi er fullkomment forberedt. Det er ingen grunn til å ha bekymringer om deres individuelle rolle eller hva som kommer til å skje med dere, for hver og en av dere vil erfare akkurat det dere hadde planlagt. Noen av dere har planlagt å forlate Jorden tidlig, andre vil være med gjennom dette året til dets avslutning. Uansett vil det være deres valg og alle vil til slutt forlate den gamle Jorden, slik dere nå kjenner den.

For å komme dere best mulig gjennom røffe strekninger på veien, hold tankene og fokus på Oppstigningen, for etter hvert som året skrider frem og de høyere vibrasjonene er dominerende, så vil freden senke seg på Jorden. Det er allerede en merkbar forandring i nivået av deres massebevissthet som vi kan registrere og flere sjeler enn noen sinne blir løftet opp. Oppvåkningen skyter fart og vil berøre alle sjeler før de avsluttende dager i denne syklusen. Hvorvidt alle responderer er deres eget valg, men ingen sjel vil forlate Jorden uten at de har forstått hva muligheten til å stige opp innebærer. Det vil selvfølgelig ikke appellere til alle, for noen sjeler ville føle feilplassert i de høyere dimensjoner.

I mellomtiden fortsetter Lysarbeiderne sine individuelle oppgaver med å gjøre det nødvendige grunnarbeid for at de store begivenhetene skal kunne utfolde seg. Bruk deres mentale kraft til å spre Lyset vidt og bredt, og dersom dere ønsker å gi healing, visualiser de områdene på Jorden hvor det trengs mest. Midt-Østen gir fortsatt grunn til bekymring, ettersom de negative energiene har slått rot så dypt i Jorden etter århundrer med kriging. Vårt oppdrag er å se til at problemene ikke eskalerer eller fører til krig og vi skal sørge for at ingen krig bryter ut. De mørke maktene ville selvfølgelig like å utnytte en slik situasjon, men de regner stadig ikke med den Galaktiske Føderasjon. Vi kjenner planene deres og er derfor i stand til å ha kontroll på hva som skjer, og vi har allerede vist dem hva vi kan gjøre.

Det er verdt å nevne at våre Moderskip er det dere ville kale “flygende byer” og de er i stand til å være i posisjon over Jorden for ekstremt lang tid. De inneholder absolutt alt som skal til for å leve normalt og livet om bord er preget av glede og tilfredshet. Vi har baser på Jorden og også våre allierte fra Innerjorden vil etter hvert komme frem for å møte dere igjen. Det er også baser på havbunnen. Noen av dem har vært i virksomhet i tusener av år. De har sørget for at vi har kunnet være i fred og fri for nysgjerrige øyne, ettersom de er utenfor rekkevidde for ubåter og undervannsroboter. Noen av basene er svært store og selvforsynte og kan huse mange hundre personell.

Noen av basene våre ligger dypt inne i fjellet og er helt trygge for deres forsøk på å finne dem. Inngangene er ikke synlige og det holder nysgjerrige ute. Disse basene var mer aktive i gamle dager, da vi møtte og hjalp de lokale beboerne, og slike møter er dokumentert av dem. Så dere ser, Kjære Sjeler, at selv om det er folk som presser på for ”Avsløringen”, så er det ikke vanskelig å finne bevis for våre besøk på Jorden for den som virkelig vil det. Dessverre er det slik at når bevis har blitt funnet, så har det stort sett blitt ignorert eller gjemt vekk, fordi det ikke passet inn i den gjengse versjon av historien. Alt dette vil endre seg og sannheten vil bli lagt frem, støttet av rikelige bevis. I tidligere tider har de som har gitt uttrykk for sannheten blitt forfulgt eller brakt til taushet og ikke sjelden drept på grunn av sin tro.

Kan dere nå begynne å forstå hvor forvrengt virkeligheten deres har vært og hvorfor historien ble forfalsket for at dere skulle være utvitende om deres selvstendighet og totalt avhengige av dem som gjorde dere til slaver? Livet kunne ha vært så annerledes om ikke alt hadde gått nedenom i Atlantis’ tid, for i den perioden blomstret livet av høyt utviklet åndelighet og forståelse. Nesten alle har dere hatt liv i den spesielle epoken og dere bærer fortsatt minnene derfra i underbevisstheten. Dere har til og med vært med langt tidligere enn det, i sivilisasjoner som bare er vage navn i oldtidshistorien. Husk på at dere akkurat er i ferd med å avslutte en solsyklus på ca 26.500 år og at dere har gått ut og inn av den mangfoldige ganger, og dere valgte hvor og når dere ville inkarnere for å fremme deres utvikling. Vi kunne ta dere med enda lenger tilbake, til tider da mange av dere bodde på andre planeter, bare for å vise at dere er svært gamle sjeler.

Dette spesielle livet som dere er inne i nå er kulminasjonen av mange tidligere liv og det er helt unikt og så viktig for deres utvikling. Ikke til å undres over at så mange sjeler ønsket å være med gjennom denne syklusen. Ettersom den gir muligheten til store fremskritt og anledning til å forlate gjenfødelses-syklusen. Det har vært en lang og krevende reise, men som med alle erfaringer er det enkelt å legge det bak seg straks det er over. En av deres fremste egenskaper har vært deres styrke til å overvinne selv de tøffeste prøvelser og tilbakeslag. Disse erfaringene vil dere vokse på og de vil tjene dere vel når dere står overfor tilsvarende utfordringer. Deres tjenester vil være svært etterspurt av dem som enda har til gode å oppleve det dere har vært gjennom.

Livet som ligger foran dere vil bli vidunderlig tilfredsstillende og gi dere så mye. Deres utrettelige arbeid og målrettethet med hensyn til deres åndelige utvikling vil ha sikret deres oppløftelse til de høyere dimensjoner. Der er deres virkelige hjem og uansett hvor fine minnene fra Jorden kan være, så kan de ikke sammenliknes med den absolutte lykke og fryd som dere vil få oppleve. Virkelig frihet er ikke noe dere har fått ha gleden av, men når dere tar deres plass blant Galaktiske Vesener så vil alt ligge åpent foran dere. Ord kan ikke uttrykke hvor vidunderlig det vil føles eller den skjønnheten og kjærligheten som vil omgi dere. Alt er harmoni og i balanse, i motsetning til deres opplevelser i dualiteten.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og vet at dere vil fryde dere over og føle ærefrykt for våre Moderskip og de undrene vår avanserte teknologi inneholder. Dere skal gjerne få besøke dem, eller til og med glede dere over opplevelsen ved å besøke en av Lysbyene, som forbereder seg på sin ankomst til Jorden. De er også eksempler på hva som kan gjøres ved å bruke vår teknologi til gode for alle. Så fortvil ikke og fortsett å se på den positive siden av alt som skjer, for dagen vil snart komme da dere alle skal leve i fred og frihet.

Tusen takk,SaLuSa! Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: Leif


We are looking for Norwegian translators to translate the wonderful channeled messages featured on our website. If you are motivated please send an email to info@galacticchannelings.comShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge