Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, December 17, 2012

SaLuSa, December 17, 2012

Dere begynner å venne dere til tanken at dualiteten, slik dere har opplevd den, nå snart vil høre fortiden til. Således kan dere komme ordentlig i gang med å rense ut alle de gamle personlige energiene, som dere vet ikke har noen plass i de høyere dimensjoner. Det skulle være lettere for dere nå som dere har blitt løftet opp i en høyere frekvens, for da vil dere instinktivt vite hva dere må rette oppmerksomheten mot. Vendepunktet er nådd og det er ingen vei tilbake, så deres fokus burde være hundre prosent på fremtiden. Med Jordens Oppstigning vil dere virkelig ha gått inn i den Gyldne Tidsalder og så gå i gang med reorganisering og opprenskning og etableringen av en Galaktisk Sivilisasjon.

Vi vet at mange av dere, som ikke nødvendigvis følte dere spesielt sterkt oppløftet av den 12.12, i ettertid har lagt merke til forandringer inni dere. Dette vil fortsette etter hvert som kroppen deres responderer på energiene som blir sendt inn til Jorden. Oppstigningsprosessen fortsetter, på samme måte som deres åndelige utvikling, men det vil bli en stund før dere igjen opplever det neste avgjørende punkt av slike dimensjoner. Dere vil få lagt store muligheter foran dere, ganske forskjellige fra de dere kjenner fra fortiden, da dere var mest opptatt av å tjene penger for å overleve. Ingen slik problemer eksisterer i den svært nære fremtid og dere vil ha det meste av deres tid til å følge hjertets lyst. Det å hjelpe og gjøre godt for andre vil være givende og tilfredsstillende, for dere vil erkjenne at dette er den største mening med livet.

Så, etter hvert som tiden går, vil dere fase ut en del gamle ting som gav dere glede i den gamle dimensjonen, men som nå har begynt å miste sin appell. Dere vil i stadig større grad søke sysler som er rene og velgjørende og av en energi som løfter deres vibrasjoner ytterligere opp. Avhengighet og gamle vaner vil gradvis bli lempet over bord, etter hvert som dere finner mer interessante og tilfredsstillende måter å bruke tiden på. Dere vil aldri oppleve mangel på noe nytt å oppleve og det å finne nye venner overalt hvor dere går vil gi dere en fantastisk oppløftende følelse. Dere kan likevel være sikre på at mange spesielle relasjoner dere har hatt på Jorden, vil fortsette inn i fremtiden, og sterke kjærlighetsbånd vil gjøre at dere aldri er lenge atskilt fra hverandre.

Kjærlighet er nøkkelen til alt og det er grunnen til at dere blir oppmuntret til å arbeide mot Uforbeholden Kjærlighet. Der er det høyeste mål å mestre og det åpner alle dører for dere og gjør det mulig for dere å fortsette å løfte dere stadig høyere opp gjennom de ulike dimensjonene. Det har vært innsatsen verdt å prøve å få en viss suksess med dette, selv i energiene som slett ikke er ideelle for det. Dere har møtt altfor mange distraksjoner og konfrontasjoner med dem som var falt ned i de lavere vibrasjonene. Nå er Materialismens Tidsalder i ferd med å komme i bakgrunnen før den forsvinner helt. De fremskritt dere har oppnådd hittil har dere greid tross de mest utfordrende omstendigheter og vi gir oss ende over for deres vederheftighet og besluttsomhet for å greie det. Det vil gi dere et kjempesprang framover på deres vei mot fullendelse, som er det endelige målet.

Dere trenger ikke nødvendigvis å vite hvordan dere nådde dette høydepunktet som bærer dere med seg inn i den Nye Tidsalder. Dere har alle opplevd enhver tenkelig situasjon og utfordring underveis gjennom deres mange liv, og den indre stemmen har hjulpet dere å fokusere på livsplanen deres. Nå som dualitetens syklus på det nærmeste er avsluttet, har den liten eller ingen innvirkning på dere lenger. Det aller viktigste i deres liv nå burde være å fortsette å se fremover og ta plass i deres Nye Selv. Et Selv som litt etter litt vil finne sin plass i de skjønne energiene i de høyere dimensjoner. Selv om dere har hatt hundrevis av liv, så vil den opplevelsen dere nå står foran, være helt unik og en dere vil minnes med stor glede i lang, lang tid fremover.

I mellomtiden får dere være tålmodige mens vi i den Galaktiske Føderasjon av Lyset gjør oss klare til å involvere oss i de mange prosjektene som vil fortsette å gjøre den Nye Tidsalder til virkelighet. Vi kan fortelle dere at hvilken som helst dag nå så vil dere få vite om ting som viser hvor nær det er at ting virkelig tar av. Vi er absolutt klare for å sette i gang, noe som er å forvente når man tenker på de forsinkelsene som allerede har forekommet. Vi fortsetter å overvåke situasjonen i verden, som vi allerede en god stund har gjort, og vi har hindret at det har blitt noen ytterligere oppblussing i situasjonen i Midt-Østen som ellers kunne ha resultert i en ny verdenskrig. Slike hendelser tilhører allerede fortiden og vi venter utålmodig på å kunne realisere verdensfreden. Den er nødt til å komme, fordi krigens lave vibrasjoner og alt som er forbundet med dem, overhodet ikke kan eksistere i de høyere dimensjoner.

For de av dere som feirer Jul, er det en tid for å gi og å huske på dem som ikke har så mye, og vi ser at deres kjærlighet og sjenerøsitet er større enn noen gang før. Dette er et tegn på hvor langt dere er kommet på deres åndelige vei og det har medført en enorm økning i mengden av Kjærlighet som er forankret på Jorden. Med den Nye Tidsalder vil energiene fortsette å øke og det vil være en vidunderlig følelse overalt omkring dere av enorm glede og lykke. Dette vil være noe dere bare opplever i en overgangsperiode, for disse høye energiene vil etter hvert bli hva dere kaller normale. Denne følelsen av uendelig lykke er det som er aller vanskeligst å sette ord på, så altomfavnende og mektig som den er. I noen av de øyeblikk der dere har opplevd en overveldende følelse av kjærlighet og lykke, har dere så å si vært nesten der. Det er så nær dere noen gang har vært å føle det nivå av kjærlighet som vi har snakket om.

Dere vil oppleve at disse vidunderlige følelsene av fred og harmoni vil komme til dere oftere etter hvert som dagene går. Når dere etter hvert har renset kroppen deres for uønskede energier, så har dere også gjort plass for mer av de høyere energiene. Ikke glem at kroppscellene deres også nå er i stadig forandring, helt til de er blitt fullt krystallinske. Det gjør mulig et enda høyere bevissthetsnivå, slik som det passer seg for en sjel som er på vei inn i de høyere dimensjoner. Det er begynnelsen på deres vei mot full bevissthet og til å bli et Galaktisk Vesen.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og gleder meg over at dere nå ser målstreken. Dere har ventet lenge på disse dagene etter deres omfattende og lange reise i mørket. Dere er nå vel etablert i Lyset og det vil fortsette å vokse eksponentielt. Dere er Kjærlighet inkarnert, og vi har det privilegium å være del i det.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge