Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, February 17, 2012

SaLuSa, February 17, 2012Når dere har tilstrekkelig sterk tro, er det ingen ting dere ikke kan gjøre, og dere har fortsatt til gode å forstå hvor mektige dere er. Dere skaper hele tiden, enten dere innser det eller ei. Gjennom mange liv har dere skapt alt dere opplever nå, og er ganske sikkert overrasket over hvordan det er. Husk på at dere har ikke ofte tatt i bruk deres makt for å stanse de mørkes fremmarsj. Selv om det er sant at deres fremgangsmåte har vært slu og løgnaktig, har det vært lite motstand mot deres mål. Imidlertid har det nå i den senere tid begynt å demre for dere hva som har foregått omkring dere. Uten at dere nødvendigvis har forstått hva dere har oppnådd ved å fokusere på et annet sluttresultat, har dere skapt en mektig energi for forandring, som har vokst enormt og åpnet opp en kraftfull tidslinje frem mot Oppstigningen. Nå ser dere klarere hva dere må gjøre for å bringe denne syklusen til en vellykket avslutning.

Se dere omkring Kjære Sjeler, og se tegnene som er der for alle å se, for ut av det tilsynelatende kaos er en ny begynnelse i ferd med å bli synlig. Det er helt riktig når dere hører at det finns en verdensplan støttet av mange land for å velte Illuminati og presentere verden for et nytt system som skaper en helt ny struktur når det gjelder finans. Det vil fjerne de illegale strukturene og kriminelle metodene som har satt dere og samfunnet i en slik ekstrem gjeldssituasjon at det er fare for kollaps. Og når det skjer, gir det den nødvendige mulighet til å implementere det nye. Det vil eliminere en byrde som så mange av dere bærer og de vanskeligheter det forårsaker. Enda viktigere er det at det vil gjøre det mulig å omfordele rikdommene, som i så stor grad har vært samlet gjennom kriminell virksomhet. Dere har med overlegg blitt holdt i fattigdom som et middel til å kontrollere dere. På samme vis har dere blitt holdt i uvitenhet om hvem dere egentlig er og deres sanne historie, hvilket er grunnen til at dere vil få full informasjon om deres fortid og årsaken til at dere er på Jorden.

Livet kan være absolutt miserabelt og mangle alle de gledene som de fleste andre har, men dere må huske på at det er en del av de erfaringer dere har valgt å ta på dere i dette livet. På ulike tider har dere levd i rikdom og luksus og hatt mye makt, men for at alt skal komme i balanse, må dere i andre liv erfare livet på helt andre nivåer. Vi hører dere rope: ” Hvorfor er jeg her?”, ettersom det ikke synes å ha noen som helst mening, men det dere er inne i, er en pågående erfaring som øker deres bevissthetsnivå. Det endelige målet er at det skal forberede dere på å få tilbake deres fulle bevissthet og på Oppstigningen, slik at dere endelig kan legge dualiteten bak dere, slik dere kjenner den. Noen av dere undrer dere på hva slags mennesker dere kan ha vært i tidligere liv, men ikke bruk tid og krefter på å lure på det. Når dere kommer til et visst nivå, vil dere få tilbake full hukommelse, men det viktigste av alt er hva dere har lært av deres erfaringer, og sett i det lyset er detaljene helt uinteressante. Dagen i dag er det som teller for dere, og dere er summen av alle deres erfaringer. For mange av dere er det en sum som viser at dere har utviklet dere tilstrekkelig til å forstå hva uforbeholden kjærlighet innebærer, og det er i seg selv en fantastisk bragd.

Nå, men enn noen gang tidligere, er det behov for at mennesker kommer sammen og bruker sin kollektive kraft til å skape veien videre og hjelpe til med å manifestere forandringene. Snakk med menneskene omkring dere, for mange er i villrede om hva det er som er i ferd med å skje og forstår ikke hva som ligger bakom. Sannheten kan være et sjokk for dem, og ikke usannsynlig kan de reagere med frykt. Men det er her dere kommer inn i bildet og kan berolige dem og vise hvordan alt er en del av prosessen med å skape fremtiden, en fremtid som vil bli ønsket velkommen. Siden det kommer til å bli forandringer til det bedre i nær sagt alle områder av livene deres, er det klart noe som er verdt å glede seg til. Vi i den Galaktiske Føderasjon har en finger med i spillet for å sikre at alt fullføres slik som lovet, og vi har tillatelse til å hjelpe dere, såfremt det er i samsvar med deres egne ønsker. Når dere ser på det store bildet, vil dere imidlertid se at det handler om den Guddommelige Plan for Oppstigningen i hele Universet.

Når dere første har kommet så langt og er i ferd med å høste fruktene av deres reise, kreves nå den siste besluttsomhet for å holde øynene på målet. La dere ikke distrahere av noen siste desperate forsøk fra de mørke på å trekke oppmerksomheten deres vekk, ved å øke mengden desinformasjon i alle mediekanaler. Helt til de ikke lenger kan utøve noen kontroll over media, og bli fratatt sin kontroll, vil de naturligvis gjøre alt de kan for å skape forvirring og usikkerhet. De av dere som har beveget dere inn i Lyset, skulle ikke lenger ha noe problem med å skille mellom hva som er sant og usanne medieoppslag. Generelt kan dere se det slik at hvis det ikke føles riktig, så er det ikke riktig. Med tiden vil hele sannheten komme frem og vi kan ha åpen kontakt med dere, og da vil opplysning stå på dagsordenen. Det vil komme vidunderlige tider da dere vil bli frigjort fra vekten av de lavere energiene. Mang modige sjeler har allerede trådt frem og begynt å fortelle sannheten, så finn deres helter og hold dere til dem.

Det er så mye informasjon som har lekket ut i det siste, at de mørke maktene ikke har noen mulighet til å stanse lekkasjen. Så hold ørere og øyne åpne og benytt sjansen til å lære for dere selv, etter hvert som hemmelighetene kommer ut, én etter én, og sannheten kommer frem. Mediene vil snart måtte tillate reporterne å rapportere det som er sant, fordi det er deres plikt å holde dere informert, men hittil har media vært fullstendig kontrollert. Media vil igjen være fullstendig fri så snart Illuminati er fjernet, og den endelige aksjonen mot dem er mer sansynlig for hver dag som går. De hemmelige styrkene som arbeider for Lyset har ikke ligget på latsiden og strammer nå grepet rundt dem som sitter i maktens sete. De vet at de ikke kan beholde den og at de blir tvunget til å trå ned. Det tar tid, men suksessen er sikret med vår hjelp.

Når de gamle systemene kollapser vil det verken være et vakkert syn eller noen hyggelig opplevelse, men det må gjøres. Så lang det overhodet er mulig, er endringene planlagt slik at de skal være raske og effektive, men det vil alltid kunne oppstå vanskeligheter ettersom noen vil kjempe imot forandringene. Vi har et oppdrag som startet hundrevis av år tilbake, og vi vil ikke tillate at det blir sabotert nå som vi er så nær avslutningen. Den mest gledelige delen ligger foran oss, når vi kan møte dere og gå den siste strekningen sammen med dere, og gjøre det som En Samlet Familie av Lyset. Prøvelsene deres vil snart være over og da vil dere igjen være fullt klar over deres sanne Selv, deres oppgave og plass i Galaksen. For øyeblikket er dere kun en skygge av deres egentlige Jeg og har liten eller ingen anelse om hva det vi si å være Ett Med Alt som Eksisterer. Det er en fryd og en fred som dere ennå ikke kan forestille dere, men det er ikke lenger en fjern drøm, og det venter dere rett rundt hjørnet.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og venter med iver på de forandringene som vil gjøre det mulig for oss å ha kontakt med dere. Vi gjør æreshilsen til dere for deres usvikelige besluttsomhet.

Tusen takk,SaLuSa! Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: Leif


We are looking for Norwegian translators to translate the wonderful channeled messages featured on our website. If you are motivated please send an email to info@galacticchannelings.comShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge