Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, 14 august, 2015

SaLuSa, 14 august, 2015

Som mange av dere allerede er klar over, vil september i år være et vendepunkt ettersom det vil skje en vesentlig økning av vibrasjonene. Hvordan dette vil påvirke dere avhenger av hvilket nivå dere befinner dere på, men nettoresultatet vil være av en slik art at mange vil oppleve det svært oppløftende. Totaleffekten vil bety en merkbar forandring som vil gjøre at mange flere vil søke fredelige løsninger samt at et stadig sterkere krav om og inderlig ønske om at alle krigslignende handlinger opphører vil vokse frem. Faktum er at det inderlige ønske om fred vil vokse enormt og myndighetene vil bli tvunget til å implementere de forandringer som er nødvendige for å bringe fred. Det vil ikke være mulig å gå tilbake til "det gamle" og ettersom Illuminatis innflytelse har blitt enormt redusert, vil verdens folk bli frigjort fra deres maktgrep. Ønsket om forandring har økt gjennom lang tid og det punktet er nådd hvor ingen makt lenger kan hindre forandringene. Mange sjeler er klare til å gå til aksjon så snart det er trygt å gjøre det, og den øyeblikket er nesten her. De vil bli støttet av grupper som er av Lyset som vil sikre at arbeidet deres får skje uhindret uten at noen kan stikke kjepper i hjulene. Som dere vel kan forestille dere, så er det mange som er dypt engasjert i å beholde ting slik de er og som hater tanken på å måtte gi opp sin rikmannstilværelse og luksusliv for en mer rettferdig fordeling av verdens rikdommer. Det er imidlertid ikke noe som kan hindre forandringene i å manifestere, så gå forandringene i møte med tillit til fremtiden, for gitt litt tid vil alt dere har blitt lovet manifestere. Aksepter at det trengs adekvat tid for forandringene å implementeres, men så snart ballen begynner å rulle vil de komme i raskt tempo.

Det er så utrolig mye som foregår i kulissene og dere har blitt holdt i uvitenhet om mange teknologiske fremskritt, og dere har blitt nektet retten til å få del i dem og få glede av de fremskrittene som kunne ha vært til gode for all verdens folk i stedet for noen privilegerte få. Imidlertid er denne situasjonen i ferd med å forandre seg og når de som har holdt dere nede ikke lenger er i stand til å diktere livene deres, så vil forandringene begynne å bli introdusert. Gjennom lang tid har dere blitt gitt idéer om hva dette vil bety for dere og ut fra dette vet dere at en enorm oppløftelse venter dere. For eksempel har mange teknologiske nyvinninger blitt blokkert og lagt på hylla av Illuminatiene, men snart vil det ikke lenger være noe som kan hindre at de blir introdusert. De er av en slik art at de vil gjøre dere svært uavhengige slik at dere ikke lenger blir holdt som gisler for å få det dere trenger til livets opphold. Allerede nå finnes det oppfinnelser som bare venter på å bli introdusert, som vil gjøre livene deres vesentlig lettere, men de som lever i størst nød må hjelpes først.

De av dere som forstår hva som skjer på Jorden i denne tiden, er i en fremragende posisjon til å hjelpe deres medmennesker å beholde roen og så å si "ri stormen av". For det vil bli vanskelige tider for noen av dere, avhengig av hvor dere lever og hvem som for øyeblikket regjerer i landet deres. De rette menneskene er alle kjent av oss og de vil bli satt i posisjon så snart som mulig, men det er nødvendig at dette skjer gjennom en diplomatisk og juridisk korrekt prosess. Som dere begynner å begripe, så er det mye som må gjøres for å forandre det etablerte systemet som så lenge har holdt dere i de mørkes jerngrep. Vi understreker imidlertid nok en gang at deres tid er over og i løpet av de neste få årene vil de bli mindre og mindre i stand til å bruke sin innflytelse. Så dere kan trygt legge planer for fremtiden, vel vitende om at dere vil få tilbake deres rettmessige plass som frie sjeler.

I mellomtiden driver vi en form for "politivirksomhet" i solsystemet deres for å sikre at ingen uvelkomne besøkende får muligheten til å blande seg inn i deres endelige tilbakevenden til Lyset. Det er mange andre sivilisasjoner som ønsker å kontakte dere, men inntil det rette øyeblikket kommer, må de holde seg på avstand. De aller fleste av de som søker kontakt med dere kommer i fredelige hensikter og er ivrige etter å dele sine kunnskaper med dere, men noen har skjulte motiver. Vær trygge på at vi er her for å sikre at dere fullfører deres livsreise slik dere ønsker og etter hvert vil få tilbake deres fulle frihet ved nok en gang å bli Galaktiske Vesener. I virkeligheten er det ikke mulig for dere å stå på stedt hvil, for overalt omkring går evolusjonen sin gang og når Gud "Puster Inn" går dere inn i høyere og høyere vibrasjoner. Den tredje dimensjon slik dere kjenner den, har utspilt sin rolle og dette er grunnen til at forandringer skjer overalt omkring dere.

For de av dere som er klare til å ta skrittet inn i de høyere dimensjoner, er det mer nødvendig enn noen gang å holde fokus på deres vei videre. Noen av dere kan lett bli distrahert av ting som skjer rundt dere, så forsøk til enhver tid å bare la negative situasjoner gli forbi uten å la dere involvere dere i dem. På det nåværende trinnet må dere la andre følge sin egen vei, men tilby selvfølgelig hjelp til dem som henvender seg til dere. Når tiden kommer vil det bli behov for kunnskapen deres, men det er klokt å bare dele av den i tilfeller der det kan komme andre til gode. Husk også på at Veilederne deres hele tiden "planter" fornuftige tanker i hodet på dere, hvilket vil sikre at dere gjennomfører dette livet slik dere har planlagt. Dette kan involvere å finne en pålitelig og nyttig informasjonskilde, eller å møte en person som kan gi dere råd om hvilken vei som er best å ta. Ethvert avvik fra livsplanen vil bety at noen læringssituasjoner må "tas om igjen", men i slike tilfeller er det nesten alltid lettere andre gangen.

Etter hvert som tiden går vil dere lære mye om deres livsreise gjennom alle ting og hvorfor det har involvert de opplevelser og erfaringer dere har hatt. Resultatet av dette er at dere har kommet lenger i deres utvikling, og mye raskere, enn dere ellers ville ha gjort, og denne kunnskapen vil også andre få glede av. Når det rette øyeblikket kommer for å gå ett steg videre, vil dere alltid få hjelp til å greie det, selv om dere kanskje vil foretrekke en annen vei, som dere også vil få hjelp til å finne. Dere vil imidlertid alltid bli oppmuntret til å velge den som vil tjene dere best, slik at dere unngår å kaste bort tid. Imidlertid er det slik at uansett hvilken vei dere måtte velge, så vil alle sjeler til slutt finne veien til Lyset. Den frie viljen som dere har fått i gave blir alltid respektert og resultatet av dette er at dere alltid lærer på en måte som hjelper deres personlige utvikling.

Sakte men sikker blir dere gitt informasjon om andre livsformer og dere vil snart møte andre typer Vesener, noen av dem svært forskjellige fra deres menneskelige form. De vil uansett ha mange likheter med dere, men det viktigste er at de er intelligente Vesener som i mange tilfeller er langt høyere utviklet enn dere selv. Imidlertid er det ikke nødvendigvis slik at alle eldre arter er høyere utviklet enn dere selv, ettersom det er noen som har viet mere av sin tid til sin personlige utvikling i motsetning til sin åndelige utvikling. Etterhvert som dere beveger dere stadig lenger inn i de høyere dimensjoner vil dere med tiden finne at dere har mindre behov for en permanent kropp. Men dersom dere skulle ha bruk for den, så skaper dere den med tankens kraft. Etterhvert som dere utvikler dere åndelig vil dere finne mye som er ulikt deres jordiske erfaringer ettersom de lavere vibrasjonene har en tendens til å hold dere tilbake.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og gleder meg over at så mange sjeler på Jorden nå er i ferd med å våkne opp til sannheten. Mange ganger er det vanskelig å kaste av seg ting man har trodd fullt og fast på når de viser seg å ikke være riktige, men dersom dere vil utvikle dere videre, har dere ikke råd til å være stivsinnete. Vær alltid rede til å akseptere en større sannhet dersom dere ønsker å vokse gjennom deres erfaringer. Ingen kan stå stille for lenge, særlig ikke under de nåværende omstendigheter hvor forandring skjer overalt omkring dere. Det er imidlertid på sin plass å være varsom ettersom det fortsatt blir spredt mye misinformasjon for å gjøre dere forvirret, så stol så mye som mulig på intuisjonen deres. Jeg ønsker dere suksess på alle måter når dere kaster dere ut i det ukjente og min kjærlighet er med dere hele veien.

Tusen takk, SaLuSa,
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversetter: Leif
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge