Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, December 12, 2012

SaLuSa, December 12, 2012

Den største dagen i livet deres noensinne er kommet. Det er avslutningen på en hel rekke med liv som om kort tid vil gi dere muligheten til å forlate dualiteten. Dette vil føre dere inn i den tiden dere har ventet på og vil introdusere den Gyldne Tidsalder, og det vil løfte dere opp i en høyere dimensjon av lykke og glede. De problemer og bekymringer som har ledsaget dere vil snart kunne legges vekk og mange av dere vil raskt bli engasjert i ulike prosjekter i forbindelse med Moder Jords oppløftelse. I de kommende dagene vi dere komme til å sammenlikne andres reaksjoner med deres egne og dere vil finne mange forskjellige reaksjoner. De som er av Lyset vil uvegerlig kjenne at de har fått en innsprøytning av energi og vil ha nådd et nytt nivå inni seg.

Ingen kan hindre at de nye energiene har en viss effekt på dem, men ikke alle vil registrere det. Deres sivilisasjon vil aldri bli den samme igjen, som den var i dualiteten, men det er en velsignelse. Dere vil se at det bli stadig mere meningsfulle handlinger som skjer og med meningsfylte hensikter. De vil oppfylle deres ønsker om å komme videre og gjenskape et samfunn som er basert på kjærlighet. Og det vil bli virkelighet, fordi den skaperkraft dere har i dere nå er så mye sterkere enn noen gang før. Det er de som er av Lyset som nå er på fremmarsj og de vil avgjøre hvordan forandringene vil foregå og fjerne dem som står i veien for sanne fremskritt. Alt det som har blitt holdt unna dere må slippes fri slik at det blir til gode for alle, ikke bare noen få.

Med de høyere vibrasjonene på Jorden, har det også blitt lettere for deres Galaktiske venner å komme blant dere, for nå trenger de ikke lenger å redusere sine egne vibrasjoner så mye som tidligere, da menneskenes vibrasjoner var så lave. Dere må forstå at selv om dere er vant til å eksistere i deres egne vibrasjoner, så er de ekstremt ubehagelige for Vesener som oss. Det vil imidlertid snart høre fortiden til, når dere tar deres plass i 5te dimensjon. Dere vil raskt tilpasse dere en ny levemåte, som vil begynne når de forandringene introduseres som er ment å gi dere et kvantesprang inn i fremtiden. Dere har mye å ta igjen, men vi er klare til å starte på et minutts varsel.

Som vi har nevnt ganske nylig, så kan dere bare la fortiden fare, for den har liten eller ingen innvirkning på fremtiden deres. Deres starter på nytt og til og med deres karma er slettet, så sett deres fokus på det som skal komme. Det er så mye som vil gi dere enorme fordeler og vil sørge for at dere ikke lenger behøver å bruke mye tid på uproduktive oppgaver. Dere vil ha mye større frihet enn dere kan forestille dere, hvilket vil gi dere rikelig med tid og anledning til å følge hjertets lyst. Ikke bare kan dere fortsette med deres fritidsaktiviteter, men om dere skulle trenge eksperthjelp så kan dere påkalle de lærde mestere fra hvilken som helst tidligere æra. Det kan imidlertid a hende at dere vil få nye interesser, så kom om bord på skipene våre, så vil det ikke mangle på valgmuligheter.

Dere har mindre enn to uker igjen til den store finalen hvor dere stiger opp sammen med Moder Jord. I løpet av denne tiden venter vi at flere mennesker vil våkne, og det vil løfte dem fremover. De av dere som er bevisste at dere har blitt løftet opp av den 12.12 vil helt sikkert ikke være i tvil om at dere er klare til å stige opp. Vi føler at det fortsatt ikke har gått ordentlig opp for dere at 21.desember er en meget spesiell begivenhet, fordi den er unik og aldri har skjedd før. Selv om enkeltindivider alltid har vært i stand til å stige opp, er det første gang en masse-oppstigning av denne skala har blitt forsøkt. Den vil selvfølgelig bli en suksess, for den ligger i hendene på mektige Vesener som utfører Guds Vilje.

Selv om det kan synes som om mye tid er mistet på grunn av forsinkelsene og de hindringen planene våre har møtt, så har vi ikke desto mindre vært meget aktive. Vi kan raskt forandre på planene, som vi har gjort ved mange anledninger, og vi forventer nå å følge et strengt tidsskjema når vi setter i gang med oppgavene våre. I mellomtiden har vi holdt et årvåkent øye med dere og forhindret at situasjonen har kommet ut av kontroll i urolige områder. Det vil snart bli en endelig slutt på alle fiendtligheter og vi er gitt mandat å sørge for at det skjer. Etter hvert vil dere selv ha full kontroll over alt som skjer på Jorden, men vi vil aldri være langt unna. Vår Galaktiske Flåte er så stor at vi kan la skip være igjen i deres solsystem, så dere kan be dem om hjelp hvis det skulle være behov for det. Vi har allerede baser på Jorden og de vil fortsatt være der til deres beskyttelse.

Husk på at Oppstigningsprosessen har pågått i tusener av år og vil fortsette i lang, lang tid fremover. Derfor oppfordrer vi dere til å nyte dette punkt på reisen og sørge for at dere er klare til 21.12 og tar imot denne gyldne anledningen til å stige opp sammen med Moder Jord. Når nå sol-syklusen ender, så begynner en kosmisk syklus, og så er dere i gang med enda en ny og spennende reise. Denne gangen vil den ikke være preget av forstyrrelser eller negative opplevelser og den vil bringe dere glede og tilfredshet. Fra et åndelig synspunkt vil utviklingen gå langsomt, men dere vil aldri slutte å lære og bevege dere stadig høyere. Det vil være helt opp til dere selv hvor raskt dere ønsker at deres åndelige utvikling skal gå, men den vil alltid være fremst i tankene deres og bestemme hva dere velger å gjøre.

Det er ulike tolkninger for perioden fra 12.12 til 21.12, så la intuisjonen lede dere når det gjelder hvordan dere vil takle den. Det som er sikkert er at dere trenger å ha en fredfull og rolig respons på alt som hender, for å sikre at dere opprettholder deres indre balanse. På denne måten vil dere kunne motta den maksimale mengden med Lys som kroppen deres greier å absorbere, for deres høyeste gode. Dere vil kan hende gå gjennom mange uvanlige følelser av usikkerhet og føle dere urolige og i villrede, men la det bare gå sin gang, så vil det snart være over. Selvfølgelig vil ikke alle mennesker oppleve det på samme måte, men i alle tilfeller vil symptomene være kortvarige. Hold dere til sunn mat og jo mer som er friskt og ”levende” jo bedre vil det være. Og viktigst av alt; drikk rikelig med vann.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og gleder meg så på deres vegne over at dere omsider har kommet til de magiske datoene dere har ventet på så lenge. Vi vet at dere ikke vil bli skuffet og det som kommer etterpå vil gjøre at vi endelig kan møte dere. Når vi har tatt hånd om alle de mange prioriterte oppgavene som må gjøres rundt om i verden, kan vi begynne å se på mulighetene til å ønske dere velkommen om bord i skipene våre. Dere kan være sikre på at alt kommer til sin tid. Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge