Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, December 10, 2012

SaLuSa, December 10, 2012

Vi håper at hver eneste person som er klar over betydningen av 12.12.12 forbereder seg på å bringe de nye energiene inn. De vil påvirke alle i noen grad uansett, men det er mye bedre å legge til rette slik at du kan ta del i det bevisst. Det du da vil oppnå er ikke bare å fasilitere din egen oppløftelse, men du vil også jorde energiene slik at andre også får nytte av dem, inkludert Moder Jord. Ved at du er bevisst og fokusert på energiene, skulle du kunne føle resultatet av at de strømmer gjennom kroppen din. At hodet føles lett og at det kjennes som om du svever vil være normalt, samt at du føler en intens fred og indre ro. Nyt det til fulle og vit at du er blitt løftet til et nytt bevissthetsnivå, som vil vedvare for deg.

Andre omkring deg vil føle dine nye energier og du vil oppleve at svært unge barn ofte er i stand til å se Lyset i auraen din. Du vil også se at ditt nye nivå av indre ro vil gjøre at du kan ha absolutt kontroll over følelsene dine. Sjansene for at du skulle bli involvert i negative energier vil være svært små og du vil i praksis bidra til å transmutere dem med ditt blotte nærvær. Inntil du venner deg til de høyere energiene, kan det tenkes at du føler en uimotståelig trang til å gi uttrykk for dem ved å gi folk en klem. Når du føler kjærlighet for din sjelefamilie er det bare naturlig at du ønsker å dele den med dem.

For øyeblikket er du omgitt av sjeler som er på alle mulige nivåer, men forestill deg hvor deilig det vil føles når du er omgitt av sjeler som alle er på samme vibrasjonsnivå som deg selv. Når dere er helt frigjort fra dualiteten, vil Loven om Tiltrekning sørge for at det blir slik og livet vil oppleves som avslappet og behagelig. Dette er også grunnen til, at så snart Oppstigningen har skjedd, så vil alle de ulike forandringene skyte fart fordi de som motsetter seg dem ikke lenger vil være på dette nivået. Som dere vet har det vært et meget vanskelig år for alle dem som har vært involvert i å legge til rette for forandringene. Det var meningen at den mørke kabalen skulle trekke seg tilbake slik at Oppstigningen skulle foregå uten hindringer. I stedet har de gjentatte ganger nektet å samarbeide og de forsøkte seg på et siste desperat forsøk på å ødelegge alt som allerede var oppnådd. Nå er de ikke lenger mer enn et irritasjonsmoment og de vet at deres dager på Jorden snart er over.

Vi i den Galaktiske Føderasjon har alltid tatt alle eventualiteter i betraktning når det gjelder Oppstigningen. Så dere kan være helt trygge på at selv om vi ikke har kunnet vise dere de store suksessene så langt, så har det nødvendige forberedende arbeidet blitt gjort, slik at vi umiddelbart etter Oppstigningen kan sette alle kluter til. Og da kan vi gjøre alt i full åpenhet og vi kan forsikre dere at media vil være frie og kan rapportere sannheten. Det skulle være unødvendig å fortelle dere at det vil foregår svært mye over alt i verden og vi vil være i stand til å raskt kunne eliminere all gjenværende forurensning i luften, i havet og på landjorden. Sannheten er at vi har holdt den under kontroll i lang, lang tid og det er bare av karmiske årsaker at den har fått anledning til å bli så ille som den har vært. Om svært kort tid vil ikke dette representere noen hindring for oss og vi vil være fri til å arbeide sammen med dere og andre fra andre planeter.

De forandringene dere snart vil oppleve har til hensikt å fjerne alt som har å gjøre med de gamle vibrasjonene og det gamle paradigmet. Mye av det som er nødvendig å forandre må gjennomføres på lang sikt på grunn av arbeidsmengden som er involvert. Imidlertid vil de aller viktigste forandringene, som å eliminere fattigdom, hjemløshet og annen nød få vår umiddelbare oppmerksomhet. I fortiden har dere levd mange liv med mange ulike typer nød og de mørke sjelene har gjennom uminnelige tider med vilje hindret dere i å få del i Jordens overflod og rikdommer. Når den nye syklusen begynner vil livet ufolde seg helt annerledes, for da vil dere dele alt og det vil ikke finnes noen grådighet eller korrupsjon eller systemer der noen kan tjene seg rike på andres bekostning.

Redelighet og ærlighet vil prege all samhandling og tjenester vil bli betalt for slik man vurderer det passende. Sannheten har ofte vært en sjelden vare for dere, men i den Nye Tidsalder vil det være det normale og dere vil kunne se helt tydelig dersom noen ikke er helt ærlige. Som dere kan skjønne, vil det være en glede å møte mennesker og vite at dere kan stole på dem og at de også er Lys som dere selv er. 2013 vil bli et år med store fremskritt og selvfølgelig vil alt som er planlagt kunne gjennomføres effektivt og uten hindringer. Etter hvert som året skrider frem vil dere fortsette å utvikle dere, men nå i et roligere tempo og dere vil oppleve ytterligere vekst i bevisstheten deres. Superbevissthet er målet og det vil ta dere til et helt nytt nivå. Men dere vil ha mer enn nok å venne dere til om kort tid, så bekymre dere ikke om deres fjerne fremtid.

Vi, sammen med andre sivilisasjoner, holder et våkent øye med dere og Jorden, både fra en vitenskapelig synsvinkel og et personlig perspektiv. Hver eneste en av dere er unik og spesielt utvalgt til å være med og oppleve Oppstigningen. For eksempel var det behov for mange Lysarbeidere for å legge det fundamentet som ville gjøre mulig for Lyset å forankres og overvinne de mørke Sjelene. I den oppgaven har dere vært helt fantastiske og dere har vist at vår tillit til dere ikke var overdreven. Og så må dere også huske at alt var avhengig av deres frie vilje. Vi har hjulpet dere, hvilket også andre vesener har, men når det endelige regnskapet gjøres opp kan dere selv ta all æren for alt dere har oppnådd. Med tiden vil dere lære mer om deres tid i dualiteten og deres mange liv hvor dere har opplevd og erfart alle ekstremer dere kan forestille dere. Men dette vil dere snart legge bak dere og ingen vil lenger bære nag til dere for eventuelle handlinger i fortiden. Karmisk sett har dere betalt tilbake og brakt alt i balanse, og for dem som stiger opp vil alt karma være slettet når denne syklusen tar slutt.

Kjære Sjeler, la dere rett og slett flyte med strømmen og være en del av den. Vit at dere vil stige opp og at dere kan legge alle problemer og bekymringer bak dere. Hver og en av dere vil bli tatt vare på i samsvar med sine behov og alle vil bli behandlet med ærefrykt og respekt for deres frihet og selvstendighet. Dere har nå all grunn til å bli oppglødd, nå som det bare er noen dager som gjenstår. Den lange ventetiden er på det nærmeste over og store hendelser står i på terskelen til å bli virkelighet, som der jo allerede vet. Vi vet at noen blant dere fortsatt bekymrer dere for hva som vil skje med deres venner og familie, men la oss igjen slå fast at hver eneste sjel vil befinne seg eksakt der hvor de er ment å være i følge den livsplan de valgte før de inkarnerte. Så må dere også huske på at dere kan aldri bli helt skilt fra hverandre hvis det er et kjærlighetsbånd mellom dere.

Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge