Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - 11. august, 2017


Mike Quinsey - 11. august, 2017

Mike Quinsey

Dere er allerede godt inne i den Nye Tidsalderen og de nødvendige forandringene skrider frem og begynner å finne sted. Det er ingen ting som kan stanse dem og de er nødvendige for å komme i gang med etableringen av den nye versjonen av Jorden. Den gamle Jorden vil bli renset og alt som er av lavere vibrasjoner vil forsvinne. For Menneskerasen betyr dette et liv uten daglig slit og slep eller det uopphørlige strev med å takle mangelen på de ting som ville gitt dere et fredfullt liv i glede og tilfredshet. De negative påvirkninger vil gradvis avta helt til de er fullstendig borte. På samme tid vil store forandringer sikre at livet deres blir mye mere tilfredsstillende og det vil bli en vidunderlig opplevelse å være tilstede på den nye Jorden, og viktigst av alt er at dere vil skape mye mere fritid til dere selv.

De sjeler som har lykkes med å høyne vibrasjonene sine, vil med rette bli dem som stiger opp og vil finne et nivå av lykke som er relativt ukjent i deres nåværende liv. Livet vil være fylt av glede og i Enhet og felleskap med andre og dere vil oppleve en kjærlighet som er mer enn dere for øyeblikket kan fatte. Den Gyldne Tidsalderen vil for alvor ha begynt og ivrig samarbeid mellom alle sjeler vil løfte den til nivåer dere hittil ikke har opplevd. Dette er en rettmessig belønning for alt det harde arbeidet og dedikerte innsats dere har lagt ned. Det vil være én Menneskerase hvor alle sjeler deler likelig av Jordens rike gaver som finnes i overflod. Alt dere noen sinne har ønsket dere vil være mulig og tankens kraft vil være universell. Hvert eneste menneske vil kunne ha alt de trenger, uansett hva det er, og ingen vil forsyne seg med mer enn de trenger, for grådighetens og selviskhetens energier er for lengst borte.

Det er viktig at dere forstår at da den gamle syklusen endte, hadde dere løftet vibrasjonene deres tilstrekkelig til at dere unngikk en avslutning på den forrige Tidsalderen som med letthet kunne ha endt i nærmest total ødeleggelse av Jorden. Dette ble ansett som en helt klar mulighet ettersom de største nasjonene truet hverandre med atomkrig. Ettersom dere har unngått en slik katastrofe, er alle de gamle profetiene blitt irrelevante og en ny æra har åpnet seg opp. Gradvis beveger dere dere i retning av forandringer dere selv har skapt ved å løfte vibrasjonsnivået deres. Krig er ikke lenger et alternativ og med tiden vil ingen ting som har med krig å gjøre bli tatt med videre. Freden er i ferd med å etablere seg på Jorden og snart vil gjenoppbyggingen begynne i mange krigsherjete land og gi folkene der all den tid de trenger for å komme seg igjen. Dette vil også sette fart i introduksjonen av teknologiske innovasjoner, som har blitt holdt tilbake i påvente av at freden skulle senke seg over Jorden og dermed tilby de rette omstendigheter for at de kunne frislippes og tilgjengeliggjøres.

Det eksisterer for øyeblikket to hovedtidslinjer, så til tider kan dette virke forvirrende, men dere kan være forsikret om at de av dere som har løftet vibrasjonene deres er på vei mot en strålende, vakker og fredfull fremtid. Straks den tar til vil menneskeheten raskt gjøre store fremskritt inn i den Nye Tidsalderen og det vil ikke finnes tvil i deres sinn om at dere har lagt fortiden bak dere for godt. Naturligvis vil dere fortsatt ha minner om de gode tider dere har opplevd, men disse vil raskt bli overskygget at den lykkelig tiden dere går inn i. Frihet vil bety at dere virkelig kan reise trygt over alt i verden og etter hvert som nye transportmetoder blir til virkelighet, vil dere ikke bruke så mye tid på å reise som dere tidligere gjorde.

Ved å fokusere på denne lysende og fredfulle fremtiden, hjelper dere til å manifestere den og vil føle dere trygge i den energien, uberørt av hva som foregår omkring dere. Forståelig nok kan dere føle tristhet over at noen venner eller familie ikke er på samme bølgelengde, men da må dere huske på at de kanhende følger en annen vei som vil gi også dem muligheten til å stige opp. Vær så snill å ikke ha fordommer mot eller dømme andre, for i sannhet kan dere ikke kjenne disses livsplan, som kan være helt forskjellig fra deres egen. Alle sjeler på Jorden vil vinne på sine erfaringer og ingen ting er bortkastet, selv om de ikke stiger opp i denne omgang. Ikke alle sjeler har forventet å stige opp i dette livet, men vil ha ønsket å vinne erfaringer som kan akselerere deres evolusjon. Å være på Jorden i denne tiden er et privilegium, for det var mange som gjerne ville komme, men som ikke ble valgt ut. Så de av dere som er her representerer de spesielt utvalgte, så gjør mest mulig ut av de muligheter dere blir gitt.

Fremtiden vil være til å fryde seg over og dere kan trekke et lettelsens sukk, siden dere allerede er godt på vei mot fullførelsene av deres lange reise gjennom de lavere vibrasjonene. Det har vært en tøff reise, full av prøvelser, men likevel har dere funnet deres sanne selv og står nå klare til å ta steget opp i de høyere vibrasjonene. Det er allerede mye som er forberedt, som vil gjøre livet deres mye lettere og mye mere til å glede seg over. Menneskerasen har ikke mer enn så vidt nådd moden alder, men vil bli Ett med alle andre og gå videre inn i fremtiden og oppnå enda større fremskritt. Dere har mye foran dere og på samme tid vil dere ha gjort dere fortjent til å få friheten til å reise i galaksen i deres uopphørlige søken etter kunnskap og erfaring.

Selv etter deres metode å betrakte tiden på, i lineære termer, er dere relativt nye i Universet, og vil få hjelp av Pleiadianerne som opprinnelig frøsatte dere. Faktum er at de har fulgt deres evolusjon gjennom betydelig tid og nå anser at de fremskrittene dere har gjort indikerer at dere er klare for et mektig steg fremover. Når den rette tiden kommer, vil de ta kontakt med dere og dere vil få dra nytte av deres erfaring som vil hjelpe dere å raskt komme videre. På de høyere nivåer betrakter alle Vesener seg som Ett og hjelper hverandre å gjøre fremskritt. Fri vilje gjelder selvfølgelig uansett og dere vil gjøre deres egne beslutninger med hensyn til deres fremtid, selv om veiledning alltid vil være tilgjengelig dersom dere skulle ønske det.

Renselsen av Jorden er på langt nær fullført og det gamle klamrer seg fast uten å innse at tiden er over for det og at det må gi vei for fødselen av det nye som skal erstatte det. Sykluser kommer og går, men i endetiden er det av avgjørende betydning at det nye får komme inn. Det vil være sterk motstand, men det vil ikke være til noen nytte. Planleggingen er allerede langt fremskredet når det gjelder introduksjonen av nye måter å gjøre ting på, som vil være både arbeidsbesparende og tidsbesparende. Fremskritt må være en kontinuerlig prosess hvis dere skal kunne få nyte fordelene ved alle de nye oppdagelsene som hittil har vært holdt tilbake og som vil gjøre livet så mye lettere og akseptabelt for alle. Den Nye Tidsalderen skimrer i horisonten og det har allerede vært kjent en tid at det har blitt utviklet nye teknologier som vil overvinne mange av de problemene dere i dag opplever.

Det er vel kjent at Menneskene blir utålmodige med hensyn til å få hjelp og forandring når ting blir tunge å bære, men dere kan være forsikret om at de Vesenene som har overoppsynet med fremskrittene deres er travelt beskjeftiget med å gjøre viktige forandringer til virkelighet. Dere har blitt fortalt ganske ofte at det rette øyeblikk må være kommet for at man skal gå i gang med dem, for å sikre at alt går som det skal, og at negative krefter ikke kan blande seg inn eller stikke kjepper i hjulene. Det er bedre å vente en stund, vel vitende om at når ting setter i gang, så vil det være det i eksakt det rette øyeblikket.
Jeg forlater dere nå med kjærlighet og velsignelser og måtte Lyset lyse opp deres dager og veien til fullendelse. Dette budskapet kommer gjennom mitt Høyere Selv.

I Kjærlighet og Lys.

Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light

Oversetter: Leif
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge