Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, December 9, 2011

SaLuSa, December 9, 2011Rundt hele verden er det en følelse av at noe er i gjære, etter hvert som det selv på overflaten blir soleklart at ikke alt er som det skal. Menneskene har tatt denne sivilisasjonen så langt som det er mulig, og står på kanten av stupet mot forglemmelse. Dette har imidlertid vært forutsett og dere har ikke blitt overlatt til å ”koke i deres egen kraft”, som dere pleier å si. Karma krever at dere må erfare konsekvensene av de frø dere har sådd gjennom tusener av år. Skaperen har intet ønske om at dere skal lide unødvendig og har gitt dere en vei ut av uføret gjennom Oppstigningen. De av dere som er av Lyset trenger ikke mye veiledning for å finne veien dit og dere løfter deres bevissthet til et høyere nivå, som vil løfte dere ut av dualiteten. Deres bevissthet er allerede av en slik art at dere faktisk er godt i vei på den stien som fører dere hele veien opp og gjennom endetiden, til det neste utviklingstrinn.

Dere kan spørre “Hva med dem som fortsatt slumrer eller nekter å se sannheten?”, og som også har den samme anledning som alle andre. Til det vil vi si at svært snart vil hendelser vekke opp media for hva som holder på å skje på Jorden. Det vil langsomt vokse frem en forståelse av at forandringene vil bli vidtrekkende, og ikke bare det, men at de er selve middelet som skal løfte deres sivilisasjon et kjempesteg fremover. De vil oppdage at svarene er i ferd med å manifestere overalt rundt dere og at godt informerte mennesker trer frem for å lede dere videre. Så Kjære Sjeler, hver eneste en av dere vil få sjansen til å endre sine liv og sikte høyere, dersom de ønsker det. Det kommer aldri til å bli lagt noe press på dem, men all mulig hjelp vil være der for dem hvis de begynner å søke sannheten.

Vi vil selvfølgelig ha en nøkkelrolle når det gjelder å legge fram de nødvendige fakta, slik at det ikke blir noen som helst misforståelser når dere søker livets sanne mening. En god begynnelse ville være at dere anerkjenner Kilden Til Alt Som Er. Det spiller liten rolle hva dere kaller den, men det vil hjelpe dere å få en plattform å arbeide videre fra og som vil forklare alt omkring dere. Å se at alt levende er knyttet til hverandre, skulle også gjøre det lettere for dere å akseptere vårt komme. Vi er ikke fremmede eller ukjente for dere, men svært like dere på mange områder. Vi har de samme drømmene om å skape kjærlighet og fred og har en dyp kjærlighet for alt som er vakkert og som er i balanse og harmoni. I oss vil dere se dere selv og forstå hva Oppstigningen kan gjøre for dere. Det har alltid vært meningen at vi skulle bli Ett på ny, og vi er her for å sikre at det faktisk blir slik.

Når ting blir litt skremmende, så vær meget nøye med å ikke la frykten slippe inn i dere og hold fokus på det dere vet er forandringer som vil løfte dere opp. Vi vil være Ridderne i Skinnende Hvit Rustning som vil dukke opp når det er nødvendig og ta dere under våre vinger. Vi vet eksakt hva som skal til og vi står klar så snart vi kan vise oss åpent for dere. Vår tid kommer ganske så snart og vi venter på signalet som tillater oss å komme inn i deres liv til glede og gode for enhver sjel på Jorden. Vi er ikke her for å utkjempe en krig, med mindre dere ser på mørket og Lyset som motstandere som kjemper om kontrollen over endetiden. Vår arbeidsmåter er alltid positive og vil ville aldri gripe til vold, men vi beskytter oss selv på måter som ikke fører til tap av liv. Det har vi ofte vist når vi har stått overfor fiendtlige angrep fra deres militære.

Det er så mye vil ville trekke deres oppmerksomhet mot, som ville vise dere at dere har hatt besøk av oss i tusener av år. I all ærlighet må det sies, at det er mange fortellinger og beskrivelser som dere ikke ville kunnet forstå uten at dere var i Romalderen. I dag har dere imidlertid fordelen av å være i Romalderen. Likevel er det problemer som må overvinnes og noe av det som begrenser dere har å gjøre med deres oppfatning av reising i Rommet. Dere må forstå at vår evne til å reise ikke handler om lysårs avstand når det gjelder hvor nær dere vi er. Avanserte sivilisasjoner som vår benytter inter-dimensjonale reisemåter som involverer det dere kaller ormehull (wormholes). Vi kan bokstavelig talt hoppe over avstander ved å ta en snarvei og om nødvendig kan vi reise raskere enn lysets hastighet. Det er klare regler for hva og hvordan vi kan gjøre dette, og det dere ville kalle Universets Politi, slik som Ashtar Kommandoen, holder orden på dette. Disse teknologiene vil jo etter hvert bli deres, så snart dere har vist at dere kan bruke dem på en ansvarlig måte.

Det livet dere er på vei til å trå inn i er svært ulikt det dere er vant til nå. Det vil ha mening og evnen til å oppfylle deres dypeste ønsker og gi dere muligheten til å utforske millioner av forkjellige planeter i hele Universet. Det myldrer av liv over alt og dere vil også reise på tvers av dimensjonene. Det finnes ikke ord som kan beskrive hva som ligger foran dere, men dere kan være helt sikre på at dere ikke vil bli skuffet. Og det er bare et steinkast unna.

For så å vende tilbake til Jorden igjen, så vil vi si at renselsen er i ferd med å komme i gang og vil øke i intensitet. Samtidig er værsystemene i ferd med å endre seg slik at det blir et mer temperert klima. De ekstremene som er vanlige på Jorden vil dere ikke oppleve på det høyere nivå dere beveger dere inn i, og det gjelder også livet generelt. Livet vil oppleves som en glede og arte seg på harmonisk vis som gjør at det vil bli en slutt på stressende opplevelser. Livet vil være behagelig og venner aldri mer enn en tanke unna og responderer umiddelbart på deres tanker. Som dere kan forstille dere så vil alt dette komme til dere og vil gjøre livet fullt av glede, så glem de prøvelser og den sorg dere har måttet gjennomgå på Jorden. De vil snart være bare et fjernt minne og erstattes av mye mer spennende og glade opplevelser.

Vibrasjonene på Jorden er igjen i ferd med å løfte seg, takket være de forventningene dere har til høytidene som dere forbereder dere på. Det er en energi som vil vedvare og fortsette å vokse etter hvert som kraftfeltene rundt Jorden øker i styrke. Energiene som stråles inn fra mange kilder vil fortsette uten opphør. Planen for å frigjøre dere fra dualiteten kan ikke feile og vårt nærvær skulle eliminere enhver tvil dere måtte ha.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og ønsker at vi virkelig kunne få dere alle til å forstå hvor heldige dere er, som er på Jorden i en slik vidunderlig tid. Ikke alle sjeler fikk anledning til å være her, men til dere som er her sender vi vår evige kjærlighet.  

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge