Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, December 7, 2011

SaLuSa, December 7, 2011La det bare være sagt, at det har aldri noen gang vært slikt press på de mørke maktene som det er nå. Presset vil fortsette uopphørlig helt til de resignerer, eller at vi må fjerne dem, slik at de ikke lenger kan forstyrre deres utvikling. Det er ting som tyder på at deres organisasjon faller fra hverandre og det vil jo føre til en raskere slutt på deres aktiviteter. De blir også nektet tilgang til de rikdommene de har skaffet seg på ulovlig vis, rikdommer som de etter hvert må gi fra seg og som vil bli omfordelt på et rettferdig vis. Om ikke lenge, så vil det ikke være de fattigste i verden som blir holdt i fattigdom, men alle vil ha det de trenger for å leve fredelig sammen og skape gode liv. Grådighet og egoisme vil ha blitt utryddet og med det kommer varig fred for alle mennesker. Når det er gjort kommer de teknologiske fremskritt som vi bringer med oss og som vil løfte folks levestandard enda høyere. Slik vil det fortsette til dere ikke har flere materielle behov og dere kan leve av det Lys som omslutter dere til enhver tid.

Det er mange oppfinnelser vitenskapsfolk blant dere har gjort, som har blitt dysset ned og forhindret fra å bli produsert til gode for dere. Oppfinnelser som umiddelbart ville ha løftet levestandarden til alle mennesker. Mange av dem handler om Fri Energi og vi skal sørge for at alle restriksjoner blir fjernet og hjelpe dere å få dem på markedet så fort som mulig. Hvert skritt fremover vil fri dere ytterligere fra slavetilværelsen og den kontroll de mørke maktene har hatt over dere. Vi ser også en storslagen kom-sammen mellom alle folkeslag og alle barrierer vil bli revet ned, spesielt der hvor det dreier seg om religionenes interesser. I virkeligheten, på et høyere nivå, finnes det ikke forskjeller i det hele tatt og dere vil komme til å forstå hva det egentlig betyr å være ”din brors vokter”. Idéen om ”dem og oss” vil ikke lenger ha noen rot i virkeligheten, ettersom alle vil bli behandlet likeverdig og respektfullt og det vil bli sett til at alle får nyte Moder Jords goder og hennes frukter.

Dere er i ferd med å gå inn i en periode av ustabilitet, men den vil ikke vare lenge og dersom alle mennesker, hvor det er mulig, hjelper hverandre, så vil den ikke sette varige spor etter seg. Den tanken at enhver må sikre seg selv er egoistisk og bare et overlevelsesredskap. Dere vil ikke måtte gå til slike ekstremer, for vi vil også være der og hjelpe dere. Det er derfor Avsløringen har så stor betydning, for i det øyeblikk vårt nærvær er kjent og vår sanne hensikt med å være her, så kan vi stå sammen om å løse problemene. Vi skal veilede dere hele veien frem til Oppstigningen og fortsette å være sammen med dere etter nøkkelperioden i slutten av 2012. Vi er like mye deres familie som dere er vår og deres sanne historie vil vise hvor nær vi er knyttet til hverandre. Det er ingen reell forskjell mellom oss og det er kun vår høyere vibrasjon som skiller oss. Vi er på det nivået dere er på vei mot og straks dere når dit vil dere være ganske så forskjellig fra der dere er nå. Den gjeveste egenskap dere vil ha er et høyt bevissthetsnivå, som er kosmisk i sin natur.

De forandringene som vil komme i de neste 12 månedene, vil være for ingen ting å regne mot de som vil følge. Deres evolusjonære nivå vil gjøre kvantesprang fremover og dere vil ta plass ved siden av oss. Vi er deres familie og før lang tid har gått vil dere lære mye om deres bakgrunn og slektskap til medlemmene av den Galaktiske Føderasjon. Alle slags ulike sivilisasjoner er representert på Jorden og gjennom de erfaringer dere har gjort, vil dere ta med dere tilbake til dem kunnskaper som vil vise seg å være særdeles verdifulle for arbeidet med sivilisasjoner som er på vei opp og i vekst. Dere er akkurat i ferd med å avslutte deres tid i dualiteten, men det er andre sivilisasjoner, utenom deres, som ennå ikke har avsluttet sin. Akkurat som Menneskeheten vil de utvikle seg raskere dersom de får hjelp og det vil appellere til noen av dere og være et oppdrag som dere vil melde dere frivillig til å være med på. Det å tjene andre er den naturligste ting så snart dere har steget opp og ingen sjel vil holde tilbake den hjelpen de kan gi andre. Dere, som har reist så langt på veien mot Lyset, kjenner allerede lysten til å vie dere selv til å gjøre livene bedre for andre sjeler.

Ha tillit til deres egne evner, for dere kan utrette mye mer enn det dere forestiller dere. Dere vil i alle tilfeller være med-skapere når det gjelder deres nye Jord. Deres kjærlighet er allmektig og når dere deler den med deres Medmennesker, så løfter dere dennes sjel opp. Den er en helende energi som bare begrenses av nivået på deres egne vibrasjoner, men etter som dere går gjennom det kommende året så vil den øke betydelig. Det vil om ikke så lenge bli etablert healing-institusjoner på Jorden, men med tiden vil disse ikke trenges lenger. Dere har så mye å vinne ved å holde fast på deres ønske om å stige opp og dere vil bli løftet fullstendig ut av de lavere vibrasjoner. Allerede nå er det mange av dere som føler dere ille til mote når dere er i områder eller situasjoner med lave vibrasjoner, så dere kan bare forestille dere hvordan vi, fra de høyere nivåene, føler den tyngende vekt som der finnes. For oss er det en forferdelig ukomfortabel følelse.

Det er mange tidslinjer som flyter sammen på det nåværende tidspunkt og det antyder at så snart vi er i stand til å manifestere vår plan, så vil det bli en hel serie med hendelser over en relativt kort tidsperiode. Det eneste vi ber dere om er å holde blikket festet på den fremtiden dere ønsker dere. På den måten vil dere bidra til å vedlikeholde dens energi, slik at alt vil skje til alles tilfredsstillelse. Valg av det rette tidspunkt er like viktig som alltid, men vi vil ikke komme ut med noen dato før det er helt trygt å gjøre det. Så snart vi kan innta våre ansvarsposisjoner, så kan vi i tillit meddele dere hva vi holder på med og sannheten er at dere vil gradvis vil jobbe mer sammen med oss og ha et behov for å vite hva som foregår.

Vi har folk fra Jorden som besøker våre skip, men i de fleste tilfeller er det mens de er i drømmetilstand og de husker svært lite av det når de våkner. De er som oftest mennesker som jobber sammen med oss. Besøk som er til ren glede og forlystelse vil måtte vente til tryggere tider. Av nødvendighet, så er de hyppigste besøkene av våre medarbeidere, deriblant noen som er blant deres øverste statsledere i dag. Vi har mange folk som er i maktposisjoner i dag, som fullt ut støtter vårt oppdrag. Imidlertid må de holde en lav profil inntil de mørke maktene ikke lenger representerer noen fare for dem. Dere kan av og til få den feilaktige oppfatning at vi har liten støtte, men det er svært langt fra sannheten og vi har støtte i alle deler av verden.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og gleder meg over den bølge av oppstemthet og forventning som vokser frem på denne tiden av året, nå som mange forbereder seg på de festlighetene som snart skal utfolde seg. Menneskene er svært standhaftige, og selv om mange av dere lever med liten inntekt, så synes dere i stand til å heve dere over det. Det er enormt hjertevarmende å se den godhet og omtanke som kommer fra så mange av dere, som er fullt ut bestemt på å bringe litt glede og lykke inn i verden.  

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge