Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, November 9, 2012

SaLuSa, November 9, 2012

Den lange ventetiden er over og Obama er fullt klar over hva som forventes av ham og han er den rette mann for jobben. På samme måte som alle andre sjeler, har også han arbeidet frem denne stund i sitt liv, for å fullføre hovedmålet i sin sjeleplan. Han vil snart ha fått organisert ting rundt seg og vil da kunne sette i gang med de forandringene han vet er nødvendige for at menneskeheten skal kunne komme videre. Vi har vært i kontinuerlig kontakt med ham og han har ofte blitt orientert om sin rolle. En hel rekke juridiske grep er i ferd med å gjøres og de vil være startskuddet for fjerningen av toppmedlemmene av Illuminati. Det vil effektivt ta fra dem den siste rest av makt de har og nådestøtet for deres håp om å beholde makten. Dette åpner for en mer generell utrenskning av mørke Sjeler lavere i systemet.

Vi ber om at dere ikke slapper av i arbeidet dere med å spre Lys, fordi menneskehetens kollektive bevissthet forsatt trenger enhver støtte og oppmuntring til å ekspandere. For å si det mildt; det vil bli litt av en oppvåkning når sannheten begynner å komme ut, og vi ønsker at det skal ha en positiv virkning og ikke at det skaper frykt. Mennesker liker ikke forandring, fordi de føler at det truer stabiliteten og komforten i alt det de er vant til. Det burde imidlertid ikke være lenge før vi kan spille vår rolle åpent og kommunisere åpent med dere. Det er én ting å kanalisere budskapene våre til dere, men vi ønsker at dere skal se oss som de vi virkelig er. All frykt vil raskt forsvinne når får kjenne vårt nærvær og det vil bli åpenbart for alle at vi er Fredens Ambassadører.

Det er fortsatt en nødvendig forutsetning for at vi skal kunne bevege oss fritt over himmelen deres at de militære ikke skyter på oss. Selv om vi med letthet kan unngå fare, så ønsker vi å kunne komme mye nærmere dere uten å risikere at det fører til at dere blir skadet. De av dere som har psykiske evner vil ha lagt merke til at vi mye oftere er tilstede i situasjoner der mange lysende mennesker er samlet. Slik vil det også fortsette. Det er vår måte å beskytte dere på, men også en måte å omhylle dere med enda mer Lys, slik at alle involverte blir løftet enda høyere. Det var dette dere opplevde under konferansen i Sedona, og noen av dere ble helt overveldet av det. Bare forestill dere at hver dag var slik som det, for om ikke lenge vil det bli slik dere opplever hver eneste dag. Dere har så vidt begynt å berøre de høyere vibrasjoner og det begynner å demre for dere hvilken vidunderlig følelse det er.

Denne måneden, og selvfølgelig den neste, vil være en kontinuerlig strøm av energi-innstråling som systematisk vil løfte vibrasjonene deres stadig høyere. Hver eneste sjel vil kjenne effekten av det på et eller annet vis, og de som allerede er kommet langt på veien mot Oppstigningen vil absorbere dem med letthet. For andre som ikke ennå har åpnet seg for dem, kan det bli en vanskeligere opplevelse fordi kroppen deres ennå ikke er forberedt på å ta dem inn. Ikke usannsynlig vil det føre til at de blir forvirret og ikke er i stand til å forstå hva som foregår. Det er en tid hvor det er nødvendig å sentrere seg og avspenne seg, fordi stress er den verste fienden når man forsøker å forberede seg til Oppstigningen. Når omsider de mørkes grep over dere er borte for godt, så skulle det gjøre det mye lettere for dere å slippe taket i spenninger og eventuelle negative følelser, slik at Lyset kan flomme inn i dere.

Våre medarbeidere på Jorden er nå mer motivert enn noen gang og kan gå i gang med planene sine som har måttet vente så lenge. De kan nå, for å si det slik, gjøre ferdig det papirarbeidet som skal til for at vi kan sette det hele i gang. På samme måte som dere, har også vi ventet ivrig på dette øyeblikket hvor arbeidet kan begynne for alvor. Vi må få takke alle Lysarbeidere for deres usvikelige hengivenhet i sine individuelle oppgaver, for uten dere ville vi ikke ha vært der vi er i dag. Dere fortjener nå å høste fruktene av deres arbeid og dere vil snart glede dere over å bli del i forandringene, som dere nå kan ta en aktiv rolle i. Dualiteten er i ferd med å svinne, for å bli erstattet av frihet og fred for alle mennesker.

Akkurat nå er vi i en “vente og se”-situasjon, med hensyn til hvordan ting utvikler seg herfra. Vårt hovedfokus er endringene i regjeringer og statsledelse som vil gjøre at våre utvalgte representanter kan tilkjennegi seg og gå i gang med arbeidet for fullt. Dette vil legge grunnen for en ny styrings- og ledelsesmodell som alltid har folkets beste som mål. Snart vil dere kunne stole på dem som har fått makt til å gjøre beslutninger på deres vegne. Ikke lenger vil det være noen som spiller dobbeltroller eller gir falske løfter. Dere har tiltrukket så mye Lys til Jorden at dere virkelig har etablert en høy vibrasjon. Det gjør at folk av en lavere vibrasjon ikke lenger kan tillates å ha makt. Og det er av denne grunn at det nå er riktig å fjerne dem.

Når dere i fremtiden velger deres ledere, så vil dere velge blant dem som er høyt åndelig utviklet. Kloke ledere vil lede ut fra felles enighet og beslutninger vil være basert på kjærlighet og det som bringer dere glede og lykke. Det vil ikke lenger finnes en eneste sjel som har skjulte motiver i hjerte eller sinn, for på de høyere nivåer er allting rent og av Lyset. I selskap med andre kjærlighetsfylte sjeler vil livet være ekstatisk og fullkomment, og en kontinuerlig feiring av det guddommelige. Absolutt alt dere kan ønske dere vil være der for dere og når dere har fått tilbake deres fulle skaperkraft, så vil dere ikke mangle noe som helst. Etter å ha levd i dualiteten så lenge, vil forandringene bokstavelig talt være overjordiske. Livet vil være ulikt alt dere har opplevd til nå og fullstendig overgå alle deres forventninger.

Så Kjære Sjeler, ta det med ro og gled dere over det som er i ferd med å skje. Eventuelle problemer eller ubehageligheter mens forandringene finner sted vil være kortvarige, og med oss som støttespillere skal vi sørge for at dere blir tatt godt vare på. Som vel alle kan forstå, så er det massive forandringer som ligger foran dere og vi er oppgaven mer enn voksen. Vi har allerede hundrevis av skip i Jordens atmosfære og enorme moderskip litt lenger ut, som kan fremskaffe hva enn dere måtte trenge på kort tid. Mange av dere har besøkt oss i drømmetilstand, og når vi kan møtes fritt, vil dere huske at vi har vært i kontakt med hverandre. Vår galaktiske Føderasjon er sammensatt av de Stjerne-Nasjonene som de fleste av dere opprinnelig kom fra. Så det vil bli en del følelsesladde gjenforeninger når vi endelig kan komme sammen og dere får møte deres sanne familie igjen.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg kan fortelle dere at alle vi i den Galaktiske Føderasjon betrakter hverandre som Ett. På Jorden har dere en tendens til å holde dere til deres egen klan og blander dere ikke så lett med hverandre som vi gjør. Vær rede til å kaste slike følelser av dere og gled dere i deres visshet om at vi Alle Er Ett. Inntil vi møtes, fortsetter vi å sende vår ubegrensede Kjærlighet til beste for dere alle.

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge