Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, December 5, 2011

SaLuSa, December 5, 2011Våre allierte fortsetter å gjøre fremskritt i sitt arbeid med å sette en stopper for de mørke kreftenes aktiviteter. Motstanden blir skjøvet til side ettersom det er vi som er for oppadgående, og et par vesentlige kupp kan når som helst åpne Pandora’s eske og avsløre dem som har stått bak planen om total verdenskontroll. Vi er så visst tett i hælene på de ansvarlige og for en gangs skyld kan de ikke kjøpe seg fri. Så mye har blitt avslørt om det som har foregått og som har tatt fra dere deres rettigheter, og bestikkelser har vært en vesentlig del av det. Ærlig politikk forsvant for lenge siden, men det betyr ikke at det ikke finnes ærlige politikere. Uheldigvis er det slik at deres stemme ofte blir ”kvalt” og regelmessig ignorert, men dere tid kommer snart og dere kan være viss på at vi kjenner hver enkelt ved navn.

Hver eneste dag nå er full av muligheter for spennende nyheter og Avsløringen blir energetisert av deres fokus på den. Det betyr at den plutselig kan ”storme inn på scenen”, ettersom sannheten ikke kan holdes skjult stort lenger. Den vil en gang for alle bevise vår eksistens og eliminere enhver antydning om at vi har skjulte motiver når det gjelder dere og Jorden. Straks våre sanne motiver er bekreftet, så håper vi å ha overbevist dem som er i tvil om at vi kommer i fredelige hensikter. Dere trenger oss og i alle tilfelle er det bestemt ved guddommelig dekret at vi skal komme sammen brødre i Lysets. Fremtiden vil bringe dere inn i de kosmiske riker, som er deres sanne hjem, og hvor dere igjen vil være deres fulle selv. Som dere kan se, er det mye som skal gjøres og Oppstigningen er det første steg som vil løfte dere opp. Det vil være et kjempesprang fremover i deres bevissthetsnivå.

Alle vil på ett eller annet tidspunkt bli tilbudt de samme mulighetene til å stige opp, men det kommer med en betingelse av at dere legger innsats i å løfte deres vibrasjoner. Dere kan ikke bare vandre rett inn i Oppstigningen med mindre deres energier er kompatible med de nye nivåene. Vi har allerede fortalt dere at til å begynne med trengs det ikke mer enn deres oppriktige ønske om å stige opp, men det er nødvendig at dere endrer deres livsførsel slik at den speiler de nye vibrasjonene. Det betyr gradvis å legge av seg tilknytningen til det som ikke lenger tjener dere. Slike som for eksempel bruken av narkotiske stoffer eller alkohol eller å ta del i aktiviteter som er av lav vibrasjon. Om dere skulle takke nei til tilbudet om oppstigning, så er det opp til dere og da vil dere bli ledet hen på en vei som gjør det mulig å fortsette som dere gjør i dag.

Noen religionstilhengere forventer at Guds vrede skal ramme Jorden, men vi ønsker å gjøre det helt klart at Gud Er Kun Kjærlighet. Bildet av Guds vrede stammer fra bibelen og har sitt opphav i usanne læresetninger og gamle spådommer som ikke lenger er relevante. Naturligvis vil det skje fysiske endringer, ettersom det er Moder Jords natur og hun er ansvarlig for å gjennomføre dem. De er imidlertid ikke ment å ødelegge Jorden, men del av en nødvendig renselse for å gjøre henne klar til Oppstigningen. Faktum er at jo mer Lys som blir trukket til Jorden, jo smidigere vil det forløpe, og folk vil bli advart dersom de er i fare. Noen vil lytte og handle, andre vil bli værende, alt ettersom hvordan deres intuitive følelser er.

Kjære Sjeler, dere har reist lang for å komme til dette avgjørende punkt i deres liv, så vi ber dere å merke dere hva som foregår omkring dere. Noe informasjon blir spredt med overlegg for å skape frykt og dere skulle vite nå, at det er den energien som gir næring til de mørke kreftene. Uten å løfte en finger kan dere holde dem nede, ved å nekte dem den energien de lever av. Hold Lyset deres sterkt og levende til enhver tid og ta aldri blikket deres fra målet. Året 2012 vil se en stadig økning av Lyset som sendes inn til Jorden og det betyr at dere raskt vil legge de gamle vibrasjonene bak dere. Når dere lar dem fare, vil dere kjenne at en mye lettere følelse tar over og en skjønn følelse av fred senker seg over dere. Hvis dere allerede har det slik, må vi bare si ”godt gjort” og at det viser at dere gjør alt dere kan for å forberede dere på Oppstigningen.

Vi i den Galaktiske Føderasjon kommer stadig nærmere dere og vi har etablert kontakt med et stort antall Lysvesener på Jorden, som har avgjørende roller å spille i Avsløringen. Om det er nødvendig, kan vi lære alt som er å vite om en person, så dere kan være trygge på at enhver som snakker på våre vegne er fullt ut til å stole på. I tilfeller der andre prøver å komme på banen med desinformasjon, vil dere kunne føle forskjellen på grunn av energien ordene deres bærer i seg. Vær våkne og husk at de mørke kreftene er enkle å avsløre og bare ute etter å sende ut budskaper som skal skape frykt. Det er viktig at dere forstår, at helt til denne syklusen nærmer seg slutten, så har de mørke sjelene fri vilje til å gjøre akkurat som de vil. Vårt håp er at de snart vil innse at Lyset er i ferd med å ta over makten på Jorden og at de har ingenting å vinne på å prøve å skape mer forvirring og kaos.

For mange nærmer det seg nå en høytid hvor man ønsker å gjøre godt og folk snakker om det nye året og hva de ønsker at det skal bringe med seg for dem. Lysarbeidere som gir uttrykk for sin tillit til at fremtiden vil bringe fred på Jorden, kan være en enorm hjelp for å dempe frykten som ellers ville oppstå på grunn av ustabiliteten omkring dere. Et oppmuntrende ord her og der kan hjelpe til med å fjerne dysterheten og pessimismen som mange føler nå. Lyset deres er en kraft som rekker langt og uansett hvor dere går vil den skape en følelse av ro. Når mange av dere kommer sammen i den hensikt å sende lys, vil kraften øke eksponentielt og dere vil gjøre mye godt for Menneskeheten. Tro oss, dere er mye mektigere enn dere selv tror.

Vi vet at mange mennesker har det svært vanskelig i denne tiden, men la ikke det trekke dere ned, for det skal ikke gå lenge før alt det vil endre seg. Dere vil rett og slett ende opp med å ha det mye bedre enn noen gang tidligere i livet deres. Dere vil få fred på Jorden og problemene deres vil bli mindre og mindre inntil de ikke lenger finnes. I løpet av noen få måneder vil dere få bevitne forbausende forandringer og vi er deres garanti for at alt vi har lovt dere vil bli virkelighet. Når vi snakker om ”vi” så omfatter det alle de Lysvesener som arbeider sammen med oss fra de høyest Lysriker. Endetiden er nøye planlagt fra Guds hånd og når det gjelder Skaperen, så gjøres ingen feil.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og jeg ønsker dere alt godt, alt det dere drømmer om og all den kjærlighet dere leter etter.  

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge