Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, August 6, 2012

SaLuSa, August 6, 2012

Arven etter de mørke Sjelene som fortsatt er på plass, forårsaker fortsatt problemer for dere. Aktiviteter de satte i gang for lenge siden holder fortsatt på å utvikle seg. Det området hvor de har blitt satt mest tilbake dreier seg om deres militære ambisjoner, for vi har gjort deres atomvåpen permanent funksjonsudyktige og de vil ikke få bruke dem. Den delen av kabalen som handler om finanssystemene har også falt sammen og vil ikke tillates å bli ”reddet” tilbake til sitt gamle format. Etter hvert som det gamle systemet ramler over ende, så blir også omfanget av ulovlig praksis og korrupsjon, som har pågått i lang, lang tid, komme for en dag. Så det er ingen grunn til å bekymre seg om de nåværende problemene, for litt inn i fremtiden, ikke så langt unna, vil alt endre seg til det bedre.

I fremtiden vil heller ikke penger ha den betydning som de har hatt i fortiden. De vil være fordelt på rettferdig vis og det nåværende systemet med tunge skatter vil bli omfattende forandret, slik at dere skatter bare én gang av det dere tjener. I tillegg til det vil Fri Energi bli brukt for å dekke mange av deres behov, slik at utgiftene blir mye lavere enn de er nå. Når alt er kommet på plass vil det sikre at den energien dere trenger for oppvarming, lys og matlaging vil være gratis, på samme måte som ulike former for offentlig transport. Med tiden vil ikke petroleumsbaserte produkter bli brukt lenger, for det vil ikke være behov for dem. Ren og billig energi vil være tilgjengelig for alle, og på den måten eliminere det meste av forurensning på planeten deres.

Dere begynner å venne dere til tanken på store forandringer i samfunnet deres, men disse vil ikke medføre de forstyrrelser som dere ville forestille dere. Planen er omhyggelig gjennomarbeidet og raskhet er av vesentlig betydning for alt det vi er i ferd med å sette i gang. Vi vet at noen av dere er engstelige for at det ikke er tid nok til å få gjennomført alt arbeidet, men dere kan være sikre på at vi er forberedt på enhver mulig situasjon. Det grunnleggende arbeidet er allerede gjort og hindringer, slik som å søke om og vente på tillatelse eller andre forsinkelser som dere er vant til, vil ikke forstyrre arbeidet vårt.

Etter hvert som tiden går blir dere mer og mer åpne til tanken på å arbeide sammen med oss og vi ønsker slik entusiasme hjertelig velkommen. Det har alltid vært vå intensjon at dere skulle være involvert i arbeidet, som for eksempel opprenskningen på Jorden. Det er mange landområder som er alvorlig ødelagt og forurenset eller lagt øde på grunn av avskogning. Bekymre dere ikke for hvor lang tid det vil ta, for vi kan hjelpe til med å sette dem i stand igjen svært raskt. Faktum er at vi vil bringe dem tilbake til en enda bedre tilstand enn de var tidligere, fordi vi vet nøyaktig hva som skal til for å gjenskape balansen i naturen.

Dere må huske på at våre Moderskip i mange tilfeller er mange, mange kilometer lange og mye større enn mange av byene deres. Vi har med oss alt det vi kan tenkes å trenge, inkludert store flåter av mindre skip som utfører oppdrag i deres atmosfære. De moderskipene dere ofte ser er sigarformede, men vi har også sirkulære skip. Vi kommer vanligvis ikke så nær Jorden med våre største skip, for de ville føre til forstyrrelser og feil på deres energisystemer. Imidlertid vil dere se dem høyt over atmosfærens yttergrense og dere kan være sikre på at vår tilstedeværelse vil øke etter hvert som vi kommer dere nærmere.

Dere begynner å bli vant til idéen om at dere skal gjøre et kjempesprang fremover og dette gjøre det lettere for oss å introdusere dere til nye teknologier. I de fleste tilfeller er de arbeidsbesparende, ikke-forurensende og billige i bruk og selvfølgelig vil automatisering gjøre at de krever lite innsats fra deres side. Det vil gjøre at dere har langt mer tid å bruke til dere selv eller å investere i andre ting som interesserer dere. Med andre ord vil dere har mer enn nok av tid til hobbyer eller hva dere nå måtte ha lyst til for å utvide deres kunnskaper ytterligere. Siden dere vil kunne reise inn i fortiden, nåtiden eller fremtiden vil kunnskapen dere vokse meget raskt. Om dere har tilstrekkelig utvidet bevissthetsnivå, kan det tenkes at dere har lyst til å bli medlem av en av Føderasjonene, for eksempel den Galaktiske Føderasjon av Lyset.

Siden de omfattende forandringene, som vi har tegnet et bilde av for dere, er så nær forestående, så er det i mellomtiden ingen grunn til å bekymre seg. Fremtiden deres er allerede fastlagt og én ting er hel sikkert og det er at endetiden er fastsatt ved dekret fra Gud og slik blir det. Ingen ting kan endre på sluttresultatet og hva som skjer i tiden frem til Oppstigningen er ikke så viktig. Som det begynner å demre for dere, så er det ikke lenger nødvendig at det blir en katastrofal avslutning på denne syklusen. Det var bare relevant så lenge det virket som om Mennesket var fanget i de lavere vibrasjonene og det så ut som om det ikke var noen vei ut av det.

Dere fortjener ros for at dere har respondert så bra på forsøkene på å løfte dere opp. Til tross for at de mørke Sjelene i stadig sterkere grad økte sin kontroll over dere, så tok dere inn Lyset og våknet opp til hva som holdt på å skje. Deres høynede bevissthet tiltrakk enda mer Lys til Jorden og energilinjene rundt henne har blitt fornyet og er ekstremt aktive nå. Like tiltrekker like og dere har blitt så mektige at dere ikke bare har stanset de mørke mitt i spranget, men dere har oppnådd seier over dem. Dere skal snart se at de blir fjernet og forhindret i å utvide sitt mørke nettverk. Det er mye som skal gjøres og vi er klare til å sette i gang med den livsnødvendige renselsen. Vi har sørget for å begrense ødeleggelse gjennom mange år, men nå er tiden inne for å fullføre det arbeidet vi allerede har begynt på.

De mørke sjelene har fått anledning til å sette sin spilleplan ut i livet, men det var alltid meningen at Lyset skulle seire. Det var bare er spørsmål om hvor godt Lysarbeiderne ville respondere, for dere har ofte inkarnert for så bare å bli dratt ned av de negative energiene, slik at dere glemte deres livsplan. Hjelp er alltid tilgjengelige for å hjelpe dere opp igjen, men mange ganger er det vanskelig å nå frem til dere. Fristelsene på det fysiske nivået er sterke og vanskelig å motstå, men med erfaring kan dere heve dere over dem. I virkeligheten er det ingen som mislykkes, fordi dere vil fortsette å bli stilt overfor utfordringene i de lavere dimensjonene helt til dere overvinner dem.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og ber dere å fortsette å holde deres fokus på Oppstigningen, fordi det er hva det hele handler om og dere har brukt mange, mange liv på å komme dit dere er i dag. Det er godt gjort og vel fortjent.Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge