Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, November 5, 2012

SaLuSa, November 5, 2012

Kjære Sjeler, hvilken fantastisk samling av mennesker som fant sted på 2012Scenario-konferansen i Sedona, Arizona! Uten å nøle la hundrevis av mennesker i vei for å møtes i tre dager, og for å lytte til foredragene til talere som er viden kjent for sin hengivenhet til å spre Lys. De fikk virkelig oppleve litt av en fest, som utløste kjærligheten og Lyset i alle deltakerne og skapte et fokus for det som gjorde at det spredte seg viden omkring. Det fortsetter å stå som et fyrtårn som kaller alle sjeler og er et signal om intensjonen om å løfte vibrasjonene enda høyere enn de har vært. Dette øker også sannsynligheten for at den første av Lysbyene vil manifestere seg der om kort tid. Alle disse sjelene som var involvert i konferanse er sanne Lysarbeidere som svarte på denne muligheten til å slå sine krefter sammen og bidra til at mange flere mennesker blir oppmerksom på Oppstigningen.

Fra oven kunne vi se Lyset som vokste eksponentielt og våre representanter fra Engleriket, som også var tilstede, kunne føle på kroppen den skjønnhet og glede som gjennomsyret forsamlingen. Vi sørget også for at det ikke ble noen avbrudd eller forstyrrelser under konferansen, for en slik eksplosjon av Lys tiltrekker de mørke Sjeler, som vil gjøre alt de kan for å slukke det. Det er også viktig at alle dere som er av Lyset beskytter dere selv, og en enkel visualisering av at dere legger en kokong av Lys rundt dere vil beskytte dere. Det dere fikk erfare er at når mange nok sjeler kommer sammen med felles sinn, hensikter og visjoner, så skjer det en umiddelbar kontakt og skaper en frihet til å dele rett fra hjertet, helt uhindret av sosiale skikker eller praksis. Dere følte dere helt frie og uten hemninger og i stand til å åpne hjertet for andre sjeler uten spørsmål. I fremtiden er det denne typen gjensidig aksept som vil være den normale måten å omgås hverandre på.

Vi har nevnt det for dere mange ganger før, at dere er så mye mektigere enn dere selv fatter. Ha tillit til dette, mye mer enn der noensinne før har hatt, og vit at ingen ting er umulig. Hvis dere har målrettet vilje og tro på deres egen kraft, så vil det skje mirakler. Tenk fremtidsrettet og prøv å unngå å se dere tilbake, og fokuser på alt som er ”helt” og av Lyset. Oppstigningen er sikret, men len dere ikke tilbake ennå, for deres hjelp er nå viktigere enn noen gang før. Det er fortsatt mye renselse som er nødvendig, som dere vet, og dere kan bidra til at eventuelle negative effekter av den blir så minimale som mulig ved å sende Lys og Kjærlighet til Moder Jord. Hun har ikke noe ønske om å skape ødeleggelse og død, men hennes Oppstigning er like viktig som deres, hvis ikke mer! Tenk på at hun har like stort behov for å være rede som dere selv har, og at Oppstigningen er en tid hvor dere forenes og stiger opp som Ett.

Livet på deres nåværende Jord går mot slutten, og det er nødvendig, fordi dualitetens syklus er på det nærmeste over. Ingen ting står stille og alt er i bevegelse og i forandring for å finne sin rette plass i samsvar med sin vibrasjon. At sjeler på Jorden derfor blir atskilt er en helt naturlig hendelse, for Loven om Tiltrekning er alltid i virksomhet. Bekymre dere ikke om hvilken vei en annen sjel velger, for dere er alle skjebnebestemt til å følge den vei som allerede er planlagt. Dere vil alltid befinne dere på det rette sted for å fortsette deres utvikling. Tenk ikke på det å miste deres kjære, for dere vil alltid være Ett med dem uansett hvor de er. I de høyere dimensjonene er tid og avstand ingen hindring for å kommunisere eller reise.

I USA er presidentvalget i den siste innspurt og president Obama vil gjenoppta makten for å lede dere inn i den Gyldne Tidsalder. Hittil har dere fått se lite av hans virkelige evner og brennende ønske om å skape fred i verden. De mørke sjelene kan nok ha benyttet sine metoder for å få valgt ”sin mann”, men vi av Lyset har også våre måter å se til at vår kandidat lykkes denne gangen. Det er en seier som er sikret og da vil dere virkelig få se at ting skyter fart. Dere vil rett og slett bli temmelig overrasket når ting virkelig setter i gang. Det er bare noen få uker igjen for å gjennomføre alt det som er nødvendig for at dere skal kunne gå inn i den nye perioden i deres liv. Vær forberedt på forandringene, slik at dere kan tilpasse dere dem uten vanskeligheter. De er ikke ment å gjøre livet deres vanskelig, men å forbedre det mer en dere kan forestille dere i deres villeste drømmer.

Stormen Sandy var en naturlig hendelse som Moder Jord trengte for å forberede seg til sin Oppstigning, og slike ting finner sted i områder der det finnes dypt rotfestete negative energier. På et annet nivå vet dere at denne typen renselse vil finne sted, og når resultatet er at noen mennesker går bort, så er det ikke tilfeldig slik dere vanligvis tenker på det. Vi sier det en gang til; ingenting hender tilfeldig, alt er forutbestemt. Det at dere kollektivt har hevet deres bevissthetsnivå så mye som dere har, gjør også at mer dramatiske renselse ikke behøves, så det er på sin plass å gratulere dere med hva dere har oppnådd. Det dere nå forstår er et klart eksempel på deres makt til å skape deres egen virkelighet.

Som dere nå vel skjønner er de neste ukene så utrolig viktige for dere og de vil omsider vise dere veien hjem. Vi kan nesten ikke vente med å komme i gang på en slik måte at dere er vel informert om hva som skjer, og at vi kan begynne å arbeide sammen. Så snart disse som står i veien er fjernet, vil vi alle ha mye større frihet til å bevege oss omkring slik vi ønsker. Da vil mange flere forandringer bli introdusert, blant annet slik at dere kan reise til hvilken som helst destinasjon i verden mye raskere enn i dag. Alt det vi har lovet dere vil bli oppfylt på rekordtid, og vi har i lang tid stått klare til å sette i gang. Planene våre omfatter forandringer over hele verden og vi har støtte og mannskaper til å sette i gang i mange deler av verden samtidig.

Vi vil at dere skal forstå og ta inn over dere det faktum, at når dere har hatt slik suksess med å etablere Lyset på Jorden, så har det sterkt redusert nødvendigheten av traumatiske og katastrofale forandringer. Det har vært tallrike profetier fra lang tid tilbake, som har vært basert på ”sannsynligheter” om hvordan den kollektive bevissthet ville utspille seg. Jo lengre tilbake dere går, si til tiden omkring Jesu fødsel, jo mer var profetiene preget av kjempekatastrofer og undergang. Noen mennesker klynger seg imidlertid ennå til disse gamle profetiene og opprettholder således en tidslinje som fortsatt eksisterer i dag, men den bærer ikke i seg nok energi til å påvirke endetiden. Så vi ber dere forstå at ingen ”tar feil”, men at de har blitt hengende fast ved en spådom som ikke lenger har noen relevans.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og takker alle Lysarbeidere i hele verden for deres dedikerte innsats for Oppstigningen, og Michael for at han hadde tillit nok til å kanalisere et budskap på direkten på konferansen i Sedona. Jeg omtaler ham som Michael fordi, som med alle andre, det fulle navnet bærer i seg en energi som er spesifikk for den personen. Velsignet glede til dere alle!

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge