Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, October 3, 2011

SaLuSa, October 3, 2011Skipene våre har blitt sett så ofte på himmelen nå at “Avsløringen” knapt er nødvendig, når det gjelder kravet om å bevise vår eksistens. Den tiden er forbi at det er noe poeng å fornekte vårt nærvær, og når en del av astronautene nå er klare til å fortelle det de vet, lurer vi på hva skeptikerne trenger av ytterligere bevis. Det bekymrer oss imidlertid ikke det ringeste, for de som er i tvil må finne sin egen sannhet. Men dere kan jo lure på hvorfor myndighetene fortsatt stikker hodet i sanden. Det er fordi, Kjære Sjeler, at tanken på å måtte stå fram og svare for alle løgnene de har kommet med, og innrømmelsen av at de har hatt sine egne romskip i mange år, er mer enn de har mot til. Ennvidere vil de ikke at dere skal vite at de har hatt kontakt med ”de Grå”, til og med samarbeidet med dem i nesten 80 år, hvilken er en lang tid med svik og løgner, alt mens de tillot bortføringer og kvesting av kveg. ”Sannheten” veier meget tungt på deres skuldre og i tillegg kommer småting som baser på Månen og på Mars.  

For de mørke maktene er det som om Pandora’s eske blir åpnet når sannheten kommer frem, og ikke minst fordi det vil vise hvordan trillioner av dollar av folkets penger har blitt brukt på hemmelige og lyssky operasjoner. Vi kunne fortelle mye mer, men la det være nok å si at det ikke vil være noe sted for dem å gjemme seg, for dem som har gjort seg skyldige i de største kriminelle handlinger noensinne mot sitt eget folk. De har så mye å stå til rette for at vi har bare vist dere toppen av isfjellet. Vi vet at dere vil spørre om hvordan det har kunnet skje rett foran nesen på dere og uten deres vitende. Svaret er at Illuminati har hatt en enorm makt og innflytelse, og de har arbeidet målrettet mot total kontroll i tusener av år. Til tross for det faktum at deres dager er talte, så må de gå i seg selv nå og innse at de har tapt før den siste hekken inn mot mål. Deres neste spørsmål vil være ”Men hvorfor var det ingen som stoppet dem?”, og svaret på det er at det ikke er opp til andre å blande seg inn i evolusjonen til en annen art. Ja visst har vi blitt gitt tillatelse til å veilede dere og øke deres forståelse, men det endelige valget har vært deres, som skapere av deres egen utviklingsprosess.  

Når vi da ser på dagens situasjon, så erfarer dere resultatet av deres ønsker og intensjoner og i en situasjon hvor dere underveis har gitt bort makten til andre. Det er deres skaperverk og grunnen til at dere må være med gjennom endetiden. Som alltid er det eneste unntaket tilfeller der Høyere vesener, som overvåker hele prosessen, handler på vegne av Skaperen og intervenerer. Siden de mørke kreftene for lengst skulle ha gitt fra seg makten til dere, så er nå tiden kommet dit hen at den vil bli tatt fra dem. Til og med de mørke sjelene må følge visse regler og kan ikke herje som de vil. Den overordnede faktor har vært Skaperens dekret om at denne syklusen skal avsluttes med Oppstigning. Derfor har prosessen hatt støtte av den Galaktiske Føderasjon og andre av Lysets organisasjoner, for å sikre at løftet ble oppfylt og syklusen ender slik det er meningen. Det skulle ikke bli noen gjentakelse av den siste katastrofen da Atlantidene ødela Atlantis fullstendig for omtrent 10.000 år siden.  

Historien deres er et annet område som virkelig trenger å rettes opp, for den også har svært lite til felles med sannheten. Hvert land har skrevet historien slik som de selv ville at den skulle bli husket. Naturligvis skriver de historien som en hyllest til krigens ære og skjuler de grusomheter og kriminelle handlinger som er begått overfor erobrede folk. Grådighet og makthunger har vært drivkraften bak de fleste felttog, og kriger har blitt startet med overlegg ut fra slike motiver. Hele scenarioet reflekterer handlingene til sjeler som har mistet kontakten med sitt Guddommelige Selv. Det var ikke uventet, for da dere slapp dere ned i de lavere dimensjoner, så glemte dere hvem dere virkelig er. Å feile er ikke betraktet som en synd i samme grad som å la være å lære av sine feil.  

For å sikre at dere ikke ble fastlåst i 3dje dimensjon for alltid, ble det unnfanget en plan som skulle se til at det stadig var en tilstrømming til Jorden av sjeler som hadde kraft til å heve seg ut av en så lav vibrasjon. Resultatet er at gjennom de siste hundre år har Lyset gjenetablert seg på Jorden. Nå har dere et nettverk av mektige kraftlinjer som favner hele Jorden og som gjør at dere kan trekke Lys til dere selv. Vi er svært glad for å kunne si, at etter å ha arbeidet for å stimulere vekst i tusener av år, så er det enormt gledelig å til slutt se slike fantastiske resultater. Det betyr rett og slett, at uansett hvordan verden arter seg ytre sett, så går alt etter planen. Oppstigningen er sikret og om ikke lenge vil dere se klare bevis foran dere. Det ligger dramatiske tider foran dere, men alle peker mot slutten på denne syklusen og muligheten for dere til å forlate dualiteten i sin nåværende form. Uansett hvor langt dere utvikler dere, vil dere alltid ha ansvaret for deres handlinger. Imidlertid er det slik i de høyere dimensjoner som dere nå er på vei inn i, at dere har et bevissthetsnivå som ikke bærer mørke tanker eller tillater mørke handlinger.  

Dere er alle kommet il Jorden for å øke deres åndelige forståelse og for greie utfordringen med de lave vibrasjonene ved igjen å vende tilbake til Lyset. Hvis dere ser på alle deres erfaringer som verdifulle og husker på at dere kom fra de høyere dimensjoner nettopp for å erfare dette, så kan dere ikke, og burde heller ikke, se på dere selv som mislykket. Imidlertid, hvis en sjel har blitt overveldet av de lavere energiene, så er det nødvendig å klatre opp til de høyre vibrasjoner igjen for å kunne vende helt tilbake til Lyset. Siden dere har hele evigheten på dere til å greie det, så er det ingen grunn til bekymring ettersom dere vil få hjelp på hele veien tilbake. Gud er Bare Kjærlighet og har aldri gitt opp eller fordømt en eneste sjel, men har i stedet omgitt dem med Kjærlighet og Lys som kan løfte dem opp.  

Dere vil se at etter hvert som sjeler av Lyset får maktposisjoner i samfunnet, så vil de mørke forsøke å hindre dem, men til ingen nytte. Nå er tiden da forandringene må begynne og desinformasjon er det allerede masse av i omløp. Nå skulle dere imidlertid ha lært så mye at dere kan skille sant fra usant. Hvis det ikke føles som sant, så kan dere som regel konkludere med at det er usant. Stol alltid på intuisjonen og dersom dere er i tvil, la temaet ligge til dere finner ut av det senere. Dere er ikke så lette å lure, men somme tider er dere tilbøyelig til å reagere annerledes på fryktskapende spådommer. Vi er her for å se til at deres vei gjennom endetiden blir så problemfri som mulig. Ja, det vil kunne gå liv tapt, men tatt i betraktning Moder Jords behov for å gå gjennom sin egen renselse, så er det nesten uunngåelig.  

Jeg er SaLuSa fra Sirius og videreformidler kjærlighet og gode hilsener fra den Galaktiske Føderasjon. Det vil ikke vare lenge nå før vi får møte en del av dere.  

Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge