Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, 3. juli, 2015

SaLuSa, 3. juli, 2015

Mange hendelser er på gang her på Jorden som vil bringe inn de nødvendige forandringene som vil løfte dere raskt inn i stabilitet og en slutt på krig og konflikt. Det vil ta tid men vi er like i nærheten og vil veilede dere i riktig retning. “Utrenselsen” av alt som ikke har noen plass i fremtiden deres kan synes som en formidable oppgave, men med hjelp fra oss og bistand fra Lysarbeidere over hele verden, så vil det skje ganske så raskt. Å manifestere den Nye Tidsalderen og på samme tid rense ut alt som ikke lenger trengs, kan synes å ikke være noen ordnet prosess, men den er vel kontrollert og godt planlagt. Hver og en av dere kan lette “sjokket” for dem som kun forstår det de ser med egne øyne, ved å beholde roen og la andre få vite at alt som skjer er til det aller beste for alle. Etter hvert som det gamle dør bort, kan dere være sikre på at alt det som vil bli introdusert allerede ligger klart. Forvent imidlertid ikke at altfor mye vil skje så altfor fort, men ha øynene åpne for forandringer som tydelig signaliserer at den Nye Tidsalderen har begynt.

Det dere vil bevitne er en gradvis fjerning av dem som har hatt ansvarsposisjoner, men som har misbrukt sin makt. De kan simpelthen ikke bli værende der de er ettersom de er ute av stand til å respondere på de nye energiene som kommer inn. De gamle måtene å gjøre ting på må forandres og vi vet at de de aller, aller fleste innser at de har vært utprøvd og testet på alle måter, men at det er åpenbart at de ikke lenger duger. Nå vil dere begynne å finne deres plass i de høyere vibrasjonene og vil nyte godt av de mange fremskrittene som Illuminati har holdt unna dere i mange, mange år. Mange av dem er naturlige oppfølgere til ting dere allerede er vant med, men som dere allerede har innsett er "gått ut på dato". Til tross for at de har vært holdt skjult for dere, så har det vært arbeidet med dem i mange år og de er klare til å tas i bruk umiddelbart. Det betyr at det vil komme en hel serie forandringer som raskt vil forbedre måten dere lever på.

Gjennom årene har alt dette vært tatt hånd om gjennom inkarneringen av dem som har den nødvendige kunnskapen og evne til å bevege menneskeheten fremover. Dette gjelder mange oppfinnelser og forandringer som vil hjelpe dere å gjøre store fremskritt på kort tid. Blant de første forandringene som vil skje, er imidlertid de som vil sørge for at Jorden rikdommer blir fordelt på rettferdig vis og at alle mennesker får sin rettmessige del. Slike forandringer er knyttet til revalueringen av verdens valutaer, slik at det til slutt "alle spillerne på banen har de samme muligheter". Det vil ikke lenger finnes "de som har" og "de som ikke har" ettersom Jordens rikdommer vil være fordelt likeverdig mellom alle mennesker. Faktisk er dette den første store forandringen som vil finne sted. Vi advarer imidlertid mot at dere tolker våre kommentarer som at det er umiddelbart forestående, for dere burde forstå at slik forandringer vil ta tid til implementere over alt. Som vi tidligere har forklart, vil de fattigste nasjonene bli de første til å få glede av forandringene.

En velkommen forandring som helt sikkert vil glede mange, vil være innføringen av et gratis transportsystem som fungerer ved å anvende energien som finnes overalt rundt dere. Etter hvert vil de forurensende drivstoffene dere nå bruker, bli erstattet av energi som er forurensningsfri. Slike forandringer vil introduseres med tiden, men forvent dem ikke altfor snart. Som dere kan forestille dere, så vil en del forandringer påvirke mennesker over hele verden, og det kreves omhyggelige forberedelser for å unngå at de forårsaker kaos og ødeleggelser. Det er imidlertid nødvendig at dere vet at alle områder av livet på Jorden vil bli tatt hånd om for å sikre at dere beveger dere videre fra de utdaterte metodene dere benytter i dag.

Så, Kjære Dere, det er mye som venter på at det rette øyeblikket skal komme for å introdusere dem, og nøkkelen til mye av dette er fjerningen av de mørkes innflytelse. Eller kanskje vi skulle si at de fjernes fullstendig, så de ikke lenger kan blande seg inn i planene for fremtiden deres. Dere innser nå at gjennom tusener av år har livene deres vært helt og holdent styrt av Illuminatiene slik at de til slutt skulle oppnå total makt over dere og deres verden. De har aldri nådd sitt mål og nå er de ikke lenger i stand til å utøve sin makt, og det vil de aldri mer. Dere kan spørre om hvorfor de har blitt tillatt å få en slik mulighet til full kontroll over dere, og svaret er at det er for at dere skulle erfare og lære. Dere har bokstavelig talt blitt tvunget til å konfrontere en situasjon, som aldri har fått lov til å komme ut av kontroll, men som har gitt dere muligheten til å teste deres besluttsomhet til å stå imot de mørke Sjelene. Vær sikker på at dere alle meldte dere frivillig til å oppleve de utfordringene som er involvert, men nå nærmer dere dere slutten på prøvelsene og desto mer har deres kraft og evner vokst gjennom disse.

Dere vil helt sikkert finne at erfaringene har stor verdi, særlig hvis dere benytter dem for til beste for alle sjelers utvikling. Husk på at når dere nok en gang blir Galaktiske Vesener, så vil dere ganske sikkert ønske at andre skal dra nytte av alt dere har lært og erfart. Ikke alle sjeler er nødt til å gjøre alle erfaringer personlig, men kan dra nytte av erfaringen til dem som har gått gjennom dem. Husk at dere "Alle Er Ett" og når dere søker å hjelpe en annen, heller enn å søke personlig vinning slik dere gjør på Jorden, så finnes det ikke noe behov for konkurranse, men snarere samarbeid. Instinktiv vil følelsene deres være slik at dere ønsker å hjelpe andre sjeler å utvikle seg, og det er grunnen til at vi er her, for å se dere vel gjennom den siste fasen av den gamle syklusen.

Etter hvert som dere begynner å forstå sannheten om dere selv, så vil dere finne mye glede og tilfredshet ved å hjelpe Menneskerasen på en positive måte. Å høyne vibrasjonene deres er både et personlig mål, men også i like stor grad en kollektiv bevegelse for å løfte dere alle opp. Men tiden er kort for individuelle sjeler til å bli med på den Nye Tidsalderen, for dersom du ikke har løftet deg selv opp til et tilstrekkelig nivå, så kan du ikke komme videre før du har gjort det. På den annen side er det overhodet ingen hast, ettersom du kan, om det er nødvendig, simpelthen begynne på en ny mulighetenes syklus. Dersom du føler at du er nær å oppnå Oppstigning, så vil det helt klart være verdt det å fokusere innsatsen din på å lykkes med det. Som alltid blir dere gitt mye hjelp, men det er dere selv som må gjøre den nødvendige innsatsen for å nå målet.

Dere kan ikke unngå å legge merke til at tiden går fortere, og dette er et sikkert tegn på at dere er i ferd med å stige opp. Etter hvert som dere høyner vibrasjonene deres, så legger dere bak dere de gamle vibrasjonene som ikke har noen plass i de høyere dimensjonene. Dette er deres eget valg, ettersom de har tjent sin hensikt med å hjelpe dere å utvikle dere. Noen sjeler er ennå ikke rede til å ta et slikt skritt og de vil fortsette å erfare og lære som før. Dere kan imidlertid være helt sikre på at de til slutt vil lære det de trenger og være rede til å stige opp. Skjønnheten i evolusjonsprosessen er at ingen tvinger dere til å utvikle dere i noe annet enn deres eget tempo, og det er en prosess av individuell progresjon.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og er alltid i kontakt med Moder Jord og den Menneskehetens Sivilisasjon. Husk alltid på at dere stiger opp sammen. Så dere vil fortsette å være involvert med Moder Jord etter hvert som Oppstigningen finner sted. Dere har fortsatt et godt stykke vei å gå for å oppnå dette, men det er ingen ting som vil bli tillatt å stanse deres vei fremover. Vi sender dere vår kjærlighet og våre velsignelser som alltid.

Tusen takk, SaLuSa,
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Oversetter: Leif
Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge