Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, September 2, 2011

SaLuSa, September 2, 2011Kjære Sjeler, det har vært så vidunderlig å se det enorme Lyset som oppsto av deres hjertefølte ønske om å hjelpe deres medreisende i vanskeligheter. Jeg tenker naturligvis til Michael Quincey som ble helt overveldet av deres generøsitet, som har resultert i at han raskt fikk ordnet opp etter at hans pc brøt sammen. Hvor ofte hender det ikke, at når man står ansikt til ansikt med vanskeligheter, som kommer den dypeste kjærlighet til overflaten! Ofte er det slik at mennesker kommer sammen og hever seg over enhver ulikhet som ellers ville kunne vært en hindring mellom dere. Vær klar over at slik hendelser løfter deres bevissthetsnivå og effekten av det er vidtrekkende. I dette øyeblikk er den i ferd med å vekke opp mennesker som har slumret gjennom hele livet og ikke hatt noen som helst forståelse av meningen med å være på Jorden. For dem kan det bli en tid av prøvelser, for til tross for skjønnheten som sannheten bærer i seg, kan det være et sjokk når den prøver å ta plassen til rotfestet tro. Oppløftelsen blir oftest utført på en slik måte at det føles som en mild oppvåkning, men tiden er ikke lenger på deres side og går raskere enn noensinne.

Når dere er på et høyere bevissthetsnivå, gir dere uttrykk for dere selv absolutt spontant og dere lever i Lyset. Det betyr at dere har føttene trygt plantet på veien mot Oppstigningen og dere gjør stadige fremskritt mot det ønskede nivå av uforbeholden Kjærlighet. Det er dette målet dere har arbeidet mot gjennom tusener av år, og nå som dere nærmer dere målsnora, får dere enormt med hjelp fra mange kilder. Det er grunnen til at enhver sjel blir oppmuntret til å bryte ut av fastlåste tankemønstre som begrenser dem. Dersom de likevel skulle velge å bli værende i de lavere vibrasjonene, må man anta at de likevel ikke er klare til å gripe livlinen som kastes ut til dem. Selv om dere Alle Er Ett, så har dere kommet sammen via mange ulike veier, og kommer ikke nødvendigvis frem på samme tid. Men deres erfaringer vil tjene dere godt. Til enhver tid influerer de på dere, og i virkeligheten kan dere ikke unngå å gjøre fremskritt.

Det som har vært merkbart og svært velkommen, er at deres massebevissthetsnivå har økt ganske dramatisk, og det er en indikasjon på at dere holder på å bryte dere fri fra de lavere energiene som får sin næring fra de mørke kreftenes onde handlinger. De har ikke lenger den samme påvirkningskraft som før og faktum er at den svekkes svært raskt. Dere kan være sikre på at de vet hva som venter dem og at det ikke finnes noen mulighet for dem å forhindre Oppstigningen som ligger foran dere. Det er faktisk slik at siden siste melding vi sendte, så er planene kommet så mye nærmere gjennomføring, og våre allierte er på nippet til å tvinge de mørke Sjelen inn i et hjørne. Vi forventer oss derfor et fordelaktig resultat, som vil tillate oss å få fart på fremdriften, med de første tiltak som vil lede opp til de nødvendige forandringene, slik at vi kan komme videre.

Gjennom en tid nå, har vi vært i kontakt med deres statsledere for å vinne støtte for de forandringene vi vil introdusere. Det finnes ingen andre valgmuligheter og det finnes ingen mulighet for at det gamle paradigmet kan gjenopprettes. Dets tid er forbi, og selv om det kan være smertefullt for mange som fortsatt er uforberedt, så må dere bevege dere fremover. De fleste mennesker har enda til gode å lære om hva fremtiden byr på, men de ville vært overlykkelige dersom de visste det. De mørke maktene har selvfølgelig gjort alt som sto i deres makt for å skjule sannheten for dere, men slaget er tapt for dem, fordi den vil komme ut uansett hva de gjør.

Lysbyene, som dere nå begynner å høre om, vil gi dere et lite inntrykk av hvordan det er i de høyere dimensjoner. Likevel er de mer å regne som Healing-sentere spesielt skapt for å hjelpe dere å løfte bevissthetsnivået. Det vil føre til at dere med hurtigtogsfart blir kvitt de siste rester av den nåværende dimensjon som har holdt dere fast. Bare vit at de lavere energiene ikke kan eksistere over et visst nivå, og det er dit dere er skjebnebestemt å nå. Vi, blant mange andre, er her for å sikre at dere gjør nettopp det og snart vil dere overhodet ikke ha noen tvil om det. Vi forlater dere nå med vår Kjærlighet og Velsignelser for en oppløftende og berikende erfaring.

Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge