Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Mike Quinsey - SaLuSa, October 1, 2012

SaLuSa, October 1, 2012

Dere går inn i en ny måned og når dere ser dere tilbake, ser dere hvor fort tiden har gått. Gjennom den perioden har dere som Lysarbeidere gjort så mye for å løfte bevissthetsnivåene, og en storslagen oppvåkning er i gang. Det er en fantastisk bragd sett på bakgrunn av alle Illuminatis anstrengelser for å distrahere dere og skape frykt. Dere har ikke sett omfattende arrestasjoner slik dere hadde forventet, men likevel så er det jevn og solid fremgang for alle de forandringene vi tidligere har snakket om. Forsinkelsene har vist hvor mye dere har lært, ved at dere fortsetter å holde fokus på de viktigere aspektene ved deres egen evolusjon. Det er ikke egoistisk å tenke på seg selv, ettersom ingen andre enn du selv kan forberede deg til Oppstigningen, selv om dere jo kan finne massevis av gode råd.

De ytre hendelser er ikke av avgjørende betydning for deres fremskritt, men de presenterer for dere en mulighet til å forstå hva fremtiden bærer løfte om. Den har dere gjort dere fullt fortjent til ved å løfte deres vibrasjoner og den gjenspeiler hvordan dere har løftet dere inn i Lyset. Dere kan ikke bare bestemme dere til at dere har lyst til å stige opp uten først å gjøre den nødvendige innsats. Det er ikke nødvendig å absorbere stabler av informasjon heller, selv om det er mye tilgjengelig som kan hjelpe dere å forstå. Det som er viktig er hvordan du er inni deg og om du er i stand til å se deg omkring og akseptere at Dere Alle Er Ett. Det vil være et stort skritt på veien til å skape et høyere bevissthetsnivå.

Så snart dere har satt foten på Lysarbeiderens vei, er dere godt på vei til deres fullendelse. Det betyr ikke at dere trenger å være lærere, eller administrere for andre, men at dere gjennom deres eksempel blir et strålende Lys. På denne måten kan dere løfte andre opp overalt hvor dere går, med et vennlig smil eller ord, og det betyr mye mer enn dere kan fatte. Og så må dere selvsagt gjøre dere til venns med deres ego, som fortsatt prøver å opprettholde ”deres gamle jeg”, for at dere ikke skal glemme hvordan dere pleide å være. Det er der de store forandringene skjer for dere, ved at dere løfter dere ut av de lavere vibrasjonene og alt som er del av dem. Det kan til og med innebære å velge nye venner med omhu, venner som er mer på bølgelengde med dere og forstår forandringene i dere. De sjelene som er av lavere vibrasjoner er ofte svært grove i sin atferd og engasjerer seg i negative handlinger, så det kan være ubehagelig å være sammen med dem. Jo mer dere løfter dere opp, jo mer vil dere også lære hvordan dere skal beskytte dere mot dem.

Ved hjelp av Loven om Tiltrekning vil dere oppdage at dere naturlig finner veien til sjeler av tilsvarende vibrasjon som dere selv. Dette er vennskapsforhold hvor dere vil hjelpe hverandre videre i utviklingen, og som mest sannsynlig vil fortsette gjennom Oppstigningen og videre etterpå. Noen ganger kan man kjenne seg meget sterkt knyttet til hverandre og det kan indikere at dere har vært sammen mange ganger tidligere, og at dere kommer fra samme stjernefamilie. Ikke glem at hver eneste sjel kom til Jorden fra en annen sivilisasjon og at dere er like mye utenomjordiske som noen annen. I virkeligheten er det av den grunn dere føler dere hjemme med tanken på å møte oss. Med tiden vil dere bli introdusert til deres sanne familie igjen, for de har fulgt med på deres utvikling hele tiden og gleder seg enorm til å få møte dere igjen.

Jorden har vært det område hvor dere har blitt satt på prøve, og med dens lave vibrasjoner har den ikke bydd på mye anledning for dere til å kjenne deres sanne selv. På samme måte som enhver annen sjel, har dere til tider blitt fullstendig oppslukt av deres liv, uten å vite at dere har vært avskåret fra deres sanne virkelighet. Det var ment å være slik, slik at dere til fulle kunne erfare de lavere dimensjoner og alle deres utfordringer. Det ville ha vært distraherende, og sågar deprimerende, å vite om det livet dere hadde forlatt da dere inkarnerte for første gang. Nå er det annerledes fordi dere har beveget dere inn i Lyset igjen og begynner å forstå deres sanne opprinnelse som en mektig sjel med enorm skaperkraft. Når dere har steget opp, vil dere kunne bruke disse evnene nok en gang, ettersom dere har blitt kunnskapsrike sjeler som er hundre prosent til å stole på.

Så Kjære Sjeler, fortsett innsatsen for å løfte dere opp og la dere ikke avspore av hva som foregår utenfor dere selv. Alt går i virkeligheten stødig fremover for å lede dere frem til avsutningen av denne syklusen gjennom Oppstigningen, og dere vil få gleden av alt dere har blitt lovet. Kast ikke bort energien deres på å bekymre dere om andre ting, for alt vil komme til en perfekt avslutning, i full overensstemmelse med Guds fullkomne plan for dere alle. Dere kan være sikre på at renselsen av Jorden foregår for fullt, selv om dere ikke ser eller hører noe bevis på det. Vi samarbeider med våre allierte i en rekke prosjekter, og ikke bare holder vi Jorden i balanse, men vi forhindrer også at ødeleggelsene eskalerer. Snart vil fremgangen akselerere enormt, når nye teknologier finner veien ut i det offentlige rom, og enda raskere vil det gå når vi først ankommer til Jorden.

Som dere kan forestille dere, presser vi ganske mye på for å få resultater av det arbeidet våre allierte har lagt ned for å få de mørke Sjelene ut avveien. De kan ikke lenger utsette øyeblikket for å erkjenne at de har tapt kampen, men like arrogant fortsetter de med militære aksjoner som fortsatt skaper død og ødeleggelse. Vi undrer oss på hvor mye mer tid deres ledere trenger for å innse at krig aldri har løst noe problem. De bare utvider den inntil den, som så ofte har skjedd, at det eksploderer til en verdenskrig med ufattelige tap av menneskeliv. Svaret er å sende Lys og Kjærlighet overalt hvor trusselen eksisterer, og i særdeleshet til ledere som er direkte involvert. Det er med absolutt sikkerhet til god hjelp og det er her deres totale tillit til Lysets kraft kommer inn.

Kjærligheten er den mektigste energien som finns og på deres nivå har dere sett i aksjon i forbindelse med healing, og til tross for tilstedeværelsen av lavere energier, så virker den. Dere må tro og forståelse, ellers vil den ikke bære med seg men maksimale kraft den kan gi. En mors kjærlighet er viden kjent å være helende, og er et annet eksempel på hva Kjærligheten kan gjøre. Hver eneste en av dere har en grad av helende evner, men dere tviler ofte på det selv, så dere får ikke mobilisert den fulle kraft til healing som dere kunne ha gjort. Vær positive og bidra med deres del til å hjelpe til å løfte Jorden opp og alt liv som bor på den. Husk på at meningen er at dere skal stige opp sammen med Moder Jord, og mange andre livsformer er også klare til å gjøre det. Ikke minst er dyrene det, og av dem er mange deres kjæledyr eller har blitt temmet som nyttedyr for dere.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og sendere dere Kjærlighet og Velsignelser fra alle deres venner og familie ombord på skipene våre. Tusen takk, SaLuSa!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge