Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Matthew Ward - December 10, 2012

Matthew Ward - December 10, 2012


Følelser i forbindelse med høytidene; fredelige løsninger på urolighetene som foregår; effekter av 12te og 21ste desember; Sjeler som blir ”partnere” med sine etterkommere; hva som er oppnådd på veien mot den Gyldne tidsalder

Med kjærlige hilsener fra alle sjeler som er stasjonert her, dette er Matthew. Som vanlig er denne tiden av året, med alle de ulike religiøse høytider og feiringer i verden, så fører disse med seg forsterkete og blandete følelser. De som har det godt føler takknemlighet for de velsignelser de har i livene sine og gleder seg sammen med familie og venner; de som er alene eller er i sorg, eller er sultne og uten penger, føler sitt lodd mye tyngre. Det gleder oss enormt å se at i denne gledens høytid er det så mange omtenksomme, varmhjertete sjeler som strekker ut en hånd og hjelper dem som har det vanskelig.

Dette året skiller seg i så måte ikke ut fra tidligere år; imidlertid er energiene ufattelig forskjellige fra samme tid i fjor. De høyeste vibrasjoner deres verden har opplevd på tusenvis av år påvirker alle, og mens mange får glede av det, er det også uendelig mange som er i ufordelaktige situasjoner. Nå som de siste dagene av 2012 utspiller seg, så gjør de mange ekstreme negative energier fra dualiteten også en siste kraftig krampetrekning før de møter sin nær forestående og endelige slutt.

De største bekymringene er urolighetene i Midt-Østen med trusselen om bruk av kjemiske våpen i Syria, utviklingen av plutonium i Iran, de voldsomme opprørene i Egypt, den vedvarende fiendtlighet mellom Israel og Palestina, økonomiens dystre utsikter i mange land, det økende antall flyktninger og deres nød, krig og undertrykkelse i enkelte Afrikanske land, blind vold rundt om i verden, korrupsjon i regjeringer og multinasjonale selskaper.

Vi nevner så visst ikke disse situasjonene i verden for å legge en demper på deres glede, men for å forsikre dere om for at ALLE disse situasjonene er fredelige løsninger på vei! På det området som gir størst bekymring, hvis kjemiske våpen skulle bli tatt i bruk, så vil vår stjerne-families teknologi sørge for at de ikke fungerer.

12te og 21ste desember har lenge blitt sett på som avgjørende datoer for planeten. Det er helt sikkert at store energi-bølger, i forbindelse med at planeter står i en viss posisjon overfor hverandre, vil gi dere et viktig skyv fremover. Men Jorden har vært på sin vei mot Oppstigningen gjennom stadig høyere vibrasjonsnivåer og energi-bølger i over 70 år. Og dette vil fortsette mens hun reiser gjennom 4de dimensjon på sin vei mot 5te dimensjon hvor planeten og Gaia, den sjelen som valgte å ha planetkropp, har sin opprinnelse.

Dette er grunnen til at vi ikke ser for oss noen monumental begivenhet, som vil bli like gjennomgripende for alle mennesker på Jorden, når 21ste desember kommer. Hvert eneste individ er unikt og vil oppleve en unik respons på den dagen, akkurat som hvert enkelt menneske har gjort hele veien gjennom Jordens oppstigningsprosess. Noen individer vil ha en mektig energiopplevelse, mens andre ikke vil kjenne noe uvanlig i det hele tatt.

Elskede Sjeler, vi ber dere innstendig og å ikke miste motet dersom dere ikke opplever noe dramatisk! Etter hvert som Lys-intensiteten har økt på Jorden, så har også deres bevissthetsnivå og deres spirituelle våkenhet økt, og kroppene deres har tilpasset seg ombygginger av cellene deres fra karbonbasert til krystall-basert oppbygning. Dere trenger ikke noen sensasjonell begivenhet for å føle dere oppstemt ved tanken på å stå på terskelen til Jordens Gyldne Tidsalder!

Gled dere sammen med oss over den siste tidens utvikling i deres lineære tid, hvor det ser ut til at det er et stadig økende antall sjeler som kan komme til å bli med Moder Jord inn i denne Nye Tidsalder! Gud har godkjent forespørslene på sjelenivå fra mange forfedre-sjeler om å ”bli partner med” etterfølgere som kjemper modig for å rive seg fri fra følelser som begrenser hvor mye Lys de greier å ta inn.

Deres emosjoner, som ikke har sin rot i mørket, og som ikke harmer noen andre en deres egen sjel, er intens eller langvarig sorg, anger, skyldfølelse, dømmende holdninger, håpløshet og vanskeligheter med å kaste av seg den tro på usannheter som de er blitt opplært til. Alle disse kan transmuteres til Lys ved hjelp av den fokuserte energien til åndelig høyt utviklete ”sjele-partnere”. Noen lever blant dere og andre inspirerer sine etterkommere som er her for å stråle sitt Kjærlighets-Lys på dem som simpelthen trenger dette ekstra skyvet for å komme over sine smertefulle følelser.

Selv så vidunderlig denne effekten av uforbeholden kjærlighet er, så vet vi at dere er ivrige etter å se de forandringene som dere så lenge har blitt lovet, bli til virkelighet. På sjelenivå vet dere at forvandlingen av deres verden skjer med forbausende omfang og raskhet, men dere har så lett for å være utålmodige, til tider sågar tvilende. Vi ber dere innstendig om å forstå, at selv om de lave vibrasjonene de mørke sjelene utstråler ikke kan bli med inn i den Gyldne Tidsalder, så kan ikke resultatene av tusenvis av år med de mørkes aktiviteter heles fullstendig før Jorden er inne i den 4de dimensjons Lys-fylte vibrasjoner.

Det er allerede gjennomført en hel masse grunnleggende arbeid for å bygge opp igjen og omforme verden. De store mediene har avslørt korrupsjon i mange leire og alt det arbeidet som nå foregår i kulissene, vil også snart bli offentlig kjent. Situasjoner som er av vital betydning for verdensfreden blir i dette nu forhandlet om mellom noen av deres ledere og representanter for vår utenomjordiske familie. Miljøprosjekter vil bli igangsatt så snart som de prioriterte tiltakene, som vi listet opp i et av våre budskap relativt nylig, har blitt ordnet (se Matthew 24.sept, 2012* ). Og ja; Universets Høyeste Råd venter fortsatt på startskuddet fra Gud for at vi kan introdusere vår stjernefamilie.

Kjære Sjeler, vi vet at dere ville ha likt å få et tidsskjema i lineær tid, og dersom vi hadde kunnet gi dere et, så ville det ha gledet våre hjerter å kunne gjøre det, men vi vet altså ikke. Alt vi kan gjøre er å gjenta den forsikring vi så ofte har gitt dere, at i det kosmiske kontinuum, så er det kjærlighetsfylte, fredfulle og jomfruelige Eden av en verden - som dere har vært sammen om å skape og hvor dere alle lever i harmoni med Naturen og kjennet at Dere Er Ett med Alt Som ER - allerede en realitet!

Elskede Familie, dere er SÅ nær målstreken for deres reise gjennom 3dje dimensjon – en bragd som Universet ikke har sett maken til! Dere er elsket og sett på med den høyeste ære av alle Lysvesener over alt!

______________________________________

KJÆRLIGHET OG FRED

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Oversettelse: LeifShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge