Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > Matthew Ward - August 2, 2012

Matthew Ward - August 2, 2012
Ingen terrorisme i OL; grunner til at ET`er kan ankomme tidligere enn planlagt; virkningene av vibrasjoner på jorden som krasjer med høyere frekvenser; frykt og dualitet; strømbrudd i India; skytingen i Colorado, USA; ET`er ærer lysarbeidere; Forbered dere til Den Gylne Tidsalder.

1. Med kjærlige hilsen fra alle sjeler på dette planet, dette er Matthew. De vibrasjonene jorden sender ut kombinert med energiene fra de forskjellige planene planeten nå stiger opp igjennom, produsere som resultat en rekke sterke effekter.

2. Vi skal snakke om dem, og først nevner vi de mest fantastiske effektene - utallige gnister skyter nå oppover fra jorden og hver og en betyr at en sjel har våknet og søker etter en forståelse av hva som skjer i verdenen. Ennå vet ikke befolkningen at krigsvåpen har sluttet å fungere og mange tusener av våre familier hjelper til og beveger seg nå rundt på himmelen. Det er, for eksempel, en sterk følelse av at noe vesentlig er i gjære og mange føler at dette lover godt for verden.

3. Det gjør det faktisk og vi ønsker at alle kunne få vite det! Selv om noen få støttende fakta kommer ut er de begravet av små nyheter og behendig druknet i andre oppsiktsvekkende hendelser og det pågående OL. I ukene før åpnings seremonien ble rapporter om planlagt terrorisme i London spredt på internett, og massemedia rapporterte også om den muligheten. Illuminati sender fortsatt frykt-fylte informasjon rundt. Det betyr ikke at de ikke hadde til hensikt i å utføre noen skumle handlinger, bare at de ønsket å få et forsprang på frykt basert informasjon ved å fortelle deg hva de» har i ermene».

4. Selv om man vet at lysvesener fra avanserte sivilisasjoner utenfor og på planeten har avdekket planlagte hendelser fra de mørke, så fortsetter de mørke som før. De vil ikke være mer vellykket under OL enn hittil, men deres utholdenhet er forståelig. De livnærer seg på energier av frykt og deres eneste måte å holde liv i restene av sitt tidligere herredømme er ved å skape den utbredte frykten som gjør at de kan fortsette.

5. Ved å hedre jordens frie vilje om at dere ikke skal rammes av flere store terrorhandlinger, er deres galaktiske familie autoriserte til å hindre alle slike forsøk og de holder seg à jour med alt Illuminati og andre ondsinnede enkeltpersoner gjør. I mange år har mannskapet i skipene vært i kontinuerlig kommunikasjon med sine bakkestyrker og det universelle Høye Rådet. På denne måten er alle involverte informert om hva som skjer rundt OL og alle andre verdensspørsmål.

6. I en av de siste meldingene vi ga mente rådet det var best å vente til mot slutten av året med å la mannskaper lande i store antall og la medlemmer av den universelle familien som lever blant dere identifisere seg selv. Vi har også sagt at ingenting ble skrevet i stein, slik at møtet vårt kan skje tidligere, og muligheten for det ser ut til å øke.

7. Men ikke under lekene 4. August, da dette bare vil føre til panikk! Hvis Rådet konkluderer med at alle betingelser er ideelle for en imponerende tilsynekomst den dagen, er det svært sannsynlig at det vil bli umiskjennelige utenomjordiske fly som flyr over, ikke noen Illuminati påfunn for å etterligne en invasjon fra rommet. Bli imidlertid ikke skuffet hvis den datoen går uten en verdens omspennende hendelse.

8. Dere kan kanskje også tro at å angi tid og sted er dumdristig fordi da vet de mørke hvor de kan planlegge å opprette en skremmende illusjon eller farlige situasjoner, og slik forutse hva som helst lysstyrkene måtte ha planlagt. Siden de telepatiske antennene til de mørke alltid er i arbeid akkurat som lysets er, vil de vite om en plan selv om den ikke blir gjort offentlig. Aktuelle tidsberegninger for virkelige bevis for utenomjordiske tilstedeværelser på planeten går da tilbake til frykt problematikken.

9. Det endelige målet til de mørke er å fange sjeler, og frykt er deres mest effektive verktøy fordi frykt energi danner en barriere mellom sjelen og bevisstheten, dermed bokstavelig talt holdes en engstelig person i mørket. Det er derfor vi gang på gang har oppfordret dere sterkt om ikke å falle som bytte for dystre spådommer eller påstander. Dere har sett at de angitte tidspunktene for slike hendelser har kommet og gått uten at noen av katastrofene har skjedd.

10. Men flertallet av befolkningen vet ikke hvordan engstelige følelser påvirker dem personlig eller at de kollektive følelsene skaper verdens betingelser eller at de mørke trenger frykt energi slik at de kan fortsette å skape ødeleggelse og død. Kraften av frykt, og den store mengde av negativitet det gir, har alltid har vært rådets primære vurdering som tidsberegningen av deres opptreden på planeten.

11. Utvikling og mangel på utvikling- som følge av de andre effektene av blandingen av vibrasjoner på planeten og energi planet den reiser gjennom, ber om en alvorlig revurdering av å måtte vente til slutten av året.

12. Større antall personer, inkludert de mest urokkelige lysarbeidere, opplever en rekke stressende fysiske, følelsesmessige og mentale forhold, og all den energien har negative ladning. Vibrasjonene i energi planet alene kan føre til avvik når lett mottakelige personer justerer seg fra karbon baserte celler til krystallinsk. Det er viktig å drikke mer vann og spise mer lett enn vanlig, få nok hvile og søvn, også ha mye tid alene i fred og ro eller tid i så naturlige omgivelser som mulig.

13. Videre, fordi alt er energi som varierer på en eller annen frekvens, blir mekaniske, elektriske og elektroniske enheter og systemer også påvirket. Et svært nylig eksempel er det omfattende strømbruddet i India. Selv om det kan ha vært hendelse som har oppstått ved Illuminati`s hjelp, er strømbrudd ikke et uventet resultat av negativitetens møte med de planetariske plasseringene så nær fjerde dimensjon.

14. Kombinasjonen av disse effektene skaper utbredt skrekk, besvær, sinne og finansielle vanskeligheter, og de negative vibrasjonene som slippes ut av de kollektive reaksjonene støter sammen med frekvensene av energi flyten planeten sender ut. I det jorden fortsetter på sin kurs, vil sammenstøtene intensiveres, og det vil også effektene.

15. Utholdenheten til de mørke hjertene og sinnene er det som forårsaker denne situasjonen. Hvis de hadde fulgt opp deres avtale å slutte seg til lysets styrker på den angitte tiden som var for ti år siden, da planeten var på en mye lavere frekvens, ville sammenstøtene som foregår nå kunne vært unngått. Og det fører oss til mangelen på utviklingen.

16. Dere trenger ingen påminnelse om at fordi alt mørke på planeten skal være borte ved slutten av året, er det bare fem måneder igjen og mye som må utføres. Mens oppmuntrende fremgang har blitt gjort i forhandlinger mellom noen av deres ledere og ETs, er toppmedlemmer av Illuminati mer trassig enn noen sinne.

17. Borgerkriger raser fortsatt og tyranner styrer fortsatt i flere land. Sta splittelse i tilsynelatende utallige problemer fortsetter, nye regjeringer er i kaos og gamle regjeringer bruker tiden på å krangle. Fattigdom forårsaker store lidelser og død, det ser ikke ut til å være noen ende på korrupsjon og mange nasjonale økonomier er i stor nød. Kort sagt, på overflaten ser det ut som alt er som vanlig, og den vanlige oppfatningen fører til at sovende folk frykter for hva fremtiden vil bringe.

18. Så fortsatt er frykt og dualiteten høyst oppegående, og det hindrer igangsettingen av store og viktige reformer. Det er din verden, og du er ansvarlig for å ta styringen for å oppnå det du ønsker, men så mye er nødvendig på så kort tid at noe sjokkerende er nødvendig for å få verdens oppmerksomhet. Ankomsten av andre sivilisasjoner vil gjøre det. Vi kan ikke fortelle deg når fordi det ikke er blitt bestemt, men vi kan forsikre deg om at det vil skje i den mest forsvarlige øyeblikk og på den sikreste, mest fornuftige måten.

19. Det er mer til den uforklarlige skytingen i Colorado USA enn det som øyet ser. Alle involverte -skyttere, personene som ble drept eller skadet og alle familiene- opplever hva som ble valgt i deres sjels kontrakt, eller de endret raskt sin kontrakt for å bli en del av det. Til slutt vil fakta bli koblet til hendelsen og Illuminati.

20. Våre hjerter går til de personer som ble skadet og deres familier og venner av de som døde. Hvordan vi skulle ønske de kunne vite at deres kjære lever i glede i Nirvana og at alle som på sjelsnivå hadde avtalt å ta på seg denne traumatiske byrden, tok et stort hopp i utviklingen sin.

21. Vi ønsker hver person som sørger over tap av kjære familiemedlemmer og venner visste at disse personene har aktiv, varierte, og spennende liv i Nirvana. Det gjør de ikke, så i stedet for å føle glede for sine kjære, er de knust.

22. Igjen nevner vi at selv om jorden har fått massiv assistanse i sin oppstigning fra utenfor-jordiske vesener og som har hindret storslåtte terrorisme, er du ansvarlig for alt unntatt tidspunktet for deres ankomst. Hvis det skal kunne bli en endring i bitre striden omkring den lette tilgjengeligheten av våpen og krigsmentaliteten i deres samfunn, må den komme fra lysarbeidere. Det er ikke en tilfeldighet for der er ingen tilfeldigheter! Den siste tragedien var i den samme lille byen der en lignende hendelse skjedde for noen år siden. Det er et umiskjennelig tegn på at man må foreta seg noe hvis dere vil at ha slutt på volden.

23. Vi sier på ingen måter at dere blir sett ned på, langt der ifra! Vi holder dere i ytterste ære og respekt. Det som ligger under dette problemet med våpen og alle andre draps instrumenter, og alt som alt som avler hat, forakt, vold, og død er mørkets lange fangarmer. Lyset er langt kraftigere og handlinger i lysets tjeneste er tilsvarende sterkere, og det er grunnen til at dere har fått høyere status i dette slaget mellom lys og mørke. Tenk på all den korrupsjon og bedrag dere har avslørt for verden, og fremskrittene dere har gjort en innen et bemerkelsesverdig utvalg av felter som omhandler menneskelige og miljømessige problemer. Fortsett med det gode arbeidet!

.

24. Vi skal fryde oss sammen med dere når alle sannheter avsløres sammen med bevis for fremgangen som er gjort i utallige områder utenfor allmennhetens innsyn. På samme måte som alle som er involvert i slike aktiviteter må være tålmodig frem til riktig tidspunkt er tilstede, så må også vi og dere. Det kan vi alle være når vi vet at med tiden som forsvinner for hver dag vil fordelaktige forandringer snart måtte stige fram.

25. Nå, ikke tolk vår forklaring som et tilbakeslag for jorden, for det er det bestemt ikke! Det er de mørke som bevisst haler ut tiden, og de vil forsvinne trinnvis med akselererende hastighet. Det er svært viktig at dere ikke dveler ved dem, særlig ikke det å straffe dem for hva de har gjort, eller ved forsinkelsen av å få satt raskt i scene alle disse betydningsfulle hendelsene.

26. Forbered dere i stedet på livet i Jordens Gilde Tidsalder. Vi foreslår at dere ikke graver deg ned i funderinger på hvilke politikere som er ærlige eller hvilke råd man bør følge for å investere deres penger. Dette vil dere snart nok få svar på. Ta avstand fra trivielle interesser og de overfladiske sosiale verdiene. Når det er mulig, unngå møter med konfliktsøkende folk, men hvis det ikke er mulig, ikke bli dradd inn i argumentasjoner. Å bruke energi i slike saker resulterer som oftest bare i negativitet, frustrasjon eller følelsen av nytteløshet. Stol på deres intuisjon og ære deres høyere selv.

27. Lev fra deres hjerte, som Gud sa, hjertet er din sjels bolig. Forestill dere selv i en verden med fred, gjensidig respekt, samarbeid, ærlighet, overflod for alle og hvor livet er i harmoni med naturen. I den store helheten finnes allerede denne fantastiske verdenen som dere har vært medskapende av, og i lineær tid er dere nesten der!

28. I flere år har vi tilbudt åndelig opplysning, veiledning og oppmuntring, og det har vært vårt privilegium og glede å gjøre dette. Vår deling og tjeneste vil ikke være nødvendig svært mye lenger for deres sjel vil få den nødvendige informasjonen gjennom kommunikasjon med deres bevissthet. Kanskje vil dere smile når dere innser at alt vi har sagt har vært deres egen kunnskap hele tiden, som vi bare forsiktig puttet tilbake inn i deres minne.

29. Formålet med hver livssyklus er å utforske seg selv. Å la dette fyllestgjørende eventyret folde seg ut i sin gitte tid er veien til å finne deres uendelige evne til kjærlighet. Kraften i betingelsesløs kjærlighet, den ultimate styrken i kosmos, er nøkkelen til alle Gullalderens storslått herligheter og enda videre.

30. Nå omfavner vi dere i betingelsesløs kjærlighet i det vi, og utallige andre lys vesener, følger dere til terskelen til fjerde dimensjon.

______________________________________

KJÆRLIGHET OG FRED

Suzanne Ward
Website: The Matthew Books
Email: suzy@matthewbooks.com
Oversettelse: LisaShare |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge