Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Norsk > SaLuSa av Madad, 12. november 2013

SaLuSa av Madad, 12. november 2013

SaLuSa 12. november 2013

Kjære Sjeler, kan dere kjenne de intense forandringene som forgår i kroppen deres? De er i ferd med å fullføres i disse dager og når kroppen deres kan absorbere og tilpasse seg de stadig høyere frekvenser som sendes til dere i dette øyeblikk, så vil deres bevissthet være fri til å erfare og oppleve den høyere virkeligheten dere har valgt, uten at kroppen deres blir overveldet , ettersom den må bearbeide alt dere opplever og erfarer og dele det med andre. Mange av dere har allerede besøkt og opplevde sin høyere virkelighet i astralkroppen sin, men husker likevel kun noen få frydefulle øyeblikk av det. Disse besøkene var også forberedelser til deres avsluttende øyeblikk i deres oppstigningsprosess inn i denne høyere virkeligheten. Dere vil komme til å huske hver eneste detalj og hver følelse fra deres opplevelser i den høyere virkeligheten og dette vil gjøre dere enda mektigere enn dere er nå. Tidens strøm og dens mening vil definitivt forandre seg og dere vil bli fullkomment bevisste deres forbindelser i den høyere virkelighets eksistens. Hver eneste en av deres evner vil forbedres sammen med dette og dere vil simpelthen være tilstede i Nuet i begge virkelighetene. Kroppen deres vil funksjonere som et mektig instrument for Lyset som vil ta imot de reneste høyere frekvenser og transformere dem til vibrasjoner som alle andre lett kan absorbere. Frekvensen vil stadig øke i intensitet inntil alle dere som valgte å stige opp er i stand til å gjøre det.

Med deres egen forandring kommer også forandringene i samfunnet deres og således hvordan Menneskeheten betrakter planeten de lever på og andre planeter i Solsystemet og Galaksen. Deres egen indre viten og den viten som blir delt gjennom dere, hjelper dere å “åpne øynene” og se sannheten om deres plass i Universet. Undervurder ikke deres egen indre viten og innsikt, for sannheten om Skaperverket er enkel og alle de som er våknet opp til sitt hjertes visdom er klar over dette. Denne sannheten kan uttrykkes på så mange måter og hver og en av dere har sin egen versjon av denne forståelsen, men det grunnleggende prinsippet er alltid uforanderlig. Vi er her for å erfare og lære. Vi er her for å erfare alle de mulighetene som vi følte oss trukket til å skape, fordi inni hver enste sjel finnes et sterkt ønske om å alltid søke etter mer. Dette sterke ønsket har vært drivkraften i deres søken og vekst inn i Lyset, og med deres blotte tilstedeværelse på det sted dere for øyeblikket befinner dere, kan dere tenne gnisten i andre, til deres sterke ønske om å forandre seg til den transmuterende flammen som vil gjøre at de kan nå målet og oppfylle hensikten med sin eksistens i denne virkeligheten.

Føl igjen på alle forandringene som skjer og ta dem imot som en del av deres inderlige ønske om å komme videre. Vi hjelper dere å tilpasse dere disse høyere frekvensene, for våre fysiske kropper er vant til dem og vi er svært lykkelige for at dere hele tiden ønsker å ta dem imot, selv om de enkelte ganger gjør kroppen deres mye mer trøtt og sliten. Vi følger våkent og kjærlig med på alle dem som ønsker å være i kontakt med oss og som tar imot våre energier direkte. Vi sender også kollektivt våre energier til dere alle ettersom vi føler at tiden for at dere generelt vil akseptere vårt nærvær nærmer seg raskt.

Jeg er SaLuSa fra Sirius og svært glad for å kunne dele min energi med dere alle. Dette er en frydefull tid og jeg vet at mange av dere ønsker å dele deres egne energier med alle andre. Del raust av dem og uten noen som helst bekymring om at den ikke er sterk nok til å hjelpe andre. Dere har vokst inn i Lyset, så la det strømme til dem som trenger det, for bare en tanke er nok til at det når frem til alle. Tanker er i ferd med å bli et mektig verktøy for dere for å nå og fullføre de mål og ønsker som dere satte for dere selv i dette livet. Dette er den viktigste tiden i deres liv og vi ønsker at dere skal forstå hvor fantastisk skjønn den er.

Kanalisert av: MADAD

http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/search/label/NORWEGIAN

Oversetter: Leif

Norske oversettelser blir også lagt ut på: http://peacelovelove.blogspot.pt/ og http://galacticchannelings.com/norske/index.html. Der finner du også Matthew Ward og Sheldan Nidle på norskskede Moder Jord som det er nå, så vi ønsker å inspirere dere enda mer til å bruke den, sammen med all deres økende indre kraft og visdommen som dere har ervervet ved å gjennomgå så mange læreerfaringer på så kort tid. Vi kan si at “valget er deres”, for det finnes ikke lenger noen andre som er ansvarlige for deres egne erfaringer. Vi vet at dere er rede til å ta dette ansvaret og følge den endeløse veien gjennom deres evolusjonsprosess. Vi kan allerede se dere i vår felles virkelighet som vi alle har valgt å delta i.

Share |Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge